.

ingen okej dag

nu kör vi 8 marklyft tjejer!

klockan är 10 och jag har hunnit med att träna ett bodypump pass vid 7-8 och sen powerwalkat med Helen och Olivia. känner mig jävligt duktig! kommer iofs ha jävlig ont i kroppen i helgen. när jag tänker efter var det kanske inte så smart att träna, för vi ska ju till stugan och då måste man vara i partyform. äh, vafan! det är bara att köra.. sitter i köket just nu och lyssnar på P3. jävligt bra kanal det där. LOVE P3! alla borde lyssna på det. man blir liksom allmänbildad samtidigt som man lyssnar på bra musik. mix megapol är ju egentligen bara skit! NRJ är bra också. jag håller mig till dem...




jag är en morningbitch

just smile back

åh, det står två bag in box på mitt rum och jag är så GRYMT sugen på att öppna en och dricka, men jag känner att det inte riktigt passar in. att sitta själv på sitt rum och dicka vin är inte min grej längre. jag har blivit mogen och vettig! skratta inte åt att jag sa så, för det stämmer faktiskt! känner mig rätt duktig faktiskt! liiite skryt är att jag ligger på MVG i alla ämnen jag läser nu, så här har ni ett ljushuvud! en brud som seglar över betygen med hjälp av sin käft. prata bör man, annars dör man!

igår var jag hemma hos Ida med Frida och Emma. vi tittade på Festival, Crossroad och någon annan film. klockan 3 på natten började vi sminka oss. haha! myyysigt var det i alla fall! jag åt en fet (äckligt god) pizza, halv 200g chokladkaka (om inte mer), drack en halv flaska 1½ L cola light och åt nötter. tur som fasen att jag tränade idag säger jag för sånna där saker sätter sig som badringar runt hela mig på 2 sek. man måste iofs få unna sig ibland! LOVE IT!

som sagt så tränade jag idag. jag och Havasi körde ett fett bodypump pass och jag är sådär lagom slut nu. imorgon kockan 7!!!! ska jag på ett till. varför gå upp så tidigt liksom? :S tror att träningen har stigit mig några meter över skallen faktiskt. det är iofs rätt skoj när man ser resultat! fast det enda resultatet man ser är typ när man står i träningslokalen och tittar sig i spegeln samtidigt som musklerna pumpas upp till anabola storlek (där ljög jag). sen går man ut och känner sig jävligt het och så ställer man sig i badrummet och ska inspektera sina nya slagkraftiga muskler, men oj, var försvann dem? de är för blyga för att visa sig utanför träningslokalen, så det är därför jag ser så otränad ut!



have you ever loved someone so much you'd give an arm for?

i ett liv där orden aldrig tryter

skvaller, skvaller, kvinnor, män, skvaller, sex, fotboll och politik! jag sitter på ett extrapass i skolan (jag är alltså kvar EFTER skoltid!!!) och skriver om sexolekt. JAG har varit på biblioteket och lånat böcker för typ 3 gången i mitt liv och just nu läser jag om skvaller. rätt intressant att läsa om det faktiskt. finns ju överallt och i alla kretsar. skvaller dör aldrig.. alla gillar att skvallra och alla gillar att höra skvaller även om man inte är den som skapar rykten eller bryr sig om skvallret, för människan är nyfiken! en sexolekt är det som betraktas som typiskt manliga respektive kvinnliga drag, när det gäller det talade språket: vokabulär, samtalsämnen, samtalsämnen etc. Begreppet är dock inte allmänt vedertaget då det syftar på kön (sex) och inte genus.

tror ni att tjejer skvallrar mer än killar? eller skvallrar vi bara på olika sätt?



when I'm gone

nu kom jag in i en deppstämning. lyssnar nämligen på Sparklehorses tolkning av wish you were here. den gör att man bli sentimental och gråtig. spotifylistan innehåller också heartbeats med Jose Gonzalez. ni som har läst min blogg ett tag eller om ni känner mig vet att den låten är mitt allt typ. haha, det är så mycket man vill ha, men som man inte får. och det är mycket som man vill ha, men inte borde få, som man får. jag är i alla fall trött, men rätt okej ändå. livet leker och vi ska snart till stugan. kommer bli så jävla nice! ni som aldrig har varit där förstår nog inte detta, tyvärr! stackars er! lider med er för att ni aldrig varit närvarande vid dessa ökända fester eller sett oss när vi FESTAR. det ni är något annat än vad som händer på oscars! där måste man vara okej full och inte göra något för dumt, bara okej saker. annars blir det halshuggning. ja, om man inte sköter sig så rullar huvudet ner för ryktenas gator. egentligen är rykten jävligt kul. jag älskar att höra saker som jag har "gjort". se vad folk tror och tycker om mig egentligen. det är rätt intressant! eller få veta hur fort något sprids. går ju på mindre än 7 timmar. ett sånt skämt! får väl se vilka som spyr ut pratet och vilka som gnider händerna i sin ensamhet. kan bli intressant! är rätt glad att jag är en brud utan stor ryktesspridning, för aj aj vad det kan sluta illa då.

jag har varit och tittat på en tv-serie, om mitt framtida liv, hemma hos helen. Maria är så jävla skön! LOVE HER!

in every lyric

det var precis en som gissade rätt på frågan om någon kunde tyda mitt sms, men tyvärr var denna någon anonym så shotten uteblir! stackars sate!




i've heard all the stories
people spread rumors,
but they aint got proof

I can make it everywere

jag är så blöt så att det rinner om mig! salt smakar det också. varenda liten por i min kropp har utsöndrat svett i en timme. sjukt rolig träning idag! känner mig redan lite snyggare (går det?). fast nu när jag väntade en stund med att skriva så känns det som att musklerna har slappat ihop igen. fan, jag blev inte snyggare än förut!

nu kom en kär vän och lämnade 2 bag in box till mig. ska vi supa elleeeeeer?!



come and save me, God!

