we don't give a fuck

sitter fortfarande på bussen. har kissat sisådär 10 gånger och börjar bli rätt trött på min blåsa. blir full av ingenting. jag har i alla fall fått lite utlopp för min kreativitet, så på tisdag ska jag inhandla diamantstenar, spegelglas (krossat), fina pärlor, limm, tyg och en bh. jag lovar att ni kommer förundras och beundra mig för mina blivande kreationer. jag skissar och känner mig lite produktiv. internet är lite sådär, men jag är snart på trygg mark. känner att magen kurrar. too bad för mig att jag inte är någon hejare på att handla bra.
har fått en förkärlek till långklänningar. tror att den kommer sitta i faktiskt. började i höstas och har hållt i sig. därför skissar jag och får inspiration från en mycket duktig skapare. Roberto Cavalli. det finns även andra som är mycket mycket duktiga, men min absoluta favvo sitter uppklistrad på min inspirationsvägg och är made by Roberto Cavalli. Maxidressgud är vad sånt kallas. hittar tyvärr ingen bild med detta dåliga internet och mörkret gör det svårt att ta bilder på mina skisser. kommer längre fram. I promies

we don't sleep when the sun goes down

jag har varit hemma i Varberg en snabbis. fått pussyn lagad, stillat shoppingsuget för en stund, ätit god mat, knullat och återvänder nu till mina älsklingar i Oslo med ny inspiration och skaparglädje. visst känns det lite bittert att lämna de finaste vännerna man kan ha bakom sig för att flaxa upp till okänd mark, men när jag tänker efter så har jag underbara människor där uppe med och fler kommer. jag har fått såndär jobbig småhemlängtan, men sen inser jag att toppen är inte alltför långt borta så att ge upp nu är inte aktuellt för 5 öre (inte för att jag ens har övervägt det).
jag har inhandlat sånna där bra att ha saker och jag och andree har köpt våra första gemensamma saker. känns rätt skumt. allt obetydligt, slabbigt midnattssex är över för min del. nu är det mer "jag vet hur du vill ha det älskling" och "tänja på gränser" sex. jag gillar det. upp upp och iväg till himlen vareviga gång. inget mer alkoholtorrt trevande "detta gillade nog den förra tjejen för hon stönade" sex. hipp hipp hurraaa till mig. grattis. tack, det känns mycket bra. jag slipper få skavsår och ett evigt ryktesspridande. nu blir det istället vackert, blött och kind of hardcore liv mellan nyinköpta lakan att se fram emot. och en söt emma som jag fixar frukost till på söndagar. en vacker lägenhet med ett trivsamt liv. oss tre. vi tre mot världen i en framtida rosa bubbla. vin i vackra stora vinglas, vingla fram på höga klackar i en kort klänning i kvällssolen, en uteservering med god mat och dans hela natten sen skratta ihop i en stor säng. vi tre och några till. det kommer lyckas och det kommer bli bra.

I don't care who the hell you are

jag vill absolut ha nya kläder av någon form. no inspiration så blir det skinnbyxor med en slapp t-shirt. KUL! mitt hår behöver fixas för det är toffshår efter helgen. tror jag blöder med. har väl gått sönder inuti eller något. utan sex förvrids och förgörs mitt inre?

teenage crime

jag känner mig sjukt töntig. jag är inte van vid att vara upp över öronen kär och planera gulliga framtider i mitt huvud. jag är inte van vid att bli överöst med varm kärlek som får mig att koka över av kåthet. jag är inte van vid att ha passionerat sex som inte slutar i ett "hejdå vi ses aldrig mer". I'm on a new level. jag svävar uppe bland det blå och hoppas på att få stanna kvar länge. jag letar fortfarande efter hål, något som ska få mig att trilla ner, men jag hittar inget. det känns som att det är helt. som att det endast går framåt och jag gillar det. med bättre ord så älskar jag det. visst är det lite jobbigt att fördriva tiden med att vänta på sin älskade i en ensam kåthet som man inte blir av med vad man än gör. tror jag är kåt på kärlek. inte den där helg kärleken som får en att falla utan den där mystiska, passionerade kärleken som inte bara är bra utan som är vår. inte bara gulligull.
jag har sovit i typ 24 h. har sån huvudvärk, men jag ska till jobbet imorgon. man måste ju jobba. jag har även spytt av huvudvärk. tänk er det. ett infall liksom. bara forsade ur mig. efter två nätter spenderade hos Tina var det enda jag fick upp gammal sushi. smakade inte gott när den senare tvingade upp sig i halsen på mig. våra kära grabbar har åkt till sverige. alltså är jag och emma ensamma. nu ska det vara massa tjejiga aktiviteter här. hoppas att jag mår bra. jag orkar inte detta. känns som att jag har maskar i skallen som gräver sig runt.
har även hunnit med att joina de tatuerades sällskap. tatuerades av en skallig engelsktalande herre och jag trodde att jag skulle svimma av nervositet, men blev och är väldigt besviken. trodde det skulle kännas mer. ska dock vänta med att uttala mig too much innan jag har gjort något som räknas. eric kära fick ju en infektion av 7 timmars tatuerande. fick lite panic där några minuter innan jag insåg att min tog sisådär 30 min och är ytte pytte liten i jämförelse. därför inget uttalande innan jag har något att skryta med.

