one of us is gonna die young

tänkte bara säga att jag håller på med min klänning nu. det är kul, men man blir typ hög av allt lim, så nu var jag tvungen att ta en paus. mina naglar blir limmiga och doften från limmet sprider sig upp i min hjärna. jag har insett att klänningen blir något vulgär och slampig. får väl se hur det blir imorgon. shit shit shit!

framtiden är min

min blogg funkade inte igårkväll när jag tänkte skriva. eller rättare sagt jag hade skrivit väldigt mycket och sen vips, gick det inte att publicera och sen inte logga in.

det jag skrev om var i alla fall att jag håller på att byta rum nu. igår när jag skulle sova så var det (är fortfarande) typ helt tomt. kändes som en fängelsecell eller ett rum på psykavdelningen. helt sterilt! vet inte om det var tur eller inte men min säng står precis likadant som i mitt förra rum så när jag vaknade upp för sisådär 15 min sedan så fattade jag noll. trodde att någon snott mina saker.

jag berättade även om att nyår känns helt okej. först middag och sen har vi lite olika alternativ. alla vill ha oss! haha! jag är dock lite orolig för min hälsa. känns som om min hals ska gå av. hostade upp äckel slemm innan. jag hatar sånt!!! i alla fall så har jag och ellen bestämt att det är allt eller iinget som gäller. självklart är det allt som står först på tur. det lär ju inte bli så svårt för mig (i och med att jag inte fattar var jag är när jag vaknar upp) men vi ska vakna upp utan man varken vill eller kan minnas vad man gjort. nyår brukar ju bli så fucked up ändå så jag menar det är lika bra att radera ut det och bara komma ihåg middagen när man kände sig så vuxen. förresten är det ganska kul att höra hur folk reagerar över min klänning. jag antar att jag får hålla mig rätt bra ett tag och sen hälla i mig strårom eller något. har hört att man tappar minnet ganska lätt av det? jaja, får väl se hur det slutar detta året. förra året var det mysigt, men shit vad fulla jag och elin blev. hahaha! det var en nyår att minnas måste jag säga. i alla fall de delar som man kommer ihåg. antar att min hjärna har varit ganska okej med att radera ut de förjävliga delarna.

min klänning känner jag lite panic över också. mamma måste komma hem och nåla osv. jag tror att jag börjar flytta lite lyktor sålänge. tar ju ändå ett tag antar jag


 
jag och ellen på pingst. vi var drunk ända ner i tårna och jag kommer ihåg sisådär mycket. däckade i en halvtimme vid 8 tiden tror jag.



jag skulle inte  stänga dörren om du behövde prata
om du skulle känna dig slut skulle jag inte vända ryggen
när ingen annan svarar skulle jag vara vid din sida
när du förlorat allt skulle jag inte gå iväg
när du inser vad du har gjort skulle du behöva en vän som mig
så som jag alltid funnits för dig
men du slängde bort mig


jag blir så arg!

jag blir så sjukt jävla pissed off. här sitter jag till klockan 3 på natten och försöker fixa designen på min blogg, men vad händer? INGET! jag fattar noll. verkligen piss natt. usch fy och fucking bläh! duktiga miiig!

saker som jag är irriterad på inatt:
pappa fixar inte internet + telefonen
pappa tvingar mig att gå upp halv 10 imorgon för att fixa saker
bloggskiten funkar inte
mitt rum är stökigt
jag insåg att jag har plugg att göra
jag antar att jag inte kommer bli klar med min klänning innan nyår



jag var hemma hos johanna idag och fikade med mina brydar - fjorden. då satt vi och pratade skit som vanligt (sån skit man får prata om) och insåg att man dömmer folk för deras utseende sjukt mycket. man sitter där och pratar om att insidan är det viktigaste, men vad visar man med det? jo att man är en falsk jävel! jag dömmer folk först för utsidan, jag menar det är ju det första man ser av någon. insidan är faktiskit viktig, för man kan vara en riktig snygging, men vara torr som en öken eller så kan man vara ugly betty och ha en insida som en sommaräng. vad är man då? kan man vara mittemellan. halv snygg med halv kul personlighet? man vill ju helst vara värsta hetingen med den guldskinande personligheten, men jag tror det är få som är sånna. det är nog de personerna som har fått guld personligheten också fick silver utseendet. det tillsammans gör nog en bra kombination.
det jag har lärt mig av detta är att aldig säga att insidan är allt, för det är bara tvåa i ledet. det första är utsidan och det andra är insidan, för det är i den ordningen allt kommer. efter första mötet är det dock insidan som överväger. jag antar att man dömmer 9 av 10 totalt fel.. förlåt om jag gör det, men det är bara en normal instinkt. alla är ju i grund och botten människor av samma kött och blod. hur människan nu kom till kan vi ju ta en annan gång, för snart ska jag klistra ihop ögonen med john blunds stoft för att sedan vakna upp halv tio och köpa galgar, träna, köpa textillim, titta på färg till rummet, sy min klänning, kanske jobba lite för att sen göra något helt annat. jag undrar vad det blir, men jag hoppas att det blir något kul.


just nu känner jag för att min hals ska bli okej och att jag ska sluta vara så torr. har lust att skära av den. typ  bli en hals kortare. dock hade jag nog inte ens fått åka farfars bilar på liseberg då. synd om mig, synd om mig!




