ett löfte om inget alls

idag är det en känslosam dag för mig. gårdagen var kul, med vissa inslag av tårar och frustration. singstar på högsta volym och ett glas krossat. andree har åkt tillbaka till norge nu och jag vet ingenting alls. bara för allt detta så blir det inget skrivande utan det blir gamla dikter och texter som jag har skrivit istället. hoppas ni förstår mig!

när slutade vinden blåsa i rätt håll?
närhet och beröring står på spel
känslor och tankar leker med dig
tror du på allvar att lyckan finns utanför din dörr?
ett misstag, ett snedsteg förändrar allt
ett val som kan sänka allt
ett val som kan göra dig till levande död
en kyss, ett löfte, men vad betyder det?
du har hört allt förut
allt tjaffs som smälter ihop och fräts bort
löften om en bättre tid lockar
men du flyger med strömmen ändå
du är feg utan någon styrka till att välja
ta ett beslut och lev efter det
ta ett beslut och bli sårad
för det blir du
tiden går men din längtan efter lycka den består
vill gärna hitta kärlek, men vet inte om det går



det finns parfym för din doft
tabletter för dina känslor
bantning för din kropp
alkohol för tillfällig lycka
droger för en stunds vila
smink för att lägga en mask
du köpte allt det där för att slippa vara ensam
du köpte allt det där för att de lyckliga tycks leva i en annan dimension



vi lämnar allt
vi flyger iväg till en annan tid
älskling, se dig inte om
vi svävar högt i våran tro om kärlek
ramla inte, för då ramlar jag



why did I lie
i'm so sorry
i know I hurt you
now I see you with her
it was nothing like I thought it'd be
i'll break down for you
i still love you
forever



lämna mig inte nu
jag behöver dig mer än vad du tror
mitt hjärta tinade snabbare än vad jag trott
jag vill känna dina andetag
jag vill röra din kind
jag vill möta dina läppar
lämna mig inte nu
för jag behöver dig mer än vad jag tror



it's getting late
I think your time has running out
your life wasn't good enough
but who am I to judge you
no man is begging for your hand
the train is leaving
and it's too late to get on
you have everything but love
but darling, love is only a feeling anyway


ditt liv föll ur balans
du skrattade dig vilse någonstans
du trånade efter en ny chans
men visste att den inte fanns
alla ser att du ler
men du hoppas på fler
mjuka smekningar på ditt hår
men det vet du att du inte får
ditt psyke är för litet
ditt hjärta för slitet
alla droger som gör dig hög
gör dig ännu mera trög
du försöker bli som de
men du orkar aldrig le
de gråter leende
de lever döende
vill du på fullaste allvar bli som dem?


it's silence outside it's noise inside follow me to bed and help me sleep



kan man ta ett steg för mycket?

en dag
en natt
ett liv?
kan man ta ett steg för mycket?
kan man ta ett steg för lite?
jag vill se dig på avstånd
och röra dig när jag vill

jag har vaknat, klätt på mig, fikat på stan och sitter nu här. om några minuter ska jag traska till farmor och farfar för att få en god måltid. sen ska jag festa som aldrig förr. vi skulle kanske åkt och hälsat på dem i uddevalla, men det blev inte så för vi hittade ingen chaufför. får ta det någon annan helg typ. planerar kanske en långhelg till gotland. skulle vara kul att träffa alla igen. haha!
"eeejlin, huer poullar due mejd dåm häere naglarna?" katta katta katta!


party party party! kanske skriver igen lite senare. nu ska jag tjocka i mig farmors mat.

.

andree är här nu och vi ska titta på film. har haft vissa disskutioner om vissa saker. löste sig, tror jag. ruta ett? i think so!

.



du är min drog i natten

.




believe in you
believe in me
everything is gonna be alright

sjuk

jag är sjuk. eller det känns som det i alla fall. har ondare i magen än ever och svid i halsen. det är inte okej, för i helgen är det party! fast på fredag ska jag laga mat med andree och då blir det inte fest, men på lördag är det ferre :)
nu ska jag till farmor och farfar. har haft sånna sjuka skuldkänslor för att jag aldrig hälsar på dem, så nu är det dax. ska klippa farmors lugg och bara umgås. sen ska jag plugga och kanske dö. min mage dödar mig. wish you were here ska spelas på min begravning. bara så att ni vet ;)

money, money, money

tjohoo! jag är ganska på hugget just nu. är ganska glad, för jag har tjänat 350 kronor idag. fett glad! klippte caap vid 5 och det var super mysigt att prata med honom. han lånade lite saker av mig till 200 dagars som är imorgon. han kommer lätt bli snyggast! haha!! jag styrde min racercykel hem till jennie och klippte hennes moder och fader. jag fick till och med en julklapp av ingrid (jennies mamma). jag vill öppna den nuuuu, men jag måste vänta tills julafton.

jag ska snart titta på "när mörkret faller" jag hatar den filmen, för jag blir så arg av den, men jag känner att jag måste se den ändå.

imorgon har jag fullt schema:
10.00 - plugga
11.00 - till farmor
.... PLUGGAAAA!!!!!
19.00 - träna street dance

här kommer lite bilder. känner att jag varit lite lam med det nämligen

  ellen och fjorden hos tobbe :)
  emelie och fjorden när vi bowlade
  ellen och fjorden på bongo
  mitt hjärta och jag.


förresten så var det en som frågade var man kunde göra det där testet om man är allergisk mot kyla och svaret är:
hemma!!
ta lite is ur frysen och påse antar jag att du har hemma. det är ju en fördel om du har en frys och påse annars kan du nog låna av någon. lycka till! jag har inte gjort det än, men funderar på det. tror det blir imorgon.

