fittslick

sjuuuukt roligt klipp om fittslick!

free fallin

love of mine
some day you will be happy!



sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik. ska strax sätta på ännu en P3 eller P1 dokumentär. sjuuuukt bra! alla borde lyssna på sånna. man blir grymt smart, lovar! vet massa saker nu som jag inte hade en aning om att de ens existerade innan. alla som vill veta lite mer och som vill glassa i andras sällskap borde lyssna på olika dokumentärer!! jag behöver väl egentligen inte det, för jag glassar ju och sticker ut ändå, men man kan ju alltid bli lite mer allmänbildad!


det bara kryllar av pengar och kläder på mitt rum just nu. känner mig som paris hilton no2. känns kanske inte great att vara nummer två, men bättre än inget. skämta!

imorse väckte pappa mig klockan 10 och sa att komsi, komsi lovisa! nu ska vi till Stadium XXL. jahapp, det var bara att masa sig upp. menar, vem missar chansen till ett par nya snowboardbyxor? blev ialla fall ett par ljusblåa från burton. kommer bli hetast i backen med min Sesson/Skullcandy jacka, Burton byxor, Nitro bräda, Raven bindningar och Burton boots. hej het tjej!



välkommen hem

välkommen hem lovisa håkansson! en nykter kväll på krogen är inget att rekomendera. jag ska programera in att aldrig vistas i närheten av något som kan kallas varken bar eller nattklubb utan fett många shottar innan. kvällen var ett feeeeeetttt skämt! den började bra med tacos med isac och hanna, vidare till kalle med ellen och titta på G-force. sen gick det utför! följde med mina kära gomms till cheers och där inne började rabaldret. en brud kom och skrek i min kära väns ansikte och gjorde "vettarbortblickenförst"-blicken och skällde på henne för en skit sak och jag i min snällhet skulle ta bort tjejen som gjorde bort sig mer än någonsinn. då hoppade hon på mig och skrek så hon spottade mig i ansiktet. mogen tjej! jag satte upp handen mot hennes ansikte (som för övrigt var typ 3 cm från mitt) och bad henne sluta spotta alkoholsaliv i mitt fejs. stackars tjej! man borde veta bättre än att gå fram i sin feta fylla och skälla på någon på en krog. hennes problem är inte våra problem och om man inte kan tygla sin pojkvänn bättre så borde man inte ha någon! man kan ju inte vara så blind att man inte fattar att ens boyfriend kysser folk hit och dit bara det är en fitta i samma rum liksom.


nu ska jag krypa ner i min sköna säng och sova som en prinsessa. dock utan någon kroppsvärme! hate it!





såhär ska en fajt gå till!


Run this town

hihihi! jag har haft rätt roligt nu på morgonkvisten. i och för sig är klockan tjugo över 4 i skrivandes stund. jag har hunnit klippa Felix och vi har pratat om balklänning och vad han ska ha på sig. vi kommer LÄTT bli det snyggaste paret ever!

när jag vaknade från min skönhetssömn fick jag ett märkligt samtal. min kära vän ellen blev skuren av några fittor på oscars igår! det var tydligen inte allvarligt utan lite skråmor på handen, men seriöst! typ följt efter henne in på toan och skurit henne för att hon snackar med fel snubbe! dör åt alla patetiska brudar här i världen. okej med talkfight, men att cutta någon är väl lite väl överdrivet? det största skämtet är liksom att ellen typ aldrig gjort en fluga förnär liksom. en sak om det hade varit mig eller någon annan brud i gänget.. speciellt mig, för jag kan ju ha attityd på fyllan, men ellen! vill bara skratta de där hjärnlösa hönsen rätt i fejjan. tur att ellen har sina kontakter här och var i krogsvängen ;)


kolla denna roliga länken! också några rötna brudar! ofta man ligger sin boyfriend medans ens unge sitter där bak i bilen?! okej att det kan vara bra att börja snacka sex med sina ungar i tidig ålder, men att låta dom skåda hela härligheten liksom! hahaha! känns som att jag är den enda vettiga tjejen idag. festade inte ens igår! drack inte en endaste droppe alkohol ;) ska inte festa ikväll heller.. har planerat att inte göra det i alla fall!




saknar USA en del

du måste förstå att det är ditt fel



jag är så arg!





bild från london!