jag vill rista bort dig
lösa upp limmet som satt oss samman
riva av dig från min hud
skrapa ihop dig till en gröt
till en kornig smet som rinner iväg från mig
smacha dig mot en vägg
använda dig som tapetklister till mina väggar
jag vill få dig att förstå att jag har släppt taget
och runnit vidare utan dig
min värld är utan dig
mina tårar rinner inte för dig
de rinner för hur blind jag har varit
de rinner för att de hatar
de hatar i det blöta och tysta

we say no

igår hade jag ännu en meningslös kväll. vad gjorde jag? jag fixade med min otroligt korkade idé om nyårsklänning samtidigt som jag tittade på sagan om ringen. hur kul är jag nu för tiden? jag vill bara supa skallen av mig och vakna där jag inte vet var jag är. har varit så jäkla torr i flera veckor nu känns det som. blir ändring, jag lovar!

nu ska jag och några av mina brudar planera nyår hos johanna. hi dåååå

julaftons bilder



1. min pappa är snyggast och fick en "skoj" present av mig som innehöll en pincett. jag har nog aldrig skrattat så mycket som när han öppnade den. det var ett jätte fint paket och där var det en skolåda, tidningspapper, glasburk, ärtor och en pincett
2. jag och becca på självaste julafton
3. en pappa, en mamma, en lovisa och en Alec
4. ZötiZ Zebulon!

O my my

nu har jag kommit hem från jobbet för en stund sen. är helt slut och vill bara sova, men nej, det kan jag inte. jag har väldigt ont i huvudet, mår illa och känner mig allmänt kass. egentligen hade jag tänkt att partaja lite idag, men inte det heller. funderar på att gå över till min kära vän Alex.N. men jag antar att det inte blir så, för jag har tagit mig ganska rejält för mycket vatten över huvudet (visst kan man säga så?) och ska sy min egen nyårsklänning. det är inte lite jobb med det naj, för det ska ju verkligen vara en extrem också när det gäller mig. undrar ibland varför jag inte fick någon gräns uppkörd i min hjärna.

på tal om hjärna... jag står ju oftast i proven när jag jobbar och då säger jag ganska ofta "jätte gärna" och det låter så grymt fånigt. jag kommer på mig själv med att säga det och jag blir lika irriterad varje gång, men efter ca 4 personer så kommer det igen. det låter så äckligt! typ som om det skulle vara en stor fet hjärna som kommer mot en. får alltid den bilden och idag var det inte okej eftersom att jag redan mådde illa.

jag trivs mycket bättre i mitt hår nu förresten. det brukar ta lite tid, men nu har jag fått så mycket komplimanger för det så man kan ju inte tänka annorlunda. jag kan ändå inte låta blir att tänka i banor som går mot kort hår. då menar jag kort! dock tror jag inte att de blir sanning inom en snar framtid. satsar hellre på några månader + några till.

lovekeeper, please let me out
i've been down for so long
help me up
and let me go
i've been quiet for so long
and i want to talk
no one than i can hear my words
i'm such a lonely soul
give me some love
lovekeeper, please let me out
because i can't see any way out


when I leave

jag blir så trööööttt på min pappa!! nu har han gjort så att vi har internet där nere i utbyggnaden, men funkar telefonerna då? NEJ! man kan inte både ringa och ha internet på samma gång. jag blir så pissed offffff!!!!

igår jobbade jag och det var cp mycket folk. alltså jag jobbade på Gina Tricot. ska jobba idag också och det kommer nog vara minst lika mycket folk tror jag. andree sov här inatt också och det var myyys

smärta

jag ska berätta vad smärta kan vara.
smärta kan vara när någon i ens väldigt nära närhet dricker för mycket. när någon dricker för mycket, ofta, och blir elak. att se denna personen gå igenom något som man själv varit med om, men inte i samma längd av år. man hatar att se denna personen sån. egentligen är den väldigt gullig, snäll, rolig och omtänksam, men när alkohol kommer ini bilden så är det totalt tvärtom! att ta denna diskussionen är hårt och svårt. och det gör så ont! det gör ont ända in i själen!!

ikväll är detta min smärta.


blött rinner nerför din kind
dina ögon ser ingenting
orden blåser bort som en vind
men min mun fortsätter att viska
dina händer är knutna av smärta
det är orden som känns som en piska
jag vill skaka om dig och få dig att förstå
men ditt sinne är svårt att nå
du tror att hela världen är grå
men mormor, jag älskar ju dig så!


julafton

okej, dagen är avklarad, presenterna är öppnade, magen är full och jag är trött. härlig dag med mycket spring och ätande. vi sjöng singstar med Disney och det var jätte kul. jag och becca vann hela tiden! jag fick b.la. en mega stor lykta (som jag hade önskat mig), smink, underkläder, ljus (av mig själv), en lampa, nagelsaker, böcker och lite andra saker. jag är nöjd men jag har cp ont i magen. såg äckligt ut med all mat, men det mesta var gott.

jag och mamma ska titta på färg, till mitt nya rum, i veckan. är verkligen på helspänn nu när jag vet hur jag vill ha det! imorgon så ska jag förresten börja med min klänning och träffa andree. funderar på att ta mig en fylla också? hmm.. kanske...

nu hade jag tänkt lägga mig ner i min säng så att maten lägger sig i botten. shit vad jag är mätt och trött! träna, träna, träna!



