oh, I know you love me!

i love how you kiss me
i love how you look at me
i love your smile
i love your laugh
i love to wisper your name in the nights
i want to say it over and over again:
oh, yes I love you


jag borde plugga, jag borde träna, jag borde städa, jag borde sola, jag borde göra klart alla mina projekt, jag borde spara mer pengar, jag borde äta nyttigare, men jag orkar verkligen inte ta tag i allt. mest av allt borde jag ta tag i mitt liv. leva bättre, må bättre och le hela tiden. bli en bättre människa helt enkelt!


don't let the man get you down

livet tar nya vändningar från dag till dag. just nu är jag helt orkeslös! pallar fan inget! det mesta blir skit och det som inte blir skit stannar väl inte kvar så länge antagligen. tur att det är så fint väder nu, för då kanske man blir lite mer happy.

ikväll ska jag och mina kära cheerleader brudar dansa på en fest på Stadshotellet. ska bli grymt kul! sen är det party förhoppningsvis. mår inte guld efter kvällen igår, så jag får väl hoppas att jag klarar kvällen.

en brinnande känsla
du finns med vid min flykt
men jag ser dig inte


without me you are nothing at all

Alright! Inget blogginlägg på länge och jag hoppas att ni inte har dött eller liknande. Inte typ fått några men eller blivit jävligt ledsna för att inte få ta del av mina tankar och känslor. Antar att ni inte har fått det så det är nog ingen fara för den delen. Mitt liv det senaste har inte varit enkelt, som man hade hoppats att det skulle vara. Nej, nej utan det har varit rätt bittert faktiskt. Dock med inslag av lite gulligullande stunder. Kan ju börja med att säga att jag och Andree är tillsammans igen vilket är väldigt kul. Det har sina fördelar och nackdelar ändå. Vi har bråkat rejält i princip varje dag vilket har tärt på mitt psyke så jag har inte varit så happylollo det sista. Jag är det när vi är vänner och allt går som på räls, men när de där förjävliga stunderna infinner sig så sjunker man till noll igen. Det är bådas fel, såklart! Jag har väl inte varit världens underbaraste tjej medans han var i Norge och det tär en del på både det ena och det andra. Det är svårt att lita på någon som gjort vissa icke godkända handlingar vilket jag har full förståelse för, men det är ändå jobbigt att veta att man inte har någons förtroende liksom. Det gör inte livet enklare att leva även fast att det är ens eget fel.

I lördags inträffade ju dagen D liksom. GLOBEN! De förlorade, men det var ändå jävligt skoj. Det var kul att vara alla tjejer och dansa, för vi fick massa beröm osv. Det var också kul att träffa allt folk på tåget. Det var liksom 1300 pers som åkte upp. Vi fick ju inte dricka något på vägen upp och när de förlorade kände jag ett sting av besvikelse, inte bara för att de förlorade, utan också för att festen kanske inte var lika pepp då. Men som tur var satte det igång rätt rejält. Vi bytte kläder och jag halsade mina cider kanske lite fööör fort. Jag fick i alla fall en jävligt go och rolig fylla. Vi dansade på sätena och tråkigt nog kan man inte dansa utan att någon ska vara idiotisk. Kul att några fula och dumma killar filmade mig precis i min roligaste stund med den sjuka dansen. Inte bra att den förevigas på film. Jag, Sofia, Mathilda och Olivia (tror jag) gick runt i tåget med våra pompoms och sjöng för full hals. Också kul! Jag träffade både nya och välkända ansikten vilket var mycket trevligt. Tråkigt nog har vissa saker misstolkats, men rättats till igen. Tur för mig! När vi kom fram till Varberg så mötte jag upp Andree och vi vandrade hem till mig i fyllan. Aj, aj vad vi var drunk! Vi skojade lite med mamma och hoppade i Isacs säng medans han sov. Han var väl kanske inte för glad på mig sen, men sånt får man leva med. Isac klarade sig utan yttre skador, möjligtvis påverkade våran instormning viss psykisk press på att somna om.