If I were a boy

beyonce´s låt If I were a boy har satt sig i mitt hjärta totalt. den är sann, men jag har hittat en kille som är tvärtom. det känns som om det är jag som är killen i låten. att hon sjunger om mig som jag behandlar honom och jag hatar det. jag älskar honom och jag vill visa det, men det är så svårt. han har liksom fastnat i mitt hjärta och kommer inte ut. jag önskar bara att jag visste hur jag skulle göra för att få det att funka och jag vill inte bete mig som ett svin. tyvärr gör jag det och det sårar mig. jag vet att det sårar dig och det sårar mig. jag har sagt många dumma saker som jag inte har menat, jag har gjort saker som inte var min mening att såra dig och jag har behandlat dig like crap, men jag älskar dig. jag älskar älskar älskar dig Andree. mer än jag själv trodde att jag gjorde. sjukt mycket mer! jag önskar och vill bättra mig. tro mig, det kommer funka!

ni som läser kanske tycker att det är fegt, dumt eller vad som helst, att skriva detta här. men tro mig, jag kommer säga det och har sagt det till honom. om ni visste situationen hade ni kanske förstått lite bättre.

dåligt samvete till max

jag har bråkat med pappa nyss. ajabaja! fick sånna sjuka skuldkänslor för att han sa att jag aldrig hälsar på eller ringer farmor och farfar. jag vet att det är sant, men det är inget man vill höra. man mår bara pissas då. usch usch usch! jag har också dåligt samvete för att jag aldrig pluggar, aldrig tränar, aldrig äter rätt, håller ordning på mitt rum osv. denna dagen har inte varit min dag alltså. rätt igenom crap!! nu har jag inte mer att skriva, för jag kommer bara klaga ändå.

fett osmart brud

idag har jag varit ganska blond innuti. jag hade prov idag, men hade jag pluggat? nej nej och åter big fucking no! jag kommer loosa fett hårt. det var mitt misslyckande idag faktiskt. annars har jag haft en väldigt bra dag faktiskt. jag, hanna R, hanna T, amanda, lilia, ida, alexandra, tabita och paula ska annordna en visning den 19/1. började idag och har redan kommit på tema, fixat med några sponsorer och kommit fram till massa andra saker. vi har hittat några modeller också. alltså shit vad detta ska bli skoj!!!
jag har nog blivit gammal i förtid. har så cpsjuktjävlahor ont i ryggen. tål fan ingen träning alls längre .( buhu! men det är stenhårt som ska gälla nu. eller i alla fall till viss del. ska också tänka typ på vad jag äter, för jag har blivit väldigt trött nu på sista tiden och jag antar att det kan vara dels för att det är höst/vinter nu och att jag kanske inte äter guds bästa mat.

idag var jag (på tal om att somna) på handledarkurs, inför körkortet, med mamma och pappa. hon var lite vääääl klämmkäck den där bryyyden. helt cp var det och jag blev så uttråkad att jag somnade. fick dricka två koppar kaffe, men somnade igen ändå. mamma och pappa blev inte på topp humör för det, men skrattade lite ändå. det är lite typiskt mig att somna på sånna här saker (när jag är med mamma och pappa). de kanske gör mig trött? utstrålar de trötta vibrationer? möjligtvis!

jag är typ helt quit smoking nu. röker nothing (typ). är grymt stolt över mig själv faktiskt, för jag har ändå rökt mer eller mindre sen jag var 12-13 år. och jag menar det är ca 4 år. om man tänker efter så är det väldigt mycket och jag känner att jag nog aldrig kommer sluta totalt med vartenda litet ynka bloss, för det bästa jag vet är en balkong, solsken, ett glas rött vin och en cigg. det är det bästa jag vet och då njuuuter jag till fullo.

om ni är intresserade så har jag ett fett blåmärke på mitt ben nu. jag tränade ju cheerleading idag och aj aj, mitt ben! (och min rygg!!) pappa glömde att hämta mig, så jag sprang hem istället. snacka om duktigt! nu ligger jag i alla fall här i min nybäddade säng och blickar ut över mitt alldeles för stökiga rum. jag förstår inte hur det kan bli stökigt på 2 timmar. det är sinnes.

P.S. jag tror att jag är köldallergisk. jag läste nämligen i metro idag att man kunde vara det. för att få reda på det så skulle man ta isbitar och lägga i en plastpåse och hålla mot underarmen. om det blev rött runt omkring isen och vitt (typ) under (det skulle klia också), så är man antagligen allergisk och då kan man gå på solbehandling hos läkare. inte vanligt solarium utan något annat crap. antar att jag ska göra testet bara för att få det bevisat att jag visst är allergisk mot något och då kanske jag kan få lite nya, varma kläder :D kanske en snygg mössa? halsduk? VANTAR!!??



jaja. nu ska jag titta på något programm och kanske måla lite också. vi får se vart natten lider.  pusslove! haha

inte enligt planer

no no no! min plan igårkväll var som sagt en lugn hemmakväll och sova tidgit. istället blev det en hård partykväll i kungsäter (jag har aldrig varit så långt ute på landet på fest förut. heeeelt crazy) och min hemkomst blev klockan 05.00. idag är jag faktikst ganska trött. det var väl ganska blandat folk på festen. från killar med hår nästan ner till rumpan till killar som hade rakat, från platinablekta killar till svarthåriga, från musiker till mekaniker, från skinnbrallor till mjukisbrallor. alltså det var en väldigt blandning av stilar och personligheter. jag blev någons nya idol och så var det en läskig katt där. jag slog i mitt ben i ett bord också så nu är det en bit som är svullo och blå,rosa.

idag hade jag tänkt att jag ska plugga. haha, yepp ni läste rätt. sen ska jag duscha och sen ut och gå. ikväl ska jag nog också plugga, men sen vill jag väldigt gärna se wallander. :D de är så sjukt cp bra!!


jag har också sårat någon som jag älskar väldigt mycket. åt helvete med mig ibland!!

