you can't hurry love!

make a plan to love me
for what it's worth
who needs forever?



thank you for nothing

Jag har sökt efter sanningen och svaren
Blev mest klämd mellan Bibeln och min porr
Jag fuktar läpparna och kysste mig iväg



jag ligger på min dödsbädd och tycker synd om mig själv! behöver film, behöver chips, behöver kärlek
men vad får jag? en ensam säng (nallen och katten är här), tee och oliver.
här slösas det nämligen inte på några kolhydrater. no, no, fit for the summer 2013!
se om jag kan få lite kärlek då kanske.



älska mig aldrig mer. det gör bara ont i dig

ledsen i ögat

jag har insett det ofattbara! jag har slarvat bort min käraste ägodel!! mitt fina halsband som har sjukt mycket historia! något som har sett det? det är ett stort guldhjärta där det står lovisa på ena sidan och 2/2 92 (tror jag), ett litet guldhjärta och den specialdesignade silverberlocken som jag fick av mamma och pappa i 18 årspresent. på ena sidan står det lovisa och på andra älskad dotter. snääääälllaaaa hör av er om ni vet NÅGOT om det. typ när jag hade på mig det senast eller nått. det är verkligen to die for!


vi kommer aldrig att bli som dem från stan

ännu en galen helg.. Agnes Nelje gör så att det spårar. eller kanske vi tillsammans? tro nu inte att det är spåra på ett dåligt sätt utan ett skämtsamt sätt. helgerna blir bara knasigare och knasigare, but I love it! kan tyvärr inte skriva vad som hände, för det är alldeles för privat! alldeles alldeles för privat och jag lovar att ni inte ens vill veta!
i fredags var vi hemma hos elin, för hon hade 19 årsparty. det var nice som fasen! gick till oscars sen och träffade lite utav pappsens kompisar. var nämligen ett band som spelade och de är också pappas mates. träffade lite snyggingar också, sen spårade det tillsammans med agnes. haha! i lördags var det 20 års party hos David. ytterst trevligt! (hehe) första gången jag blev nekad på oscars. "tyvärr gumman, det är 21 ikväll!" yeah, right! hade i alla fall trevligt på cheers ändå. elin drog med några stolpskott hem till mig, men vi skickade iväg dem med taxi efter någon timme. som sagt, stolpskott!


bagge söker lamm!

nu ligger jag här med feber och pillar med lite bilder till mitt projektarbete. blir nog rätt nice!




vad ska det bli av mig?

you got someone to blame

jag låg där i sängen och bad till gud att han skulle skona mig och göra detta till en dag som man kan ta sig igenom utan probbe. sedan hör jag galoperande ljud och vips är tor där med sin hammare och är i full gång med att hammra mig i skallen. inget skonande här inte!


release me

oj vilket skämt! lite full och hemma nu. bara det är ett skämt! kanske inte ska gå in på alla smaskiga detaljer om denna kväll. tror att en del blir mörkrädda. blir nämligen jag! usch! ibland är jag så korkad, men en LV väska?! vad gör man inte för en sån? SKOJA! finns ingen LV väska i min ägo, även om jag skulle velat att det var det.
jag har i alla fall varit på cheers hela kvällen med lite goda vänner samt lite ogoda. fanns en som fulade ner min jacka och väska. fulheten typ frätte genom tyget!!!!

igår våfflade hanna mitt hår. här kommer bilder. plus en bild på alla mina 32 bhar. nice va?





it ain't enough, it ain't half of what you told me!

förlåt för allt jag kommer att säga

som vissa vet har jag aldrig haft sex. jag väntar nämligen på den rätte! han som inte bryr sig om hur jag ser ut och kommer älska mig livet ut. den första gången vi ska ha samlag och han ska stoppa in sin penis i min slida ska det vara tända ljus och väldigt romantiskt. lite rosenblad på sängen och jordgubbar och champagne. det ska vara det skönaste jag varit med om! jag har hört att det kan göra ont och komma lite blod, men nej, inte på mig! min älskade älskar mig så mycket så han kommer inte kunna skada mig, så det kommer bara vara skönt! trovärdigt?

