blandade känslor

en dag full av konstiga känslor. beslut som man måste fatta som kommer följa med en hela livet. detta känns inte super bra.... fy fan!


min iphone har i alla fall kommit, så lite glad är jag! hihi!

en klapp på rumpan och du är innystad i ett kärleksdrama

att bli fast i något och inte komma ut är jobbigt. när man verkligen försöker att glömma och vända sig om och gå ramlar man ännu en gång av svaghet. ah, man är rätt svag när det väl gäller att stå med båda benen på jorden. utåt är man en stålkvinna, men innuti är man gjord av någon rinnande sörja.
jag och andree har bråkat en del nu. senast var ett rätt rejält gräl i fredags. man blir ganska nere när sånt händer. vi är i alla fall vänner nu och har löst allt vilket är väldigt skönt. ibland önskar jag bara att det kunde bli som det var förut.

i fredags så hade jag planerat en rätt cool och soft kväll hemma framför TVn med min fader, men icke. pappa var först nere på krogen och sen tog han med sig pizza hem och jag smällde i mig en hel. min mage stod ut som världens badboll sen. när man äter för mycket så ser man gravvi ut och då vet man i alla fall hur man kommer se ut under 9 månader någon gång i sitt liv.
efter ett tag kom min vän fjorden och hon va uppklädd och hade planer på en vild festnatt. okej, jag fick göra mig iordning på 10 min och fjorden var superstolt för att hon fått med mig på 5 röda. vi åkte bil med någon okänd man ut till getterön. utan att vi visste ordet av så var vi på fest hos en välbekant herre vid namn viktor. det var bara killar när vi kom och det var rätt trevligt. haha! träffade isacs vän Ludde, som är 21. trevlig kille det där! efter någon timme kom ju bomben (ordagrant). en biiiiig girl som var sjuuuukt kaxig och vi startade en fight. jag är glad att hon inte tappade kontrollen och slände sig på mig, för då hade jag blivit totalmos. att vissa människor kan vara så grymt kaxiga förstår jag inte. stackars brud att hon inte förstår att man inte får några vänner eller killar när man gör sig oomtyckt på ett sånt sätt. hennes ena "vän" var ju inte så mycket bättre hon. undrar egentligen om hon någonsinn har läst en modetidning eller om hon handlat kläder sen tidigt 90-tal. herregud alltså! vissa 90-tals saker kan ju vara rätt snyggt, men ett par urtvättade stretchjeans, en mellanstickadpolotröja (som visade varenda bilring) och ett skärp med rosa stenar (på spännet) känns lite halvt ute. ni måste egentligen se det för att förstå katastrofen.
jag och fjorden lagade en dörr som gått sönder (sen tog den kaxiga idioten sönder den igen när hon skulle öppna den. SUCK!). vi kände oss rätt duktiga ändå. jag dansade bugg och det var jätte skoj. jag och niklas var lätt bäst. hahahaha! jag knäcker mig åt hela kvällen. vi gick precis när idioten blev utkälld för att röka inne. såklart var det jag och fjorden som skvallrade. rätt åt henne! ville bara kläcka ur mig något grymt dumt och satt och smidde planer på hur det skulle gå till, men tyvärr sattes ingen i verk.

på lördagen vaknade jag och var iprincip halvdöd. konstigt eftersom att jag endast drack en cider och en hemmagjord öl. antar att ölen var gjord på något konstigt sätt så att man blev grymt bakfull även fast att man inte blev full på den. märkligt...
jag låg i sängen ända till andree mötte mig när jag var på väg till honom. jag orkade inte ens byta kläder. kände mig räääätt sp fräsh. tur att andree är så överseende med mig. han lät mig till och med sova i hans säng i typ 1½ timme. hur underbar är man inte då?! han satt iofs och skrattade för sig själv åt rocky (som jag uppfattade som hocky i min sömn så jag blev lite fundersam). jag mådde illa heeeeela dagen och det kändes som att jag skulle spy upp det lilla jag fått i mig. när jag väl låg där i sängen hos andree fick jag ett sånt sug efter en fet köttbit och sen kunde jag inte sluta prata om cheesburgare. jag drömde till och med om det! andree fick nog och körde mig till donken. underbar grabb det där! sen tillbringade jag kvällen med min fader och dator. fotboll blandat med film och innan det var det robinson. jävla christian idiot. falska svin!