GBG

hej hopp! nu är jag hemma från gbg. har varit där med pappa sen klockan 12. super mysigt var det! jag har köpt en jacka och ett par skor. jackan är en kort dunjacka och skorna kan jag inte riktigt förklara. kan ta en bild sen så att ni kan få se.

jag känner för att bara vara hemma i min ensamhet idag och titta på film eller vad som helst. möjligtvis göra något annat, men jag tror inte det. är cp trött och blääh! skriver någon rad till sen så ja, då vet ni vad jag har gjort

bowling

idag var jag i skolan en stund, men mådde inte så bra så jag begav mig hemmåt. när jag kom hem låg jag bara och tittade på mina kära tv-serier tills klockan blev 5 och jag insåg att jag var tvungen att skynda mig. snabbt in i duchen, sminka mig, klä på mig och ta racercykeln hem till fjorden. kom dit PRECIS vid kvart i. vi åt god mat och drack vin, sen åkte vi och bowlade. det skulle vara en överraskning för mig och ellen, från emelie och fjorden, men jag kom faktiskt på det för några dagar sen. dock har ingen erkännt att jag hade rätt. men jag viiiisste det! i alla fall så var det det mysigaste jag har gjort på länge. trots att vakerna stod med falkögon på oss. shit alltså! fjorden vann första omgången, men jag vann andra! jag trodde jag sög totalt på bowling, men antagligen har jag en gnista någonstans som flammar upp ibland. vi åkte hem till ellen efter det och tittade lite på idol, sen tog jag taxi hem, för jag mår pytonorm. klockan var 22.00 när jag var hemma. täääänk er! lovisa håkansson, hemma klockan tio en fredag.. det hör inte till det vanligaste.
när jag kom hem så var anders och anita här med mamma och pappa. det var super mysigt eftersom att anders är min bästa vän :) gud vad de är mysiga. jag skulle bara kunna pussa på dom hela tiden :D så min kväll blev inte så förstörd ändå.

nu har jag tittat på ett avsnitt av americans next top model och jag hade tänkt vila mina ögon ett antal timmar. tror att de behöver det. min mage är inte heller att leka med. hello gravvi giiiiirl! nej nej, det är bara så att min mage har strejkat hela jävla (ursäkta svordommen) dagen. jag fick sån kramp att jag fick sätta mig ner i skolan och nu ligger jag här med gråten i halsen över min onda mage.

godnatt mina vänner!

det är alldeles för tyst i tystnaden

när du låg där jämte,
och jag hörde dina andetag precis intill,
trodde jag att jag hade allt.
Men tänk så lätt man kan förlora.
Tänk så lätt allt suddas ut som om det aldrig funnits
jag saknar dina naiva blickar som inte existerar mer
Ett hat sprider sig genom min kropp
Att ens försöka värja sig saknar mening
För du skär, skär som laser och jag förlorar allt jag har
Jag har inget vettigt försvar
För du är inte någon som man låser in
Och inte någon som man har

I mina händer ligger alla minnen
Jag vill kasta bort dom, men de håller sig kvar
Jag hör dig säga mitt namn
Jag kan nästan se ditt leende
Känna värmen från dina andetag
Men det är inget mer än tystnad kvar
Är detta vårat farväl?

Jag vill inte vara rädd
Men jag är rädd för tystnaden
 Du kan slå mig i bitar
Något inuti kommer ändå alltid stå upp
Du kan slå tills hatet är det enda som återstår
Det sticker som nålar och varje ord bränner mot ansiktet
Du är en livslögn som jag trodde jag kunde dö för
Jag ser ut, men ingen ser mig
Du är tyst
Och jag älskar i det tysta

sjukling

okej, jag är inte död, men jag är sjuk! kunde knappt sova igår pga mitt huvud. som tur är mår jag lite bättre idag. alltså det är sinnes vad mycket jag sov igår och inatt. jag sov från 18.00-21.00 igår plus från 23.00-12.00 idag. alltså är det 16 timmar om jag räknar rätt!! så mycket har jag nog inte sovit sen jag var bebis. en vanlig natt innehåller sisådär ca 5 timmars sömn. mamma förstod att jag blivit sjuk.

mamma var så snäll och köpte ny häftmassa till mig, så jag har spenderat lite tid på att sätta upp resten av korten på väggen. just nu har jag tittat på det första avsnittet av sex and the city. ska bli lite insatt i det jag också. jag tittar också på en serie som heter privileged och en som heter the secret life of the american teenager. alla är mycket bra faktikst! hade tänkt att börja kolla på the hills också. det har nog hänt något konstig med mig, för jag har alltid varit emot tv-serier och sån crap. helt plötsligt vände mitt öde och gjorde mig till en tv-serie nörd. nu lever jag mig in i serierna och tror att jag är en av dem.  sjuuuukt!

nu kommer ellen, min fina vän, snart hit och gör mig sällskap när jag har alla mina uppgifter att göra.


                                  

nära döden och ledsen till max

jag ligger här på min dödsbädd och inser att jag måste vara väldigt booooring! mina läsare på bloggen har minskat drastiskt. tänkte att jag kunde bli lite uppiggad nu när jag ligger här och väntar på att få stänga mina ögon föralltid. känns som att jag ligger i digerdöden. om jag inte skriver imorgon så vet ni att förkylningen har tagit kål på mig.

nu är det såhär att jag har en väääääldigt skoj sak att se fram emot! jag, ellen, mamma, therese, isac och johan ska till Hemsedal sön-tors v.8. det ska bli så cp skoj! skidor, snowboard, öl, cider, vin, varm choklad, musik, snygga killar.. ja you name it! jag och ellen har ju så skoj ihop också, så det ska bli the time of our lifes! får väl se vad som har hänt nät vi kommer hem. det är ju ändå jag, ellen, mamma och therese som åker. galet?


ett ord i taget, vännen
ett ord för mycket
en för längtansfull blick mot det förbjudna
en smekning i fel riktning
en tanke på fel håll
ett för lätt steg in i döden
du tog någon annans pojkvänn!



jag lider med dig Frida!

:S

just nu sitter jag i en fotölj på mitt rum och funderar på vad jag ska ta tag i först. sy klänning, plugga PM, plugga engelska, plugga frisörteknik, sätta upp foton, sy knappar i en jacka eller kissa. tror det blir toabesök först, sen frisörteknik och sen antagligen plugga lite mer med annat. ska hinna med att äta och möjligtvis träffa ellen också.
det är kallt i min fotölj, för den stå i hörnet precis där det blåser från havet. jävla hus helvete! min nya älskling är i alla fall Eels och den rösten räddar mitt skinn i dessa frusna stunder.

jag pratade nyss med min första kärlek på msn. var sjukt längesen! senaste gången vi sågs var förra sommaren. har gått drygt 4 år sen vi träffades första gången. shit vad jag kommer ihåg det tydligt. ibland vill jag bara uppleva den där tiden igen.

jag mår inte alls bra idag faktikst. känner mig nästan döende för tillfället.