I skolan har det inte hänt så mycket nämnvärt faktiskt. Jag var på möte med Halmstads elevråd igår vilket var väldigt trevligt. Det var ingen god mat som jag hade hoppats på, men sånt får man leva med. Det var roligt att träffa alla i klassen också. ingen hade förändrats nämnvärt efter 6 veckor. Några nya hårfärger, men inget annat. Jag funderar fortfarande på mitt hårs framtid. Ge gärna förslag på vackra skapelser som skulle kunna passa mig. Andree är ju inte så haj på att säga sånt, tyvärr! Jag är tydligen snygg i allt. Kanske tur det. I en annan del av Varberg har det dock hänt lite komiska saker, men de kan jag absolut inte skriva här. Känner att det är lite för personligt faktiskt.

Jag kan ju skriva om en rolig upplevelse till! Jag träffade en person som såg precis ut som Sebbe i Hip Hip Hora. Det var sinnes vad likt det var. Det inträffade i lördags och i min fylla kunde jag tyvärr inte komma på vem det var han liknade, men med lite senare eftertanke insåg jag att det var just Sebbe. Jag vet inte om det är positivt eller negativt. Jag tycker bara att Sebbe är snygg en gång i hela filmen och det är när hon kör ketchupflaskan. Hans plågade min där är rätt sexig. Inte sant?

Jag har fått höra att jag verkar korkad och blåst. Jag anser inte att det stämmer, så fuck off med sånna fördommar. jag ska bli ordförande i elevrådet och det är en serripossi och liksom varför skulle jag fått den om inte jag var en duktig brud liksom?

för tillfället ligger jag i soffan och tittar på skatefilm med min broder. jävligt grymma är dom! ska snart börja läsa min bok som ska vara utläst på onsdag och jag har över 300 sidor kvar. boken är på 760 sidor. HAPPYGIIIRL :D

lingonben

Bluff och Spark och Tork och Kvark
voro sex små dvärgar
En var ful och en var gla'
och en var dum i huvudet

Hej, sa Kvark till lille Tork
Känner du igelkotten Pilt,
Han som har varit i Paris?
Ja, det gjorde Ivar

Hör du han lilla runda tass
när som han trippar på sitt pass:
Tripp och trapp och trypa
se hans lilla piga!

Tomtefar i skogens brus
sitter som ett päron
Han har inget eget hus
allt i sin stora näsa

Söt och blöt är skogens fé
Trollen är bjudna hit på té
Det lilla trollet; Pax för de!
Nu ska mormor bada

Väva och spinna natten lång
Prinsen är här i fjorton språng
Hopp och hipp och höppla
Hästen heter Sverker!

Stora slottet Drummeldimp
ligger bortom fjärran
Dit får ingen komma in
som ej kan baka struvor

Gyllenkrull och Sockertipp
Kom, ska vi dansa häxan våt!
Vill du mig här, så har du nåt
Sov du lilla tryne

Kungen är full av stock och sten
Skogen är full av lingonben
Pär är full av tomtar
Hur ska Lillan orka?

botox för en stund

hej hopp! jag har ett riktigt fint plut nu. la in lite botox i överläppen och det blev skit snyggt! är verkligen jättenöjd, för nu har jag sånna där riktiga bimboläppar. dock är det lite mer likt olindas lips. (ni vet hon som var med i paradise hotel). kan ju erkänna att det är lite smärta, men alltså vem har inte hög smärtgräns liksom. vill man vara fin får man lida pin. när jag kommer hem ska jag blondera håret och skaffa lite mer pushup i mina bhar också. köpa lite rosa kläder sen är jag fit for fight! tror att det passar min nya bitchiga image som jag tydligen fått. alltså jag känner bara att jag flyger uppe i luften av denna lycka inför botoxen!!

okej, jag ska villigt erkänna att jag inte har någon botox. däremot har min överläpp svullnat upp så det ser ut som botox. jag vet i alla fall hur jag hade sett ut om jag ville lägga ner några tusen på att få ett bimboplut. rätt okej faktiskt, så om jag blir rik kanske det skulle vara en bra investering. hoppas bara inte jag skaffar mig en kille som gillar att bitas i läpparna, för då kanske min fejkade sida spricker och det skulle ju inte vara fööör sexigt! eftersom att mormor fyller år idag kommer det antagligen tas en del bilder. dock kan jag inte lägga in dom på denna datorn, så ni får se mina heta läppar när jag kommer hem.

ni kanske vill veta vad jag köpte igår när jag strosade på visbys gator. jag köpte två fina klänningar, ett par sandaler, ett halsband och rökelser. jag kompenserade mitt lyktköpande med några rökelser istället. mamma tycker att det är bättre. jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. jag gillar ju lyktor. det är min passion i livet.