åh, jag blir så trött på alla människor som skriver så sjukt dumma frågor i typ sexspalter:
"jag har en prick på snoppen. vad är det?"
"jag är 13 år och onanerar. är jag normal?"
"jag vill ha analsex, men min tjej vill inte. är jag normal?"
"min penis är 14 cm lång. är den för liten?"


get a life typ! man kan läsa sig till allt det där på internet. sök på vad du vill veta och vips, innom 3 sek har du ditt svar! annat var det min min tid. då fick man läsa igenom varje KP tidning för att få svar på sina frågor. på min tid användes inte heller kuk, fitta och knulla utan då hette det samlag, slida och penis. tänk vad tiden går och tänk vad ungdomarna ändras! tragiskt!


it was the worst day of your life

liiiite beslutsångest.. vill på festival i sommar, men tänker mig att två kanske blir lite mycket slösade pengar eftersom att jag ska till oslo och måste spara varenda liten krona jag kan komma över! det står mellan arvika och hultsfred. vad väljer man? känns som att det går ut på samma sak - supa ****** och ha fett skoj, men alltså man vet ju aldrig. det är billigare till arvika, men samtidigt så verkar hultsfred roligare.

hanna undrade precis OM jag kunde se ut som en slynig hora?!


det hörs på stegen när du går

jag är fett irriterad just nu. har ett förjävligt rum att städa. varför?! varför är jag så korkad att jag bara släpper allt ner på golvet och alla andra prylar flyttar jag bara runt, men de är ändå ivägen. hur ska det gå för mig ute i världen? kommer bli som hans och greta - slänger spår vart jag än går! massa kläder som är på vift också. suck!

känns som att jag har grymt mycket saker att göra också.. men jag antar att det inte är så många för jag kommer inte på någon. hur bra är det då?

jag och Kalle var och tittade på Alice i Underlandet. den var väldigt bra! i och för sig säger jag det om alla filmer utom farväl falkenberg (som tydligen ska vara cp bra?!). fast det var fett bäst med 3D. johnny depp är sån sötis! älskar när han spelar sådär lite blåsta roller. vet inte riktigt vem jag kände mig mest som i filmen? kanske den elaka drottningen blandat med en av de feta ungarna blandat med den snälla drottningen..?

det är tomma ord som fastnar
och ska jag falla ska det finnas tid att falla fritt


the mess you left behind killes you

I've got a song inside my head
I've got a deamon in my bed

killer on the road

sitter och funderar lite smått på lite små saker. jag funderar över vad jag ska ha på mig imorgon och hur jag ska sminka mig imorgon och vad jag ska göra med mitt hår imorgon. ska nämligen fotas på Hårporten. ska bli bilder som läggs upp på hemsidan samt hänger på väggen. man måste ha på sig något svart upptill och vara snygg (såklart). jag är som många vet inte the black girl.. vet egentligen inte varför, men det har aldrig varit färgen som har passat mig utmärkt liksom. jaja, jag lär ju hitta något! har ju massa svart, men ja.. 

jag slutade tidigare från praktiken idag för att det inte fanns något att göra. jag är ju så effektiv så allt blir klart på ett kick ;) haha! jag vill ju åka till oslo i höst och jobba som frisör och det känns lite trist att lämna hårporten faktsikt. trivs så himlans bra där!

jag satte för övrigt in hängande örhängen i mitt öra idag. hör verkligen inte till vanligheten! det är en kniv och en gaffel för er som inte ser det. fick dem av becca i ullklapp ;)

det finns inga ord i mörkret, min vän!

spelar det längre någon roll? ett tidsfördriv.. är inte det nödvändigt när man är singel eller ska man leva i celibat tills the man of my life uppenbarar sig? varför känns det då fel? som att om man skulle göra något så skulle man bli stämplad med alla städers brudstämpel - "sära på benen bruden". kanske inte är as sugen på det. vet inte ens vad jag ska skriva. godnatt

little big planet

våld, nike-skor, barn vid 15 års ålder och fattigdom har min kväll präglats av i och med en föreläsning. det var en kvinna (som är journalist) som hade bott i östra LA för att studera gäng typ.