.

idag har jag varit på synundersökning och det gick galant! fick en ny sorts lins och ska nog köpa nya glasögon (någon gång i framtiden). efter det var jag på salongen och fick reda på att det ska vara en sminkkurs/genomgång av märket Trucco den 2/12. jag ska vara med då och det ska bli sjuuuukt skoj!
efter detta så styrde jag min cykel ner till Blå Dörren och där mötte jag en saknad vän, nämligen Markus. vi hade jätte mysigt och pratade om allt. jag saknar honom mycket. t.ex. våra pratstunder om allt mellan himmel och jord, hans kramar, hur vi nästan blev utslängda från hemkunskapen, att vi stöttade varandra och ibland till och med våra bråk.


jag börjar bli lite förvirrad. mina känslor stämmer inte in där de ska vara

jag älskkar dig
jag älskar dig,
jag älskar dig,
för du älskar mig
jag har sårat
jag har kört över
jag har gjort fel
jag har krossat
jag har förnedrat
men du älskar mig ändå
och jag älskar dig mer än någonsinn






vad spelar det för roll om jag vill ha dig, när jag ändå aldrig får det jag vill ha.

You're such a beautiful freak
I wish there were more just like you
You're not like all of the others
And that is why I love you
Beautiful freak
Some people think you have a problem
But that problem lies only with them
Just 'cause you are not like the others

one kiss don't make an end

ingen okej dag. jag håller på att bli sjuk inbillar jag mig, för jag vill vara lite ledig från allt och bara vara för mig själv. typ tänka igenom saker osv. det gick helt okej i skolan föutom att jag bara fick bad betyg på permanentrullningen. ibland hatar jag mig själv och alla kunder, som förstörde min konsentration.


för tillfället ligger jag, som vanligt, i min säng med en kopp tee och tända ljus. mamma och pappa kom hem från Rom igår och jag fick en foundation, en väska och någon slags sjal.
de hade blivit guidade av en av påvens rådgivares chafförer i vatikanstaten och han som fixade allt hade gjort så att de fick gå till massa ställen som man egentligen inte fick gå till. lite häftigt faktikst. de såg han den gammle påvens grav och varken mamma, pappa, jessica eller henke visste hur de skulle betee sig eftersom att de inte var katoliker och alla stod och grät och skrek. (man var nämligen egentligen tvungen att vara katolik) så de gjorde korstecknet och sen fick de halvspringa där ifrån. de bodde på ett jätte fint hotell tydligen och på fredagskvällen var de på en stor skullcandy fest, som de i Rom hade ordnat. pappa och henke blev tydligen behandlade som riktiga gudar. tänk om man själv också kunde bli det :| pappa var inne i en affär också, där de säljer skullcandy, och då berättade han som har affären att halva Romas lag hade köpt lurar. lite små tufft faktiskt. de har haft en superhelg och det unnar jag dem verkligen!

själv har min helg varit ganska wierd. och okej nu är klockan 22.20. jag tänkte gå och lägga mig för att sova vid typ 21.00, för jag har inte somnat innan 1.00 på jag vet inte huuuur länge. åh! jag blir så trött på mig själv. imorgon ska jag göra synundersökning, antagligen fika med markus, köpa en sak till farmor, rida (om jag orkar), plugga och sätta upp resten av fotografierna. egentligen hade jag behövt sy på knappar på en jacka, ta bort stearin från mitt fönster, ändra om p¨å mitt rum, sälja kläder som jag inte använder och sluta röka. ge mig lite hopp vafan!

Dum spiro, spero


i've been in love with this face before
I don't feel anything anymore
kiss me, touch me
I will stand here without a breathe
I won't drop a tear for you again
i can't feel my heart when I'm with you
you are gone, gone, gone
gone with the last tear
down in the sea with everybody else
kiss me, touch me
I don't feel a damn shit!



skjut mig ganska hårt, tack!

hej, jag är tjejen som supar det mesta. kärlek, skolan och mitt hjärta står högst på listan. alla tre är man ganska beroende av faktikst. det är ganska skrattretande att man tycker så fruktansvärt synd om sig själv och inte låter saker bara passera. istället suger man upp dem innombords och kan inte riktigt pressa ut dem. hur mycket man än vill så funkar det inte på det viset. det skulle kännas bra med en dag i rättvisa och med godkända beslut. måste säga att det börjar bli ganska tröttsamt. ge mig något att tro på, så ska vi se att det löser sig. jag vet att det är säkert mycket värre för dig än för mig, men man blir så avundsjuk av de som antingen är sjukt lyckliga eller bara låtsas. jag antar att jag också låtsas oftast. jag är glad, men ibland går det nerför, precis som för alla andra. för jag är nog precis som alla andra, även om det varken känns så eller om jag vill det. det är den bittra sanningen.

igår var en partykväll again. den innehöll mat, skvaller, bråk, mys, irritation och något misstag hit och dit. jag var väldigt arg och ledsen. men jag antar att kvällen slutade rätt okej ändå faktiskt. vaknade med baksmälla again. det var mindre okej, men vad gör man inte liksom?


I'm going to stop pretending that I didn't break your heart
we all make misstakes
and I don't want to be that girl
sometimes I pretend that we belong together
but I know we don't
let me breathe in loving memory
we all want the same thing
we want to find the true love
I'm gonna leave you here now, my friend
I'm gonna leave alive with a broken heart
I'm gonna miss it
every day
every evening
and in every breathe I take