funderar allvarlig på att bli kristen eller nått. gud tycks ju hjälpa dem så mycket med allt. då kanske han kan hjälpa mig med mitt plugg? typ ge mig styrka att koncentrera mig. som tur är ska jag snart iväg och träna och sen är det kväll och då har jag mycket mer plugganda.
kom på nu hur man gör för att bli kristen. räcker det att man ber och bestämmer sig för att tro för att man ska få lite hjälp i tillvaron eller måste man få någon slags dödslängtan, uppenbarelse eller vara med om något väldigt hemskt för att gud ska komma till ens räddning? kanske ska kolla upp vilka tider på dygnet det är gudstjänst, för jag har för mig att man får fråga prällen frågor efteråt och då kan jag ju fråga hur man får hjälp av gufan! kanske skulle passa på att leta upp någonstans där man kan bikta sig. fast när jag tänker efter vore det nog ingen bra idé, för då tror jag nog att den onda makten hellre hade tagit med mig i sin klan...



allas fader, hjälp mig att få koncentration och övervinna latheten i mitt sinne

love myself

älskar mig själv och min iphone på fyllan: Jag hötr á. Mig om e. Satins

den som kan gissa vad det står får en shot!

plans

love of mine
someday you will die
but I'll be close behind
I will follow you into the dark

-
deth cap for cutie

ibland gör man rätt, ibland gör man fel

nu har jag en del att göra som jag hoppas går fort. det är nämligen plugg och jag hatar att plugga. om jag är ointresserad av något så orkar jag inte alls. ska göra arbeten om språksociologi, ett psykologiarbete, ett om sport och ett om arbetsgivare. hur kul låter det? okej, någon som tycker att det är fett roligt med något av dessa ämnen tycker nog att detta är himlans roande, men det tycker inte jag. jag gillar ju ämnena i sig, men inte att göra ett fucking arbete!

såg nu att det är snygga byggjobbare på huset bredvid oss (de bygger nämligen ut för de har 7 ungar!!). jag får sitta och titta på dem istället. hehe! har världens bästa utsikt här ifrån. nu står den ena på alla fyra och svankar. hahaha!

igår var jag sjukt duktig! fast att jag var bakfull körde jag ett fett träningspass. kollade på klockan och såg att det hade gått 12 minuter och då kände jag att jag ångrade denna duktighet rätt mycket! efter träningen åt jag fett god mat och sen såg jag DaVinci koden. tänk att få vara med om ett sånt äventyr. hade jag också velat! eller bli så fett kär i gud att man spankar sig själv. kanske var det som var mitt probbe för några år sen? yeah, get a life typ!


hero of war

kan inte vissa människor växa upp eller i alla fall skaffa sig lite självrespekt? om man är 24 bast är det väl lite omoget att gå runt och nypa någon i rumpan för att sekunden efter låssas som att det inte var han? typ springa där ifrån... orkar inte!

jag ligger i min säng med gårdagens kläder och smink. känner mig sådär lagom fräsh! har ätit pepparstek med bearné sås. hur great är inte det då? måste säga att jag mår förvånansvärt bra. kvällen igår var också förvånansvärt kul. med andra ord hade jag en sjukt skoj kväll! vet egentligen inte vad som gjorde det, för egentligen skulle jag blivit lite ledsen. jag är ju Andrees ex liksom! haha!

jag satt nyss och skrev i mitt hemliga dokument på min dator och shit, jag slutar inte förvåna mig själv alltså! jag är i en klass för mig själv ibland.

jag skämms lite över mig själv faktiskt. jag kan inte ens ta hand om blommor. glömmer att vattna dem så de är döda. mamma och jag köpte ändå sånna som inte skulle behöva så mycket vatten, men nja, det är en som halv lever och sen är det en som lever på en sista kraftansträgning. en annan blomma som jag hade var JÄTTE fin tills jag en dag såg att hela blomman inte var en blomma längre utan en kruka med jord i. måste varit någon som snott den, men vem skulle göra det? ta en blomma från mitt rum liksom.


vill bara dö ifrån min bitterhet

hihihi! såklart så spårar det som vanligt! but I LOVE IT! seriöst, hur många har fått med två DJ´s från Australien på efterfest? kanske inte för att det är så häftigt, men det var en kul efterfest och vi blev rätt många uppe på Holms vind. sen delades gruppen upp i några mindre grupper som gick och nanade på olika platser. ett populärt ställe var tydligen toaletten (den är vääääääääldigt liten).

min stackars älskade älskling dog en stund idag. tror att älsklingen börjar vakna till liv igen. jag fick sms och så gick det ett tag och sen skulle jag kolla vad det var, men då var den stenis. tror att den försökte skydda mig från att se några hemskheter! nu har jag i alla fall gjort någonting med återställa och typ säkerhetskopia, så jag hoppas att det funkar. annars är det nog rätt skönt, för då slipper jag jobbiga personers telefonnummer. typ rensa lite sisådär utan att känna sig taskig! love it!

det blir så ibland, jag vet

okej, nu är det helg igen och jag vet inte om det är okej eller inte. kommer det spåra som det gjorde förra? får väl hoppas att gud håller fast i tyglarna ikväll, för jag känner att mitt liv är alldeles för roligt och farligt. LOVE IT! jag har nästan en lite pirrig känsla för vad kvällen erbjuder. får se om jag ens kan dansa eller hålla i ett glas, för jag har sån grym träningsvärk att jag håller på att dö

zombiegirl! lalala, jag har ett fucking kul liv. hur många får liksom spela zombieclown på en modeshow?! INTE många och det är synd, för det är sjukt skoj! jag antar att det gick bra, för jag fick beröm. happylolloooo!




det bästa sex jag haft i hela mitt liv
ibland så skippar vi snackaet
vi bara vet vad vi vill
det kändes nästan överflödigt att använda rösten
vi hade passion
vi åt och drack och kom ihop


living dead girl!

nu är jag så fucking nervööööös! ska nämligen gå modell för jennifer imorgon (stylist) i Falkenberg. Det är typ cirkustema och jag ska vara en elak clown typ som i slutet ska döda alla. jag kommer säkert bli sjukt cool, men jag är ändå fett nervös! det kommer vara 3 föreställningar och de är i Stadsteatern i Falkenberg klockan 15.00 - 17.00 och 19.00. ska gå till Living dead girl - Rob Zombie och ju mer jag lyssnar på den, ju mer taggad blir jag. detta blir den 4 modevisningen som jag går! hoppas att jag har fått in lite rutin i alla fall! haha

jag har varit fett duktig idag faktiskt! har tränat bodypump och maxat, så nu kan jag knappt skriva på tangenterna. lite små död här på denna sidan sverige.