GOD JUL!

almost jul!

det är snart självaste julafton och jag är på helspänn. det finns ett megastort paket som är till mig som jag bara hoooooppas är en big lykta! vi har redan öppnat några paket, för det blir så många annars. så hittills har jag fått:
en hårfön, ett armband, ett par trosor, skinnhandskar, singstar ABBA, singstar Disney och en flaska vin. de tre sistnämnda fick jag av andree. åh jag bara lääängtar tills imorgon när jag ska få öppna några till. först på morgonen och sen på kvällen. lovar att jag uppdaterar om vad det blir ;)
alltså den roligaste julklappen var lätt en av de som jag gav till pappa (han har bara öppnat det ena och det var det som var roligast). som rimm hade jag skrivit "vill man bli fin måste man lida pin" och så hade jag lagt en pincett i en glasburk med ärtor i och lindat in den i massa tidningspapper och lagt det i en skokartong. fatta det var kul att se hans min :D jag vill nämligen fixa hans ögonbryn och har lyckats några få gånger, men absolut inte så mycket som jag vill. tänkte att han kanske kunde fixa det själv då. hahaha alltså jag är så stolt över mig själv som gjorde en sån bra present!!!!

jag önskar såååå mycket att det ska vara snö imorgon. jag skulle kunna offra två av mina lyktor för det!!

det som jag har gjort idag är att jag har köpt tyg till min nyårsklänning (som jag ska sy själv), färgat agnes hår, klippt andré, träffat Andree och öppnat julklappar!

nu ska jag invänta julafton med ett härligt (hoppas jag) avsnitt av Gossip Girl!

kiss my lips forever!


det är så mycket man vet innan man dör

jag har panik! alla julklappar är inte klara, men jag har för tillfället tre till mig själv. god jul mig själv! jag har varit snäll i år? skulle inte tro det. vad blir nyårslöftena? ska det finnas några i år? antagligen hemliga, för det brukar oftast vara svårt att hålla dom eller ens sätta dom i verk. antar att man ska ha något eller några av dessa (sluta röka, gå ner i vikt, börja träna, bli snällare, spara pengar) som nyårslöfte. shit! antar att jag kommer ha alla. sure det är sånna där löften som man har för att man inte är tillräckligt nöjd med sig själv. skulle kanske hellre vilja ha typ (inte bli snyggare för då blir man FÖR snygg, inte träna mer eller gå ner i vikt för man är redan nöjd, inte sluta röka för man gör det inte ens, behöver inte spara pengar för man har obegränsat antal, inte bli snällare för man är en väldigt bra person) alright! undrar var den människan finns, antar att det kommer vara jag en dag. hoppas i alla fall! haha!
dom älskar oss precis som vi är nu, vi får inte förändras du och jag!

oh boy! jag är besviken. gryyyymt besviken!! vet ni var mina vänner är just nu?! eller ja två av dom är ju iväg och det är de som jag syftar på.. E.Holm är i Hemsedal med sjukt många snygga killar, hon har snö, kan åka skidor, ha snöbollskrig, har ändå släkten med sig, får paket och kan gå på after ski!!!! vem blir mer ledsen än att höra detta? JOTACK jag kan bli mer ledsen, för min kära vän E.Fjordebring är i utlandet på en fucking strand i en fucking bikini med en fucking drink i handen. hon badar i poolen, i havet, dricker drinkar, festar och blir brun!!! jag sitter hemma i lagom kalla, lagom blöta, lagom (ingen) snö, lagom mycket sol, lagom av jävla allt Sverige. blir så trött på sverige och defenitivt Varberg. jag menar tänk om man istället skulle bo i typ norrland nu. då skulle jag fan kunna ha mitt efterlängtade snöbollskrig eller om jag bodde i skåne på sommaren, då skulle jag kunna få min fina bruna färg, men var valde mina föräldrar att låta mig gro upp? jo, i Varberg, staden med lagom (eller för lite) av allt. sitter just nu och tittar in i min lampa brevid mig, för att sedan se tusen små prickar som jag sedan låssas är snö utanför fönstret. om man inte får något får man väl göra det bästa av situationen.

jag träffade Thilda på stan idag. sitter och lyssnar på den musiken som vi alltid lyssnade på. shit vad jag saknar henne! våra nätter hemma hos henne när vi gjorde en spellista på hennes dator och somnade, när vi rökte i hennes garage eller med hennes pappa under fläkten, när vi tog på oss roliga kläder, när vi tog hål i öronen, när vi låg och pratade och grät i timmar, när vi gjorde en egen låt (hahahahahaha), när vi hehehhehe gjorde en grej med en kille. jag knäcker mig åt alla minnen! det har varit så sjukt skoj och jag anser att hon har hjälpt mig i många stunder. det är en tjej som jag aldrig kommer sluta älska och antagligen den tjejen som jag har sårat mest. jag hoppas att vi hittar tillbaka till varandra, för jag saknar henne sjukt mycket. det var en svår period för båda två men jag tror att vi ändå hjälpte varandra på något sätt. sa i alla fall att vi antagligen ska till gbg i mellandagarna. ska bli väldigt mysigt!


försök, men du kan aldrig förstå hur det är
du kan titta in, men det du vill se finns inte där
blunda för känslan som tränger sig på
du antar att det blir lättare så
det är ingenting för dig
försök, men du kommer aldrig förstå dig på mig




oh, my bad

it's too late to be smart now
i never meant for things to end this way
i never knew that love could hurt this bad
baby i'm not perfect, that's just the way it is
it's just my luck to find someone like you

it ain´t enough

tre dagar utan skrivande. antar att det inte har varit kul att få vänta. i alla fall så har dessa tre dagarna sett ut typ såhär: onsdag: var i skolan, fikade (med ida, amanda, bettan och alexandra) i halmstad, gick till nelje när jag kom hem och då lagade vi mat och drack te. han är en av mina bääääästa vänner, så puss till honom :) efter detta så åkte jag till LBS, för det var något jul expo eller nått :S jag blev intervjuad och ja. det var helt okej. sen dansade jag med cheerleadingen.