jag är rätt så irriterad fortfarande på spindelharpan och det är inte roligt. inte nog med det så får jag inte ha sex på en månad. hur kul är det? jävla skitliv! jävla spindelharpan! jävla sex! okej att man kanske inte har sex på en månad, men att veta om att "nej, nej! inte okej!" det gör en så arg. jag har en pakt som ska fullföljas. ibland är jag så fruktansvärt korkad!! fast mestadels glänser jag över alla andra faktiskt. dock inte min mamma. hemskt vad hon ska vara bättre än mig hela tiden! varför ska det vara så? hur jag än försöker så är mammsen ett snäpp bättre. usch och fy! det enda jag är dålig på är ekonomi. hoppas jag gifter mig med någon tråkig ekonom som jag fixa till min tillvaro. sen kan jag ju ha en älskare vid sidan om som kan vara min man också. två flugor i en smäll! wow!

spindelharpan i paperskorgen

jag är så arg! så fruktansvärt sjukt jävla arg!!!! fuck detta jävla spidelharpan spelet. det mest värdelösa jag någonsinn spelat. vad fan är det för mening med att bara förlora hela tiden? är det meningen att det ska ge folk ett sjukt bad självförtroende? en färg... hm okej. jag klarar det ca 7 gånger av 10, men när jag känner mig lite halvproffsig och ska uppgradera mig till två färger. vad fan händer då? datorn får ett jävla ryck och startar en pakt mot mig och tvingar in mig i ett ynka hörn och där kvävs jag på ofunktionella drag. det är ju helt sinnes att det bara helt plötsligt bara sätts stopp och man ramlar ner för ett stup. något ytterligare negativt med detta otroligt idiotiska spel är att man blir beroende. jag har suttit i två timmar nu och försökt med två färger.... och inte klarat det!!! är jag jävligt dum i huvudet eller är det något jävligt fel på spelet? jag röstar på spelet! dock är min mormor ett smartas och klarar det typ varje gång. mamma också. varför fick jag inte deras känsla för kortspel? tycker att det är väldigt elakt att jag inte ska kunna glänsa över alla andra kärringar på ålderdomshemmet med mitt sinne för kortspel. jag kommer få sitta där ensam och sticka i ett hörn. gubbarna kommer ju bli så avtända så om deras kuk inte redan är impotent kommer den slakna snabbt som satan bara de får nys om min okunskap. mitt öde är på botten!
ni förstår säkert inte min ilska över denna situation, men de som verklgen känner mig antar jag att ni kan se framför er hur jag kokar och slänger elaka kommentarer till folk runtomkring mig. stackars mamma som får ta l skit! men det var ju hon som födde mig och INTE gav mig någon smart hjärna. eller ska jag skylla på gud? han den där håriga saken som sitter på ett fluffigt moln och driver människor till vansinne. åtmindstånde mig! jag är pissed off på den jävla fetknoppen där uppe. då gillar jag nog hellre satan, för där får man ligga hur mycket man vill och man får säkert rapa också. det tillåter säkert inte gud. och hos satan så funkar varje spindelharpa. jag lovar er! jag ska fan flytta ner till helvetet när alla är elaka mot mig på gamla dar.

jag ska aldrig mer spela kort i hela mitt liv efter den här kvällen. möjligtvis bubblan eller finns i sjön, för de är de enda jag är bra på. denna natten ska i alla fall ägnas åt en massa spindelharpanspelande, för jag ska klara detta och sen ska jag fira och aldrig ägna en tanke åt spindlar mer. ironiskt nog är jag ju räääätt så rädd för spindlar i vanliga fall också. detta blir bara värre och värre. snart slår jag något. SKJUT MIG!!!

gone, gone, forever gone

nu åker jag till Gotland. ska bli grymt skoj att träffa Dörje, Manne och Fredda. var ju ett himla tag sen alltså! Manne var ju 2 år sen, Dörje ett år sen och samma med Fredda. Ska också träffa Zeb och det ska bli mysigt!! nej, nu blir mamma arg så jag måste packa ner allt i väskan. ska åka om 10 min och jag har inte ens packat hälften. wow! jag är grymt duktig!!