pyton

sant! jag mår verkligen PYTON idag. det är inte okej att må såhär. ibland vill man bara dö och detta är ett sånt tillfälle
mina föräldrar är ju som sagt i Rom nu och shoppar och var på en cp stor core fest igår. fy för dom att inte jag får följa med och umgås med snygga italienare. tycker att de kan bidra lite i alla fall, men nejdå! i alla fall så tar man ju supar chansen till max när inte de är hemma, vilket egentligen inte var meningen att bli så katta som det blev. jag och ellen började i alla fall att dricka vid 5, när vi hade fått två bag in box av ellens älskling (; sen skulle vi köpa mat och vi köpte as snygg pasta som var randig med rosa, grönt och vitt. de kostade 40 kr och så råkade ELLEN glömma dem och de blev överkokta, men de gick att äta. till den snygga pastan åt vi en sås, som blev lite sur, och kyckling. då var vi redan fulla.
lalle och elin kom efter en stund och efter ytterligare en stund kom oliver. vi spelade spel och kort. jag har lärt mig poker och jag VANN!!! suger på sånt, men tydligen inte längre. sen gjorde vi någon ny påhittad shotlek som blev mycket uppskattad. haha!! vi dansade lite här och stökade ner (vilket helvete jag fick ta imorse)
vi körde i alla fall våra racer cyklar till tord och där var coffe, fjorden, agnes, oliver och så kom ludde, två jag inte kommer ihåg namnet på och isacs handbollstränare Johan. jag gjorde bort mig ganska rejält där ja. jag vaknade upp på ett inte okej place. sånt händer, men egentligen inte mig. jag hade kul faktiskt. väldigt roligt hela kvällen
och ikväll blir det groggen igen. jag längtar typ redan :D hahah!

jag har ett litet problem.. jag har ingen linsvätska kvar och alltså måste jag cykla ner till stan och köpa, men jag är i så skabbigt skick att det hade varit döden att ens vistas utanför balkongdörren. ett till problem är att jag defenitivt inte orkar. livet är jävligt hårt ibland faktikst. jag sjukter mig själv snart!!

en lättnad

matchen gick som den skulle och det var kul. hade lite ny stass idag också och det blev uppskattat faktiskt.

nu är det såhär att en av mina vänner har gått och kärat ner sig i en fd fängelsefånge. han bor just nu på ett hem för personer som skall ut i det "verkliga" livet igen. hon har skickat en bild på mig till honom och ja, nu ska den upp på en anslagstavla för intresseanmälan. alltså ska de gangster killar som tycker att jag verkar vara något att ha skriva upp sig. jag troooor jag dör! så sjukt komiskt!!! haha

det är faktiskt väldigt svårt att leva upp till allas förväntningar. man försöker räcka till och betee sig som man "ska" och som behagar andra. dream on, bitch! varken du eller jag eller någon annan kommer lyckas. alltid är det någon som är sur, stör sig, hatar, gråter eller är arg. jag är en av dem och säkert du också. man gör val som man tror är rätt, men som enligt någon annan är väldigt fel. man ser kanske inte konsekvenserna av sitt handlande. jag är sån. jag bara stormar över allt oc shit, där blev någon ledsen. förlåt! usch vad jah hatar ordet förlåt. alla missbrukar det, så det har noll betydelse nu.

puss älsklingar

gott folk!

jag hoppas att ni kommer till WIC-matchen. nämligen min debut i cheerleading teamet. haha! får väl se hur det går. jag skriver mer sen när jag kommer hem.

håll tummarna för mig!

Utkast: en dag ...

en dag som alla andra, ungefär. matte på morgonen och vi hade faktiskt riktigt roligt. haha till idas dolda sida! det är ganska kul att bara sitta och prata om vad som helst, mest tjejsaker dårå, på lektionerna. behöver ju inte göra så mycket mer och det är dumt, för jag lär mig inget. sen skulle vi ha engelska och då tittade vi som vanligt på film. romeo & juliet, den nya. helt okej film, men eftersom att jag har sett den typ sådär 100 gånger så gick jag tidigare. våran lärare var ändå inte närvarande. när jag kom fram med tåget till varberg ser jag det värsta. inte bra väder och jag har ingen cykel. himmelriket! jag älskar min ständiga tur!
när jag kom hem började jag sätta upp kort och några texter på väggen vid sängen. tyckte att det behövdes lite förändring. det är dock inte klart, men det kommer... tro mig! ni kanske tycker att jag verkar egoistisk när ni ser att alla bilder är sånna jag har tagit eller bilder på mig. ni får en tröst, för riktigt SÅ mycket älskar jag inte mig själv. det är nämligen ca 90 bilder kvar på andra saker. t.ex. på några av er. det kommer typ imorgon tror jag

   


far more words to say
far more things to do
far more lips to kiss
far more tears to cry
far more heart to break
far more apologizes
no matters what you say
you can't take it away
just live


när jag satte upp bilderna och texterna höll jag på att gå sönder igen. jag vill inget annat än att få bli bra. jag vill höra till. jag och många andra. alla känner sig ensamma, jag vet, men det är jobbigt. man vill bli älskad på rätt sätt.


ge mig något att tro på och kyss mig ömt och brutalt


with some love/ lollo






.

i miss your voice when i'm sad
i miss how your eyes used to look at me
i miss your laugh
i miss your words in my ear
i miss how you used to hug me
i miss everything about you
but sometimes I don't believe in us anymore

.

punkt
det är det enda man kan säga om denna dagen. har kommit till vissa insikter plus att min vän Cecilia har funnit ett mål med våra bloggar. vi ska nämsligen bli större än Kenza och blondinbella. om ni vill suporta oss så kan ni ju sprida runt att det är två gryyyyymt roliga, tråkiga, konstiga, patetiska, onödiga, humoristiska, bästa (you name it) bloggarna ni har läst.

justlollo.blogg.se & brunettcissi.blogg.se



idag har jag plockat undan på mitt rum (som alltid) och filosoferat. jag har även druckit 4 koppar tee ur min nya 1 liters kopp, som jag fick igår av mamma. klockan 13.00 infann jag mig på Jessicas för en ansiktsbehandling. det var det sjukaste goaste ever. efter det traskade jag mot Cissis tillhåll för att hämta min cykel. precis när jag gick över kyrkogården i stan så kommer inte rätt låt upp på min ippe och det är då mitt huvud börjar snurra. det är ganska kört nu faktikst. jag cyklade in till stan igen och hämtade mina, olivias och fionas skor tills på torsdag. hämtade också alla strumpor vi ska ha. det är nämligen WIC match på torsdag och jag är ju med i cheerleadingen nu så jag kommer dansa där. kom om ni vill se. jag kommer vara bäst ;) jag nämnde nog inte att jag har ridit också, fast det har jag gjort.

nu sitter jag här och grubblar över livet med min 1 liters mugg full med tee. känner att jag är ganska kissnödig plus att datorn är varm mot magen så jag får väl springa snart. tur att det inte är så långt.

