frustration i en eldig miljö

idag är jag arg. arg på min högra hand. trots tänd brasa och en mjuk soffa blir jag down. jag vill rita, skissa och få ut min kreativitet. klarar inte av att vara handikappad i handen. jag behöver skapa, för jag har så mycket inspiration!
jag fick i alla fall tequila igår och jag kunde vara trevlig. jag ville inte riskera min tumme mer, så jag gick ut i kort paljettklänning och lila Dr.Martens. kände mig kanske inte kvinnligast i världen, men det är kanske inte alltid det som spelar roll. om jag har möjlighet att punga ut över 10000 kr så ska jag gå klädd såhär i sommar.
skor från Lanvin och klänning från Camilla and Marc

.

imorgon ska min paljettklänning glittra ikapp med lamporna på ett svettigt uteställe. min kropp ska vara berusad av glädje och tequila. mina klackar ska slita golvet jag står på och mina tår ska frysa till isbitar av kölden. jag ska dansa, dricka och sen vandra hem ensam och kåt för att kvällen efter spendera natten med min älskade. sida vid sida. kåta

med mascara under ögonen

det är inte så väldigt spännande här. går upp med tuppen och går som i trans till backen. dricker lite alkohol och blir mjuk i mina stela ben. de är stela efter mycket åkande. spjälkat tummen så jag är rätt safe. dock gör det lite ont, men vad gör man inte?! deprimerande att jag kanske inte kan jobba. dör nog då. har bestämt mig för att ta vara på livet ännu mer. är nu brun i ansiktet och likblek på resten av kroppen. kommer få gå med kroppsstrumpa tills jag inhandlat någon form av fejkbränna, för detta går inte. jag är sminklycklig och skolycklig. jag är snart sambo och kommer kunna ligga när jag vill. kanske till och med kommer vara någon som lagar mat till mig. då blir jag glad. när jag kommer hem ska min motivation till att strama till fläsket vara uppe på högsta nivå. tänker inte slacka efter. borde bara få lite fetare bröst bara. man borde kanske kunna flytta runt lite? vore super tycker jag! funderar på om jag kanske skulle göra lite mer modeinriktad blogg. låta andree gå upp varje dag med mig och knäppa en dagens coolaste outfit every day för mig! wihoo! ska köpa ny kamera bara. den jag har är kaputt och macbook kameran är rätt kass. man blir ganska snygg i den, men ändå. den visar inte färger som den ska så den får användas i nödfall. ska också dokumentera. skriva upp. bli lycklig i stunden och älska livet mer än vanligt.



i'm in love

idag snöar det som aldrig förr, så jag och min arm tar en vilodag. dagen igår gick sådär. är liksom inte lika van vid att åka skidor längre och när det gör sjukt ont hela tiden är det inte kul. får hela tiden blickar som är empatiska, men de ger mig inget. idag ska jag nog shoppa istället. finns massa affärer med fina italienska märken. är lite smått sugen! tycker också att jag är värd det efter en sån här missär. precis som alla andra gånger jag har haft något tull med händerna så inser jag att om jag någon gång blir singel ska jag alltid ha gips eller skadad hand. världens bästa raggningsknep. (nu raggar jag inte andree sötis, har bara insett ;)

step aside, darling!

jag dör lite smått faktiskt! ligger på hotellrumet med skadad hand. första dagen liksom. fuck! har en fet skena på hela armen. jag fick åka skooter ner för backen med. alla glodde som fan och gav sånna där blickar som "åh, din stackare!" ville egentligen bara skrika "JAG ÄR VAN!". ska ner och dricka öl nu tänkte jag. stråromen står framför mig och det lockar otroligt att ta en slurk för att supa bort min bitterhet. ska fasen åka imorgon ändå. kan ju knappast hända något mer med armen efter denna inlindning. fick betala 4500 kr för skiten med. ska fixa med försäkring senare när jag slutat vara irriterad på idiotiska tyskar som inte kan åka skidor.

strårom och italienska godsaker

efter en jäkligt kul dag med flygplan och torra mackor ligger jag nu i hotellsängen och inväntar en strålande dag på snowboard. ska bli göttigt som fasen! handlade lite nyttiga saker på taxfree. min vanliga foundation från Lancome, ännu ett nude läppstift från Chanel, parfym från Juicy Couture och några mascaror från Lancome. hihi!
jag har för övrigt druckit 80% ig strårom för första gången i mitt liv. pappa tvingade i mig en kork och jag känner fortfarande att min späda kropp är lite ynklig efter den. får fortfarande eftersmaken i munnen då och då. massa gott vin och god mat gör mig för stunden väldigt lycklig. vetskapen om att sjukt bra sex väntar i Oslo gör mig bara på bättre humör. nu ska jag bara äga backen också. hehehe

.

har ångest. kommer inte kunna knäppa mina byxor för då sprängs min kissblåsa

I might be bad, but I'm good at it!