nu ska vi äta och andree ska titta på. sen ska vi spela väääärldes roligaste TV spel. i'm in love

in the night

jaha, varför är man så jävla korkad ibland? egen lägenhet? jatack!

searching

vad ska jag ha på mig? hur ska jag sminka mig? vilka skor ska jag ha på mig? vilken jacka ska jag ha? stor eller liten väska? dör fett mucho

been there, done that

jag är pissed off på ALLT just nu. allt och alla, akta er för här kommer en rasande lovisa håkansson! hon bits och rivs! jag vet inte varför jag är arg, men jag bara är det.

ultrathin

ligger i min säng och ska sova. sjukt skönt! ikväll var det middag hon björn, sen oscars. kanske inte fett med folk, men jävligt skoj ändå. jag gör som vanligt bort mig. KUL!

ritsch ratsch

uäk! jag drömde inatt jag jag råkade dra ur min piercing. fy fan va äckligt det var. hoppas att den inte går att dra ut sådär lätt som detta hände! var väldigt verkligt


vacker utan spackel?

alright! nu vill jag försöka få lite klarhet i en sak som jag funderar över... många säger att killar tycker att tjejer är så mycket snyggare utan smink, men varför har då alla brudar i porrtidningar massa smink? och varför tar vi tjejer på oss massa smink för att bli "snyggare"? när man går ut på t.ex. krogen så antar jag väl att man klär upp sig lite och försöker göra sig snygg (både killar och tjejer) om man gör sig snygg så gör man det ju inte bara för sig själv utan man vill ju att andra också ska tycka det.. så OM nu killar tycker att tjejer är så mycket snyggare utan smink vad är det då som vi har fått om bakfoten? det är ju ite direkt så att man vill göra sig så ful som möjligt så att man slipper ett ragg?! äh, jag tror bara att killar säger så för att verka bra, för att det är ett av tjejernas känsligaste lägen.



här har jag och feddan smetat på oss för att hålla alla killar på avstånd!

don't stop!

varför är det så svårt att ta sig upp ur den mjuka saken som kallas säng? jag förstår inte! jag somnade vid 12 igår och satte klockan på halv 7. gick jag upp halv 7? nej, jag gick upp kvart i 8. då har jag sovit fett mycket! jag har blivit gammal! förut kunde jag vara uppe hur länge som helst, men inte nu nej. jag är till och med trött när jag kommer hem. vad är det för skit?

hörde på the voice nyss att ett av svenska ungas drömjobb är IKEA!? har de typ tagit bort en hjärndel på dem? vad häääänder? jag vet inte hur ni tänker, men att gå runt och lyfta lågor och se arg ut är inte direkt det jag skulle vilja göra. mycket möjligt att det är ett toppjobb för att det är relativt lätt att få det och man behöver kanske ingen utbildning (vad vet jag?). nej, IKEA är inget för mig!


the magic stick

döööör! jag, mamma och isac sitter och pratar lite sex. ni vet sådär som man kan göra hemma?! eller ni vet kanske inte.. de flesta som jag säger till att vi i vår familj är rätt öppna med sex tycker att det är hel knäppt, men så är det. vi snackar lite hit och dit om allt möjligt. mest jag och mamma. jag tycker att det är bra! i alla fall så satt vi där i godan ro och snackade och då säger isac "I got the magic stick!" dog ju!

jag har varit en sväng på popquiz ikväll. drog efter typ 10 röda. kände inte att joggingskor platsade bland de uppstassade partypinglorna.

hemsedal och bartömning?? jatack!!!

jag dansar tills fötterna svider av glasbitar

panik! ska till praktiken och har inte ett shit att ta på mig. mååååste shoppa! måste köpa lite nice grejer!

i sommar kanske min la familia (inte de som skjuter med vapen och fuckar sig utan min moder, fader och broder) till U S and A (som Borat säger). kanske en sväng till Bahamas också. fatta nice! det kommer bli the time of my life! eftersom att vi redan har varit i USA innan och  var då i Californien, washington och New York, så ska vi typ till Florida. hoppas att dollarn är låg så jag kan inhandla sjukt mycket saker inför Norge. hihihi!


