lämna inga dörrar på glänt

i den mörka natten ska jag överdosera i min ensamhet
vad ska det bli av mig?
en tredjedel av mig går hem
man är sin egen lyckas smed
alla spelar sitt eget spel
och den som följer regler gör fel, fel, fel
jag söker efter närhet
jag söker efter kärlek som inte kladdar ner
en sökare utan hopp och tro
vad ska det bli av mig?



go with the flow?

hm, min blogg verkar ju missuppfattas väldans mycket och det är ju både bra och dåligt. negativt - folk blir arga! positivt - jag får fler läsare! men vill jag ha det då? funderar på att dra det hela vägen istället. typ avslöja alla hemligheter man vet om folk. bli gossip girl med en skillnad - jag vågar stå för det! synd bara att jag typ hade fått stå utan kompisar samt bli nerslagen då, så jag tror att jag skippar det faktiskt. lite kallt att i dagsläget göra det värre än vad det redan är liksom. en sak jag inte förstår är att det verkligen är fel personer som tar åt sig. är de så självupptagna att de tror att alla snackar om dem? suck!



när jag gick modell förra gången :)

carpe fucking diem

jag har ont i magen. har just släppt en av de värsta bomberna i mitt liv (alltså ingen fis!). vad hände med mig? bra tjej? haha eller inte! jag typ kör fram som en ångvält och tror att allt ska bli bra sen, men nejdå! lite illa lovisa håkansson. nice! duktig flicka! vet inte var min kropp ska ta vägen typ. den sprätter och har sig inombords. kan inte annat än skratta åt mig själv! svin? JA!

ska vi ta och radera den här helgen från almenackan? förlåt mamma, men den här helgen är typ inte värd att vara kvar. känner att detta inte ska gå till världshistorien...


jävla tjommar

okej mina vänner. jag är arg! (som vanligt?) men denna gången är jag arg på något som man ska vara arg på. kan knappt beskriva med ord hur mycket jag irriterar och stör mig på vissa händelser som har fått förödande konsekvenser. varför? ja, jag frågar mig bara varför man är så fruktansvärt fucking omogen? vill man det eller kan man bara inte hjälpa det? är det något i hjärnan som blivit fel sen födseln eller är det bara det att de är lite efter i utvecklingen? det är nog utvecklingen. dock är utvecklingen när det gäller kroppen rätt långt gången. om man tänker på den ena som är dryga 20 år så har denna personen redan lagt på sig några "gamla" kilon. eller är det bara babyfett? oj, vad jag är elak. kan jag ens vara sånhär? japp, i den här situationen så kan jag det. man borde veta var gränser går, men tydligen inte. det enda en har lärt sig är att spela spel, kanske därför som det blir som det blir. förlåt, jag försöker bara analysera vad det är som driver en människa till att gå så långt. desperat? hahaha, är det du som inte får *** den eller?

'
jag och mamma lägger av ett garv åt allt patetiskt i situationen

"det är nästan läge att du ska hänga ut på bloggen alltså. vet vi alla hemlisar? JA!"

usch

vem är uppe klockan 8 en lördagsmorgon? jo, jag, lovisa håkansson befinner sig i vaket tillstånd. känner mig iofs mer död än levande. är sjuk. mycket sjuk! och jag ska gå modell idag. hur kommer detta sluta?
näsan rinner, huvudet gör ont, det hostas tills jag nästan spyr och min kropp mår fan inte bra. orkar jag med detta? nej, verkligen inte! utgång är INTE framgång


toy soldier

varför? varför? varför? varför? blir så irriteeeeerad! varför blir jag alltid mest sjuk när helgen uppenbarar sig? när den ligger framför fötterna så snorar, hostar och halvdör jag. min kropp vill mig inte gott. den vill straffa mig för något som jag inte har gjort. ikväll ska jag i alla fall gå emot min jävla sjukdom, för jag ska på sex and the city 2 och sen pimpla vin.




jag hostar så mycket att jag nästan spyr

winter to spring

hemma efter några timmars bortagång. vad hände? frågan ställs till alla utom mig

love me more!