jag är så trött på mitt liv för tillfället, så jag tänkte försöka ta tag i det till viss del.

här är min plan:

  • träna minst 3 gånger i veckan utöver cheerleadingen
  • sluta skjuta upp saker
  • börja sy
  • spara pengar till efter skolan
  • hålla ordning på rummet
allt detta, men framför allt skaffa bättre självkänsla och självförtroende.
jag antar att det är en del som tror att jag har grymmaste självförtroendet, men icke. jag intalar bara mig själv att jag är bäst och ibland räcker det, men shit! jag har en fasad precis som alla andra har. jag väljer vilka som kommer innanför och hittills är det inte många. tyvärr, det är ganska svårt att komma ända inpå.
så jag erkänner, mitt självförtroende har inte ökat, bara minskat. jag hatar det,  vissa älskar det. man får lära sig leva med det, precis som med allt annat. vare sig man vill eller inte. jag vill inte, men jag måste. i det valet känns det inte som om man har så väldigt många val.


jag hatar att se dina sårade ögon
att veta att ännu en gång är du besviken
att se i dina ögon hur du lider
ibland vill jag bara försvinna så att du kanske ,
kanske,
hade mått bra
men jag vet att det inte är sant
och att det aldrig skulle funka så.
jag får helt enkelt stå ut med att såra dig varje dag
att se dig gråta
vet du att jag också lider?



godnatt och sov så gott. kom ihåg att detta är mina tankar och känslor, så om ni inte tycker om det så är det fine för mig. :)


väldigt bortgjord!

ja, vad gör man inte för att fixa till partykänslan? man gör i princip allt!
kanske killa en arrangör under hakan, för att senare skälla ut alla. kanske bli väldigt full och bjuda på sig själv väldigt mycket? jag hade i alla fall kul igår ända tills att jag gick gråtande hem från stan. känsloladdad kväll - ja tack!
jag och mathilda hade ganska kul med att driva med en viss, ganska blåst, kille. hela kvällen igår var så katta. jag tror jag dör! det blev tydligen fight på dansgolvet så stället stängde mycket tidigare än planerat och jag fick damp. jag fick gå och prata med arrangörerna för jag ville ha tillbaka mina pengar, men ja.. det slutade med att jag smällde upp dörrarna och gick argt där ifrån. gick utan att stanna för en sekund hela vägen till stan. sen blev jag arg, ledsen och väldigt trött på allt, så jag gick hem. pratade med Andree och så grät jag en skväll. sen beklagade jag mig för mamma när jag kom innanför dörren.

idag har jag åkt buss ner till malmö, för att titta på Jesus Christ Superstar som är en musikal med Ola Salo. det var en grej som var annordnad av sjukhuset och eftersom att mamma jobbar där så hade hon fixat biljetter. vi fick ett sånt där programm typ om vad som skulle hända och var vi skulle äta och då var det någon stor buffé med massa olika kött, såser och sallader. typ sjukt god bakis mat. vet ni vad vi får istället?! en äcklig kycklingbit, sky sås (som förövrigt smakade kiss) och runda boll potatisar. jag höll på att dö och framför allt gråta. jag ville så gärna ha den lockande buffén men icke. jag fick klara mig utan mat. inte konstigt att vissa patienter klagar på maten på sjukhuset om de inte ens kan betala 200 kronor för en sjukt lyxig buffé. nej jag blev arg!
musikalen var i alla fall bra. den var verkligen värd att se, även fast att jag somnade en liten stund precis i slutet. de som spelade var ju så SJUUUUUKT snygga. jag ville typ ha alla!! jag sov gott på resan hem också. annars har det inte hänt så mycket i mitt liv faktiskt.
känner mig lite lagom taskig gentemot en person som jag gråtande ber om att han ska komma hem. denna personen är Andree. jag gör ju inte direkt livet lättare för honom. usch och fy för mig ibland!

nu är det en ny vecka och nya tag. känns som om tiden går sjukt jävla fort. eller det inte bara känns så, det gör verkligen det. shit! snart blir jag 30 och då måste man bli vuxen och seriös och shit. nejtack! jag ska leva livet tills jag blir 80, för då blir jag för hängig och då får jagh väl ragga på andra ställen. kanske slå mig till ro med en snygg neger på någon thailänds ö? vore kanske något..

nästa helg åker mamma och pappa bort och isac bor hos johan. det ska bli ganska skönt att få vara för sig själv ett slag. haha! just nu vill jag bara sova, tror jag. eller ja.. kanske ett avsnitt av one tree hill först. har börjat titta om från säsong 1.

oh, darling I can´t cry hard enough
to make you come back to me
I can´t laugh loud enough
to make you laugh with me
I can´t lie to you and tell you I´m sorry
I still think you are a big joke!

5 gången gillt

idag åkte jag till skolan och skulle ha gympa. trodde att vi började senare, men icke. nu är det, som tur är, så att vi har en väldigt snäll lärare så han sa att det var okej. det var faktikst inte bara jag heller. sen hade jag praktisk marknadsföring och det gick väl helt okej. när jag kom hem till varberg följde fjorden och agnes med mig och piercade naveln. nu är jag återligen en glad ägare till 3 piercingar i naveln. det var 5 gången som jag tog hål i naveln. det är ganska många faktiskt. men sånt är livet. jag har kommit på att jag ska sätta i två slags piercingar mellan brösten. låter kanske inte så häftigt, men tro mig, det är det!
efter detta så färgade jag mitt hår. känns...hmm... väldigt ovant och shit. har aldrig varit så här mörk. man vänjer sig väl (hoppas jag!!!). kvällen har jag spenderat med elin och ellen. vi har haft väldigt mysigt med en promme, godkännande och en trevlig pratstund.

ny färg :)  musse  musse + kusse


just nu ligger jag i min säng med värkande navel och har precis börjat titta på första säsongen av one tree hill igen. tänkte faktikst sova nu. är ju liksom en dag imorgon också.

közzZ

ny idé

idag har jag tittat på olika modeskolor i USA, London och Italien. ska börja med att designa seriöst nu faktiskt. hade varit grymt kul, så det är det jag ska göra just nu. one tree hill får ligga på hyllan lite nu, för nu blir det nya krafter. lite mer kreativt faktikst. känner att jag borde få utlopp för det också. jag kan verkligen inte skriva något längre, så då känns det bra att kunna få ut det på annat sätt.