torsdag: fika på stan (med elin, ellen, fjorden och isabelle), klippt mig, klippt sandra och sen åkte jag till agnes. jag och agnes och jennie var hemma hos bitte, för hon är i sthlm. där satt vi och pratade och hade en riktig tjejkväll. haha! jennie sa att hon och lovisa bungard hade velat bli precis som mig och agnes och att de tyckte att vi var jätte häftiga. haha! tillslut så somnade jennie och då lagade jag och agge pasta carbonara. till maten tittade vi på ice age 2. bästa filmen ever! jag älskar pungråttorna och sid.

i fredags så åkte jag, agnes och jennie till gbg, men jennie och malin åkte till borås typ direkt, så jag och agge gick runt där alldeles själva. hade massa påsar :D jag inhandlade bla två julklappar till mig själv! :D sen på kvällen så var jag, elin, marina, julia och isabelle hemma hos isabelle :) sen bar det av till bongo med toma(Z), mange (förlovad) och mikael typ :S aja det gick vilt till och jag och elin var bäst! sen hade jag följe med olivia och edvin slog även följe med oss.

idag vaknade jag med VÄRLDENS ondaste hals. har typ inte känt sån halssmärta på lääänge. i alla fall så fixade jag och isac vinden, för mina kära släktingar kommer imorgon och becca brukar bo där när hoon kommer. vid halv 2 bar det av till sparbankshallen för att byta om till cheerleader. det var vääääldigt skoj! ny dans och allt gick great. de vann också på tal om matchen ;) sen åkte jag hem och har varit död. känner sån smärta i mitt bröst av min förkylning och jag har hicka, hosta, snuva och trötthet. aj aj aj! det bådar inte gott till julen. till råga på allt så har jag ont i magen också. GREAT!

nu ska jag titta lite på gossipgirl och sen lägga mig ner och blunda i min säng. mysigt värre!

He told me second hand
But if I could have those days again
I think i'd do things just the same
Cause it's a fine line, a fine line
Between pleasure and pain
If just for one night
Hold tight
And save me again
I just want you to know
That it's hard to let you go

.

okej, nu sitter jag i skolan på idas dator. har matte, men jag orkar inte riktigt räkna. har kommit underfund med att det inte är min grej det där med tal och sånt.
om ni är intresserade så försov jag mig idag x2. först missade jag det tåget jag brukar ta, sen var jag nära på att missa nästa också, för jag somnade om. dagen började inte bra när jag upptäckte att jag har ca 2 plagg som passar min kära (fulasominihelvete) hårfärg. jag somnar snart och hoppas på att mina ögon aldrig öppnas igen (inget att skämta om dock, men för tillfället så känner jag mig hopplöst ugly). förlåt om jag tjatar, men mitt självförtroende har sänkts med ungefär 60%. om vi hinner så ska frida klippa mig idag. känns starkt att det behövs, för jag har sjukt många klyvna hårtoppar. ni förstår kanske att livet är kanska piss när man går från 0 - 100 med en negativ sak.


kill me hard

dödens händelse

jag dör hårt och långt in i hjärtat. mitt hår är förstört. totalt jävla sjukt förstört! jag är orange i håret med ljusa slingor (okej, det ser inte lika fult ut som det låter, men jag gillar det inte). grejen med allt är att de ljusa slingorna är i så dålig kvalitet att när det är blött så kan jag dra av det. det bryts alltså av och jag kan inte föna det. satt med inpackning 4 timmar igår!! jag hatar mig själv ibland faktiskt. väldigt ofta, speciellt varje gång jag ser mig i spegeln. funderar på att raka av det och sen använda peruk tills att det blir långt igen. ÅH vad arg jag bliiiiiiir!!! kände mig jätte töntig också för jag började storlipa på lektionen när vi hade egen hårvård och mitt hår skulle bli ljusare. skämtet totalt! nu kan jag inte göra ett skit med mitt hår på ja... vet inte hur länge men lääänge. jag kan inte riktigt beskriva mina desperata arghetsförsök på mig själv. ni förstår inte innebörden av att jag hatar mig själv just nu. nej nej, jag lovar att ni inte gör det! jag gråter nästan bara jag tänker på det. mitt liv är totalt förstört in till botten. UAH! jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar så stenhårt!


idag har jag klippt caap och klippt frida+slingor. har ridit också och nu har jag den sjuuuuka träningsvärken. red utan sadel och så hoppade vi. väldigt roligt, men jag har cp ont mellan benen nu (just so you know).
gossip girl har blivit min nya serie nu. dock är den inte så hilma bra faktikst. förstår inte innebörden av att bara vara så himla elak.

skämtet

kvällen igår var ett fett roligt skämt. ska kanske inte hänga ut alltför mycket som hände, för jag tror att det passar bäst i att vara lite dolt undangömt. i alla fall så åkte jag, elin, ellen, fjorden, cissi och ida ut till hjalmar i tångaberg. där var olof (från Lidingö), rikard (en annan brat), Mange (som var förlovad), Johan och TomaZ (med Z). en salig blandning och det var väldigt roligt. dansade lite, pratade lite osv. jag, tomaz, johan och fjorden gick på en liten promenad i fyllan ner till havet. den var väl kanske inte den skönaste jag varit med om. mina skor blev helt leriga och den ena fastnade i leran (fick dock upp den), Johan ramlade ner för ett stup och fjorden fick vara en levande stöttepelare, vi tänkte sno en båt, men den var för strandsatt och ja, det var allmänt kul trip. tillslut blev det lite för mycket, så då gick vi tillbaka. kvällen slutade med att mamma och tompa kom och hämtade oss brydar. den största delen av oss följde med hem, men vi hade någon eftersläntare ;) hjalmar har även katter och som kanske de flesta vet så är jag ganska rädd för sånna. en till grej, jag hoppade studdsmatta igår. kanske inte det bästa med tanke på mitt tillstånd. eftersom att jag nu lever antar jag att det inte var någon fara.
eh alltså idag ser jag inte vacker ut. blåmärken på knäna, benet, ryggen och armen. tack gud för att du gjorde mig så ömtålig!