idag har jag mått illa till max så jag funderar på om det är något fel på mig. har inte gjort något annat än att ligga i sängen, ligga i en solstol på altanen i linne, sitta i fotöljen framför tvn och prata med ellen som kom på besök. satt ännu en gång på altanen dock med farmor&farfar + pappa + isac och drack kaffe och åt digestivekex och nu har jag förflyttat mig till sängen ännu en gång. mår lika illa fortfarande och jag funderar allvarligt på hur middagen hos farmor ikväll kommer sluta. kanske kommer det ligga i en pöl i toalettstolen istället för i magen. åh, gud! kan inte ens prata om det för då mår jag bara ännu mer illa. nu är jag även kissnödig för 8 gången idag. tyck liiiite synd om mig i alla fall (A)


min nya stil. tycker att det passar sig nu när våren kommer. kanske blir lite mer populär då som på den gamla goda tiden. inte konstigt att man fick mer ligg då än nu, för där såg man ju ganska inbjudande ut. right?




why are you begging?
it was you who ended this
don't come running
it's too late
i need to fly by myself a while
you say "i think I know how you feel"
and I reply "I don't think so at all"
where did we go apart?


tvkändis!!!!!!

världens drag och WIC är i semifinal. jag var grymt nervös och säkert många mer med mig. speciellt alla grymma cheerleaderbrudar jag har vid min sida. hehe! jag råkade smälla flaggan i en gubbes huvud, mathilda smällde en pompom i en "farfars" ansikte och jag smällde flaggan i en fotograf. LYCKAT! jag missade den sjukaste händelsen på hela matchen och det är en grym besvikelse. en naken kille sprang över planen. innebandy har blivit så stort så nu finns det till och med innebandyhulliganer och inte bara fotbollshulliganer! han hade tydligen rätt vältränad rumpa och rätt stor pung. det är vad tjejer som är cheerleaders lägger märke till i alla fall. han hade tydligen beachbody09 också... synd att jag missade en sån möjlighet! en naken kille som upplagd på ett silverfat. too bad att jag är för upptagen med min putande mage (cp svullen och gör rätt ont också). Becca (min kära faster) uppmärksammade mig i tvn och sa att jag var het. hoppas att jag var det också och att det inte bara var någon sympatiskit. haha! hoppas (tror inte) att de nu kommer till globen. om de inte gör det ska jag skälla på Kimmo (lagets coooooooola stjärna) på tåget. japp japp, jag åker minsann tåg ibland med en stjärna. deni (;

dagen började med att jag städade lite, för jag skulle få finbesök från laholm. jag och jenny gick ner på stadensgator en stund och sen gick jag till stationen för att möta jack. när solen strålade in som aldrig förr genom mitt rum på morgonen så antog jag att det var varmt, men icke! jag och jack vandrade hem i kylan och jag hade håliga strumpbyxor. klyftigt! jag klippte honom och han försökte lära mig att hjula, stå på händer och sparkas. det gick inte superbra, men jag skyller på min jävla träningsvärk från bodypumpen.
efter detta tittade vi på fightingvideos och äckliga videos med kenny vs spenny (?). de tävlade om vem som kunde ha en blöja på sig längst, med deras egna skit i. fresh! sen var det också en tävling om vem som kunde vara naken längst och en som handlade om vem som kunde samla ihop mest sperma (sin egen) under en viss tid. jag fick lite lust att också ha någon tävling. kanske inte blöjan, men att vara naken verkade inte vara så farligt. de var ändå bara innomhus.. eller spenny var det i alla fall. stackars kille... han förlorade varenda gång!

pappa beställde precis en iphone till mig. puss, I love you!

nu ska jag nana, för imorgon kommer funkypalle. hon ska få lite löshår isatt av mig. wohooo!!!

ett farväl är alltid ett farväl

jag gömde mig i mörkret och stängde ute de djupa känslorna
jag blundade och ignorerade det som var svårt
kärleken jag hade rann iväg och hittar nog aldrig hem
även om det är över så kommer jag ihåg alla stunder med dig
kanske i en annan tid och på en annan plats
så hittar våra själar tillbaka till det förflutna
om du tänker lämna mig nu så ge mig en sista kyss
och gå sedan. vänd dig inte om
för det kommer jag göra



somliga går med trasiga skor

men inte jag, för jag fick nya skor idag av min fader. han var på utförsäljning av DVS och två till märken. de är provskor på kollektionerna som kommer ut i sommar och höst. hihi! jag fick ett par silvriga med turkosa skosnören till.

min dag idag har varit rätt slapp. på lunchen var jag ute och gick med min trogna vän fjordis. sen har jag tränat uppsättningar b.la. en som jag ska göra på mathilda på balen.

snart åker jag och elin till elstockholmo. ska bli så sjukt myyyysigt! nej nu ska jag iväg och träna bodypump, så jag måste dra mig. jag suger på att blogga

vem bryr sig om hur nätterna går
när man vet att döden står bakom hörnet
?