healing sleep music

I DID IT! jag var uppe innan tuppen för att svettas bort flera kilo på en spinningcykel. efter det åt jag frukost. bara en sån sak. känner mig mycket duktig! imorgon ska jag upp på yoga klockan 7 sen jobb. detta nya börjar bra faktiskt. har även bokat in flera pass nästa vecka. lite dans och sådär. funderar på att skaffa en kalender där jag kan skriva upp precis allt. hade ju det a long time ago och saknar det mycket mycket mycket. inhandla imorgon tror jag.
idag fixade jag till mina kära piercingar mellan brösten. tappade ju den översta för några dagar sen. har även planer på att skära och rista lite så att de kommer mer i fas. som tre planeter som står på en rät linje liksom. bringa lycka. mina diamantplaneter som gnistrar. i love it!
ligger nu i sängen och lyssnar på någon relaxing musik. ska tydligen få en att bli trött, men inte jag inte. trots 4 timmars sömn och ett spinnigpass är jag pigg som en pelekan. detta bådar inte gott. denna sjukstuga som jag även lever i ska få finbesök imorgon. det gillar jag skarpt. får upp min symaskin också så jag kanske kommer vara lite produktiv. i love it!



HP <3

idag går jag mot nya tider. träning sisådär 06.45 på tisdagar och torsdagsmorgonar. kommer bli min död. kommer bli fit och ännu mer najs än vad jag redan är. kommer bli plågsamt som fan, men najs. kommer älska det och hata det. kommer vara grymt stolt över mig själv. även fast beach 2011 känns långt borta i detta snökaos kan jag ändå se en gnutta hopp nu när jag anmälde mig på helvetets helvete. betalar inte mycket heller. kanske kan det vara billigt att bli hetare än hetast?
idag sjöng jag och Suri singstar på jobbet. mycket kul! lät kanske inte helt perfekt, men det var najs. I love my work!

du e la go

idag har verkligheten hunnit ifatt mig. min dröm på rosa moln kanske inte var så rosa ändå. den är nog rätt så verklig trots allt. jag är så kär så jag blir illamående av mig själv. är alldeles för saknig och pirrig. nästan pinsamt! dock finns det saker som undanhålls och som alltid kommer fram förr eller senare. när man är störtkär blir minsta lilla felsteg ett stort åskmoln som täpper till alla solstrålar som sinar in. alla rosa bubblor spräcks och ersätts med dödskallebubblor istället. tur att jag ha världens bästa boyfriend och att jag är världens bästa girlfriend så att allt går att lösa och fixa. nu ska jag fixa en to do list för 2011. kommer bli najs!
jag och en av mina mormorsrutor som jag gör en filt av. börjar gå framåt! har la sisådär 30 stycken och ska ha ca 160 stycken.

I love you more than words can say

god jul och gott nytt år mina kära. mitt nya år har väl inte börjat på topp förutom att jag numera ej är singel. jag har gått in i förhållandelivet. ska kämpa och vara en grym flickvän, för det vet jag att jag kan vara.
nyårsafton spenderades hos Tina där det bjöds på sjukt god kalkon. drack en del och tittade på raketerna som gjorde vackra mönster på himlen. jag hade alla dem som jag bryr mig, och som var långt bort,  i tankarna och höll om dem som var mig nära. delade alkoholens onykterhet och skrattade in det nya året. åkte hem och drack mer. slutade i att min mage, som inte är van vid alkohol längre, slog bakut och ville mer än någon gång innan få ut allt. tömde mig själv och mitt innehåll i toaletten och lade mig ner för att vila. vaknade nästa dag i bakiskänslans helvete. kunde inte röra min kropp och var lite slutkörd efter gårdagen. tillbringade tiden i sängen med att virka och umgås. blev ännu en gång besatt av HP som förgyllde mina mörka tankar om detta nya år.
vaknar idag av att mamma ringer. pappa är nämligen på akuten. han och hans blindtarm är tydligen inte best friends längre så den opererades ut. tack och lov mår han bra.
jag har tyvärr inga bilder från själva kvällen då allt hände. då allt förändrades men ändå är samma. jag hade i alla fall på mig en tight skinnklänning, stayups, grå liten päls över axlarna och ett glammigt stenigt halsband. var väl i mitt esse.

RSS 2.0