åh, har lyssnat på nedladdade avsnitt av Ligga med P3 och nu är jag alldeles för kåt för mitt eget bästa. fruktansvärt jobbigt. undrar varför jag egentligen blev det. tror det är för att jag har levt i ett distansförhållande en tid nu och vi inte har träffats på sisådär en månad. illa illa illa! känner att ett ligg just nu INTE hade varit fel. tur att min kära boyfriend ska komma och hämta mig i GBG. det känns extra bra att jag vet att det kommer vara sjukt grymt bra. slippa känslan av besvikelse när man inser att den man ligger med inte fattar ett skit. man går därifrån med en besvikelse och en känsla av att nästan ge upp sex.

jag är trött på bitterheten

sitter på bussen till mitt födselland Sverige och under resans gång slåss jag med Spotify. visst är det en otrolig musikkälla osv, men när internet inte funkar som det ska så är det ett helvete. i min frustration köpte jag premium. dock funkar det inte ändå. vanligtvis så behöver jag musik, men när jag inte kan få det behöver jag det ännu mer. toaletten på bussen är sönder så vi gjorde nyss ett stopp för att vi skulle få tömma våra fulla blåsor. jag har druckit massa vatten och köpte även en kaffe så jag slapp somna. dock är jag lika kissnödig nu så då. innan jag kissade med tusen folk utanför dörren som knep med benen. tog extra lång tid för det var extra mycket vatten som skulle ut. nu sitter jag, som innan, med mina kära skinnbyxor uppknäppta i midjan för att min kissfyllda mage ska få plats. något som gör mig lycklig är bus4yous underbara säten. lika lycklig varje gång jag smäller ner mig häck i en av de mjuka sätena. känns nästan som en vattenstol. när man till vardags sover i en 250 kr säng från IKEA så njuter man extra mycket av mjukhet som omfamnar en. anledningen till att jag åker över gränsen även i februari månad är för att jag ska vila upp mig i Italien. ska åka bräda och äta massa god mat. dricka vin ska jag också. somna sådär lullig och småberusad i ett rum med mami och papi. åh vad underbart! en såndär slapparresa. nästa lördag kommer jag hem till sverige igen. då ska jag dricka tequila tills jag spyr i förhoppning om att jag kommer bli mindre sugen på det. till vardags är det nämligen något av det jag saknar mest i sverige. salt, tequila och citron. allt i den följden. då är jag lycklig. när alkoholen berusar mitt sinne och jag känner mig snyggare än vad jag vanligtvis gör. är nämligen om möjligt ännu mer nöjd med mitt utseende så som jag ser ut nu. sådär lagom ruffstuffs med en egen stil. blandat men lite lättklätt. ögonbryn som är sådär snyggt spetsiga. snygg färg på håret och för att inte tala om mig oerhörda personlighet. nu överdriver jag kanske lite, men ärligt talat så har jag verkligen ett spegelproblem. står ju framför en spegel varje dag så det är väl inte direkt konstigt att man ser på sig själv mycket. vissa hade kanske reagerat tvärtom och hittat fel på sig själva, men inte jag. jag ser bara mer och mer positivt och jag älskar det. trygg i sig själv och du kan göra allt!

gayfest och fylla

sitter på jobbet. kænner mig allmænt full. vilket ær mycket konstigt eftersom att alkohol knappt existerar i mitt liv længre. førutom de dær glasen man tar nær man kommer hem från jobbet. vi har helt fullt idag vilket ær kul. inte ovanligt, men man kænner extra glædje nær man ser att listorna ær fulla av roliga mænniskor.
ikvæll ska jag och emma på homofest. vi två tjejer tillsammans med några gaykillar. ser verklgen fram emot det. sen ska vi ut. jag kommer faktiskt komma in før en gångs skull. kænns bra.
tænkte bara informera om att hela mitt hår inte ær så mørkt som några kanske tror. gjorde den vanliga færgningen (utvæxten) till mitt ljusa hår, men denna gången blev botten lite væl mørk. trivs rætt bra, men får se om jag kanske fixar till det lite med några striper. jag saknar en viss Andree vældigt mycket. længtar otroligt tills vi ska bli sambos. hihi


wihooo

färgat håret som aldrig förr

RSS 2.0