Har jag tänkt på något speciellt idag? nej! har jag varit med om något speciellt idag? nej! har jag något vettigt att skriva? nej! tur som fan att min blogg inte är känd som "vad jag har gjort idag/ätit/pratat med" eller "dagens outfit" blogg. vilken kategori sätter man min i? Alla bitterfittor ute i världen som bara lever på helgerna? De som inte riktigt vet vad de tycker, men är arga ändå? de som beter sig som män i smyg? (tanken är i alla fall att det ska vara i smyg, men så kommer någon jävel och förstör). Måste man sätta in i fack? Man vill ju gärna göra det, för människan är ju skapad sån. Vi vill gärna sortera och kategorisera. kritisera och hylla, se svart eller vitt. varför skulle annars fördomar finnas? jag har ingen aning om vilka ni är som läser, men jag antar att alla inte älskar mig eller ens tycker om mig. vissa tycker säkert att jag är en bitch som borde sättas på plats och vissa (hoppas jag) ser kanske upp till mig en gnutta i alla fall.
ibland kan jag undra hur jag uppfattas. vill jag veta? kommer jag bli sårad eller glad? Har jag någon stämpel eller är jag en sån som folk inte bryr sig om? kan jag vara nöjd med mig själv eller borde jag ändra mig? jag säger inte alltid rätt saker och gör defenitivt misstag, men orkar man lägga ner tid på att älta? nej, men om man blir påmind om det gång på gång (av en viss person - du vet vem du är! ;) ), så ja! det blir ju knappast bättre. det finns ju inten som är perfekt och jag har tagit ställning! gjort ett val! bestämt mig för att jag fortfarande älskar mig själv hur många det än är som tycker motsatsen. det är ju jag som känner mig, jag som vet hur jag tänker och jag som vet hur jag har blivit som jag är. så ni som tycker illa om mig, er tycker jag synd om! att ni inte kan lägga ner tid på att tycka illa om något annat (som t.ex. korv)

Att älska sig själv innebär inte alltid att man är stolt över det man har gjort!



jag ber om ursäkt

usch! när jag läser blogginläggen under så känner jag bara vilken bitterfitta jag har blivit! läge att rycka upp sig? detta är ju ett skämt! ångest för allt liksom. skolan, gesällen, Norge, studenten, mitt liiiiiv! inte ens nallen och katten hjälper längre. då är det fan illa som fan!



jag och havve

gräv din egen grav

hahaha! dör åt den personen som kommenterade inlägget nedanför. like I care vad han/hon tycker om mina fd piercingar. jag citerar "den piercingen var bland det äckligaste och fulaste sakerna jag har sett". måste säga att det är fruktansvärt synd om dig, för du kan inte ha sett mycket i ditt liv. förresten så är det 4 piercingar och inte en så det heter de där piercingarna. fine, alla har olika smak och jag hoppas att du fick ut något av att skriva det där, för det fick jag - ett jävligt gott skratt! vem fasen orkar liksom ens kommentera så och till och med skriva fel? get a life typ!

min dag började inte så nice. tror jag är inne i en svacka. hatar allt som har med allt att göra. hur nice är den då? jag hade en färd hem som jag helst vill glömma. tåget gick nämligen bara till falkenberg och sen skulle man tydligen åka buss. hatar buss och speciellt när man är kissnödig. jag övervägde på allvar att kissa på mig, men bestämde mig sen för att det inte riktigt var läge. är nog aldrig läge.

nu ska jag hem till kära Havve med kära fröken H för att plugga och träna uppsättning. låter det nice? japp!

för övrig så planerar jag en resa. själv eller med någon, död eller levande spelar ingen roll. bara jag får komma iväg!




troligtvis en av de få leende bilderna ni ser av mig, så det är ett samlarobjekt!

if i could find a way

sitter och tittar på bilder som jag har på en extern hårddisk och fan vad jag har varit söt! okej, jag är väl söt ny också, men mina glammdagar finns defenitivt inte för tillfället. jag blev liksom bra på bild och slapp göra någon jävla slynpose för att dölja ett alldeles för fejkat leende. suck!

det tråkigaste jag vet är att ha sånna här ångestkvällar. då man vet att det finns tusen andra saker som man borde göra och man borde egentligen sova, men det orkar man inte. hur misslyckat är inte det? jag vill bara börja jobba nu så jag kan komma hem och känna att "fan va skönt! nu behöver jag inte skriva någon jävla uppsats eller plugga på sociologi." okej, det är säkert jätta jobbigt att jobba också, men vafan! ofta det inte är bättre att kunna vara ledig på kvällarna? skolan är ett fucking 24/7 jobb. man drömmer om det, man tänker på det hela tiden och man lever med det. känns i alla fall skönt att jag redan är utbildad till något så slipper jag ha ångest över vad jag ska plugga till, hur höga lån jag kommer ha eller om jag kommer få några vänner. livet är hårt ibland!