nu ska jag slänga på mig lite trasor och försöka känna mig het ännu en dag.



min lilla garderob! nej. där ljög jag.

i en stad som aldrig sover

I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me


blir trött på allt. nattens vandring är ett helvete! vill bara bort, bort, bort.. till något som ser bättre ut för en stund och sedan fly på nytt. leta upp vattnet i öknen, för att sedan inse att det är torka överallt. håll mig inte tillbaka. jag behöver det


who knows?

haha! jag har jävligt skoj! sorterar bland mitt smink och gissa vad jag hittade?! haha, kondomer från den gamla goa tiden! så skoj att titta på allt smink, för man får liksom minnen från en förfluten patetisk fjortistid. gosh, vad jag älskade det! typ när jag och elin var på marsstrand med segelbåten (mamma, pappa och isac också). jag smetade ner pattarna med glitter för att få en extra touch liksom. hur gammal var jag? 13 kanske? donno! mamma och pappa blev i alla fall björnar som väcktes från sitt ide. kanske inte riktigt så, mer som hyenor som skrattar... det var tiden när jag använde en keps med hål uppe på huvudet, svaaaaaaart smink och hade en stram toffs. bh utan några bröst och urringat ner till naveln och låga jeans. låter det snyggt? nej, tänkte väl det! men jag var rätt het, som vanligt ;) hahahah, det mest rötna är att jag köpte string utan att mamma visste om det. vill nästan uppleva allt sånt igen, för fasen vad skoj man hade!

tänkte visa er en bild, men jag hittar ingen just nu. tyvärr!

love kills slowly

lite stressad
lite fucked up
lite ont i huvudet
lite trött
jävligt mycket brist på fantasi!


possibility

det här är svårt att förklara
det finns inget ljud
bara vinden som yr
tar med sig rösterna som skriker
din röst blir till en viskning
som tunnas ut
jag hör ingenting
jag ser ingenting
jag vill inte
vill inte höra dina skrik i natten
vill inte se krashen
men jag vet att de finns
så jag flyger iväg
flyr bortom allt

I don't know if I can yell any louder

idiot! vem fan dödar sina barn och gömmer kropparna i sin källare? hur grose är inte det? om man nu inte vill ha barn får man väl för fan sluta knulla eller skaffa något preventivmedel. hur svårt kan det vara?

jag har tänkt lite på det där med att vara stark. ofta när någon ska beskriva mig så säger de stark. men då undrar jag lite, hur stark? när är man stark? när man bygger upp en vacker berlinmur runt sig själv och proppar in alla hemligheter och jobbigheter som inte passar sig att visa? är det starkt av en brottsling att försonas genom att en ande på ett moln dök in genom näsan och spred lite lyckoflingor i hjärnan och åkte sen ut genom öronen, ögonen och munnen, för helt plötsligt är det enda man ser guds verk, det enda man hör är guds röst och det enda man pratar om är hur mäktigt det var när gudfan hjälpte mig att bli fri från ett drogberoende och sina kriminella handlingar. är inte det att lägga ansvaret på någon annan? är det starkt att stå för en stark åsikt? för i så fall är nazister grymt starka...

Jag som är min egen gud. Den jag älskar mest. Den jag försöker få att må bra. Den jag vill ska vara omtyckt och bra. Den som förstör och förgör onda och goda ting. ”hej, jag är en tjej på ett x antal jordsnurr och jag söker någon som kan förklara hur jag är, för jag har fucking ingen aning!”. Hur ska jag kunna veta hur jag vill att andra ska uppfatta mig? Som en cool, snäll, omtänksam, ärlig, stark, känslosam, glad, häftig, modig, social, rolig, engagerad bla bla bla. Jag vill vara allt bra! Det vill väl alla? Man vill vara omtyckt och respekterad. Att vara bra bör man, annars dör man!

don't let the man get you down, girl!
love yourself and be who you want to be





fan, fan, fan det skulle vart du!

trädgårdsslang sökes. torka i gräset - risk för brand!

