Göm mig, stoppa undan mig, låt mig få spendera resten av mitt liv under jorden!

Håll i hatten alla bloggläsare! Skulle ner och köpa lunch på ICA. När jag kommer till kassan ser jag att en rätt söt kille sitter där. Stoppar ner handen i fickan och utan att tänka mig för räcker jag fram en kondom!!! Jag fattar inget och han stirrar på mig med vidöppen mun. Hela kön fnissar och jag tror aldrig att jag betalat så fort.

now you are just someone I used to know

är rätt smickrad då jag ser att min statistik knappt har ändrats trots att jag inte har bloggat på år och dar. tänkte att en uppdatering skulle sitta fint nu när det gått så pass lång tid. sist kände jag att jag ville gräva mig under jorden på grund av pinsamma saker och tro mig, det har inte blivit bättre. är kanske inte riktigt lika pinsam nu. dras dock fortfarande till sjuka sexhändelser. typ som att jag flydde i 11 minus utan byxor. alltså vandrade jag de 2,5 km i string, skor och jacka. kunde inte springa i risk för att dra för mycket uppmärksamhet till mig. hade röda lår hur länge som helst sen! för tillfället är jag ganska igenväxt känns det som. inte hårig då, utan mer som en oskuld. gått från att i mitt huvud tro mig vara en 8a till att ha räknat ut mig själv som en stark 2a. vet inte riktigt om jag gillar det, men antar att jag får acceptera min matematiska uträkning. dock suger jag rätt hårt på matte, så förhoppningsvis är det en felräkning. har en liten identitetskris här i grannlandet. märks?
känner att typ halva mig saknar sommaren och kära vänner. jag och emma gör en del galenskaper här och tur är väl det för annars hade jag dött i tristress. jag är alkoholpåverkad drygt 4 dagar i veckan och är stolt om jag drar ner det till 3. tror att jag kommer få skämmas ögonen ur mitt spritfeta arsle, i trånga shorts, i sommar. vi lever på något vi myntat till knäckebrödsbricka (för att få det att låta mer delikat). detta är en blandning av de billigaste påläggen man kan hitta. om man vill lyxa till det skivar vi några gurkskivor. jag lever lika mycket på natten som dagen. känner mig ganska nergången efter att ha försökt ragga i jeans och t-shirt och kängor i 4 månader. här funkar inga high heels! försökte en gång. slutade med att jag, efter att jag krupit upp för en backe, tog av mig skorna och vandrade barfota hem. var inte jätte smart.
har åkt en del snowboard så jag har fått ett äckligt köttsår på foten. blir lite ledsen av det faktiskt, för nu har jag inget att göra när jag är ledig.
här jobbar jag med att dela ut cigg på ett event. då får man såhär cool sminkning. stod inne i ett bord med kjolen som duk. var sjuk i två veckor efter det.
här firar vi Rasmus nr2´s födelsedag med skumpa och hångel
såhär cool är jag i hjälm. alla coola kids har hjälm. bara så att ni vet
här gör jag debut i dj båset. väldigt uppskattat. känner även att jag rockar 90tals toffsen
och detta är typ så nära sex jag kommer. våldtäktspistoldansjuckad mot. känns lite sisådär att det även är av en cowboy....

RSS 2.0