saknar mina piercingar :(

medans jag faller förbättras förutsättningarna ypperligt för någon annan

okej, hur hett är det någ någon (kille eller tjej) står och gräver mellan benen. ni vet sådär synligt och mycket. inte typ rättar till det som sitter fel, utan verkligen kliar. utanför byxorna så okej, det är helt okej, för såklart det kan klia. men när någon stoppar handen innanför allt ihop och raffsar så ser det fruktansvärt osmakligt ut. tänk att ta dem i handen sen. kan ju ha både det ena och det andra! visst att man tar på någon annan (som kan ha både det ena och det andra) när man har sexuella kontakter med någon, men då är det någon som man (förhoppningsvis) vill ta i. inte någon man omedvetet tar i. sen luktar man sig på händerna och upptäcker att "usch, jag luktar kuk/fitta" och så får man tänka efter om man gått och nallat på sig själv, men icke. man har haft händerna i styr hela dagen. då är det lite grose! anledningen till att jag skriver detta är att jag (när jag tog rast från mina uppdrag) ser två vuxna män som står och samtalar och raffsar sig mellan benen. gjorde de något annat eller kliade det bara ofantligt mycket?


jag har dammsugit hela vårat (för tillfället) gigantiska hus. bara för att en viss person inte är här och gör det så måste jag (för att jag är tjej?) göra det. typ min uppgift. stryka och dammsuga. kan jag inte få någon coolare uppgift? typ tvätta taket, måla huset, snickra lite eller åtminstånde byta glödlampor. men nej, jag får nöja mig med de klassiska kvinnogörat. ju mer jag tänker efter så tror jag att jag ska satsa mina pengar på ett könsbyte. för tillfället hade det varit bäst i alla sammanhang.



mitt fina land, här är det dock inga plantor än

död åt väckarklockor.

åh, klyftigt! jävligt smart! min dag är lite smått förstörd.. jag har egentligen massa saker jag ska göra och så missar jag att gå upp och vaknar 13.20 av att mamma kommer hem och väcker mig. nu kommer jag typ inte få något gjort för jag kommer känna mig så stressad så då skiter jag i allt. ååååh! blir väldigt irriterad på mig själv.


.

jag har tryckt i mig en hel pizza. sitter och kollar på tv och ser super smala brudar. fan va skönt det känns att kunna kränga en pizza. njuta av livet liksom. vem bryr sig om lite fett?

don't cry, darling!

organiserat liv? fuck it! vad hände? läge att fixa en personlig assistent som kan hålla koll på mig och mina saker? mitt experiment är avslutat. finns inte mer och kommer aldrig finnas igen. gick inte riktigt som planerat nämligen. tyvärr! kunde varit sjuka genombrottet för tjejer och kvinnor som behöver få till det lite oftare. typ veta hur man ska se ut liksom. men icke! alla kvinnors förlust!

mitt nya mål i livet är att bli jordgubbsodlare på heltid. byter alkohol och korta klänningar mot insektsmedel och trädgårdshandskar. istället för att bli nerkladdad av konstgjorda drycker ska jag bli smutsig av naturens kladd istället. jord, gräs och vatten ska pryda mina kläder istället för fimphål och alkohol. jag kommer vara konstant brun av all sol jag får, för eftersom att jag inte festar så sover jag inte hela dagarna (för då ska jag ta hand om mina kära jordgubbar). ser många fördelar med detta byte faktiskt!

helgen får inga ord. den är typ inte värd det. skoja! sjukt bra helg! LOVE IT! älskar verkligen att vinden bara vände på mitt liv och att allt bara flyter på för tillfället. synd bara att vissa inte kopplar saker så fort. ett ord får helgen:
SKÄMT!


I never meant to brag
But I got him where I want him now


gröna fingrar istället för att supa = mycket glada föräldrar

trädgårdsarbete är den nya dagsfyllan man får träning, sol och kämparglöd. jag står nämligen och gör ett jordgubbsland som ska bli mitt och jag måste ta hand om det. eftersom att det ska vara på jorden (såklart) så måste jag ta brt gräset. ni vet dela hela skiten! kanske tar mig vatten över huvudet när jag planerar mina storslagna idér. i denna idén ska det vara katsten och allt. hihi! kan ni tänka er mig på knä i gräset med jordiga figrar. (klart ni kan!)

har lite panik. allt är inte spikat in i minsta detalj när det gäller mina planer för kvällen. på grund av denna hetta måste saker och ting ändras om i tidsplanen.

jag trodde hela stan ville ha mig? eh?

hej alla nyfikna människor! antar att ni är mycket förväntansfulla och intresserade av uppdateringen av hur mitt experiment går. kan ju säga att det är lite av ett fiasko! antingen så hade jag jävligt fula kläder eller så passar jag absolut inte i rosa läppstift eller så var alla killar jävligt okåta igår, för jag märkte då rakt inte att någon raggade speciellt mycket på mig. jag kanske har fått fel bild av mig själv. egentligen kanske jag är jätte ugly och egentligen raggar kanske ingen alls på mig i vanliga fall. jag intalar kanske mig själv det för att jag vill det så mycket och nu när jag ska analysera så inser jag att jag är jävligt mobbad! gud va tragiskt om det nu är så att jag inbillar mig att någon raggar på mig. tänk om det ändå vore så bra att man kunde välja och vraka på riktigt och inte bara på låssas. det här experimentet förstörde min syn på mig själv. nu vet jag att mitt liv bara är fantasier. tur att jag åt minstånde är så bra på att dagdrömma så slipper jag inse sanningen. hoppas att det går bättre ikväll!