tittade på wallander nyss och jag blev så ledsen. stefan dog och det var synd. han är en sötiz! nu kommer jag drömma om det och det är inte alright!


everything reminds me of somebody that I used to know
I better be quiet now but is this our farewell?

ingen snö

snön är obefintlig och jag blir ledsen. helt seriöst så blir jag väldigt ledsen, för jag hade sett fram emot ett fett snöbollskrig och sen gå in och dricka gott tee. när man vaknar på morgonen och det är snö ute så kan man öppna balkong eller altandörren och sticka ut stortån och känna kylan. om man nu har en pappa som är hemma så kan man ju springa ut och hoppa i snön med honom och just nu är sigge här hos oss och då hade man kunat busa med honom i snön. åh vad jag vill det så mycket!

känner att jag borde städa mitt rum en del. typ plocka iordning och så, men det kommer väl någon gång. tänkte göra det nu. precis nu..


If love can kill I'll die for it one day

SNÖ!

till min lycka så upptäcker jag den bitande frosten när jag kliver ut från ytterdörren i morse. när jag åkte med tåget sprack mitt ansikte upp i ett leende. DET SNÖADE! i halmstad alltså, för man kan väl aldrig begära något sånt här i varberg? i alla fall så bowlade vi med klassen. det var kul, men inte för mig. slog 2 strike och resten var typ i rännorna. som tur var var det vissa som var sämre. spelade mot Ida och Frida och det var ingen lätt match. jag som trodde att jag fortfarande var grym. ack så fel jag hade! när vi hade spelat klart så gick vi ut och jag, Lilia och Jessika hasde snöbollskrig. jag såg ut som om jag hade hittat på ett nytt mode - ruffsa håret så mycket du kan och ha mascara rinnande ner på kinderna - stilen. usch usch usch, men jag besvisade att man kan vara snygg i alla lägen, såklart!
jag har tränat och ätit nyttig mat. jag känner att jag börjar tvivla på om jag vill bli 18. seriöst ju längre tiden går desto tröttare och mindre partysugen blir jag. vill typ tillbaka till 14-15 års åldern. det var tider det. WOHO! hoppas inte jag mognar på läääänge, för jag trivs bra med mitt party liv. ade dock varit kul att bli 18, så man kan gå ut med dom i klassen. hehehe men det är ju dock ett tag kvar.

snart slutar skolan och snart är det jul. för all del ta för er av det som bjuds av julen :) jag längtar tills efter nyår. känner starkt att ett nytt år skulle peppa upp mig lite.

nya älsklingar

jag såg dessa gudomliga skapelser. de hängde rätt framför ögonen på mig och jag kunde verkligen inte låta bli att utöka min största kärlek - samlingen på lyktor! I love them! vet inget som är så lovely som skenet från en fin lykta. typ hur ljuset sprider sig tunt om och kastar olika skuggor och om det är en färgad lykta så är det olika fina färger. efter idag är jag uppe i 53 stycken och meeer ska det bli :)
 



alltså jag har blivit kär! helt totalt dödsförälskad på nytt. jag älskade Rammstein förut för några år sen och nu lyssnade jag på dem och inser vilket gudomligt band de är. snygga är dom också. jag blir aständ av bara tanken. shit! ge mig en hot guy!




jag har för övrigt inte gjort så väldigt mycket idag. jag har haft lektioner osv, varit på ge-kås ja det var nog allt. fy vad det är trångt på GK. får panne på alla äckliga illaluktande feta tanter som försöker tränga sig förbi. jävla as helveten! isac och johan var också med och de är ju så roliga så man kan ju inte annat än skratta åt dom. gud vad jag knäckte mig och alla måste tro att jag var helt rubbad när jag gick där och hulkade med tårar och skratt. GK kan ändå ge en några små glimtar i livet.
det är helt sinnes att jag har gått halva gymnasietiden nu. känns som om jag nyss började. jag har en väldigt slapp skola, men ändå går dagarna så fruktansvärt fort. jag hinner inte med riktigt.

förresten så kom jag på att jag kanske vill fira nyår på gotland, för jag känner att varberg inte är något för mig detta år. ska inleda mitt nya - hälsosama, duktiga och ansvarsfulla - liv. i mina ögon är det så långt ifrån mig man kan komma, så det blir väl en helvändning. om någon känner att man är lite trött på alla små fester med de gamla vanliga människorna och par som kysser varandra, men själv har man ingen så följ gärna med!
min nyår ska vara utan - tycka synd om mig själv för jag har ingen att kyssa på 12 slaget - drama. sånt är förgånget! det tillhör 2008. det ska bli nytt år med nya möjligheter och jag ska leva det fullt ut.