Jag är blond, så jag går före i kön

ta min plats och gör den till VIP. gör mig till en drottning och låt mig slippa kön. rädda mig, du barmhärtige, från en dag full av tristress!

Taking over me

nej, nu känner jag mig väldigt ensam. vill också ha någon att gosa med på kvällarna eller när jag inte har något att göra. inget jobbigt förhållande där man måste ha massa krav och inte kk heller (för er som nu trodde det) utan bara mysigt. typ som ett vardagsragg. kan inte någon bara visa sig frivillig liksom?! :S


ikväll har det otroliga inträffat! alla i den blonda farliga ligan är singlar igen. rätt otroligt! stäng in alla stackars baggar och lamm i sina hagar, för här kommer vargarna och de är hungriga!



komsi, komsi lilla vän! gör som på bilden nu. (snacka i micken)

kiss my asssss

detta är lite tragiskt. om man tittar på de taggade bilderna av mig på facebook ser man att på MER än hälften av alla bilder gör jag någon form av plut med läpparna. jag kanske har ett undermedvetet komplex över mina läppar? de lever nog sitt egna lilla liv, för det är inte med mening att det ska bli sånna bilder. det är som en drog! har man en gång börjat så kan man inte sluta! hemskt!


use somebody

höjdpunkten av lathet när jag vaknade var att jag tittade vädret på iphonen istället för att resa mig upp och kika ut genom fönstret.


vem lämnade vem?

jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
vi ska vara dom vi vill vara
hellre nu än efteråt
ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt
nu tror du att jag väntar
på något som aldrig kommer bli av
men jag vet att du vill mer än jag
så ge mig allt det farliga




Jag ska sakna dig imorgon

cha cha bitches? haha, big no! Hej på er mina söta, rara vänner (ovänner). klockan är precis 0:00 och jag ligger nerbäddad i en nybäddad säng. sjukt skönt att sova i sin egen säng!

jag hade en grymt rolig kväll igår. roligaste på länge faktiskt! vi började vid 4 hemma hos ellen. haha! vi handlade på Hajen och jag hade bara dragit på mig lite kläder när ellen skulle hämta mig. rosa mysbyxor, grått linne, brun kofta, uggs, osminkad, knut på huvudet och glasögon. såg ut som en riktig småbarnsmorsa. jävligt nice! då har jag alltså sett mig själv i framtiden. stackars min blivande man... i alla fall så skulle vi grilla, men gallret hade sprungit iväg (vi hanvände det i fredags), så vi fick fixa det i ugnen. eller jag gjorde inte så mycket, för jag är rätt kass på mat. jag bara sminkade och fixade hår. vid klockan 6 så var jag redan halvfull och glad. vi fick skjuss till helen. hela capricons ökända lag kom dit och gjorde stället jävligt osäkert. sjukt mycket folk var det! vi gick ner till allas oscars sen och där gick det as always vilt till. blev meddragen och fick massa shots, så jag var inte så stabil som man kanske hade önskat i vissa stunder. fick även ett glas vin, men det var inte i något vinglas (utan något drinkglas) så jag råkade hälla ut allt. jävligt lyckat! när det var dags för stängning gick jag och jag vet inte vad jag gjorde. träffade lite folk här och var. åkte taxi, men sen skulle jag gå där ifrån och så gick jag vilse, men hittade tillslut. då önskade jag att jag hade med mig sköna skor och hade tagit nååågra mindre shots eller att jag hade tagit på mig varmare kläder. fick klätra över staket och sånt.... sen åkte jag rejsercykel! trodde på allvar att min sista stund var kommen, men icke. när jag vaknade fick jag en chock. minnesluckor och har varit alldeles för korkad och dum IGEN! måste fan skärpa mig, men gud vilket tråkigt liv om man måste skärpa sig liksom. big no! jag ska leva elakt och roligt!

pappa hade ju sina vänner här igår och när mamma kom hem klockan 12 så låg den ena och spydde på toan, en sov och resten tittade på diabilder. haha! män över 40 klarar inte livet med alkohol!




gjorde en jävligt snygg walk of shame!


helgen i ord (som vanligt): bruten nagel (kan inte använda fingret), blåmärken, svamp i Zahara, fucking förbjudet, dissa, missförstånd, gå vilse, klättra i trädgårdar, shots, vått och buller och bång!

.

nu ska jag kolla på diabilder från när jag var liiiiten. skriver en utvärdering om helgen när jag är redo. måste nog samla krafter först

var är jesus när smygarna behöver honom?

min säng är som sagt utlånad inför kvällen, så nu ska jag städa mitt fucking rum. jävligt nice! hoppas att det går fort bara. känner inte att jag vill slösa min dyrbara energi på städning när jag ska hem till ellen klockan 2 och fixa med projektarbetet och dricka. för att jag ska klara av kvällen så måste jag vara rätt så tankad. annars kommer jag få ett aggresivt sammanbrott...

hahaha kom på att det är lite synd om den mannen som ska sova i mitt rum inatt, för jag har ju lite lättklädda bilder på mig själv här inne. somna till synen av sin polares dotter halvnaken. kanske borde ta ner dem också? kanske borde sterilisera hela rummet? kanske borde ta ner tavlan med de inramade trosorna och kalsongerna?

jaja, ikväll ska jag i alla fall gå all in. annars blir det nervösa sammanbrott och övernattning på en parkbänk. låter väl bra?