"den var så liten så jag kände bara pungen. stackars kille!"

if i could turn back time

jag har bestämt mig! tagit ställning! gjort ett val, som jag är mycket nöjd med! känner mig rätt så smart också faktiskt. bra att det kan komma på köpet ibland! typ: "tänk en bra tanke och få känslan av att vara smart på köpet!". det är såhär att jag har bestämt mig för att skippa alla porriga och sexiga kläder för att satsa på helkroppsstrumpor för att slippa den här jävla fucking hostan i framtiden. spyr nästan av hostmedicinen och nu sitter jag här sjukt kissnödig och svettas efter den tredje feta koppen te. det ska tydligen vara bra för halsen, men jag tycker då rakt inte att det hjälper det minsta! hostar minst lika mycket och näsan rinner mer av värmen.

tänk om jag nu hade ett VR som kunde massera mig, för mina axlar säckar ihop till små skrynkliga knyten snart!


hej liten och söt lovisa

don't wanna be a fucking bimbo idiot!

någon som är på en tripp någonstans? varsomhelst! serri! amsterdam? berlin? paris? london? eller bara till något soligt jävla ställe. vart som helst, bara jag får hitta massa nytt. räcker med att jag sover på en parkbänk, bara det är i en annan stad/land! åh, jag var precis uppe på vinden och såg alla resväskorna! får panne på att alla ska åka till agia napa och jag får köra en soldusch istället för att kunna mäta mig liiiite med dem när de kommer hem. jag blir deprimerad! fruktansvärt deprimerad! jag vill också resa. NU NU NU! vill bara iväg från alltihop. typ hitta på något skoj och vara jävligt utflippad!

fritt tänkande

jag är arg! sjukt jävla fucking arg på detta samhällsproblem! min hjärna kokar av ilska. detta ska vara år 2010 och det är såhär förjävligt!!! ni förstår nog inte riktigt min irritation... när jag är arg så är det inte kul att vistas i min personliga cirkel. satt på tåget och i min ilska blir alla resenärer fruktansvärt fula och jobbiga. mitt problem är att täckningen på tåget är åt helvete!!! jag ska sätta mig och njuta av min älskade radiokanal P3 och vet ni hur många gånger jag måste återansluta på en resa som är 32 min? 23 fucking gånger! fattar ni att man blir arg eller?! kan de inte bara fixa så man kan lyssna i godan ro utan att bli störd av alla idioter som skrattar alldeles för högt, pratar alldeles för högt i telefon eller övar på ett tal om och om igen. tror ju att människorna har något jävligt fel i skallen! när jag inte är på dåligt humör är jag precis likadan, men jag hatar människor! ska nog låsa in mig och skita i det här jävla experimentet och låsa in mig i ett fruktansvärt isolerat rum så jag inte hugger ihjäl någon snart. jag kommer bli en fara för allmänheten om de inte fixar teckningen på tågen snart.



jag för några hundra år sedan i kort hår


facktummm

- brösten som gud glömde
- vad sa du?
- att jag ska gå ur svenska kyrkan!

mitt liv

öppna fält och jag springer
jag springer tills fötterna blöder
jorden färgar dem svarta som sot
jag springer över buskar och snår
river mina ben
men jag fortsätter ändå
solens strålar värmer min kropp
jag stannar upp för en minut
för att sedan slukas upp av livets kämpande igen

on my way to hell

det är tur att jag inte utbildar mig till sjuksköterska! jag tar hostmedicin på natten för att kunna sova en liten blund och jag har haft sån panik för jag vill bli av med hostan så mycket. jag har alltså tänkt att "ju mer man tar desto bättre hjälper det", men nej nej lovisa, det kan tydligen vara skadligt säger min mamma. sjuksköterska som hon är tittar hon på mig med en allvarlig blick som att "det borde du väl fatta?!". men nej, lovisa håkansson har inte lagrat den informationen i hjärnan. från och med inatt tar jag normal dos på 5 ml istället för ca 15-20 ml.