I have given al my life for you

idag har skolan varit helt okej. hade elevrådsmöte och det sas väl inget speciellt där (vad jag kommer ihåg) haha! sen på engelskan så skulle vi göra en egen nobelmiddag. eller ah typ komma på vad vi skulle ha vunnit ett pris i, vad vi skulle ha på oss, hur håret skulle se ut, bordsdekoration, trerätters och så tack-tal. vi började förra lektionen men suuuure att Lovisa Håkansson gjorde det då. som tur var fick vi tid på denna lektionen också. man var duktig om man fick någon att börja gråta med sitt tal och gissa vem som fixade det?! jo jag!! okej, grymt kul är det väl kanske inte att någon fick tårar i ögenen osv, men jag gjorde det bra. är ganska stolt över mig själv faktikst. det är nog mikaela också (min lärare) för det sa hon. nu ska jag dansa. tack och adjö


he tried to reach her
but she was just to cold
he trusted her
but she made him a fool
he tried to love her
but she was to wrong
he is alone again
but she pretend not to care
he gave her his life
but she destoyed it
she took his life
when she left
and left him with a broken heart
she sad sorry
but he was lost



It's all in my head
when it comes to you
If I promes not to leave you
Will you leave me?
If I will fall
Would you help me up?
If I sad I love you
Will you love me back?

oh you

Want you here tonight, want you here
Cause I can't believe what I found
I found some beautiful place to get crasy

Where I can kiss all your face
You step a little closer to me
Now there is no way out




julmys

mått pisspisspiss idag. ont i magen, ont i huvudet, förkyld och hosta. fuck fuck fuck! vill inte bli sjuk, för vi ska till Hjalmar på lördag. middag och saker. jääätte kul! därför vill jag inte bli dödenssjuk igen. eller ah om jag ens varit det. JAG tycker det!

idag tog jag tåget 08.19 till Halmstad (fastän vi egentligen är lediga idag) och åkte hem till Mikaela, som är våran mentor. där samlades hela klassen och fick mackor och sånt, sen bakade vi julgodis och gjorde strutar. sen fick vi tee också. Elisabeth hade med sig sin son Fidel och han är så sööööt! Mikaela har också en son och han heter Fabian. de är nästan lika gammla. sjukt söta båda två. när man ser sånna små sockerbitar vill man bara ha en egen. dock tror jag inte att det skulle funka för min del, för det är rätt torrt down there.

jag har varit så trött idag också. bara velat falla ihop och somna lite överallt. sov på tåget hem och märkte inte att elin var med.
två saker till som har hänt idag är att jag slog i min nagel, så nu är den fucked upp till molnen. nej men alltså det känns som ett fett blåmärke under nageln, men det är det ju säkert inte. typ min vanliga otur när det gäller naglarna. förresten så var naglarna till stooooort besvär idag när jag skulle försöka få ut min piercing igen. fick ta hjälp av en nästan spyfärdig Sofie. dock klarade hon ändå inte det, trots hennes en aning kortare naglar. min piercing satt som sten. (observera satt!!) jag fick ut den!! eller ah, med hjälp av en rostig tång och Sofies ena hand gick det bra. då kunde den inte stå emot mer. nu är det en fet blåsa på min mage. hoppas att den äter sig in i magen så att det händer något i mitt life. är lite torrt på den fronten också.

pratade en liten snabbis med pappa på msn innan. jag saknar honom faktikst, för nu har mamma fått för sig att jag och Isac ska laga mat varannan dag. jag kommer svälta! känner redan röken upp genom  golvet, för idag är den nämligen en viss skategalen kille vid namn Isac Håkansson som ska slänga på sig förklädet och kockmössan.

over and out kära vänner!

.

när jag väl har bestämt mig, så funkar det inte. den jävla piercingjäveln sitter där den sitter. vägrar att flygga på sig. snart knipsar jag av den!!!


jag saknar stugfyllorna så in i......

farväl min vän. vi ses nog aldrig igen

jag är lite ledsen. jag måste ta ut min tredje piercing ur naveln. nu har jag tagit hål 5 gånger och jag antar att det räcker. ska hitta något nytt ställe nu som jag kan invadera. det går sjukt bra i visningsgrejen. har sponsor med kläder från Carlings, (någon skatebutik), från mig, Skullcandy och kanske NOA NOA. skor från bianco och åååh vad skoj det ska bli. på onsdag ska vi träffa alla modellerna.
jag är fortfarande sjuk och det tär på mig. hatar att vara det, men när jag inte är det vill jag bli det.
just ny lyssnar jag ömsom på regnet, och stänken från bilarnas däck, ömsom på gotta be somebodys blue med Jimmy eat world. i'm in looooove! det är så mysigt att det blir mörkt fort, för då kan jag ha tänt mina mysiga lyktor.


i miss your voice when i'm sad
i miss how your eyes used to look at me
i miss your laugh
i miss your words in my ear
i miss how you used to hug me
i miss everything about you
but sometimes I don't believe in us anymore


tack

okej, mina tovor är ute. 1 poäng till mig 10 hatpoäng till idioten som tuperade en fet jävla boll på mitt hår. nämner inga namn fast troligtvis kommer hon inte läsa detta heller, för jag vet inte ens om hon vet vad internet är. jag måste få ut lite ilska, för jag har suttit och pinats i typ 30 min. och KUL att jag typ har blodförgiftning i min navel. tack gud för att du hjälper mig in på den lätta och osmärtsamma vägen genom livet.