the end is not here

åh jag blir så fruktansvärt äcklad! han jävla josef fritzl telefonbombaderar sina ungar för att han känner sig ensam. vilket jävla svin (som han) skulle inte känna sig ensam liksom? han förtjänar resten av sitt ruttna liv på ett sunkigt fängelse i Thailand där han ska bli våldtagen av andra män. om någon ens kan med att närma sig honom vill säga. åh! jag blir så förbannad när jag läser om sånna hemska idioter! hur kan man ens bli så rubbad att man kommer på idén att låsa in sitt eget barn och knulla henne. vem fan tänder på sånt?! okej, jag kan köpa att man tänder på andra grose saker som t.ex wetsex, bajssex eller något annat. jag kan också köpa att man gillar bondage och andra hårda lekar, för det är ju faktiskt jävligt hett. men alltså det måste ju ha någon gräns och jag tycker att den gränsen går långt innan man börjar knulla sin dotter brutalt. nej, nu längtar jag tills min man kommer hem så jag kan få leka av mig. tack och hej!

nej, nu ska jag städa mitt rum och packa innan Thilda kommer. ska bli jättekul att träffa henne igen efter år och dar! får se hur långt jag hinner med rummet så kanske ni får se lite bilder på det nya i det! wohooo!


du och jag hatet, vi går hand i hand!

ingenting någonsinn
ge mig en tro, ge mig svar
ge mig styrkan att våga hålla kvar
vinden blåste och tog med sig känslan
vetskapen om att jag är jag och du är du
försvann lika lätt som hatet dog ut
vi blandades och skakades
och för en stund blir du och jag vi



det finns endast tårar kvar
för leendet är förbrukat
be aldrig om ursäkt
jag kunde få dig när du ville
men nu finns knappt några tårar kvar
be aldrig mer om ursäkt
för jag är lika sårad som du
vi ska alla en gång dö
och nu går jag och hatet hand i hand
du kan bara stå bredvid och se på
hur allt krossas och förstörs
av bubblande känslor som behöver tårar
men tårarna är slut
med en betraktares ögon ska jag stå vid din sida
och älska i det tysta

don't worry baby, it's fun!

hej kära läsare! jag har masat mig upp ur sängen nu och jag mår antagligen som alkoholen tycker att jag förtjänar. jag känner dock att jag kunde blivit förskonad med några grader, för det här är inget kul. antar att dessa underbara helger utan någon dräggfylla har gjort min kropp (och wallet) guldtider! gratis vin av pappsen plus att jag blev tankad på en halv vinare. känner att det är billigt och bra i längden. nu börjar ju det fina vädret och jag blir mer festsugen. är det bra eller dåligt?