dancing in the dark with blue eyes

när jag och mamam var påväg till göteborg idag så började vi prata om hur mycket ens garderob är värd i inköpspris. alltså om man räknar med trosor och sånt också. inte accesoarer som typ halsband, utan saker man har i en garderob typ. det måste vara en sjuklig summa! en genomsnittlig familj lägger ungefär 1 miljon från att barnet är 0 - 18 år. undrar lite smått hur mycket mami och papi har lagt på mig. jag har ju köpt saker själv också, men det mesta har de betalat. eller i princip allt. kanske har köpt någon tröja hit eller dit, men inte mer. yes, jag är bortskämd, men jag tvivlar inte på att jag kommer klara mig lika bra som någon annan när jag flyttar hemifrån. kanske kommer bli lite ovanligt att köpa toapapper och diskmedel, men vafan! det klarar väl vem som helst?

jag har inhandlat skor till balen från skorett, topp från NK, löspattar från NK (som ska användas under balklänningen), skinnjacka från Gina Tricot och två nagellack från H&M. väldans hippa och snygga saker om jag får säga det själv! jag hade tänkt mig att ha på mig toppen i helgen, men så kom jag på att jag måste utföra migg expriment, så jag får ha den på torsdag istället! blir sjukt nice!



flicka med hjärnskakning i Majyrhofen


you were a girl with a dream, but he destroyed you!

jag har vaknat, satt på mig mitt älskade haldband som dumt nog varit ifrån mig ett tag nu. känner känslan av att vi verkligen hör ihop! jag och mamma ska till gbg snart för lite mys. ska bli nice!



I still live
so fuck you

självmordsblond

okej, jag vill ha ett vardagsragg, ett ligg, ett mys, men vad får jag? en kall jävla säng!! den enda värme man får är från ett täcke och raggsockar liksom. vad är det för liv? jag har iofs nallen och katten, men de är ju inte direkt potensiella ligg.. de är mer en tröst i nattens mörker.

hahahahhahhahahhahahahhah

jag har fått en ny idé! en utmärkt bra great idé! den kommer vara så rolig så jag kommer skratta så mycket att magen kommer få träningsvärk. I LOVE IT! dock ska jag hålla den hemlig

under the knife

jag har fått en idé! en (enligt mig) ganska smart. den kom som en blixt från ovan, en lampa tändes och det bildades ett kors i taket. denna briljanta idé uppstod från att jag kände mig så fruktansvärt oattraktiv idag. ni vet hostig och snuvig (hatar att snyta mig för jag får bara en speciell tanke i huvudet). jag ska undersöka hur mycket kläder spelar roll i om killar raggar på en på krogen. ska ha på mig osexiga kläder i helgen (kan bidra till att jag kan hålla mitt vad med mig själv). funderar också på vilka kläder som drar till sig mest. lättklädd eller casual sexigt klädd. detta ska undersökas!




sitter för tillfället och smörjer in händerna med anti age kräm och tittar på wallander. har nämligen hört att huden börjar åldras när man är 20 och varför inte förebygga pigmentförändrande skrynkliga händer?


wake me up
tell me there is a reason
but don't ask me why
cuz I don't know
what if we all die young?

jävligt hårt godis

hm, det här med att passa barn är inte bra för figuren. ni vet den som definerar hur mycket kroppsfett som är synligt. efter idag kommer jag gå upp säkert 10 kilo, men det är det värt. börjar bli lite trött på att vara hemma faktiskt. inte riktigt mig grej. vid den här tiden (en normal lördag) står jag och gör mig iordning. det är väldigt mysigt att umgås med jonathan faktiskt. vi har plaskat i regnet, handlat, tittat på happy feet och dragonball, spelat Fifa och Star Wars. en gång i tiden har jag försökt mig på fifa, men det gick verkligen inte bra och ska jag vara ärlig gick inte bollen till det ställe jag ville denna gången heller. arsenal förlorade rätt stort nämligen. star wars var desto roligare! i vanliga fall gillar jag inte krigsspel, men det kändes ändå rätt okej. 4 av 5 lasersvärd av mig! jag dödade faktiskt 30 stycken (och det var bra sa jonathan!). tror att jag skippar fifa i framtiden!

nästa helg vill jag åka iväg och festa.. eller åtminstånde hitta på något speciellt. något extra! ta ut svängarna ultimat för att väga upp denna helgens stillasittande, moffande, lugna rörelser. om det är någon som har något förslag så får ni gärna dela med er!



becca, jag, jonathan och alec i julas

killen tuggar stål

sista inlägget för inatt. det jobbigaste med att vara förkyld (när hosta ingår) är att när man ska kissa så måste man knipa av när man ska hosta och så rinner näsan, ja då måste man knipa av igen.

du vill bara ha mig

har jag berättat om min vän som fick sagge i näsan? nej, jag tänkte väl det!


fredagen min personliga gud glömde som fan!