idag satt jag på samma bänk som igår, utanför stationen, och väntade på mamma. igår kom det fram en hemlös och började prata med mig om sitt liv och bla bla. att han egentligen "bodde" i helsingborg, men varit och hälsat på kompisar i halmstad och om hur det kunde gå så fel för honom. han var jätte söt och jag ville bara ta med honom hem och tvätta honom och ge honom fina, rena kläder. han var faktikskt sjukt gullig och jag gillar honom. idag när jag sitter på samma ställe, ovan nämnt, så kommer det fram en gubbe och frågar "hur mår du?" och jag blir helt paff och svarar att det är bra. då börjar han prata om hur trött han är på att alla människor alltid säger att det är bra osv. sen att han skiter fullständigt i alla, för alla struntar i honom, att han inte orkar lyssna på folk som klagar och mår dåligt, att han låg 3 månader på psyket på 80-talet, men vaknade en dag och insåg att han tror på gud för att alla träden var gröna och inte grå. helt skumm! funderar allvarligt om jag råkar sitta på någon slags "här-pratar-vi-om-våra-tragiska-liv-och-alla-måste-lyssna" bänk.

jag var också på elevråd idag. kom på att jag aldrig skulle kunna bli politiker. jag blir nämligen för irriterad för att klara av en sån situation.


för att tillägga något, så är det min sista dag som rödhårig imorgon. om ni vill se det en sista gång så möt mig vid tåget halv 5, för klockan 16.45 blir det ny färg. :) you will never know! (förresten inte jag heller) ibland vill jag bara skjuta mig själv.



nu ska jag vandra över till min säng och rita ner mina idéer. möjligtvis skriva några rader i någon bok också. shit vad jag känner mig kreativ nu. tyvärr är klockan 23.20 och jag har blivit seriös sovare. när jag väl ska börja med något så sätts det några käppar i hjulen. ett skott till på det. jag borde snart ha huuuundratals!


pussgodnattsovgottdrömsexigadrömmarommig!

skärp dig, Gud!

jag vaknade inatt av att jag fick ett sms. i smset stod det "no one is gonna love you more than I do"
gud vad jag saknar dig. jag vill bara att du ska hålla mig sådär nära som du brukar och kickla mig i nacken med dina andetag.
jag tror på ödet, även om jag ibland önskar att det inte är som det är.


på fredag skaffar jag mig en ny hårfärg, för jag klarar verkligen inte av denna längre. jag rakar snart av det! det är rosa nu och eftersom att jag redan har haft rosa (och det var inte någon vacker period) så vill jag helst inte ha det igen. ska försöka skaffa mig naturligt blont hår med slingor och sån shit. får väl se hur bra det går. haha! jag är verkligen misslyckad när det gäller att inte vara impulsiv.

jag har en plan faktiskt. jag ska bli designer! jag ska börja designa kläder och assocearer. tack vare pappa så har jag redan ganska bra förmåner:
han har kontakter i Kina
martins (som jobbar för pappa) pappa har varit VD på b.la. Kappahl och JC
pappa känner lite annat folk och har jobbat med Gorgio Armani.

shit! när jag tänker efter blir detta bara bättre och bättre. nu ska jag bara komma igång också. blir kanske ganska svårt och jag kanske inte lyckas så bra, men jag hoppas att gud visar (för en gångs skull) att jag också skulle vara hans dotter. fy fan, annars skjuter jag allvarligt den som sätter stopp för mina stora verk. mina planer är att kläderna ska ge mig så pass mycket pengar för att öppna en salong i London.

nu tänkte jag sova ganska gott, för imorgon ska jag ta skolfoto med mitt rosa hår. gud måste verkligen hata mig eftersom att det alltid har varit svart/vita foton, men i år (när mitt hår är a mess) så är det ju såklart färgade bilder. när jag tänker efter så måste jag nog vara "dotter" till satan istället. gud ska ju ge oss glädje och ta hand om oss. i mitt fall lyckas han inte så bra faktikst.
skärpning gubben lilla!!

puss och godnatt

ibland skäms jag..

even if I know it's been over many years from now
and I know you've never been good for me
but it's hard to stop thinking of you
I hate myself for still loving you



idag fixade jag mina naglar. hehehe. fina blev de även om det är franska, vita toppar. det är helt mina egna naglar faktikst :) håller på att spara ut igen till den vanliga längden. hoppas att det går fort, för det känns som om mina händer sitter i varsinn rullstol. annars har jag ridit två gånger idag och det var kul. pigga hästar dock, men super mysigt!

det känns faktikst ganska skönt att jag har börjat komma igång med träningen igen. igår tränade jag dans två gånger och idag red jag två. imorgon, på torsdag och på söndag är inbokade också. möjligt att det tillkommer något på lördag. jag kan villigt erkänna att jag verkligen behöver röra på mig och komma i form again. känner mig lite väl pluffsig och det märks inte minst på kläderna. blir nästan lite ledsen, men samtidigt så varken orkar jag eller vill jag bry mig. det är ganska onödigt eftersom att jag inte direkt är inne i fettmazonen. det behövs nog några kilo extra för att nå dit.