akuten akut

åh! jag blir så trött och orolig! mormor ringde nyss och sa att de har åkt in till sjukhuset med morfar. världens piggaste 65 åring, men helt plötsligt blir akuten akut. jag hatar sånt här! jag är inte på humör alls så jag skriver inget vidare. paula kom till salongen idag för att titta ut färg till vilket löshår hon ska ha. på fredag ska jag börja sätta i det. ska bli kul!

stockholm på måndagen v 15 med min kära vän elin. dricka vin, bada bubbelbad, shoppa, fika, gå på museeeum och ha allmänt kul. åh jag längtar!

dagen började okej, men slutade i skit. för tillfället hatar jag allt. moget som fan, jag vet!


jag och elin på babyshambles i Glasgow

radiokändis

det är strålande sol på dagen jag för första gången är med i radio. ser på min karriär med solsken. känns braaa! en av radiopratarna var sjuuuukt snygg. jag höll på att dö. hans ögon var ju underbara! vi trodde att det skulle bli längre än vad det var, för de frågade frågor innan som de skulle fråga sen, men de kom aldrig. det var kul ändå!



idag har jag färgat jennifers hår rött igen. suuuper snyggt! tyvärr gjorde inte kameran färgen rättvis. den är mycket rödare i verkligheten och så är det guldiga slingor i. jennifer sminkade mig och det blev grymt snyggt, men när jag satte på mig min pälsmössa såg jag ut som en rysk hora. tog inget kort tack och lov!

I can make you puke

det kommer inträffa en rätt fräck sak imorgon. jag, olivia, emma och två från blue marines ska vara med i radio i Halmstad. ska åka från stationen klockan 6.15 imorgon. kuuuul tid va? får gå upp vid halv 6. känns inte så toppenkul faktikst, men vad gör man inte? radio kan vara kul. dock är det säkert bara trötta morgonlyssnare som knappt kommer lägga märke till min ljuva stämma. lite synd!

igår tittade jag på robinson och det var verkligen sjukt. fy fan för att bo i ett träsk! jag hade inte klarat av det och jag beundrar dem som gör det. tänk alla småkryp och allt läskigt vatten och all lera och sånt äckelpäckel. jag röööös av att bara titta på det och hur de led. usch, usch, usch! tänk vad jag har det bra i mitt fina rum som luktar rökelse och är fullt med kort och tända ljus. såhär ska jag leva föralltid.. förutom då när jag ska övervinna mina fobier och leva i den djupaste djungeln.

idag har varit en rätt meningslös dag faktikst. eller jag känner nu att den har varit det men jag kommer säkert inse om ett tag att denna dagen var början på något nytt och kanske kanske är den också det. jag har strykt idag och ängnat tiden åt tv. nödvändigt? njaaaa! förändrar det mitt liv? njaaa

lilla vännen, hur står du ut med dig själv?
du borde dränka dig i en älv
hel blonderat fejkat hår
och glasspinnar till lår
ett fett lager foundation på din kind
du är så smal så du blåser omkull med en lätt vind
du går runt och tror att du är så jävla ball
"ursäkta, egentligen är jag känslokall!"
du tror att du är snäll
men egentligen borde din panna prydas med ett stort jävla L
du är en feg jävla fitta
den mest blåsta någon kan hitta
nu har du ju börjat röka
kanske också börjat kröka?
du utsrålar endast "jag gör allt för ett ligg!"
men gumman, jag fimpar dig lätt som en billig Level cigg
men vad är jag egentligen att dömma dig
när du vet att du är underlägsen mig
jag vill inte sjunka till din nivå
så jag står kvar på en högre platå
Lilla gumman, det sket sig med ditt nya liv
För det första skaffade du dig HIV
Dom du tror att du känner
Kallar sig knappast dina vänner
Ditt liv har slått knorr
Och det du försörjer dig på är porr
du har hängiga och äckliga bröst
och drogerna du tar är din enda tröst
ligger inne i mörkret och strippar i cam på dan
sen på natten spacklar du ditt ansikte som aldrig förr och går ner på stan
shit, din hallik måste vara helt knäckt
du kan ju inte jobba, för du är konstant spräckt
”ta mig analt, hårt och brutalt!”
Inte konstigt att kunden på dina hål tar fel
När du är lika uttöjd fram som i din bakdel
Även fast du är sjuk
Suger du ändå jävla massa kuk
Man kan knappt se dina lår
För alla celluliter och allt hår
Du fick en stor chock
När en man kom in med världens största stock
När du nästan blev dränkt av hans sås
Hamnade du i en psykos
Din arbetsplats är ett äckligt bås
Som har bom och lås
Bara en blick från dig tär
Skaffa dig en ny karriär
För du kommer aldrig komma långt som en äcklig slyna
du blir mer påsatt än en dyna vännen,
skaffa dig något nytt nu
så slipper dina lår gå itu
Du älskar inte mig
Och jag älskar definitivt inte dig
Jag vill egentligen inte sjunka lika lågt som du
Men du kommer aldrig upp till min nivå, det märker jag nu
Du är lika uttöjd fram som bak
Och du suger både hård och slak
Du fattar inte att alla ser dig som ett simpelt ligg
Du blir fimpad lika lätt som en Marlboro cigg
Sluta grina och sluta snora
Du gör dig själv till en billig hora
Klick klack, klick klack
Du går som om du blivit spräckt i din anal
Och ska sanningen fram passar du inte ens på nån tysk porrkanal
Bakom din rygg sägs en jävla massa skit
Men gumman, det är du som tagit dig dit
Sluta knulla runt och smitta andra med HIV
Ett råd: ta tag i ditt liv
Sluta lägg dig i och sluta klaga
Gå iväg och skriv en deprimerande saga
End of the story
End of the day
Tack och hej!