 

jag och baggen rejält all in i gbg. rosa hår och zebrahalsduk - kan man bli snyggare?


rapsolja i håret - check!

vet inte om jag ska skratta eller gråta! vad var det för skämt denna kvällen? allt var bara phöööööö! inte najs!

visste ni att det numera växer svamp mellan kaktusarna i Zaharas öken. man kan marinera dem i massa olika smaker och om man vill att de ska bli stekta är det bara att använda rapsolja! rapsolja är den nya innegrejen! har man en gång provat vill man aldrig sluta! (beroendeframkallande)


imorgon har min pappa lånat ut min säng, så jag ska ta mitt pick och pack och flytta hem till H. hoppas att det blir mer najs än idag.



over and .... (wait for it)....puke!

do it harder... make me scream!

förlåt min iver
men jag blev blind för en sekund
hjärtat stannade för en minut
men så sattes livet igång igen
ännu en gång är jag otillräcklig
förlåt min ovishet
jag spelar inte leken lika bra som du
ännu en gång går jag 2 steg tillbaka
en lycka flög förbi
men vinden slutade aldrig blåsa
så jag slogs omkull och vaknade aldrig
med titan som skal runt om
försöker jag slå mig fram på slagfältet
tills jag märker att jag har ett öppet sår
jag ser mig besegrad
och lägger mig ner



do you love me?

jag är så fett festsugen, men det är torsdagkväll och då funkar det inte. iallafall inte när man ligger med blött hår nerbäddad i sängen. inte så nice! jag vill att det ska vara fetingfest imorgon, men det är det inte för jag ska vara nykter! hihi! på lördag däremot, då ska jag slå klackarna i taket och tjattra som en höna. låter finfint!

det är lite synd om min kära papi också! han är i frankrike och ska åka hem imorgon, men det går ju inga flyyyyg! han skulle på möte där nere, men han de skulle på möte med sitter fast i hongkong. hur lyckat är det? till råga på allt ska hans kära vänner sen flottan komma hit på lördag och nana här (en ska ha min säng!!), men nu är det ju inte säkert att han kan komma hem tills dess. han får typ ta tåg! hihi! nu kanske jag inte behöver leta bortamatch som fan på lördag. kanske kan komma hem i tryggt förvar utan rapsolja?

detta har varit en great dag! fick veta att jag är väldigt duktig i samhäll och religion. love that! mvg till mig tack! jag har tydligen författarkunskaper också och en lärare tyckte att jag skulle börja skriva en bok. kanske inte det jag har planerat, men kanske! jag har även varit och ridit. nice dedääärrr!


Äppelknyckarjazz

lyssna på Movits om ni är deppiga. lovar att ni blir på bättre humör! känns lite som någon disneyfilm!



att inte veta vem man är
och man hjälplöst ser sig själv dö
det är att få en inre styrka
när ett blödande sår känns som tusen andra
och när folks tankar blir till ord
som du flitigt skriver ner
men sen slänger bort
eller när du kämpar mot dig själv
och vet att du vinner
när du kan ta till dig folks ord
och problem
lyssna
och hjälpa
säga vad du vill
och göra vad du vill
när du är stark
är du död!

people aint no good

som vanligt har jag lyssnat på en P3 dokumentär, eller nej, inte en utan TVÅ! jag känner mig såååå smart! ni fattar typ inte! smartheten bara flödar in i mig.
denna gången var det en om kidnappningen av Erik Westerberg. Väldigt intressant faktiskt, fast de som kidnappade borde nog ha lyssnat på lite mer dokumentärer och kanske blivit lite smarta och uppmärksamma. den andra heter våldsdåden och handlar om brister i psykvården. de tar upp de fyra fall, sommaren 2003, som fick sån uppmärksamhet. det första var en psykiskt sjuk man som trodde att han var förföljd av troll och skulle döda dem, så han slog på massa människor med ett järnrör. det andra var en man som körde in med en bil på en gågata i gamla stan. han trodde att han blev förföljd av poliser... det tredje var Mialo, han som knivdödade Anna Lindh. han blev inte ens klassad som psykiskt sjuk, utan fick livstids fängelse. det fjärde var en man som dagen efter mordet på anna lindh mördar en 5 årig flicka. han skulle skrivas ut från psyket. allt detta är rätt sjukt! vet inte riktigt om man ska säga att det enbart är psykets fel eller om det är kommunen (som egentligen ska ha ansvar för de psykiskt sjuka). grejen är att alla dessa män (det var enbart män) hade uppsökt läkarvård eller hade fått läkarvård, men ansåg sig svikna av den. på det sättet kan man ju tycka att det är sjukvårdens fel, men om det skulle vara någon som inte hade uppsökt vård? man kan ju inte gå runt och fråga alla människor om de är psykiskt sjuka? I dokumentären tog de också upp att en del hemlösa blir psykiskt sjuka av sitt levnadssätt eller är redan psykiskt sjuka och de vistas ju inte i samhället som många andra. de är ju en grupp som egentligen inte gör så mycket väsen av sig och inte heller syns på samma sätt. lyssna på dokumentären och ni kommer ääälska det!

medans jag lyssnade låg jag i solen, så jag har faktiskt fått ännu mera färg! watch out people, ni kommer se ut som spöööken bredvid mig!


bilden man har av sig själv stämmer inte alltid överrens med andras bild av en



ditt liv föll ur balans
du skrattade dig vilse någonstans
du trånade efter en ny chans
men visste att den inte fanns
alla ser att du ler
fast du hoppades på fler
mjuka smekningar på ditt hår
men det vet du att du inte får
ditt psyke är för litet
ditt hjärta är för slitet
du försöker bli som de
men du orkar inte le
de gråter leende
de lever döende
vill du verkligen bli som dem?


let me be the funny one!

en tjej på ett forum skrev: En tjej som ligger med många killar blir kallad för hora, men om en kille ligger med många tjejer blir han kallad för player/pimp. hur fan kan det vara så? det är helt jävla sjukt!
en kille svarade: Tänk såhär: en nycket och ett lås! en nycket som låser upp en jävla massa lås kallar jag en jävligt bra nyckel, men ett lås som blir upplåst av en jävla massa nycklar kallar jag ett dåligt lås!

kul kille? HAHAHA!!



jag och ellen knäcker oss! (dock är bilden tagen för ca 2 år sen)

Modest Mouse

Jag kanske är lite dubbelmoral när det gäller det här med vikt, för jag vill ju gå ner i "vikt". Rättare sagt vill jag bli lite mer slimm typ.. men all den här hysterin om att man ska vara så smal och blabla. Jag blir så trööööötttt! Mår man bättre om man är smal? Man borde väl vara nöjd med sig själv? Egentligen är jag nöjd med mig själv - jag älskar mig själv - men jag vet att några saker kan bli lite bättre och varför inte göra det bättre då? Men att medvetet svälta sig sjukt smal är inte nyttigt (menar inte de som är naturligt väldigt smala). Äh, jag vet inte hur jag ska förklara. Är bara jävligt trött på det, så lägg ner!