när jag stod och borstade tänderna nyss, så blev jag påminnd av hur många som skäms över varandra och sig själva. jag vet en tjej som jag aldrig har uppfattat att hon skäms över sig själv. hon är helt rak mot sig själv och det beundrar jag grymt. hennes namn är Jennie Gustafsson. hon säger själv att hon har mig som förebild/idol, men jag beundrar henne mycket faktikst. om man hade mixat oss så hade det blivit den perfekta tjejen. jag lovar er! (; nu tillbaka till ämnet: jag blir besviken på människor som skäms över andra. mina föräldrar har alltid sagt till mig att jag får skämmas över mig själv och att de aldrig skulle skämmas över mig eftersom att jag är en egen person och jag gör som jag vill. mina handlingar kan de inte påverka fullt ut (även om de flera gånger hade kunnat vilja det). jag vet att det finns situationer som man tycker är pinsama, men faktum är att att skämmas över någon eller tycka att någon är pinsam är två olika saker. skämmas är grövre, mer hatiskt, än pinsam. nu kom jag av mig av ilska över folk som skäms över andra. tänk vad nertryckt många måste bli. speciellt om det handlar om utseende som man inte kan ändra på sådär på sturt. jag tycker inte om sånt, men någon gång har jag skämts över mig själv. en av de starkaste minnena jag har när jag har skämts över mig själv var när jag tog extasy och gick hem till ellen där fjorden, elin, ellen och cissi var. fjorden och elin åkte och ringde min mamma, som fick komma och hämta mig. jag skäms över vad jag gjorde mot alla, jag skäms över att de fick se mig sån, men allra mest skäms jag över att jag var så som jag var. jag var en total fitta. svag och jävlig. jag skäms över mig själv för att jag har betett mig som skit och gjort bad things mot min mamma och pappa, som jag vet älskar mig mer än vad någon annan gör. ibland skäms jag över hur jag har behandlat och behandlar människor. ibland skäms jag också över hur jag ser ut, men just nu vill jag inte tänka på sånt, för egentligen är jag bra!

sleep well, för nu ska jag titta på one tree hill.

what's the point?

cry with me tonight
cry with me forever
let the water come
i´m gonna drown
in your minds
my boat have a hole
i will fix it with one last kiss
give me love
give me hope
give me something to hold on to
what's the piont
when the water is getting cold?
it´s time to let my boat sink
it´s time for me to take my last breath with you
give me all I´ve ever knew
give me something to hold on to
if you will save us
because we are in the same boat.


jag har då inte skrivit på länge, så jag tänkte kompensera med en liten dikt (eller text) som jag skrev precis. sitter här och tycker lite synd om mig själv faktikst. vet inte varför så jag får hitta på lite olika anledningar. i alla fall så dricker jag gott tee, lyssnar på bra musik, har väldigt många ljus tända men tyvärr måste jag egentligen plocka iordning på mitt rum. det är en anledning till att det är lite synd om mig ikväll. jag har kommit ungefär halvvägs och det är döden! förresten så är det lite mer saker, men det kan jag inte skriva här, för då allvarligt talat halshugger jag mig själv in i döden.

mitt lov har varit ganska händelserikt.

onsdag: jag, elin, ellen, cissi, johanna, fjorden och frida har badat på kallbadhuset och sen var vi ute och åt på invito. efter det var det meningen att jag skulle hem och ha ont i min mage och vara väldigt trött, men det blev inget med det. nej, nej jag, fjorden, agnes och jennie gick till Caap istället. man var tvungen att klä ut sig, så jag fick rota fram lite saker till alla brudar inklusive mig själv. agnes fick en gammal trolldräkt, jennie blev barbie, fjorden blev hip hop girl och jag blev cow girl. jag hade väldigt roligt, för jag och fjorden var nyktra och det är så skoj att titta på alla gryyyymt fulla människor. man får sån avsmak och undrar om jag verkligen är likadan?! :S jag fick reda på att jag är eftertraktad. wihoo! jag menar vem vill inte vara det liksom? jag fick också en del mystiska erbjudanden.


torsdag: johanna bjöd oss tjejer på fika på blådörren. sjuke goda och sjuke snälla! haha! sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde faktikst. herregud, mitt minne borde få laddas upp i någon minneskontakt, så att det börjar uppfatta saker igen.

freeeeeedag: var den mest katta kvällen ever. hahaha! jag, fjorden och ellen åkte ut till åskloster till världens sämsta fylle fest. man hade nog behövt vara redlös för att palla det där. jag och ellen ville hem efter en kvart. vi fick dock vänta ca 1½ timme. sen var vi hemma och jag gick ner till stan för att möta andree. då möter jag två ståtliga herrar med en bag in box, som de dricker flitigt ur. jag fick smaka och det la sig på toppen på min redan uppbubblande fylla. en av pojkarna gick och spydde och kom tillbaka med en hel blomma (alltså med jord och allt, typ en sån som man planterar) och den fick jag. haha! jag mötte andree och vi påbörjade vandringen hem till mig. när vi kom hem skrev jag en lapp till mamma (som var på fest) att blomman var till henne. hon blev glad.

lördag: först jobbade jag från 13-18 och sen åkte jag hem och vilade. min halloweendräkt fixade jag också. efter ett tag så kom fjorren, ellen och elin och vi traskade till Karin. där var massa bryyydar och vi åt mat och drack typ. jag och elin åkte ut till kalle och det var ju en klass för sig. jag hade väldigt roligt, men jag och elin kände oss som 35 år jämfört med många tjejer som var där. orkar inte riktigt göra en utläggning om allt cp som hände. kan ju nämna att jag var något för full och åt en halv pizza + en jävla cheesburgare på 20 min. det är ganska mycket för att vara mig faktikst. men det var gott. när vi stod i kön till TG, så började jag och elin sjunga ABBA låtar och tydligen lät det förjävligt. jag tänkte att det lät bra, men hepp. vi kämpade tappert med att få igång kön, men det gick inte så vidare värst. jag gick hemåt i kylan och höll på att dö.

söndag: vaknade jag med världens ondaste huvudvärk och mådde skit! drack flera liter vatten. man mår som man förtjänar men ändå :( jag och mamma hämtade upp ellen och vi åkte för att handla till vårat kalajs. vi bakade prinsesstårta, kladdkaka, formage och så köpte vi en sån där bullkrans typ. det var gott och det var mysigt.

idag är det måndag och min första dag på 4 veckor. morgonens 6.30 kyla kändes inte okej faktikst. det var kul att träffa alla.
eftersom att mamma pluggar i halmstad fram till år 2010, så åkte jag med henne i bilen hem. jag tränade dans och sen hem i 1½ timme och sen cheerleadingen. det var skoj och jag ska antagligen vara med på matchen den 13/11. infinn er i Sparbankshallen då ;)



känner att jag har skrivit ganska långt och tänkte egentligen göra en liten utläggning om vad jag tycker om en viss grej, men det kan vi flytta tills imorgon.

sov gott, ni som inte redan gör det och tack fanny för att du tycker att min blogg är kul att läsa. det värmde mitt frusna hjärta ;)

                                                                     

RSS 2.0