don't let the man get you down!

tears stream down her face, 
she screamed away,
when i fall, no one catch me
alone lonely, i'll overdose slowly
get scared, i'll scream and shout



jag sitter i det gula köket och försöker skissa upp någon nice klänning att ha på nyår. ute sent som vanligt, men traditionen om att sy nyårsklänningen ska inte gå i graven. om kvällen nu ändå kommer bli ett fett skämt kan man ändå ha förberätt sig på att vara het liksom. en kväll som alla andra men inte if you got the money. då kan det väl bli en kväll att minnas, men en fattig student kan ju inte direkt leva ut nyårskvällen med stil. vet inte ens vad som händer på nyår.. överskattad skitkväll! pappa brukar säga att det är amatörernas afton och det stämmer fan.

julen har varit mysig! jag har fått massa böcker eftersom att jag ska bli en påläst kvinna. kämt åsido, men många böcker blev det! snowboard, bindningar och boots fick jag också och julkulor från nitro! jag undrar om inte mina föröldrar ger mig småvibbar om att "lovisa, snälla flytta!" även om de förnekar det så tror jag att det kan vara något att överväga. jag menar julkulor!?

sitter och läser lite på aftonbladet också och vafan! finns det inget vettigare att skriva om än att Paris "barbie" Hilton trodde på tomten tills hon var 16 år?! låt bruden göra det då, vemfan är intresserad? inte jag i alla fall!
läser också om några flyktingbarn som hittades i en container och igår läste jag om en kille som dom hade misshandlat och satt eld på och skrikit neger och åk hem till. jag pallar inte med alla idioter i världen. vafan är grejen liksom? ska han bli lidande för att han föddes med en snygg mörk färg istället för att födas till en blekis? ofta en 13 årig pojke ska bli straffad för att det finns idioter som anser att människor som inte ser ut som dom ska dö? åh, pallar inte. varför detta svenne och blatte snack? visar bara på hur sjukt obildade och trångsynta vissa är.





in a place called love

idag har jag jobbat hela dagen. massa färgningar nu innan jul. det var jobb hela dagen igår också. isabelle kom hem från Paris också och fixade lite snygga slingor hos mig idag. hon berättade om fetinglivet i Paris. massa VIP stuff och sånt. fasen vad jag också vill åka någonstans och dricka gratisdrinkar och bli uppassad. fatta skööööönt! annat än att gå till oscars och få någon gratis cider eller tiquila. här ska det bjudas på champagne, någon god drink eller en stark shot! (helst inte äckellakrits)

jag är deprimerad, trots lite julklappar, för snön har regnat bort. jag är så fruktansvärt besviken! jag var till och med nära på att säga att jag (längst inne) är lite glad över klimatförändringarna. jag menar NÄR hade varberg snö senast? typ på istiden. inte ens då... för då var det bara is.

jag har fått öppna lite julklappar ikväll faktiskt. vi kommer nämligen bli 15 pers så det tar sån jäkla tid med allt öppnande för det ska gå i åldersordning. jag fick en ryggplatta (till min fräsiga snowboard och skidåkning - är så sjukt grym så jag måste ha något slags skydd så att jag inte dör på kuppen i guppen), 4 böcker (en sorts kärlek, änklingen, twilight, blonde) har läst två av dom men i love them så de får stå i min samling! woho! sen fick jag bh+trosor, en kokbok och ett slags tjejspel. sen kom mina söta tomtevänner med en present som jag ska ha imorgon för att klara av all julhets och kanske inte äta så mycket. de gav mig nämligen en öl och man blir ju rätt mätt på öl så jag kanske slipper att gå upp en storlek till i jeans. hade ju varit sorgligt för då hade jag varit fetare än någonsinn. inga jeans som skulle passa! jag får bli plus zize model eller nått. funderar på om andree är feeder? hmmm...

min kära broder isac ska nana hos mig hela julen. jag får väl städa lite nu så att han kommer in med madrassen. stackars liiiiten! bli bortknuffad från sitt trygga bo ner på en kall och hård gräsmatta!


ett nästan likadant, men jag är ju inte så där biffig. snarare muskler som blev till fett...

äckel eller accepterad?

fy fan! sitter och lyssnar på en dokumentär om en tjej med anorexi. hon är 11 år...

vad ska man tycka om porr egentligen? ska det vara okej eller ska det vara något äckelstämplat? är det okej att man får pengar för att ha sex? jag vet inte vad man ska säga eller tycka om det... jag menar vem fasen tittar aldrig på porr? jag vet nog ingen som aldrig har gjort det. frågan är bara om man tittar för njutnings skull eller bara för att man är intresserad? vilken porr är okej? är det okej men gruppsex och bondage? det är så många som far illa, men dom som får ut något bra av det.. ska dom bara slängas ut och försöka flyga igen? är det värt att knulla och suga balle i en film som kanske din unge hittar några år senare?jag är splittrad i frågan, för porr är något man använder i sexuellt syfte som gör att man får bättre njutning. alla tänder på olika saker, visst finns det vissa självklara begränsningar, men vem bestämmer dom? man kan ju inte veta som åskådare om tjejen/killen på filmen njuter eller tvingas göra detta...



without me you got it all

håra ord, skrik, tårar och förtvivlan - bråk..
onödiga bråk som kväver mig.
att se framtiden försvinna för att sedan,
efter någon sekund komma tillbaka.
att för en minut falla för att seddan
bli fångad i sista sekund.
att hata för ett ögonblick för att sedan
älska igen.
älska mer än någonsinn,
men biten av förtvivlan gnager ännu..


jag är sjuk idag och som så många gånger förr kommer också känslan av skam över att ha sårat mina nära. sårat om om och om igen. tar det slut någon gång? kan jag växa upp och inse hur jag måste vara? kan jag förstå att vissa saker är fel? hoppas att det inte tar så lång tid.

RSS 2.0