don't walk away and leave me here in silence
I feel so weak. please forgive me
is this life after love?
oh yes, the first real cut is the deepest
oh no, love is only a feeling. it's not your life
your love is my life
forgive my weekness, my love



piss-söndag

ibland blir det bara för mycket för mig. uach! jag vill på en restresa någonstans precis efter nyår. ska tvinga med mig mamma och så ska det bara bli så sjukt jävla mysigt och skönt. värme, sol, bad, drinkar och åååååh! vad jag bara vill vill vill NU! orkar inte med kylan och tråkigheten här just nu. känns som om det inte händer något nån gång. egentligen händer det väl ganska mycket jämfört med andras liv, men för mig känns det inte som det. vet inte ens vad jag längtar till. jul kanske, då hela "feta" släkten kommer, till sälen med tobbe och till hemsedal. nyår längtar jag inte till för 5 öre. känner bara att det kommer bli en tragisk kväll, precis som alla andra. undrar också hur 2009 kommer bli. kommer det bli likt? hoppas att man gör lite roliga saker då t.ex. att resa i sommar till något kul ställe. typ tågluffa eller något.

jag mår kiss idag och sov till klockan 14.00. är nog seriöst dödssjuk, för såhär mycket har jag aldrig sovit förut faktiskt. denna perioden har nog satt mig på spinn eller något. haha!

mamma har satt upp en jätte fin julstjärna i mitt fönster. jag hatar julpynt annars, men den gick jag med på att ha. visst det kan vara mysigt och sådär, men julen blir alltid konstig ändå för man förväntar sig snö, men no no no, det kommer aldrig någon.

kan ju tillägga att mitt hår är FÖRJÄVLIGT! har feta tovor där bak, så jag ser ut som ett troll. får väl ta tag i det också. nu ska jag plugga. juste! JAG ska plugga ;)



    ey! jag är 13 år

för ovanlighetens skull

så var jag hemma idag, kvällen och natten. det känns konstigt och jag är rastlös. känner bara för att gå ut och träffa någon, för jag har varit isolerad hela dagen och kvällen. stjärnor på is vann Marcus och Johanna, vilket var rätt okej faktikst och Britney Spears är en smart jäkel. det har jag lärt mig under kvällen. det var längesen jag var hemma en lördag och bara var hemma. känns väldigt konstigt plus att det känns som att det är måndag imorgon och att jag ska vakna upp och vara tvungen att gå till skolan. dagarna går så fort nu och det känns som att det alltid är helg. undrar vad det kommer bli av mig sen. jag vill så mycket, men undrar om det verkligen kommer bli så.


well, "I'm happy alone"
but i't's not enough
it's a lie. it's a fucking lie


mörk mörkare varberg

det blir mörkt här hur tidigt som helst nu för tiden. jag kan inte ens fatta att det är december.. finns ju fan ingen snö eller nått :( det finns snö i norge och jag vill ha det här också. too bad för mig då att jag bor i varberg. buhuu

jag har legat i min säng heeeela dagen idag. mår piss shit och fuck! är sjuk blandat med bakis och det är inte okej alls. mitt huvud gör ont och min kropp är förstörd. usch! ska kanske med emelie friberg till en som heter jocke ikväll, men får se hur det blir. mår ju som sagt inte så bra. håll tummarna för att jag ska överleva

inte okej

jag har åkt skridskor ganska bakis, somnat på lektionen och är väldigt förkyld. när jag kom hem till varberg färgade jag bellas hår och gjorde uppsättning på ellen och henne.


nu har jag precis kommit hem från fest. iiiiinge inge!

kick off like hell

aaaalright! jag är hemkommen och ligger i min säng. kickoffen var kul. dock blev det några glas champagne för mycket, men jag klarade mig utan några större floppar. det blev en incident som blossade lite på kinderna, men även här hanterade jag situationen sten coolt! vi minglade först på banken, sen bar det ner till bion för att se "det fjärde guldet" väääärldspremiär. GUD VAD HÄFTIGT! nooot! men det var kul och filmen var komisk i sina stunder, så jag kunde inte riktigt sluta att skratta. efter filmen så gick jag, mathilda, olivia och sofia till Harrys. lite cider satte fart på hjärnan igen och ja, ett misstag begicks? kanske, kanske inte. vi får väl se....


imorgon ska jag på "kick off" med skolan (de envisas med att kalla det så). jag ska vara representant för klassen. suuuuuuure att jag är en bra sådan ;) sen ska jag gå mot min död. jag ska nämligen åka skridskor på halmstads torg mitt på blanka dagen. usch och fy, för jag är nämligen ingen höjdare på det där (snarare tvärtom!) så om jag inte skriver imorgon så ligger jag antingen på sjukhuset eller i en kista.

nu har jag cp ont i huvudet av lite för mycket alkohol. tack för mig

besvikelse

I believe in life,
I believe in dreams,
I believe in everything in between,
But I know for sure my love is more than you can retrieve
I’ve been waiting to for a star to fall
And I’ve come to the point where I can’t stand one more single lie

You cruise, I crash
You slide, I smash
You’re fire and I’m ash

You’ve had your time
You’ve had your turn
You’ve had your share
I don’t mean to be unfair, but you’ve got to learn
You only get what you earn