SKOJA!

flyger iväg som ett pappersflygplan

För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent
Våra stunder vi hade, tankar idér
din lukt i din nacke, pussar och skrattar


Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej



kärlek vid sista ögonkastet

jag är jävligt arg! arg på alla idioter som inte har fattat att julen och vintern är borta. gone, gone, gone liksom! varför då ha kvar allt detta julpynt och julbelysning i stan? det är ju inte direkt så att man blir pepp på livet av att se den skiten. det är ju ändå typ bevisat. alla tar livet av sig för den fucking julbelysningen. (skoja. kanske inte okej men jaja) nej, men vintern är ett minne blott. och snön som ligger kvar kan man bara ignorera. det är typ som hårda kanter på en brödbit när man var liten. de som man tog bort..

ni förstår inte vilken kraftansträgning den här dieten kräver av mig?! helt sick! det är fan kämpigt att försöka skaka av sig de där dallrande extrakilona. kanske bäst att sätta fart på fläsket nu så jag slipper göra svallvågor för de små ostadiga krabaterna. nu kan jag ju inte skylla på någon hjärnskakning heller så upp och hoppa nu, sitter du blir du ju tjock och ful!

konstigt nog så mår jag inte alls kasst idag. måste varit den underbara återställaren vid 10. det känns som att gårdagens bakfylla bara är ett minne blott. kan inte känna hur jag kände då. skönt är väl kanske det.

som ni ser så ska det ändras lite hipp som happ här på min kära blogg. det kanske tar ett tag.


eh?

ojojoj, var ska jag börja? sjuk kväll? japp! eller kväll och kväll... mer natt. jag och agnes nelje var nämligen uppe till 6:30 för att sedan gosa ner oss på toalettgolvet. jävligt nice! jag kommer inte behöva träna på as länge nu för jag dansade asset av mig like hell igår! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för det hände inget speciellt sådär utan allt var bara allmänt skoj. speciellt in på småtimmarna när skrattet inte kunde hindras längre. Agnes körde en jävligt nice dans ute på trappan och vi busade lite med en tandkrämstub och sovande människor. helt plötsligt hade alla tandkräm på sig, inklusive vi.

haha, jag höll på att dö när det blev en töntig catfight. skulle aldrig orka bli så arg. usch! so not lollo style! hehe! fick också reda på att en jävligt otippad vän har flickvänn sen ett år tillbaka. det var årets överraskning. vet inte om jag ska tro på det än...

nu till något annat.. jag kom på en sak när jag pratade med fjorrieborrie. tänk så jävla många buksystrar man måste ha. tänk om man typ skulle samla alla på ett ställe. det skulle ju bli värsta folksamlingen! nu menar jag inte att jag är någon vandrande fitta som flashar för vad som helst. nej, nej, klass ska det vara! tänkte mer på alla lösa killar som finns. oj oj oj! i mitt nästa liv ska jag bli kille så jag kan sätta på en tjej bakifrån och dra henne i hortoffsen. yepp!


idag är de enda som inte älskar mig mina ynka hjärceller. de vill så gärna finnas kvar ett tag till, men icke! onsdag, torsdag, fredag och lördag! vem fan sa något om att banga?

lalalalalla

ni vet den där dagen som vatten inte ens är gott. man är i ett fett behov av vätska, men inget är gott. det är min verklighet denna skitdag! jag är så bakfull så jag knappt kan skriva på tangenterna. not okej! mamma och pappa drog med mig ner på stan, men efter några minuter upptäckte jag att även det var ett big no no! jag var tvungen att gå hem. verkligen not okej!

igår blev det väl kanske lite mycket?! två glas vin och jag låg och spydde som en jävla gris. jag kämpade för att hänga med och vara trevlig med dans, men icke! vid klockan 11 var det slutfestat för min del. mamma fick komma och möta mig. kände mig som 14 bast igen. (HAHAHAHAHAHA AGNES! JAG ÄR FAN INTE GAMMAL) jag har konstaterat att man inte ska gå på GI metoden när man ska supa, speciellt inte om man inte har käkat. förstår varför det står att man får dricka typ ett glas rödvin, för det räcker gott och väl till en fetingfylla. min bag in box kommer typ räcka ett helt år. billigt, billigt!