Nu kan jag ju berätta att jag är rätt duktig i mitt nya nyttiga liv. Jag och Holm var nämligen ute och gick i 2 timmar i strålande sol. Tro nu inte att vi latgick heller utan det var full speed hela tiden. Alla kommer vara så avunsjuka på min kurviga kropp i sommar. HAHA! När vi gick våran atletiska promme så snackade vi lite om hemliga saker, men en sak kan ni få veta. OM man ska kunna ha hemmakvällar på helger så måste man hitta något lamm/bagge som man kan tillbringa överbliven tid med, annars kommer man gå under. Tror att alla håller med mig?

Idag hade vi handmassage i skolan och shit vad skönt det var! Jag ÄLSKAR när någon pillar på mig (i detta fallet menar jag massage och kill på ryggen osv)!



snyggt?



snyggare?

let me be your dirty girl

hihi! Fick reda på att jag ska gå modell för Jennifer i April. Man KAN vara kort och gå på en catwalk ändå!! Har ju ändå gjort det 3 gånger innan. Fett cool jag är ellerhuuuur?!


jag funderar på hur man vet när man gör fel. ska det kännas fel eller i praktiken vara fel? tänk om det känns väldigt bra, men det låter väldigt dåligt.. hur gör man då? går man efter det vettiga (tråkiga) eller det ovettiga (roliga)? att synda eller inte synda, det är frågan!


you´re gonna miss your girl

just lurn how to deal with it

my friend, she´s not your lover!

just lurn how to live with it


fuck

nu har jag varit sådär suuuuper smart och lagt mitt tågkort på ett suuuuper smart ställe. såklart hittar jag det inte nu. toobad att man har sjukt dåligt minne

Let it be

Åh, de är så roooliga! Sitter och tittar på Svenska Hollywood fruar. Fan va nice att kunna bjuda på sig själva som de gör. Nästan läge att satsa på ett liv som Hollywoodfru... Fast jag vill ju försrja mig själv också!

Nu när man sitter här så fridfullt så orkar man liksom inte riktigt med massa reklam, men det tar fan inte TV hänsyn till. Nej, nej! De visar samma plågande reklam heeeeela tiden! fuck it

you don't know anything

fuck vad jag är duktig! Har tränat en timme (step/core) och sen promenerade jag och Helen en timmes omväg hem. Fett nice! Nu är det på g det här. Känner att solen steker ju nu om dagarna, så om jag ska visa mig utomhus så behöver det börjas nu. Kanske bra att vara redo? Fast egentligen vet jag inte om jag vill bli mer slimmad, för då försvinner mina bröst. De kommer krypa in i mitt inre och skratta åt mig. Kan det inte bli modernt med mini bröst istället för platt mage?

Nu ska jag duscha och sen äta fett god mat. Det är jag värd!



såhär cool är jag när jag tränar. dock är jag inte Kissies idealkropp, för mina lår går ihop. HEJA LÅR SOM GÅR IGOP!

kill the kid

Hm, jag såg ett klipp på Aftonbladet om sex i tv. Skulle man kunna ha det? Typ alla konsekvenser som blir efter.. MEN om man inte skulle kunna ha det, varför ställa upp i ett sånt program där man i princip ska ha det. Sex säljer som fan, så om man vill bli känd är det ju en sjukt bra grej att göra. Sex säljer ju as bra i en stad också. Om man ligger med någon speciell eller några så är man välkänd - frågan är bara om det är positivt eller negativt? Om man nu vill ha sex med olika personer utan att någon ska få reda på det är det bra att slingra en upptagen kille om lillfingret. Kan göras om man inte har något sammvete eller bara är jävligt kåt! Skulle jag kunna göra det? Nej, nej! alldeles för mycket skuldkänslor på den här sidan av jorden.

Jag har legat (inte legat som i att ligga och ha sex liksom) på en madrass i solen från klockan halv 1 idag och jag är fett slut. Hur kan man bli slut av att ligga ner? Det är ju inte direkt så att jag gjorde något annat än att lyssna på älskade P3 dokumentärer. Denna gången om skomakarligan. Väldigt intressant faktiskt. Alla borde lyssna, för man känner sig så sjukt smart efteråt. Jag borde ju kanske satsa på minst en om dagen eller ändra mitt utseende för jag ser ju tydligen jävligt osmart ut. Tycker inte jag! Jag är i alla fall väldigt smart OCH snygg. Bra kombo!

Nu ska jag snart ut och övningsköra, sen träna med Helen och sen ta en promme med Helen och sen gå hemåt med Helen och sen säga hejdå till Helen och sen duscha och sen äta mat och sen vara mig själv.



jag och min fina bränna

fuck me on the floor


Jag förstår bara det som är vårt

Oj vad jag blev sentimental. Nästan lite ledsen i ögat liksom. Lyssnar på sån där gammal go musik och filosoferar. Inte om något speciellt eller så, det bara flyter runt som massa flaskpost i min annars ganska luddiga hjärna. Lite spännande att ta fram några minnen och fundera och sen stoppa ner dem i flaskorna igen.

Fy fan vilket skämt jag är! Sitter och lipar till du var mitt allt som Anton och Affe har gjort. Väcker lite känslosamma tankar i mitt inre typ. Gråta är bland det värsta jag vet, för man blir så ful. Typ röd och snorig!

Nu gjorde iofs baggen mig på skratthumör med låtar som han heter peter och pojken från irak. Högsta volym och skrikande röst.


pojken från Irak petade folk i ögat med sitt revben?