kvällen igår var den roligaste på länge. allt var lyckat och alla var på partyhumör. feddie kanske inte var på topp i början, men sen släppte även hennes moraler och hon blev en dancing queen! vi var först ute på min altan och förfestade vilket var väldigt trevligt, men dock en gnutta kallt. too bad att vi har ett stort hus som skymmer den vackra solnedgången liksom. vad är det för fel på folk som bygger hus där det inte ska vara det?! nästa gång får vi börja vid 12 på dagen istället så får man sitta lite i värme istället för att pina sig själv en bit. vi snackade i alla fall en del skit och insåg hur jävla big och grown up min bror har blivit. riktig snygging liksom! inte konstigt att alla tjejer vill ha honom. det är ju liksom MITT syskon och när man inte kan få mig (för jag är ganska lik en mussla när det gäller sexuella kontakter) så kan de ju alltid försöka med brodern liksom. det kaaaan ju funka...
efter ett tag tror jag att fingrarna blev lite väl kalla, så gick vi in i ena vardagsrummet och dansade. ajaj vad jag alltid måste göra bort mig. inte okej att jag gjorde en lite för porrig dans för en kille i ett fönster. han vet ju säkert inte vem jag är så det var en kul grej. hehehehe! efter ett tag så drog vi till fanny och där var lite kul folk som man inte hade träffat på länge och det var skoj att träffa dom. efter ett tag så drog vi där ifrån och bevittnade en big fight. lite scary! grejen hände mitt på stan fastän det stod polisbilar lite överallt. jävla idioter som kommer först när en kille ligger på marken nästan medvetslös och en annan ligger och åmar sig av smärtor. ibland blir jag lite irriterad på das polizei fastän jag egentligen gillar dom skarpt. jag hittade en alldeles för full tjej från borås(!) som stod och spydde på sina egna skor. inte så skoj kanske så jag tog hand om henne. kvällens goda gärning! blev campino en stund och jag träffade min vän tomaZ tafatt. jag gick till akropolis och var trevlig med honom och hans kära vän mikael. jag kommer ihåg att jag skulle skriva om något speciellt som tomaz sa, men jag kommer inte ihåg vad. min älskling markus kom dit och jag blev superglad för vi har inte träffats på år och dar liksom. fan vilken lycka! en kille som gick i samma klass som oss i grundskolan var också där och jag fick en big chock när jag insåg hur förändrad och social han var. jag träffade även andrees kompisar och lite annat nytt folk. akropolis var något nytt för mig. kanske ska börja hänga där istället?
jag, ellen och johanna gick till jonas (som bor precis vid mig) på efterfest runt 3. huvudet började göra ont redan då. efterfesten var kanske inte som förväntat. en viss person som heter jakob hade fått helt fel uppfattning om mig förra gången vi träffades så han trodde inte på att jag hade tagit hand om en tjej på stan. han trodde inte att jag var sån utan att jag var en bitch. hemskt vad folk kan få fel uppfattning om mig. jag som egentligen är en supergullig tjej som aldrig bråkar eller är elak. inte sant? jag (inte egentligen jag) startade dock en fight med en viss person och det var fan inte skoj. jag kanske var dum.. vad vet jag.. men jag gjorde inget fel enligt mig. jäklans skit att man har en ryggsäck på ryggen med lite fel innehåll liksom. fuck it! ska slänga av mig den så fort som möjligt. ett svin var jag i alla fall när jag somnade i telefonen klockan 04.30. aj aj lovisa håkansson! vi är i alla fall vänner nu igen. killar kan vara bra dumma ibland!!

nu ska jag fly fältet, för mamma och pappa har gäster från gbg här och de har 3 små barn. tur att jag har feddie och johanna som ska fika med mig (och några till).


fjorden och emelie

johanna och jag

jag och ellen

jag, johanna och ellen

jag och johanna

feddie

what's my age again?

jaha, jag känner mig som när jag var i 13-14 års åldern. taggad som fan för fest. ser liksom det vackra vädret och känner värmen mot min kropp. åhåhåhåh det är som en orgasm typ. just nu undrar jag om jag verkligen är redo för att fylla 18 om jävligt många månader. jag menar man måste bli vuxen och ta ansvar. kul på ett sätt, men jag känner att i mitt nuvarande tillstånd undrar jag bara what's my age again?

jag kom nyss hem från en shoppingrunda med mammsen. var egentligen inte hennes planer att vi skulle shoppa en hel drös med kläder till mig, men det var en undangömd plan i mitt smarta huvud. snäll som min mamma är så inser hon att min garderob behöver lite nya fina saker. kanske är anledningen att det bara är påsk en gång om året. hmm.. hittade dock ett par byxor på FACE från MET, men de kostade 3700 kronor och det är mer en pappautbetalning. får väl vara en snäll dotter ett tag och slingra lite fingrar. hehe! ett linne fanns det också som kostade 2700 och det är rätt fett med money, så jag förstår henne. pappa borde dock kunna langa fram lite cash! han är ju trots allt världens snällaste pappa så han kanske förstår mitt behov av dessa underbara ting. dock är jag väldigt nöjd med mina saker. ni ser kläderna på bilderna nedanför, men jag lägger inte upp det jag ska ha på mig ikväll, för det blir en vacker överraskning. wohoo! kommer bli snyggaste bruden på länge. synd bara att jag har grott några cm och fått mer hjärnceller så jag inte är ute efter ett nyp ikväll. kanske hade varit ett bra tillfälle? synd att inte min man är hemma och tar hand om mig. jag fick ju faktiskt en kondom på Body Shop. en kampanj om HIV och de kanske tyckte att jag såg ut att vara en kapabel HIV mottagare. lägger upp en dagens outfit också så får ni själva bedömma om jag ser ut att vara smittad. jag tror att jag är mogen för att bli 18 faktiskt. har ju ändå nästan 6 månader kvar att ta till mig denna händelse.