ta inte åt er tjejer. den skrevs a looong time ago!


nästan inne...

jag är sådär nästan inne i inne kretsarna nu. lite sådär cool och tuff och snobbig som man ska vara.. eller? i alla fall så köpte pappa en iphone till mig idag. tyväääärrrr får jag den inte förrän nästa vecka, för mitt nummer måste skrivas över på pappa osv för jag är ju inte 18 år och får alltså inte teckna abonemang. vi fixade i alla fall ett rätt okej abonemang. 149 kr i månaden för fri surfing och 99 kr extra för 5000 gratis sms i månaden. dock ringer man för 66 öre i minuten till alla och jag är lite av en slösare och allt som överstiger 300 ska jag betala själv. så om en vecka får ni ringa och skicka hur mycket sms ni vill, men förvänta er inget samtal från mig (; hehehe! jag är i alla fall glad att jag fick en sån. den har ju GPS!!! perfa för mig! woho!

efter en vandring på stadens gator med mamie och papie åkte jag till Andree. han mådde skit, för han var bakfull. lite synd om honom, för han bara gnällde. nu fattar jag hur han känner när jag gnäller som fan hela tiden. stackars kille! att han ens orkar med mig?! vi, eller jag, tittade på shrek 3. mysis film som jag gillar.

när filmen var slut tog jag min racercykel ner till Atletica och tränade affro aerobic. det var ett kuuuul pass och jag känner mig rätt duktig faktikst. ikväll ska jag dock bara ligga i soffan i myskläder och glasögon och titta på robinson. guld äre!

oh no!

min dag har varit hyffsad. klippte först mamma och sen käkade vi på Paganini. vääärsta goda pastan! efter det kom jennie, som fick sin utväxt fixad, en ögonbrynsfärg och sen kom isac och blev klippt. det var massa folk på salongen idag så det var rätt stressigt, men kul. ska nog sätta i extensions i agnes hår och i paulas. ska bli skoj!

jag och ellen var på bio. en shopaholics bekännelser.... jag känner igen mig i filmen och ska aldrig skaffa kreditkort! fy fan för det! seriöst.. jag hade bara gått i personlig konkurs gånger hundra. efter bion tog jag min cykel och cyklade hem till mitt kära hem. där stod husmor och husfar och kokade gröt. nej de kokade inte gröt utan de fixade oxfilé med lite saker till. geeeettt! ellen och fjorden kom och satt med vid maten och ellen fick sig en mumsbit. hehe!
efter detta fick jag oväntat besök. eller ja kanske inte oväntat att jag skulle få besök, men det var oväntade människor som kravlade sig innanför mina dörrar. trevligt, men jag var nykter och kanske inte världens roligaste värdinna.

alltså jag har någon psyko människa som skickar massa sms till mig från något konstigt nummer och vägrar säga vem det är. bor i varberg, men jag har verkligen ingen aning alls om vem det är.... känns som ett fett skämt enligt mig faktikst, men det sjuka är att nummret finns ingenstans!! inte på internet, inte i någon av mina kompisars telefoner. det börjar bli obehagligt, för det har hållt på sen i onsdags.


it¨s not the fall that hurts
it's when you hit the ground

godnatt

wic vann sin match, men dansen gick inte bra för mig och så går det när man inte kan den. braaa lovisa håkansson! idag var ingrid hos mig och fixade håret och innan det var Sofie där. imorgon ska mamma, isac, jennie och ida komma. ska även ha en ögonbrynsfärg. kul dag. heheh!
mormor har skickat 3 hattar till mig och jag är så happy :D lite coooola!

idag har varit en rätt pissig dag. har mått skit hela tiden. illamående och ont i magen. fy fy fy! ska lägga mig i sängen och börja titta på SAW 5. ska se hur långt jag hinner innan jag totaldäckar. det är förresten inte kul att se skräck själv.

