Remember those times we used to dance in the sheets and you told me I was unique

Long time no see, babe! Jag skriver nu på inverkan av Helene. Känner att det vore dax att uppdatera om vad som händer i mitt väldigt glammiga liv. Jag shoppar varje dag, solar så fort värmen kryper sig fram, dricker dyrt vin varje dag under en hatt och jag har sex med mustiga män när helst jag vill!
Antar att ni nu förstår att jag ljuger friskt. Eller finare sagt; förvränger sanningen en aning! Något stämmer, andra inte. Har dock blivit en hotshot på Badoo. Även fått in någon träff lite här och var. Gratis mat och sköna sängar? Känner att jag inte vill avslöja alltför mycket om det med tanke på att jag inte alls vet vem som läser här. Kan dock intyga att det mesta har varit rena sociala misslyckanden. Har dock blivit vän med en söt hund och lärt mig göra sushi, så ett och annat gott har det medbringat. Ska återkomma om detta Badoo fenomen. Himla kul det där!
Jag har även varit i USA. Glassat runt på fina hotell och kul butiker. Blivit förföljd av höga män, bränt min kropp sönder och samman (kunde senare dra bort långa flikar hud. Superäckligt!), skaffat nya favoritrestauranger, insett att människor inte alltid är de du tror. Under min tid från då till nu har jag även hittat några nya favoritlåtar, haft drama med dåtiden och försökt få ordning på mitt hem men jag jobbar så mycket att det går lite trögt. Någon frivillig? Mina naglar har växt sig kopiöst långa och ser numera ut som klor. Med andra ord har jag förvandlats till Catwomen (utan den fantastiska smidigheten).
Skulle även vilja tillägga att det är mycket få killar som vet hur man tillfredställer tjejer. De tror att de kan gnugga som fan och köra in och ut med några fingrar så ska man åma sig i orgasm. Bullshit! Vet en som har lyckats varje gång och från första försöket. En guldstjärna till dig! Finns inte många som dig har jag hört.
Nu ska jag natta mig själv och vänta in morgondagen. Fulls schema långt framöver. Hihi! Gissa vad jag ska göra ;)
tittar på tuggumin i USA. visst är de knäppa där som sätter dem på väggarna?

RSS 2.0