förlåt för det rötna inlägget igår. ett bevis på att jag var fullast på festen?


nu är det bara att sadla om och tagga till kalles helfest! love it!



fuck me, I'm famous!

alright bitches! rakad fitta och vin i blodet. det är fan allt! ligg ikväll? I promies! vem är fullast på festen? jag kommer ite berätta men det är inte jag! I promies! damn girl, sexy biatch! vem får ett fucking skott i äggaloddan ikväll? who knows?!
pryyyyth! droger är fucking nothing! alkohol är så jävla bra! vem vill inte supa liksom?
helen och lollo har kisskul!
yeeeeeaaaaahhhhh!!!
vem vill ligga med daugard? fett snygg med feta pattar! I promies!

panic!

16 min på mig att skriva ett arbete om hur det är att leva som muslim i sverige kontra ett muslimskt land. i'm gonna diiiie! är ju inte ens muslim så jag har ingen aning!!

miaaaao

var på visningen och maten blev en fet besvikelse! jag går ju som sagt på GI metodhelvetesskiten och får inte äta kolhydrater. vet ni vad det var för mat?! risgegga och potatisgegga. inget gott kött till eller något. man kan ju inte direkt ta en brödbit heller! åh! jag som hade sparat mig hela dagen...

alright, våren och sommarens trender är kort hår för killar. dressat, men kort kort kort! tänk backlick a'la louis vuitton 06 eller riktigt 50 tal. hittade ingen optimal bild på backslick, men lägger upp en annan som också är super modern :) och om ni killar vill ha mer tips, så säg till så skriver jag upp lite länkar på bra sidor :)


nu ska jag och vovven nana bye!



ville bara nämna att jag är fett trött på personer som blir arga för en fucking småsak

voff voff voff

ojojoj! varbergs ungar blir sämre på svenska... inte konstigt! allt detta datorspelande på hittan och dittan språk eller alla dessa sms med sjuka förkortningar som man inte ens förstår. kanske är det alla dessa slangord som man envisas med att snacka med. förstår inte varför det just är svenska som man failar så på, för det är ju grymt skoj! lätt ett av de bästa ämnena i skolan.

do I have a life? yep, jag kastar en pipande leksak till en pyttevovve! sjukt söt, men vill man ha hund? han är så liiiiten! typ min nya kärlek!

nu ska jag iväg på en visning. vet dock inte vad det är för någon, men det blir säkert sjukt nice! är alltid så god mat på visningar så det som jag får äta ska jag frossa i! :D kanske något glas vin också ;)


goodbye my lover, good bye my friend!

tito is here!

har varit och hämtat tito för ungefär en timme sen. han är så söt! sen mathilda gick för typ 20 min sen så gnäller han lite. har ju aldrig haft hund, så vad gör man? detta kommer gå så bra så för han är världens mysigaste vovve! kan lägga upp bild på honom sen ;)

ge mig något att ta på

Över botten

Finns det tjocka o smala

Över botten

Finns det styva o hala

Det finns många som använder händer

Och det kan jag inte förstå


.

vem ska älska mig när natten smyger sig på?

can you read my mind?

vad händer egentligen? livet som singel är rätt great ändå, bara man inte får torka i norra thailand liksom... då är det inte SÅ nice! dock så är det fett med torka i min skalle om vad jag ska skriva här. känns inte som att alla intima bravader ska lämnas ut här. känns nog lite naket för en hord av människor.
kanske blir man deppidepp nu när man är a single lady? hm, typ dempimerad av mörkrets fall eller nått.

jag borde plugga, sova och städa (som vanligt) men jag sitter här och lyssnar på heartbeats och tror att allt ska lösa sig. känner mig jävligt kass och nere för tillfället faktiskt för det är studentfest imorgon och kan jag gå? NOPE! hundvakt! mysvovve, men ändå! jag skulle behöva en partykväll. lovar!

på fredag och lördag är det bra party i alla fall. rockkväll på oscars på fredag och 20 års ferre för Kalle på lördag. helfest - alltså inget krogen. så jävla gett! sjukt längesen jag var på något sånt. känns bra att man inte alltid hänger bland golv med massa glas på så att skorna går sönder.