.

besviken, förvirrad och utom kontroll, precis som alla andra tonåringar

jerk it out

hahahah! jag står och tittar in gemon fönstret i lägenheterna mittemot mig och det är en gubbe som dansar. ser rätt skoj ut! det är egentligen en polis (snyyyygggg) och hans tjej :( som bor där och dom har en liten bebi. tippar på att det är typ morfar eller farfar. han är rolig i alla fall!

jag kom nyss hem från halmstad. träffade Frida, Amanda, Emma och Josefine på skolan och det var skoj. känns som att det var längesen, för man träffas ju nästan varje dag annars. projektarbetena var väl helt okej typ. hittade inget som var sådär suuuuper kul. jo, maten vad god och bra!
gick och träffade jack och hans kompisar. satt utomhus vid ehouse och det var sunkigt kallt. satt ändå under en filt med fötterna upp i knät i värme, men det var fittigt kallt ändå. åkte till någon Bea? på Andersberg. det var första gången jag var där så ja, det var väl intressant. tog 6 tåget hem och nu står jag här vid min kära dator.

jag tycker att ellen är rätt komisk ibland. hon ska åka till Italien på lördag (det är tisdag idag) och hon har redan börjat packa. hur snurrad får man vara? jag packar på natten innan jag ska åka och på morgonen och det blir alltid jätte bra. ibland (oftast) kanske man glömmer någon viktig sak, men det är ju inget som man inte kan köpa nytt liksom. jag skriver max en lista på vad jag ska ta med mig någon vecka innan eller om det är något sjuuuukt skoj jag ska göra kan jag skriva den några månader innan, men då tappar jag bort den ändå. det är väl smart att packa innan, men då kanske man behöver sakerna som man packar ner, så jag ser det som negativt. och usch vad jobbigt att ha en väska stående på rummet i all evighet. en sak när man ska packa upp, men inte när man ska packa ner. så ellen, min vän, beeee cool och tagga ner speeden.

nu ska jag snart laga mat. hoppas att inte huset brinner ner eller att min kära familj inte dör av förgiftning. tror att jag kokar ägg, sen får de göra vad de vill med dom. ägg är gott och nyttigt, så de blir nog glada. eller ah, pappa är ju borta än en gång. lite ledsamt, för det känns som att han är mer borta än hemma för tillfället. den här gången befinner han sig i tyskland. andra gången detta året. tyskland borde vara ett bra land även fast att de har ett helvetes språk. tyska är inget för mig. de kan möjligtvis kanske se bra ut (vad vet jag?), men jag tror att jag inte skulle passa så bra i tyskland. vet egentligen inte varför, men det känns bara inte så. berlin möjligtvis. sägs ju vara den nya homometropolen och gayfolk är så grymt sköna, så jag kanske ska bosätta mig där och skaffa mig massa fjolliga killkompisar som absolut inte tänder på en. åh, vad skönt!


gott folk!

i mina drömmar flyger jag runt på molnen och har lätt för att komma ner.
i mina drömmar springer jag barfota utan att sticka mig på nålarna
i mina drömmar ser jag inte bara ljuset framåt utan jag känner det runt mig
i mina drömmar blir jag besviken när jag inser att jag inte är lycklig av allt det bra
i mina drömmar vill jag skrika, banka och slå, men det finns ingen chans
för jag är fast i den bättre världen och när jag vaknar kan jag andas ut
det var bara en dröm och nu kan jag fortsätta söka, leta, hata, älska och gråta

idag har det varit kul. hehe! isabelle kom och slingade och klippte sig, jag fixade jennys hår och sen kom det en drop in kund. det var bara jag och Larssan på salongen idag, så det var kul. fick fika av en kund också. vääärldens godaste kaka. usch, nu blir jag väl fet snart eller något.
jag och jenny gick tillsammans hem, för hon bor precis vid mig, och sen gick jag in och åt mat med min familj. efter ett tag kom Andree och vi pratade och städade mitt rum. är typ stökigt igen :(

imorgon ska jag möta min vän Frida i Halmstad, för vi ska till skolan. åk 3 eleverna ska visa sina projektarbeten typ. efter det ska jag fika med Jack. han fyller för övrigt år imorgon så grattis, grattis, grattis!