de kläder ni inte får kika på, men som jag köpte var en klänning till ikväll samt en hårgrej, ett baslinne och strumpbyxor.

jag skrev för någon dag sen att jag gärna ville måla ägg på påsk. gud måste ha fått upp ett öga (eller så har bara mamma läst min blogg?). gud har ju aldrig varit något speciellt fan av mig innan. undrar om det är för att han vill att jag ska växa upp och bli en mogen och ansvarsfull 18 åring eftersom att mina andra åldrar har gått käpprätt åt satan. i alla fall så fick jag måla ägg. eller ja... mamma målade vad jag och isac tyckte om.. hehe! då målade vi jag och isac till henne och pappa också.


jag gillar mina vänner, killar, klippa och datorn.


linne H&M 149;-

blus H&M 198;-

kavaj Gina Tricot 399;-

klänning Oddmolly 1900;-

dagens style var spetslinne Gina Tricot (syns inte), Trashig t-shirt (syns knappt), grå kofta Gina Tricot, jeansleggings Gina Tricot, gladiatorskor från New York och skinnjacka

hellre dreads än ett ägg med manlig touch

jag vill inte, jag kan inte, det kommer göra ont och det är helvetet! jag ska festa ikväll.. eller ja festa och festa.. jag ska förfesta och sen på en annan fest, men eftersom att jag har magkatarr så antar jag att jag inte ska häva i mig mängder med alkohol även fast att jag både är sugen och värd det. en sån där riktig dräggfylla var längesen och faktiskt låter det ganska inbjudande. dock tror jag inte att min kropp skulle klara av en söndag i det skicket. jag kanske ska komma till det riktiga problemet (som ni kanske har sett om ni redan tittat på bilderna här nedanför). jag satte klockan på 8.30 för att gå upp och kamma ut mina tovor, men jag bävade så för det att jag gick upp först nu. jag ska sätta igång och skrika och gråta och se hur långt det kommer funka. ni ser ju själva att det är rätt hopplöst. ni som känner mig fattar att jag verkligen varit sjuk eftersom att jag inte orkat borsta håret på över 1 vecka. om det inte funkar klipper jag fan av det eller så tar jag på mig lite kläder av min gamla stil och låssas att det är egengjorda dreads. carina berg är ju rätt het i sitt korta. right? jag kanske inte hade varit liiiika snygg... och när jag tänker efter så tror jag inte att jag hade varit snygg alls utan bara sett ut som ett ägg med en manlig touch.


i en annan del av varberg

jag fick äntligen umgås med folk i min egen ålder. jag känner att det var rätt behövande efter nästan 7 dagar i vuxet sällskap. (nu räknar jag andree till vuxen för han är faktiskt 20 år!!) självklart (cheerleader som jag är) tittade jag på matchen mellan wic och baldrog. jag tjöt av glädje när jag fattade att vi skulle till globen och hoppa runt i korta kjolar med vita fluffiga saker i händerna. hoppas inte att man ramlar eller nått. hade varit rätt typiskt mig faktiskt! om ni nu är torrbollar (som min vän elin) och inte vill lägga ut 800 kr för att uppleva en glödhet stämning i globen så fine, men då hoppas jag fan att ni sitter med en bärs i handen och tittar in mig på tv. det är faktiskt det minsta ni kan göra! jag lovar att jag kommer ta lite kort och sånt också. jag ser fram emot att få känna ruset av (förhoppningsvis) lycka och alkohol på tåget hem. på lördag smäller det! GLOOOOOOBEN!!!!



här är vi

påskharen är ett fett skämt

åh jag blir så trött på allt fult påskpynt!! visst, de där små håriga kycklingarna är rätt söta, men att se dom vart man än vänder sig är en plåga för en tjej som mig som hatar traditionspynt! vem fan kom på den korkade idén med att ställa ut håriga gubbar lite överallt? och vad har hönor, harar och tuppar med jesus att göra? fine, det är säkert en fin tradition med allt sånt här krims krams, men jag strejkar! aldrig påskpynt i mitt hem!! max några fjädrar!! som tur är har jag en moder som delar en viss del av denna åsikt så hon är rätt lätt att övertala till att inte ställa fram för mycket fula saker. det kan vara fint att sätta fram lite andra färger (alltså vår färger) men det är ju, som ni hör på namnet VÅR-färger. nejtack! jag bojkottar alla pipande fjädriga fåglar och alla fantasifullt handmålade ägg med äckligt godis i. tack och lov för att jag har blivit äldre och mer mogen och att min kära släkt har insett detta och istället ger mig gott godis eller pengar eller något annat fint i äggen.
dock är det en tradition med påsken jag gillar och det är att måla ägg. jag är ju kreativ så jag skyller på det plus att jag inte har gjort det på flera år, så det är väl minnet av någon fin familjetid som gör att jag suktar efter det.

