jag ska packa mina saker

ligger i sängen och lyssnar på musik och känner mig allmänt sviken. lite knivar i hjärtat och sådär. jag trodde att jag var trygg. hade det som behövdes för att en sån här sak inte kunde hända, men ack så fel jag hade. det värsta är att alla har fått mig ful på grund av all gråt.

I would give up forever to touch you

Åh, folkens, jag sitter i ett soligt kök i varberg och njuter av att läsa Kalle Anka i fred och lufta fötterna i grönt gräs. anledningen till att jag har varit off den sista veckan är för att jag mitt i all påskstress började spy. fick inte behålla ett skit. inte ens ett ynka blåbär. misär på max! andree har fått koka vatten med salt och socker i för att den korta stund det fick stanna skulle det tydligen göra susen. feber hade jag också. låg och skakade och kräktes i två dagar. nu kräks jag bara. känns typ som någon oifrånkomlig oönskad diet.
när jag och mina två guldkillar (andree + archie) skulle åka tåg till varberg fick vi höra typ tusen gånger "hehe, var är de andra hundra då? hehehe". tror folk på allvar att det är ett kul skämt till någon som har en dalmatiner? som att man uppskattar det som fan och skrattar tills man gråter. död åt alla er som kommer på precis samma skämt att dra. tråkiga människor. blev otroligt irriterad. jag nästan kokar!

har också insett att jag är skrämmande morgonpigg och hemskt tjäck (?). gick upp klockan 7 imorse för att släpa ut min hund på en två timmar lång promenad. hälsade på alla som hade hund (var typ de enda som var vakna och dumma nog att vara ute vid den okristligt tidiga tiden) oavsett ålder och diskuterade hund osv. skulle kännas bra att få vara en normal snart 20 årig tjej som hellre sitter uppe och chattar med okända män till 7 på morgonen. men nej, jag ska hellre joina den äldre generationen.
ikväll ska jag ut. skulle älskat att få skriva dricka tequila eller dricka vin, men nej. den äldre generationen gör inte sånt på torsdagar, för det klarar inte magen. fattar ni vad jag lider?! ta mig tillbaka tonåreeeen!!!!


en jacka som jag har stylat med nitar. här kommer jag i den äldre generationen och är faaarlig

vitt puder i en annars solig tillvaro

tjoho bloggen! 5 kg tyngre och ägare av en vovve samt sambo har jag nu fixat internet så att jag kan underhålla er tills ni kissar på er. mitt hår har även fått en drastisk förändring. jag är inte längre en blond tjej med långt hår. nu har jag istället kort hår (fortfarande blond) och jag tror att jag älskar det. fortfarande i tvekets stadie. det har hänt ganska mycket i mitt liv. jag är nu matte till världens sötaste dalmatiner som heter Archie. han ler och är allmänt väldigt glad. klumpig osv. jag har fått en skada i handleden och ska kanske opereras. får svar på tisdag så då får ni som är nyfikna också veta. ett ben i handleden som är för kort och det kan i framtiden ge mig läskiga komplikationer. jag har klippt rätt coola människor, lite kändisar osv. iofs norska kändisar som jag inte har en aning om vilka det är. står rätt dum och blond och inser efter ett tag att det är guds gåva till norge jag har framför mig i stolen. då svettas jag lite och hoppas på att jag inte ska börja lukta illa eller säga något dumt som "hur går det för dig?". betyder absolut inte samma sak har jag fått erfara. jag är fortfarande på jakt efter en lägenhet som jag kan säga är min och måla som jag vill. funderar på en helt vit lägenhet för min kära vovve fäller sjukt mycket. alla mina kläder är numera vita. håller modet stenhårt.
idag har jag inhandlat ett par Jeffrey Cambell skor och jag är kär. köpte även en hunkydory tröja. love them! tänkte att jag kunde styra in bloggen på speciella händelser (såklart) och på mitt pyssel. tror ni skulle gilla det!
fin vovve med sambo. thihi!

RSS 2.0