Jag bara dansa och dansa men hon bara våldtog
Känner ingen ånger, men det bränner inom mig



en helg i en hästens

har man rådkompisar eller? Japp, japp! tur att man har en Agnes Nelje ibland så man får sova lite lyx! har varit en sjukt skoj helg. får typ inte nog! jag är fett festsugen fortfarande!
vad hände egentligen? var allt ett skämt? nejdå, allt var på riktigt bara lite sjukare! det roligaste som hänt är hon som spydde sperma, att Esther bet Kalle, den hetaste personen som har beträtt Varbergs gator har uppenbarat sig och att mina magmuskler har strejkat av allt skrattande.
det har fan sprängst en restaurang i Varberg. typ thai! kanske en bomb? nej, jag vet inte för jag har levt i min egen värld i helgen. inte läst så mycket som en endaste rad (förutom sms)
sitter hemma hos Agge och lyssnar på Maskinen och Afasi & Filthy och dricker kaffe. all mat är rensad. fanns ingen frukost så nötter och kaffe har gjort min morgon. jag som aldrig brukar dricka kaffe... vad hände?
igår samlades agnes, jag, elin och esther i en lägenhet på 240 km och stirrade film hela kvällen och natten. 4 imorse blev det natti natti! ett antal beckfilmer och borat gjorde vår natt.
nej, nu ska jag och esther gå ut och kissa i snön och sen dricka lite mer kaffe...

death to the people

fan va alla bara dör.


tick tock

nu är klockan snart 00.00 och jag är vaken. jag borde gå till sängs för att få lite sömn, men icke. jag är pigg som en pelekan. eller är de pigga? nog bara ett uttryck. jag har i alla fall skrivit färdigt uppgiften om mig själv. blev jävligt mycket. pallar typ inte! vet inte ens om den är bra liksom. ååååh! om ni tjatar så kanske jag lägger upp den ;) så får ni lite djupare inblick. nja, inte ens djupare inblick. har inte skrivit så djupt. vafan ska de veta något serious om mig för? skrev typ att min värsta mardröm är att sitta penionerad vid 65 års ålder med en hängkuk som jag inte har ett piss gemensamt med förutom hunden, fotografier och lakan.. UACH!


dating in the dark?

okej, alla ni som har så bra åsikter... hur länge efter att ett förhållande har tagit slut för man ha sex med någon annan? är det någon speciell gräns? när är det liksom okej att kladda ner någon annans lakan? jag vet inte vad jag tycker om det faktiskt. rätt svår fråga ...


carpe fucking diem

fånga den fucking jävla dagen typ! jag vill göra någon drastisk förändring. NU! jag vill att det ska bli nytt på något sätt. har en inre stress av att jag vill att allt ska bli totalförändrat. jag vet inte till vad eller något, bara att det ska ändras. är så sjukt trött på my life at the moment!
'
kanske ska skaffa mig en sån här ring, så kanske jag kan gå runt som fantomen och slå alla till fred. kanske kan få dispans på att få slåss då. hade nog varit rätt gett just nu. har nästan lust att slåss!! fett festsugen också. all in på lördag?!



nu ska jag sova och gotta ner mig i vetskapen om att det inte är någon skola imorgon men att jag har fett mycket plugg. hur hände detta? jag som kände att allt var frid och fröjd och att jag kunde ligga och pirrelirra i naveln dagarna i ända. man kanske inte kan skylla på en hjärnrubbning i all evighet? måste ju ändå vara så pass kry framför andra så att jag kan dra i mig något glas vin ändå.