kära vänner

jag har varit och sett män som hatar kvinnor och nu är jag pissed off. äckelkillar! go lisbeth! älskar henne även fast att hon gör lite dumma saker. fy fan vilka svin det finns här i världen och ursäkta för att jag skriver det, men om man kommer på sånna här saker kan man inte heller vara helt frisk och kry i hjärnan.

nu ska jag sova och längta tills att jag kan åka iväg. får väl kanske passa fönstret så att det inte kryper in någon hemsk människa som har fått för sig att mörda mig. usch vad hemskt det hade varit!



jag carro och rebecca på språkresa i england



åh vad jag hatar

jag hatar hatar hatar! usch och fy för dåliga idéer och misslyckade försök. kiss på alla idiotiska tankar och känslor som snurrat runt. jag älskar dig, men jag klarar det inte. det är svårt och jobbigt att älska.

jag är så snygg så du ser ut som en fucking pöl!

att få uppleva en kväll på 50-talet är ju inget man förväntas få vara med om. eller? i alla fall så åkte jag enkelt tillbaka i tiden och festade. enda skillnaden var att det var en DJ istället för liveband. det spelades blandad musik och det var suuuperkul! festen var plaserad i Särö och det var ju, som ni säkert redan förstått, 50-tals tema. när man var där kändes det PRECIS som om man skulle åkt tillbaka i tiden. rätt häftigt faktiskt!
det var en 18 års fest för mina mates Carro och Rebecka. jag var på samma språkresa som dem för några år sedan. kommer inte ihåg när :P haha! sofia, som också var med på språkresan, var där och jag har inte träffat henne på huuuuuur längesen som helst!

fick frukost på sängen innan av mamma. hon är bäääst! kan berätta mer om igår, men inte nu för jag ska gå ut och gå med Ture. hoppas att han inte får en chock när han ser min kaluffs. ser ordagrant ut som ett troll. typ trollmor! hehehehe

woho

hade följe med en snygging hem från stan. wohoo! han troddde att jag var 23. too bad att jag är typ 5 år yngre. blä blä! vi var hos jonas och det var skoj. det är ellens nya ragg. 24 bast och helt okej. han bor PRECIS granne med mig så det är perfa. dock skulle ju jag och ellen ner till campen och käka pommes med mild sås... då fick jag gå hem! det var ju dock rätt okej för jag fick något vackert att luta mina fulla ögon mot.

jag och elin dansade jättemycket ikväll och det var gryyymt kul! kommer få cp ont i nacken imorgon, men jag antar att det är värt det.

imorgon ska jag på min 50talsferre och då ska jag vara nykter som aldrig förr. mer nykter än någonsinn, för nu fåtr jag snart ont i huvudet.


tack och hej mina kära vänner!

dance with me

paaaaaarty! i love paaarty! jag håller på att göra mig snygg.. trots mina utslag i ansiktet och trots att min mage är fett uppsvullen.

take me back to the place I love

jahaja! 105 år och oskuld... det är lite speciellt! jag var också oskuld i några år (och ibland är jag fortfarande det), men tänk att inte ha haft någon som helst sexuell kontakt i hela sitt liv. fy fan vad man missar något kul, spännande och ibland brutalt.

en vanlig torsdagskväll i mitt liv har det varit. det är konstigt väder, för det snöar... och har gjort det hela dagen...vilket resulterar i att det blir halt...vilket resulterar i att jag ramlar!! på väg hem från street dancen så går jag över järnvägsspåret och vips (utan att det hinner flyga så mycket som ett ord i min hjärna) så ligger jag där på marken rätt i snön och tänker "aj aj! detta blev blött och gjorde ont". tuff som jag är reser jag mig och stapplar vidare den långa biten till min cykel. (skulle nämligen hämta den efter träningen, för jag hade glömt den vid salongen). när man ramlar och får ont så brukar det resultera till något litet blått märke och mycket riktigt!! det FINNS märken på my body. mitt knä är svullet och ser ut som färgen på ett precis lagom moget plommon och min höft/rumpa är lite blåsprängd. jag säger då det! undrar hur länge jag lever egentligen.. borde ju ha slagit ihjäl mig innan jag blir 20. i går eller i förrgår slog jag ju i huvudet tre gånger på nästan samma ställe, så nu har jag en bula. den syns inte så mycket, men den käääänns! otursfågel. imorgon är det fredag den 13. varför säger man att det är en otursdag? jag har aldrig prentat in det i min hjärna nämligen. jag anser att jag har rätt mycket otur varje dag.