Never heard what your head said


sitter i skolan och gör en jämförelse mellan filmerna Stolthet och Fördom och Bridget Jones dagbok. det är inte det lättaste jag har gjort, men ganska intressant hur två filmer som verkar vara så annorlunda egentligen är så lika. det är sån där jobbig kärlek som jag känner igen mig en del i. de slutar ändå bra, så jag får väl hoppas att det gör det för mig också. jag upptäckte igår att jag antagligen har mer känslor kvar än en "viss" person. det är ovanligt och det slog mig som ja, jag vet inte. det är svårt att tackla, för ibland känns det bara som att det kommer sluta i en stor klump i magen. kanske som på reklamen för halsbränna? möjligtvis kan jag skylla på att jag har halsbränna och bli beroende av de tabletterna (eller vad det nu är för något som det egentligen är reklam för). det skulle vara bättre att ha halsbränna än att det gör ont av något annat. jag antar att jag inte är den enda personen som ibland tycker synd om mig själv, men skillnaden kanske är att jag ibland erkänner det. när det gäller sånt här kan jag säga att jag kanske inte tycker direkt synd om mig själv, men jag blir besviken på livet ibland. ibland knullar det sönder alla och det är oftast inte rättvist, men livet kan inte vara rättvist på alla plan. jag menar hur hade det sett ut då? ibland blir man besviken och ibland blir man lycklig och ibland är det till och med svårt att avgöra skillnaden. så vad gör man?

boktips

jag antar att det är en del som inte läser mycket eller inget alls. jag är inte heller någon hejjare på att läsa, men jag har vissa favoriter som är gryyyymma! tänkte ge lite boktips, sen är det upp till er
jag läser just nu två böcker av Linda Skugge och jag är helt förälskad!
men mest av allt vill jag hångla med nån
är hennes dagbok mellan 1991 och 1993. det är jätte intressant, för hon skriver så att man känner sig fångad. defenitivt ett boktips!
akta er killar, här kommer gud och hon är jävligt förbannad heter den andra. det är en samling av hennes bästa krönikor. hon har väldigt bra tankar och även fast att man inte håller med om allt, så kan man ändå få en nyttig tankeställare.
att älska som en porrstjärna, en sedelärande berättelse av Jenna Jameson är också grymt bra. den ger en inblick hur det egentligen är att vara en porrskådis och hur fel man kan hamna, men komma på plats igen
nattens barn av Tracy Lords är en liknande bok. Jennas bok är snäppet bättre, men denna är verkligen värd att läsa.
inte som andra döttrar skriven av Deborah Spungen handlar om hennes dotter Nancy Spungen. Nancy var tillsammans med Sid Vicious och boken handlar om hennes resa genom livet. hur hon behandlade sig själv och andra och om hennes och Sids förhållande.
Malin+Rasmus=sant har jag varit förälskad i sen första ordet i boken. shit alltså! gråter lika mycket varje gång. den är ju kanske för lite yngre, men det spelar ingen roll, för den är nog den bästa boken som jag någonsinn läst! jag kommer inte ihåg vad författaren heter just nu, men det kommer ni på ;)


jag har haft matteprov idag. det gick åt helvete (som vanligt). tror att jag ska ta några privatlektioner eller nått, för detta funkar verkligen inte. fuck och helvete för matte!



roligaste ever!

jag har varit med på en sjukt kul sak idag på Hårporten. var på en sminkkurs. eller ah en från Trucco var där och gick igenom och visade allt från vardags till fest smink. jätte bra produkter och det var väldigt roligt att få lära sig. verkligen! hon var gryyyyyymt duktig. har jobbat på TV och sminkar för stora visningar och bla bla. det var kul och jag är nöjd!
det går framåt med visningen och det är kul. annars har min dag varit ganska trist, förutom att jag träffade emelie. det var skoj! jag har börjat skissa på en nyårsklänning som jag ska sy. blir nog jätte bra hoppas jag! haha. färgade håret idag också och det blev inte som jag hade tänkt mig och inte som mina naglar hade tänkt sig heller. skit också!

du lever i en värld av skuggor

jag städar och det är ett helvete! jag är så grymt dålig på det. förstår inte hur man kan vara dålig på en sån enkel sak, men jag är verkligen urkass. finns det någon kurs i städning? undrar verkligen hur det ska gå för mig när jag flyttar hemifrån. troligtvis inte guld. jag är faktikst lite ledsen för att jag är så dålig, för det är så uppenbart för mig att jag är det. däremot är jag sjukt bra på att stöka ner. det borde finnas en mittpunkt. någon som känner sig manad för att lära mig? typ en kurs på en helg eller något.

jag läääängtar tills jag ska byta rum. måla, möblera, köpa saker, få plats med mina kläder!!! och göra det mer mysigt än vad mitt rum redan är. bättre plats får jag nog också, på något sätt. det ja bävar för är att jag kanske måste slänga saker. jag ska defenitivt inte ta hjälp av fjorden eller ellen, för de kommer slänga varenda pryl jag har i mina gömmor. de är liksom heliga för mig. allt precis allt har något minne.


with you in my mind

ibland är jag för jävla dum






jag kan ju skylla på att jag var blond när jag färgade det mörkt. jävla skit!

easy way to cry

"jag har betalt min skuld. nu är det livets tur att betala tillbaka vad det alltid har varit skyldig mig." - Carina Rydberg

jag borde få göra rätt val, jag borde få det som jag vill, jag borde få känna mig rätt. ge mig något att tro på, så ska det nog funka. jag känner just nu att det mesta går åt, ja, det hållet som jag inte vill.

du, jag vill hålla dig i handen
jag förstår att du kände dig vilsen
jag vet, du, jag vet
du gråter innuti
och det gör ont att vakna upp igen
ögonen svider, sinnet är förvridet
det är svårt att veta vad man vill
du gör mig stark, men jag gör dig svag
jag gör dig itu
du, jag vill ge dig allt jag har
jag vill ge dig mig
jag vill ge dig min kärlek
vi gick sönder tillsammans
låt oss bygga upp och älska i det svåra




RSS 2.0