älskade, älskade du!

Prisad i världens namn

hihihi! Jag är så glad! Ligger ute i solen och steker som fan med mami, papi och hanna. Fett nice! Känner att det är lagom rörelse för mig idag att gå in genom altandörren när molnen kommer och sticka ut igen när solen gassar. Hoppas att jag får lite färg så jag slipper se ut som spöket Laban längre.

Igår startade jag och Emelie upp med att käka en bit lammkött. Inga småpojkar (jag lovar)! Sen tog vi på oss våra icke oscars skor och vaggade sjukt mätta några hus bort till Helen. Där samlades några brudar för party och sedan kom två män (övergångsåldern mellan lamm och baggar) nämligen David och Robin. Trevliga tjommar det där! När klockan tickade iväg begav vi oss ner till Oscas. Ingen kö för oss inte. HAHA! Lite nice och lite tragiskt! Inne på Oscars gick det vilt till (som vanligt). Vi dansade (drack inte) och försökte prata. Gick dock inte så bra. Standard meningarn som man säger när man träffar någon är "hej! Läget?" "Tja! Jo det är bra, själv?". Sen ler ma lite sött och inser att man inte kommer fatta ett piss av vad de säger om man fortsätter snacka, så antingen flyr man eller så ursäktar man sig och går vidare.

Igår fick jag extra många blickar, antingen för att jag var ovanligt snygg ELLER för att jag hade converse ute. Har ju hört att man inte kan vara på Oscars utan högklackat! haha! Skämt å sido. Nästa helg blir det OO på Oscars. heheheheheheheh! internt som kommer bli världens panggrej? Japp, årets nya fluga!

Sumering av helgen? Slakt, rapsolja, bortmatcher, förbjudet, hett, låga skor (vill ju inte sluta som fru Beckham), lite sömn, HB och hemisar. I LOVE IT!


Mamma: Anders, är det osexigt att jag tuggar på insidan av min grej?

där går någon som bara vill vara utan att förklara, när man älskar med varann

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

verkligen årets skämt! kvällarna bara tar sig mer och mer!


jag och husets värd

jag var nykter denna kväll!

jag var bäst, försök att överträffa det. EEEY!

Sjuuukt fint väder! Känner för att ta på mig shorts + ett linne och vandra runt i solen, men DÅ kommer jag nog bli ännu mer sjuk och om jag blir det låser mamma och pappa in mig. Alltså ingen utgång! Men ikväll ska vi (alla brydar) till Helen för att lära oss ragga lamm. Tro mig, Helen är den bästa av mästarna! Jag är dock inte så bra. Kanske borde öva lite? Fast egentligen så är ju lammen rätt lama egentligen... Bättre att ta en mogen bagge som kan ge vad man vill ha. Eller? De stackars små lammen skakar väl i skorna av rädsla för något bättre...

Nu är min sjukdom inte längre bara hosta, kill i halsen och täppt näsa, nej, nu kan jag till och med snyta mig! Då är det allvarligt! Jag har inte sovit jätte mycket, men mami och papi tycker att jag sover bort hela dagarna, så nu ska jag försöka hålla mig vaken. Tänkte att jag kunde städa, men för en gångs skulle finns det INGET att städa. Hur jävla bra är det? När jag väl behöver det så finns det inte. FUCK


in my mind

on my way to cheers again! ska till oscars sen där det är rockkväll så jag får väl klä mig lite coolt eller nått.

jag kan försöka hjälpa dig upp ur askan min vän!

Nu sitter jag med blött hår som droppar ner på min t-shirt. Känns kallt! har varit nere på cheers (ikväll igen!) Vad händer med mitt liv? Egentligen älskar jag det. Att bara sitta så och filosofera, men ofta är ju alkohol inblandat och det kanske inte är så okej. Jag vill inte bli en uppsvullen alkoboll som rullar fram och utsöndrar alkoholgifter till min omgivning. Jag är liiiiite trött på allt just i denna sek. Vill till stugan, vill till Hemsedal, vill till Gotland, vill till OSLOOO! NU NU NU, men nope, det är typ fett långt kvar. Jag kommer hinna mögla känns det som. Jag tror att jag är lite trött på att alltid sova ensam på nätterna (förutom Nallen och Katten). Inte direkt läge att bli övernattarN. Eller det kanske är okej? Kanske ska ha en standard väska packad all the time som jag bara kan dra med mig om det krisar och gå hem till första bästa och lägga mig på en soffa. ENBART sova! Nu snackar jag inte om att testa alla stadens människors madrasser liksom. Typ den vandrande madrassen Lovisa. Nej, nej! Det är typ sån panne att jag skulle kunna krypa ner hos mamma och pappa! Inte läge!

Okej, nu till en annan sak. Jag nästan skäms över att skriva det, men det är lungt! Jag bjuder på mig själv. Eller? Det är såhär att (som vissa vet) har jag en nalle som heter Nallen och en katt som heter Katten (himla fantasifulla namn) som sover med mig i min säng. Nallen fick jag när jag var 1 år och han har legat troget vid min sida i alla situationer och Katten fick jag av Andree. De är typ mina bästa vänner och jag får sånt fruktansvärt dåligt samvete när jag lämnar dem. Jag får väldigt sällan dåligt samvete, men med Nallen och Katten är det annorlunda. De är liksom mina diamanter, mina stjärnor på himlen, mitt vatten, min luft och man kan till och med jämföra dem med en singelkvinnas vibrator/dildo! Förstår ni då hur det känns? Jag får till och med dåligt samvete för att jag tycker att det är lite skämmigt att de sover med mig. Nu kom det ut. hihi!



mina älsklingar

Pride

I LOVE MY LIFE EVEN MOOOORE!

det blir stugan 1 maj med favvo gommorna! vi har bjudit in alla som vi har nummer till och sagt att de ska ta med deras gäng. det kommer typ endast bli killar och vi. vad tror ni om oss liksom? som att vi skulle ta tjejers nummer? ;) hade ju iofs en lesbisk tjejs nummer. kanske ska smsa? vi ska ha en öppen eld, grilla, en trubadur och alkohol! senare åker vi in till uddevalla och sen feting efterfest i stugan. LÄNGTAR!