GI människor- gör några glas rödvin något?


how can I not even try..

jag sitter här i mitt rum med tända ljus, håret i en slarvig knut, glasögon och mysiga kläder. kofta från Birger et Mikkelsen, linne från Acne, bralls från Oddmolly och tofflor från shepheard. håller på att skriva ett arbete om mig själv. jävligt inte så roligt! blir typ sentimental och gråter nästan. nej, kanske inte, men ändå. lite jobbigt är det ändå att dra upp all gammal skit.

var för övrigt en som inte trodde på att jag har konfirmerat mig så här är en bild som bevis! jag hade även rödlöksfrillen då...


this is my life

jag måste fixa mer jobb. dör

ett skämt

vad har jag gett mig in på? halv avocado, ägg, skinka och småtomater låter väl gott? lite hemmagjord majjo till det så är det en delekat frulle. eller? nja, jag mår mest illa och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. med andra ord så måste man fan kämpa för att dra av sig de där överkilona. fy fan!

hej slisket, ska vi sliska tillsammans?

hej hopp! nja, jag hoppar inte direkt. ligger mer och pääääser i en nybäddad säng. hihi!
har precis duschat en såndär ångande miljöovänlig älskad dusch! I LOVE IT! det är typ sick hur jävla great det är att bara stå där under den sprutande kranen... hm! jag skrubbade mig med en såndär ljuvlig skrubb från The Body Shop och sen dränkte jag min kropp i olja. ALLT utom ansiktet. lovar att det gör varendaste liten milimeter av huden lenare än ett babyasssss. för det är tydligen det alla eftersträvar. själv har jag då inte rakat benen på typ 2 månader. orkar bara inte! fan det tråkigaste som finns och det är jävlig torka på den här fronten också så palla bry sig. jag oljade även in håret med såndär underbar olivolja. klassisk och superbra! billig och great! nu är jag som en oljig motor, slingrig som en klabbig mask eller fet som en bratfrill.. bara dryper typ, men nu jäääävlar!

jag satt här och var på sånt där gos humör (ingen att gosa med förutom nallen och katten) men sen kom MGMT- kids på och då spratt det till i benen. nu är jag cp festsugen. vill bara shota upp smirnoffen som står på bordet här.

jag vill dansa och ha jävligt skoj, men fuck den jävla hjärnskakningen och GI skiten. ingen alkohol bla bla och måste ta det lugnt. vet egentligen inte varför, för hjärnan har väl lagt sig till plats igen efter omskakningen? det är väl bara några hjärnceller i rullstol som har skakats om och inte kan komma till sin rullstol igen. där skojade jag... det var nog mer några professor hjärnceller som tappade sina glasögon för några minuter och nu sitter och jämrar sig lite för att de kommer efter i arbetet. de är nog ikapp snart så smart som jag är!

nej, nu ska jag och min oljiga kropp krypa ner och läsa i en bok som jag lånade av andree. konsten att läsa tankar heter den. jävligt fräck!


if my heart was a house

jag är så fucking trött på allt dietsnack osv till BEEEEAAAACHHHH 2010! shiiiiit man måste vara slimmad som en liten mask. rumpan ska vara så tight och tränad så om man sätter sig ner så flyger man upp igen, låren ska helst inte gå ihop (fuck, en omöjlighet för mig då!) så det förvånar mig inte om någon dum jävel försöker göra en hemmafettsugning... TROTS att jag är så emot allt sånthär jobbigt snack så har jag, mamma och pappa satt oss under slavdrivaren GI! vad hände? jag var väl inte jätte uppåt direkt, för jag äääälskar bröd (iofs daaaaaark och det får man ju äta någongång ibland), men jag såg vad man fick äta och jag blev överlycklig! värsta goda maten ju! passar mig perfekt.

jag försökte mig i alla fall på att göra en omelett, för det får man äta :D jag trodde väl att det inte skulle vara så svårt att få till den sådär snitsigt, men ack så fel jag hade. blev lite mer som scrumble eggs med mozarella och tomat i... men det var gott!


nu har jag klart bestämt mig. mitt hår ska av! vet dock inte om jag ska göra det innan eller efter balen. drar åt efter balen, måste ju ha lite hår kvar att göra något fräckt av. typ ett skatbooooo!
här har ni lite bilder från när jag har haft kort hår.. tell me if it's a good idea!


nu ser det ut såhär...



RSS 2.0