en sån här fredag är inte högt på min lista alltså. jag blir deprimerad. på allvar! det är tragisk, men sant. har hostat mig igenom två filmer och som tack för denna hemmakväll har jag fått ont i kroppen. my body strejkar som fan när den inte får som den vill och det fick den inte idag. jag vill också gå ut och ha kul och hamna på något fräckt place i slutet av kvällen (inte för att det någonsinn händer) och köra tunga steg på morgonen. jag drömmer bara i andras lycka typ.

haha, vad händer en torsdag? jo, tequila, åldersnoja, kladdkaka och lyckade resultat!




läge att byta hårfärg kanske?

one night to be confused
one night to speed up truth
mind is a razorblade

tygla dig, kvinna!

orkar inte, vill inte, känner knappt för att leva! mår så dååååligt! har inte mått såhär på väääldigt länge! mitt liv är förstört. sitter i en fotölj och försöker fokusera på en film som jag lyckades hitta bland alla nya kanaler vi har. jag har inte riktigt fattat tvn än så jag håller mig till detta. så är det när man inte har den tekniska biten lagrad i hjärnan. vet inte riktigt var den sitter på mig. jag skulle nog inte bli någon bra hemmafru heller..

jag ska inte gå ut i helgen. det ska bli en vit vacker helg med barnpassning och kurerande. jag ska skärpa mig och jag har ingått ett vad med mig själv. vad det är tänker jag inte skriva här, men om jag klarar det så kommer jag bli väldigt stolt!


so you think you can tell heaven from hell?

ner på knä, kvinna!

alltså jag tror att någon jävel har satt upp kameror i mitt hem och med mening krossat glaset mot isacs dörr för att de ville se mig ligga på knä och skura. kan lova att de/den fick sig en halvtimmes underbar syn i alla fall. kämpade som fan i mina små shorts. idioten som gjorde det sa inte ens till, så det krossade glaset satt fast i golvet i och med klibbet från det som jag tror är cider. jag ska leta upp vem det är och hämnas! borde vara den personen och inte jag som fick klibbiga knän...!!

annars var kvällen kul. gott med ostbricka! en nyckel är iofs avbruten i ett lås också, men jag hoppas att det går att fixa! annars är jag stekt fläsk inom kort! vi åkte taxi ner till oscars där det var sjuk kö, men behövde vi stå? haha NEJ! bäst att vara mig! vid strax efter 1 vandrade mina ben ut i vida världen och där tog kvällen sluuut.



jag har ett rykte i stan!

love is nothing you can take

sjuk, ja, jag är grymt mycket sjuk! mår kasst som fan! jag är levande död och jävligt oattraktiv. till och med JAG kan vara det! dock bangar man inte party ikväll! sitter med papper, tee, nässpray, läppsyl, spottkopp och en filt. ska snart ut i regnet och dö! ska nämligen prova min balklänning och måste cykla!

sitter i alla fall och lyssnar på Hole. jävlans bra band alltså!

i feel nothing!

HAHA!

okej, jag är inne på msn endast för Havasis skull och nu bombaderade folk mig där för att fråga om jag har en tatuering. alltså grejen är såhär. min kära vän Fjorrie Borrie sa till mig i fyllan att jag skulle göra en henna tattoo på insidan av låret.. och vad gör man inte för sina vänner?! detta är alltså ingen riktig tattooooo, men trosorna är VÄRLDENS skönaste!

knip, knip, knip så hårt du kan!

jaha gott folk! tycker synd om er som kommer sitta på någon vanlig förfest imorgon och tänka "okej, detta var väl skoj. typ som i helgen!". imorgon kommer det nämligen hända saker och ting på familjen håkanssons ägor. en ostbricka ska äga rum. en kväll fullproppad med chees. fatta nice?! inträdet är en ost, kex eller frukt som passar denna sortens tillställning. det är blandat män och kvinnor, men ENDAST inbjudna! om någon ostsugen parasit försöker smyga sig in så får ni passa er, för jag har hyrt in två kamphundar och jag har sjuk pli på dem. när jag skriker ATTACK så lämnar de endast lite rester som man kan lägga på grillen liksom. lemlästar er! så våga inte komma nära...

för övrigt så är jag mer sjuk än vad jag varit på fruktansvärt länge. känns lite kallt nu när jag är värdinna och ska vara barnvakt på lördag. skjuter snart huvudet av mig om detta ska fortsätta OCH skär ut mina lungor. hela jag är ett lik - blek och jävlig! det enda som funkar någorlunda är benen, brösten funkar ju också i och med att de inte direkt har någon funktion annat än att bevisa att jag är kvinna typ, men de har ju sprungit iväg och verkar inte komma tillbaka på ett tag heller. får väl köpa mig kvinnlighet eller nått?




nu ska vi leva i celibat min vän, celibat!

you are not alone out there!