jag är också väldigt glad för en annan sak och det är att vi verkligen SKA cykla på Gotland i sommar. tandemcyklar, tält, bärs, däckkärra osv. ska åka på medeltidsveckan och klä ut oss. ÅH I LOOOVVEEEEE!!

smakprov från stugan 08 och 09!



yo mutherfuckers

nu är jag hemkommen från det vackra Halmstad. känns lite surt att åka dit när jag har lov. är så fett trött på den staden! vill bara därifrån! i alla fall var vi där och jag köpte två tröjor på MONKI. hihi! kommer bli snygga OM man blir brun osv.

ska fortsätta fixa till mitt CV och skicka till Norge sen. fett niiiice! håller också på att städa och pilla lite, samt rensa ut kläder. hoppas att det finns något som kan slitas från mitt hjärta! buhu!

nu ska jag fortsätta att hänga in alla kläder som ligger på mitt golv. har inte ens tillräckligt mycket galgar. mitt liv går i kras :(

 


don't take my sunshine away

someday I will treat you good
someday I will treat you fine
someday I will treat you good
you know I should





lite glad att mina bloggläsare bara blir fler och fler! jag kanske till och med är intressant?

I won't let this build up inside of me

okej mina vänner! nu har jag varit ute på vift i varberg. först en sväng till cheers, sen körde emelie (som fick körkotrt idag GRATTIS) alla (jag, ellen, fjorden och emelie) ut till breared för att hälsa på baggen och hennes lamm. efter det åkte jag och emelie till björne. himlans trevlig afton måste jag säga.

blev fruktansvärt festsugen ett tag där. varför? festar man inte nog egentligen och vad är det som är så kul? är det att känna berusningen och kunna göra vad man vill eller är det spänningen? lite spännande är det ju ändå, för man vet aldrig vad kvällen bjuder på liksom. det kan hända både det ena och det andra nämligen. trust me, I know!

jag är också fett sugen på att åka till Gotland. skulle ju egentligen gjort det i helgen, men det kom annat emellan, så tyvärr! får åka någon annan gång istället. längtar så sjuuuuuukt! lukten hos mormor och morfar, sängarna, omgivningen, visby, kompisarna och gotland. I love it! ska lätt ha ett hus där när jag blir rik!

håller på att rensa min garderob och eftersom att jag behöver pengar tänkte jag sälja lite grejer. vad tror ni om det? ;)



ny kofta



ny patthållare


I know you love me! OXOX gossiplollo

.

jag och mamma har ätit en feting god sallad för en stund sen. hemmagjord såklart! den innehöll:
avocado, röd paprika
fetaost, svarta oliver
kyckling, små tomater
majs, banan
till den gjorde jag en vitlöksdressing som blev alldeles för stark! dog nästan! haha!

with or without you

buhuuuu! min uttöjning gick sönder så nu sitter jag med en penna i örat. nice?


i love my fucking life!

ni fattar inte hur glaaaaad jag är?! mitt liv blir bara bättre och bättre! ringde kontoret till en salongskedja i olslo nyss och de var sjukt positiva, så jag ska skicka cv och skriva datum när jag kan komma på intervju. nu gäller det bara att visa det bästa jaget jag kan. detta kommer bli så sjuuuuukt nice!!


this is our song

åh, jag blir så fucking trött! vuxna(?) människor som snackar skit och svärtar ner. tror att de är bättre och utnyttjar. orkar inte med sån skit, så fuck you!

det finns ingen som frågar

idag är jag världens gladaste tjej (trots att jag är sick) för jag har fått skoooor! eller ah, stövlar, gummistövlar. hur kan man bli så glad av att få ett par sånna? jo för att de är väldigt snygga och för att jag har läääängtat efter att få dessa i min ägo! det är typ bättre än att få en diamant, för jag skulle aldrig våga använda eller ens titta på den där diamanten (i alla fall inte om den var stor). diamanter är minsann inte alla kvinnors bästa vän! just nu är mina Hunter-stövlar mina bästa vänner. (förlåt alla där ute som känner sig undanknuffade!!)
men tänk er själva... regn ute - stövlar och regnjacka! man kan liksom ha dem när det är sol också! det hade jag minsann på peace and love! jag kommer gliiiiida fram som en ängel på ett moln framöver. snälla gud, gör så att det regnar lite till!



idag har Isabelle varit modell för mig och jag kan lägga upp bilder när de är lite klara :) för er som inte har mig på facebook så har ni inte sett mina andra bilder heller, så kan jag ta och lägga upp några någon dag. nu ska jag kolla gossipgirl och tycka synd om mig själv.

alors on danse

jag mår så fucking dåligt! känns som att jag knappt kan andas längre!


one night to be confused

detta är inget skämt! jag har så ont i halsen så att jag inte kan sova. hur kul är den då? till råga på det så blir jag deprimerad just nu. skit också!

(mathilda har inget med texten att göra)



you are to damn proud to reach out when you need it
but someday you will need a friend
when you fear it's all over
I would not turn away
but would I be good enough?

it might kill me

oj, jag undrar nu om jag precis laddade ner en trojan.. och vad jag har hört så är det någon sak som datorn inte gillar. har min  blondhet överträffat mig själv? varför kan inte jag också vara ett sånt där hyper snille på datorer? jag kan ju inte ens hålla cd-brännaren I datorn (den ligger på mitt skrivbord).

jag har börjat få fett ont i halsen och det är INTE nice! jävla helg! dock så hade jag sjukt skoj. startade upp hos mig och slutade hos kalle, mellan där var det oscars. oscars i sin tur var roligare än vanligt. kan de bero på vilka som var där? haha, nej! det var bara allmänt väldigt skoj. ni vet när man är på det där humöret där inget kan gå fel? det var jag igår och då kunde ju inget gått fel! en gammal vän fyllde 20 år igår - så grattis - sjukt längesen han var ute! kul att han kan visa sig i nattens djungel igen.