jag och mamma åkte till röda korset idag efter praktiken och köpte en kjol jag ska ha på lördag. hittade en som var rätt perfekt faktiskt. ni får se bilder när de kommer sen. heheh! jag kommer vara läääätt snyggast. lovar!

nu ska jag sova och vakna pigg imorgon, för imorgon är det kanske party och jag vill det. är rätt sugen faktikst!

jag är en vampyr! jag suger och spyr!


i'm dreaming of you

Andree sa nyss till mig att jag är en person att se upp till. jag inser dock inte riktigt varför. jag anser mer att unga ska se att "oj oj titta så dåligt det kan gå, men man KAN komma igen." det är kanske en sak att se upp till iofs. han gav som exempel att jag är ordförande i elevrådet, syr kläder och klarat mig från djupa irriterande perioder.  där ser jag väl på ett sätt en anledning, men jag kan väl inte ta till den. i don't knoooow!

idag har jag haft fyra kunder. alla klipp :) först Åke (ellens pappa), sen en drop in kund med jätte mycket lockar, sen två små barn. eller ah de var 8 och 5. killen (som var 8 och heter Liam) trodde att jag var 25 och hade barn. känns som om det är lite vääääl mycket. tjejen (som heter TinTin) har hur långt hår som helst till den lilla kroppen. ner över brösten (om hon hade haft några).

ska kanske till Gotland på lovet och till stockholm. känns rätt okej faktikst. jag har dock lite ångest inför lördag, eftersom att jag inte har ett piss att ta på mig :( hör av er om ni har några 50-tals kläder att låna ut!!

fake a smile, bitch, because tears don't make it better

jag är räääätt så happy för tillfället. ska precis boka biljetten till P&L. ska bli gryyyymt! jag, elin, fjorden, ida, agnes och jennie. ska boka Peace and love nu och vänta med hultsfred för att se om det kommer bättre band. det är ju liksom nästan samma bokning på båda festivalerna, fast P&L har än så länge bättre.

Anna Ternheim, Blindside, Caj Karlsson, Dia Psalma, Fatboy, Frida Hyvönen, Atmosphere, Hello Saferide, Jenny Wilson, Lars Winnerbäck, Moneybrother, Mötley Crüe, Pete Doherty, Promoe, SMK, Sugarplum Fairy, The Kooks, The Sounds, The Soundtrack of our lives, Thåström, Timbuktu.

de av banden som är ett måste att se på P&L än så länge. mitt schema kommer vara fuuuullt! får hitta någon som kan guida mig i mitt tillstånd. hahaha!

idag har min farmor varit på salongen och fixat håret. klippte en axellång page i  helform med en rak lugg till. under luggen är det en 6/3 och även på sidorna är det två slingor i samma färg. resten av håret är ljuuuust blont. emelie var också där och klippte sig. jag färgade även Jessicas utväxt med en 5/0. jag har ridit också och det var great!

har pratat om att åka upp till sthlm på lovet. hoppas att det blir av för jag känner att mitt sinne dras ifrån varberg väldigt mycket. nu dras det till mat, så byyyye!




ida vilar mot mitt bröst på väg hem från Jönköping.

oh, my!

i dina ögon speglas rädslan av förlust och jag förstår dig. jag ser nog likadan ut. jag slängde bort något som jag älskade. något som betyder och som jag kanske inte klarar mig utan. jag har varit ett s-v-i-n till max och nu är det mer bråk än något annat, tror jag. irritation och sånt som man kanske borde prata ut om. fight och kärlek, fight och kärlek, fight och kärlek!

ligger i sängen och lyssnar på I want you back med the Kooks. jag älskar den! man känner sig sådär idiotisk som man kan känna sig ibland. jag har ont i huvudet också. jag skulle svara i telefonen och så ramlade jag i mitt rum och min fot knöl blev blå. ledsen flicka :(
har redan bestämt att jag och elin ska käka lunch tillsammans v.13 och 14. innan dess är jag rätt mobbad.