mat, mat, mat! vi har ingen mat hemma. eller jo, vi har, men inget som jag är sugen på. min mage vill ha något helt annat, men jag vet inte vad. tittade på ett program om de sju dödssynderna (det är en serie) och det var om frosseri. jag blev så sjukt hungrig av att se de där människorna vräka i sig mat. borde det inte vara tvärtom? tror att jag ska spendera de sista åren i mitt liv med att äta precis vad jag vill när jag vill. kanske ta en svängom på verandan med min hängballe också. men det blir ett senare projekt!



jag saknar att se en vacker dröm genom ett småleende
att få dela regnets droppar mot fönstret
känna en andedräkt mot nacken

vad lever vi för, lilla du?

nu är jag vaken och ska sätta igång med mitt hedersuppdrag. gick och la mig i rätt okej tid igår för att vara utvilad och på tipp topp! det är egentligen inget spännande alls, inget kul och inget coolt. nej, för jag ska platta till lite plagg. tvinga ner kläders veck under värme och tyngd från ett strykjärn. nu är det inte så som i många andra familjer att man stryker överdelarna som max, vi stryker även jeans och andra små attaljer. detta har blivit som ett ansvar av mig för att jag ska få bli försörjd och vem nekar det?

förresten så står det en söt man utanför fönstret, på en stege, i arbetskläder. DET är en riktig fåraherde!

the feeling still remains

Jag blir ofta kallad för stark. Stark psykiskt, men hur är man då? Är man som jag, en person som kan sitta och lyssna, ge råd, trösta och förklara för att sedan gå hem och må lite dåligt. Må lite dåligt i skuggan av andra människors självömkan. Är man stark om man bygger upp en vacker berlinmurskopia kring sig själv? Stänger in allt det där som man inte vill att omvärlden ska nå? Jag tycker det, för fan va kraft det har tagit i många situationer att använda sina inre slavar till att bygga upp delarna som faller sönder. Alla har nog sin lilla egna försvarsvägg där man proppar in alla de hemligheter och jobbigheter som inte riktigt passar sig att visa. Så jag är inte ensam. Verkligen inte! Men ibland kan jag bli så fruktansvärt trött på sånna där personer som klagar över en liten fjärt på jorden. Då får man tänka ”alla är olika. Alla känner olika. Saker blir olika stora för alla. Kämpa, orka lyssna och om det behövs så ge dem lite råd”. Men typ brottslingar som gud besöker och de blir helt plötsligt världens snällaste människor för att en ande på ett moln dök in genom näsan och spred lite lyckoflingor i hjärnan och åkte sen ut genom öronen, ögonen och munnen, för helt plötsligt är det enda man ser guds verk, det enda man hör är guds röst och det enda man pratar om är hur mäktigt det var när gudfan hjälpte mig att bli fri från ett drogberoende och sina kriminella handlingar. No, no, de lägger bara över allt ansvar på någon annan. Inte starkt! hur definerar man stark då?

 


tell me sweet little lies, my love!

jesus är min nya älskling! sjukt bra att han levde (dog) för nu är det massa roliga festillfällen tack vare honom.I LOVE IT! på onsdag är det ostbricka och sen oscars. på lördag ska jag vara barnvakt. mys pys att jonathan ska komma och underhålla mig. tur att han inte är så liten och att han är så fruktansvärt snäll kusin! inte alla som har det!

helgen har som vanligt varit mycket händelserik och rolig. tänkte skriva några ord (som vanligt!)
årets walk of shame

walk of shame?

walk of shame.. vad är det? man vet inte förrän man VERKLIGEN har gjort en riktigt bad en. (pratar inte om mig själv nu)


magiskt men tragiskt

min mage gör ont, halsen svider, blåmärken överallt och ett rum som fortfarande inte är färdigstädat. vilket jävla liv! skjut mig!

du var full och jag var full
ge mig en kyss
att bygga en dröm på

oh no

nej, nu jävlar! detta är hemskt! jag MÅSTE hitta ett nytt ansiktsuttryck som jag kan köra på bilder. den här posen som existerar för tillfället är ju förjävlig! jag ska träna framför spegeln inför ikväll. åååångest! är lite äcklad av mötesplatsen nu faktiskt. blond, ung tjej får skamliga förslag samt frågor om storleken har betydelse... väx upp alla 28 + taggare!


baby bitch!

nu sitter jag och funderar på vilken tygbit som ska förgylla min i övrigt så vackra kropp. har verkligen ingen aning och jag antar att det inte blir bättre av att sitta här. jaja, min nätdejting går i alla fall grymt bra! har redan fått mail från 22 killar. taskig som jag är svarar jag inte på alla, för alla faller mig inte riktigt i smak, men det är ändå modigt att skriva så. det dumma är att det kostar pengar att kunna skriva till någon så det är lite fucked up! man måste liksom bli VIP. fuck att det inte räcker att man är VIP i resten av ens liv. fast egentligen, ofta jag skulle skriva till någon ändå. vad skriver man? hej sötis *fnissar* hur är det? du är väldigt söt! *hihi* kramisar. inte riktigt min grej det där nej!