just nu känns det som att hela min kropp sackar ihop. halsen gör fett ont, mitt hjärta krampar och mina lungor strejkar (hostar). jag klarar inte detta! inte ett lov utan ett liv :( vad ska jag göra? får ju inte ens dricka te med honung!!!! förresten så det enda stället där jag verkligen har minskat är mina pattar. de är snart oidentifierbara igen. kanske ska satsa på silikonbröst istället för fobi-resan? haha, yeah right!

imorgon är min dag rätt strikt planerad faktiskt. ska ringa salong i norge, byta lite saker, kolla på Hunter-stövlar, fixa modell till projektarbetet och fixa gymkort.

här kanske ni ser de nästintill oidentifierbara tingen som tydligen sitter på min kropp?

som ni vet om ni antingen känner mig eller bara läser min blogg eller och jag nu är eran idol eller whatever, så vet ni att jag gör en speciell min på VARENDA bild som tas på mig. därför skulle jag och baggen reda ut det här och hitta på en ny min.... bättre?

nyvaken fjord?


-

förresten så ska vi äta lamm ikväll!

if you were a child

åh kära vänner! det är utgång ännu en dag och jag älskar det! har dock skadat foten så jag kanske måste köra på uggs. kanske lika gärna kan köra på hela söndagsstassen? mjukisbralls, linne och no braaaaah! fucking gett! ligger fortfarande i sängen och har det bra. dock kommer baggen nu så jag måste väl ta tag i mitt liv. taggar som vanligt med kids. LOOOOOOOOOOOVEEEEEEE

ångest är den nya lilla svarta

när jag satt i bilen på väg hem från Sofie så lyssnade jag på du gamla, fria nord med lars winnerbäck och insåg att jag inte riktigt kopplar budskapet i den. antingen så är den väldigt pessimistisk och menar på att alla borde bara dö,  eller så vill låten framföra att man ska få upp ögonen för vad man gör för fel. alltså jag vet inte... jobbigt för skallen!

igår var vi ute i halmstad. träffade lite välkända ansikten i smeten och röran utav okända. känns bra att jag åtminstånde känner igen några efter 3 år i en stad. I'm a nolifer! som vanligt kom min bitchighet framsmygandes och jag rådissade såklart en idiotisk kille. fick sedan höra av en annan att han var impad av hur jag kunde snacka ner en annan. jag kanske ska bli någon slags gangstah?

hahaha jag har fått dille på baby med justin bieber. blir as glad av den!





känner hur det bränner inom mig

hello fuckers! springer runt halvnaked hos sofie för tillfället. har duschat och sådär - ni vet vad man gör då! idag har jag varit i köpenhamn med farmor, faster, faster och mamma. sjukt mysigt! snabbshoppade lite som ni inte får se för jag kommer inte ta kort på det ändå. hehehehe! jag hade lite ångest inför den cp långa tågresan, men kände att hörlurar skulle hjälpa lite på traven. dock satt jag där utan en matbit i min mage, kissnödig as hell och till råga på allt hade jag glömt mina kära hörlurar i malmö. så där satt jag bland massa skrikande ungar och blev mer och mer depressed! stackars mig!

ikväll är det all in som gäller. menar när man ändå inte är i varberg så kan man passa på att släppa lös sina inre fasoner. har ju inte min baggelito vid min sida, men jag tror att sofie kan hålla måttet vid min sida.

jag är lite blondare, lite mer rosa naglar och snyggare än vanligt. hur går det ihop?

vett och etikett skola om gummi?

hur bra är det när en brud på 18 år inte kan öppna en kondomförpackning och ännu mindre sätta på den? borde hon gå en skola kanske? 30 strecket är ju ändå draget så borde man inte veta då? typ ha det i fingrarna? men nej, nej! kasst som fan!

snart ska jag bege mig ner till malmö. ska mysa mysa mysa! love it!

spårade det igår? behöver inte ens skriva det för jag antar att ni som läser min blogg regelbundet har insett att det tåget går av rälsen varje helg. jennifer som är nybliven singel joinade för en galen kväll på oscars!

gammal nostalgi bild!

det kändes överflödigt att använda min röst

nu är jag hemma kära vänner. oscars, sen efterfest hos kalle. la la la! mice på oscars men blev nästan fast i ett fult hemsläpsnät. tur att jag har så fina killkompisar! love them!



så jag var bäst. försök att överträffa det ja!

angrylollo

för tillfället är jag verkligen inte happylollo! vilken sida jag än går in på så står det något om vad man inte ska äta bla bla bla! ska man svälta sig eller? typ dö av att man inte stoppar i sig annat än vatten? eller vatten kanske också är farligt nu? typ ämnen i det som innehåller socker och bla bla bla! snart strejkar jag! typ äta allt man inte får äta. nice liv jag kommer ha då!

everything ends

jag är fett festsugen och fortfarande sugen på likör. likör liksom, hur gammalt låter inte det?! typ asta 77 - "Evert, ska du ha en skvätt päronlikör?" finns ju dock god likör också, tror jag? är kanske bara sugen på ordet likör. har fått för mig att det är sött och det kanske är därför! min kropp suktar efter något sött så mycket att den blir desperat efter likör. oh herregud, get a life typ!

jag är fett inne på att köpa ett par Hunter stövlar. har velat ha dem lääääng och de är fett nice så jag ska gå ner och prova ett par på FACE imorgon. är ju bäst att kolla storlek innan man klickar hem från internet eller åker till GBG för att köpa. i lilla varberg finns ju typ nothing att välja på!

jag sitter på min sängkant och finular på livet. blev lite deppig nu när jag lyssnade på deppig musik. egentligen så älskar jag mitt liv just nu, men det kom bara en bomb ner i mitt hjärta och knöt åt typ. äh, jag ska färga håret imorgon ändå så det är skit samma. kommer vara lycklig som en lärka då!


förresten! någon som möjligtvis vill hänga på att åka till hemsedal v 17 tors-sön? ellen, jag och emelie havasi ska åka, så just nu efterlyser jag (utan de andras vetskap) några fler. blir ju liksom billigare ;)




jag och söta sofie för något år sen. snygg jag är ellerhur?!

RSS 2.0