kvällen i lördags var inte direkt en toppenkväll. kunde varit roligare. tror inte att den ens är så intressant att jag ska skriva om den. vi var i alla fall lite nostalgiska och dansade till Good Charlottes CD The young and the hopeless. jag tryckte även i mig tacochips.
i fredags var jag först i skolan vilket var helt okej. sen gick jag och zarah till Bianco och köpte presentkort till hennes mamma. efter det åkte vi hem till henne. hon har de söööötaste hundarna! spike och weiper (vet inte hur han stavas). vi tittade lite på tv och sen badade vi bubbelbad och drack öl. satt med inpackning i håret och lermask på ansiktet. det var suuupermysigt! tittade lite på let's dance också medans vi käkade pizza. geeettt! dricker ju i princip aldrig cola och då drack jag jättemycket så jag fick väldigt ont i magen. mindre roligt! vi somnade efter 01.00 någon gång och gick upp klockan 6, för vi skulle ju åka till Jönköping. morgonritualer fixades och vi begav oss iväg. bussresan upp var rätt kul faktiskt. en viss person hade inte sovit något alls och var typ fortfarande full, så hon somnade. fick även höra lite om fredagens strapatser som andra hade gjort. jag var rätt glad för att jag suttit i ett varmt bad och snackat skit än att stått full på kullersten och fryyyyst. mässan i Jönköping var verkligen jätterolig! massa grymma saker och så såg jag Bobby. hehehe! cooling där! hade nästan inget batteri på mobilen, så när jag skulle beställa taxi från stationen i varberg ville min mobil inte kämpa mot tröttheten längre, så det gick inte så bra. som tur var stod det en snäll människa i varberg som köre mig med sin taxi. hade ju en del saker nämligen. köpte en mini plattång som var rosa. suuuper söt! och lite andra produkter till håret.

i förra veckan var jag och tittade på ett träningspass med capoeira (tror att det stavas så) jag tycker att det såg rääättt så komiskt ut, men det ser också väldigt kul ut. kanske är något för mig? får väl se om jag tar tag i mig själv och provar på det.

idag har min praktik börjat. det var väääldigt kul att vara tillbaka. klippte, slingade och färgade underhåret på Birgitta (blekning 1-2 6% och lättfärgning 6/3). efter Birgitta var det Ellens tur. hon fick slingor och en klippning. herrejäklans vad långt hår den bruden har fått. det har ju iofs jag också, men hon har det naturligt så jag blir lite ledsen. efter detta så kom Mathilda och jag satte i extensions (löshår) på henne. blev gryyyyymt bra så jag är väldigt stolt över mig själv faktiskt.

jag och fjorden som bitches i lördags
elin och jag i lördags


käre gode gud! gör så att mitt liv piggas upp till en mycket högre nivå. gör snälla så att jag får motivationen att träna och snälla snälla, låt mig slippa svälta. en sista grej är att jag verkligen vill på en fetingfest nu. snälla gud, hör mina böner! AMEN!

it's my life

fööörlåt, för att jag har varit den största torrfettan ever. det har varit torka i min hjärna. inga skojiga idéer till ett blogginlägg har ploppat upp. eller mjo, en del kul saker har hänt, men de kan jag inte skriva om här med tanke på att vissa personer läser bloggen som inte borde. här kan man inte avslöja toooo much!

i'm in looooove! nej det är jag inte, men jag är lite tagen bakom någonting.. lät säkert fel, men jag är lite chockad.. lite rörd av vissa handlingar. samtidigt blit jag rätt fundersam när det gäller vad man tänker och vad som menas. åh, herregud vad det var vara knöligt ibland. typ som när man ska stoppa ner en tröja i byxorna och så har man sånna sköna trosor på sig (hotpants) och så korvar allt iihop sig. det är knöligt och ibland korvar livet ihop sig för mig, men då är det bara att sprätta upp och fixa till.

vad har då hänt de senaste dagarna i mitt liv? stockholm är en lång berättelse, så den blir inte av just nu. söndagen åkte jag i alla fall hem, måndag var det skola och sen cheerleading. på cheerleadingen sträckte jag till en muskel (tror jag) i ryggen och nu strålar smärtan ner längst rumpan och ner i benet.  går som om jag har haft misslyckat analsex. niiice lollo! idag åkte jag till skolan på morgonen fastän jag igentligen inte har någon lektion. på stationen är det en person som väntar och vi har följe till skolan. thaaanks, för det var faktiiiiskt super gulligt! sen blev mitt ben värre och värre och nu är det katastrof som fasen! det är bud på att kapa av det, för det hade typ gjort mindre ont. jag fick avboka ridningen och istället hjälpte andree mig att plugga. snäll grabb det där!

gissa vad jag ska göra nu? nej, det är ju så hiiiimla svårt! jag ska städa såklart!! ovanligt.. ellerhur? känns inte alls som att jag alltid  gör det. har precis beställt en städare som ska städa åt mig. woho! imorgon ska jag till skolan som vanligt och sen på kvällen är det cheerleading. dock ska jag bara titta på grund av min fucking skada.

hahaha en till kattasak är att jag ska prova på något som heter brasilian martial art även kallat capoeira. det ska bli ganska spännande. jag kommer ju dö!!! hahaha



jag i ett provrum i elstockolmo



jag på den turkiska restaurangen och JO jag gillade maten


RSS 2.0