helvetet själv

sorry att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har en rätt bra anledning! jag har nämligen fått något konstigt (antagligen magkatarr) så jag har GRYMT ont i magen. helvetet började i söndags med att jag spydde som en sjuk gris och det har fortsatt dag som natt fram tills i onsdags (igår). då fick pappa nog av mitt kräkande och klagande så han tryckte i mig linfrön blandat med vatten (smakar slemm men rätt okej "slemmigt men mättande"), kosttilskott (en stor burk med vaniljsmak. det smakade bläääh) och tee (som han hade hällt i någon form av gelé som han köpt). det var inga underbara smaker kan jag ju tillägga, men det ynka som jag fick i mig fick jag behålla.
självklart blev det inget stockholm för mig. är så jävla sad för det för jag hade verkligen sett fram emot det. hatar att vara sjuk på detta sättet!!! det är liksom okej med feber eller hosta eller något, men när magen gör så ont så man lipar och när man inte får behålla något så är det rena helvetet! har bara legat ner i 5 dagar och haft allmänt trist. som tur är är andree världens bästa och har varit och hälsat på mig några gånger. dock har han flytt fältet till östersund nu. buhuu!


vad har då annars hänt i mitt liv? en jäääävlans massa saker faktiskt! idag var jag på sjukhuset och jag hade så förbannat ont så jag fick spruta och lustgas. det var rätt käckt det där med lustgas. man blev liksom lugn och rätt cool av det. tillslut somnade jag. rätt gett! jag fick en dille och var tvungen att gå på skogspromenad för någon dag sen så andree fick snällt ta mammas bil och köra ut med mig till skogen. jag glömde stövlarna hemma, men som tur var så var det inte så blött. jag fick dock nog efter 5 min, men jag fick snällt gå bredvid och kämpa mig uppåt. det var vääldigt mysigt faktiskt, förutom att vi har haft lite aggrissioner det sista så vi blev lite oense. jag klampade efter andree ca 10 m bakom honom. moget av båda två.. right?!

efter sjukhusets pina idag så åkte jag och mamma till blomsterlandet och köpte lite saker till mitt rum. rätt skoj saker faktiskt och jag ska göra heeeelt nytt i fönstret vid sängen. när det är någorlunda klart ska jag lägga upp en bild.




jag vet att jag är jävligt snygg i mitt fejkade hår, men jag känner för en liten förändring, så den 18 ska jag ta ut mina tovor och göra det ljusare. jag får väl satsa på någon naturlig och fin färg, men egentligen vill jag vara sådär syndigt blond som jag tidigare har varit.


känsla av maktlöshet

sol, vind och vatten.. ta bort vinden så blir det vädret som varit i varberg idag. jag har legat på våran altan i bikini och fått lite ränder. wiho! känner mig något bättre nu. dock händer det saker hela tiden som fuckar upp allt så jag blir lite trött på det mesta.

på måndag åker jag i alla fall till stockholm och det ska bli mycket roligt! lite shopping, lite mat och lite museum. ska bli great! sen tyckte mamma lite synd om mig i och med allt som har hänt så jag fick följa med till gotland v 16. ska bli så grymt skönt att komma dit igen! åh vad jag längtar!!

ikväll kommer fjorden, elin, ellen och feddah hit, för vi ska grilla! typ årets första grillning!

you kill me

jag har inget att skriva. jag grät i 4 timmar igår när jag kom hem och kunde inte sova så nu sitter jag i min säng och ska inte till Apun. jag ser förjävlig ut! ser ut som om jag har fått getingstick i båda ögonen så svullna är dom.

 jag hatar, hatar, hatar, hatar!

i can't live if living is without you

jag är förkrossad och orkar inte sånt här. undersökningen igår gick bra, men jag klarar nog inte sånt här.

helvete, fan , jävla skit!

RSS 2.0