I'll try anything once

hahaha! alltså det här med mötesplatsen var nog rätt bra ändå.. visste inte att det fanns så många diamanter här ute i internetdjungeln. kanske ska lägga upp profilbild och allt så man verkar seriös. detta kanske är något för mig ändå! bloggen kanske ska ta en liten vändning och börja följa mig i min nätdejting istället? där kan man ju i alla fall inte bli anklagad för att ligga runt! hihihi!

lilla fågel blå

haha, jag är så röten! älskar mig själv. jag var så nyfiken på vilka som är medlemmar på mötesplatsen så jag går fan och blir medlem jag med. haha! jaja, jag får väl köra på den vägen istället, för jag är så kass på att ragga så jag får ju aldrig ligga. haha! står ju att man ska hitta sin livspartner och jag som inte ens tror på sånt får väl se om en hemsida kan överbevisa. hahaha! alltså jag kan inte sluta skratta!

studentfest igår och jag tappade bort mitt kort, så jag fick cykla ner och ta ut pengar nyss för att kunna köpa skinnjackan imorgon. feeeting snygg! skriver mer om studentfesten när jag får min kamera.

put your arms around me

ångest, ångest, ångest och ont i magen! ska ta ut piercingen om någon timme. jag och min kära vän har haft några underbara månader ihop, men nu försvinner den. ledsenlollo! dock kommer min älskling tillbaka om ca 2 veckor. happylollo! min lilla pärla och jag kommer ha så mycket roligt ihop igen! den ska bara vila upp sig ett tag...

jag har ju inte skrivit på ett tag och anledningen är att jag älskar mitt liv så mycket att jag inte orkar. skoja! jag har haft massa plugg som jag skulle gjort, men nej nej! jag är fett dålig på att ta tag i det, så jag har mest tittat på Ugly Betty (som för övrigt är en jävligt underhållande serie!). Serier och  facebook borde förbjudas för arbetsamma studenter utan diciplin!

tänkte att jag kanske kunde berätta lite kort om stugan. lite småord sådär som jag brukar göra om helgerna. alltför utläggande kan jag dock inte göra, för det som händer i stugan, stannar i stugan! inte ens de tystaste av alla möss får ta del av det. man blir som en intakt sekt som håller i olika ritualer (bland annat med lamm).

resan började med en som vanligt lite udda färd. vi åkte bil i alldeles för många timmar och för min del alldeles för trångt. jag och emma satt nämligen i tillfälliga säten i bagaget med min feta väska mellan oss och lite täcken och kuddar överallt. var dock rätt mysigt att krypa ihop sådär. kändes nästan som att ligga i en livmoder! när vi kom fram korkade vi upp och hade det sådär mysigt som man ska ha i en stuga. fick även duscha i ISkallt vatten. det rök nämligen från mig när jag klev ut ur helvetet.
det började komma lite människor och vi spelade brännboll och jag var grillmästare. sjukt duktig! det kom mer och mer folk inströmmandes, även kissie 1 och kissie 2. det var lite nakenfest gjord av endast en liten nudist (han knäckte sedan näsan och fick lite stötar av ett elstängsel). kvällen fortlöpte under inte alltför kontrollerade former, men det löste sig tillslut. mitt tålamod sprack totalt efter ett tag när någon satte på kaffekokaren, jag stängde av, denne någon satte på den, jag stängde av, denne någon satte på den, jag stängde av, denne någon sätter på den, jag blir cp arg och rycker ut sladden och gömmer kaffekokaren, när jag kommer in igen så står den jäveln och brygger och då blir jag ett åskmoln (som är missfärgat, för jag var nämligen inte vit eller grå i ansiktet utan röd) och går ut för att gömma den. dock hittade jag knappt den dagen efter, men jag var glad för det började inte brinna i alla fall.
det värsta var att mitt älsklingsplagg, min vapenvän, mitt liv och en del av mig blev snodd - nämligen min skinnjacka! jävligtledsenlollo!

ord: krossad spegel, krossade tallrikar, böjda bestick och hushållsarticklar, mosad banan, snodd dricka, blod på marken, burkar överallt, vinglas krossade. allt detta var ju gjort av några idioter som endast är idioter. finns inget annat ord för att beskriva dem, eller jag vill inte ta något annat ord för de är inte värda det. angrylollo! ellen och emma åkte dagen efter och fick köpa en ny spegel och nya vinglas.


RSS 2.0