my life needs some breathing

such a fool that I've been
I can see clearly now
let me fall
let me fall
hit me hard
so I can understand what I've done




idag är ingen great dag! big no för denna dagen. sov typ inget inatt och vaknade 4 av en skrikande mage. ja, alltså den gjorde ont så det kändes som att det var ett fucking monster där inne som vred och knådade sönder allt i sin väg. inte nog med monstret i magen, nejdå, tor var ute och körde med sina getter (eller vad det nu är han har) och sin hammare. tror ni att han gjorde någon åska? japp, i mitt huvud mullrade det och gjorde ont som aldrig förr. aj aj, tor! på grund av dessa hemskheter så har jag tillbringat min dag på mitt rum. dock är inte det heller så vidare great, för det är så stökigt så jag nästan dör!

jag vet att en del som inte har sett mitt rum skulle vilja göra det. likaså mina kläder. nu är det ju så att kläderna är ju en del, så de får inte riktigt plats där de egentligen skall vara, men jag tänkte att när jag städat och allt sånt så ska jag fota. har nämligen hittat min kamera igen :D wohoo!
ibland är det faktiskt roligt att ha stökigt, för då hittar man saker som man längtat efter och sen slarvar man bort något annat som man är trött på eller inte har tid för och så vips hittas de igen. precis i tid för ännu en förälskelseperiod.

jag är lite less på reklamen på spotify! funderar allvarligt att lägga 99 spänn i månaden för att slippa den. jag sitter liksom här och njuter, så mycket jag kan, av lugn och skön musik. plötsligt kommer jävla tokyo hotel på högsta volym typ. för det första ser de förjävliga ut och för det andra så gör de ingen bra musik.

som ni kanske märker så är detta inte en dag i mitt liv som jag tycker om.. men jag kanske borde! jag menar jag lever ju (även fast att det känns som att jag skulle dö vilken sec som helst) och jag är snygg! även fast att jag inte är sveriges största bloggerska eller har siliconpattar som står som heliumballonger så är jag het! (inget illa om sillisar, ska själv göra när jag är mogen nog för att inse att jag inte borde göra det och att jag är vacker ändå)



blond bild på mig i sjukt tillstånd

Cold like hell

i would spare you from this shit,
if i could
the kiss of life is what I give
you've gotta use before you get used
lost my head on the way
when I fall, no one catch me


idag tog jag äntligen på mig jeans, men fuck vilka jobbiga jeans! jag hade som vanligt lite bråttom på morgonen så jag har inte köra ett morgonkiss. tänkte att jag gör väl det i skolan då.. när jag kommer fram får jag typ ruuuusa in, men den jävla knappen är ju cp formad så jag får inte upp byxorna!! jag får kämpa som fasen och tillslut så funkar det. grymt skönt!
när jag skulle cykla på morgonen så upptäcker jag en snökatastrof (i mina ögon då). jag ska alltså ge mig ut i ett helvetesväder med helvetessnö! gick relativt bra faktiskt, men snön kunde väl ha väntat med att snöa tills jag var i säkerhet på tåget? jag hade på mig mina mysiga UGG´s och tyvärr så är de sjukt nerslitna undertill - alltså NOLL räfflor kvar! jag halkar runt där i blåsten och den hackande snön.
när jag skulle hem hade min huvudvärk och värk i kroppen försämrats drastiskt! dog nästan när jag skulle stå i snön och vänta på bussen (ville inte riskera att mina kära rävar skulle få kravla i brun snö!). när jag sen insåg att jag skulle cykla från tåget och hem fick jag en fet klump i magen. snöflingorna stacks mot min ömma och sköra hud. stackars, stackars, stackars!


jag och Jonathan i lördags på bongo. hehe alkoholen gick ner, tack!


fjorrie och jag. också i lördags




JAG SAKNAR HEMSEDAL! kanske inte fulheten och rötenheten på mig själv då, men det softa och festen! Love it!

walk alone on the road to the light

är det det jag vill? vill jag vandra vägen i ensamhet eller är det bara ett sätt att inte ha några krav och förväntningar på sig? nej, jag tror inte att jag är rädd.




http://www.aftonbladet.se/wendela/article6453372.ab
en länk till en artikel på aftonbladet om vilken tidining som sålde bäst. en med en fet modell eller en med en spinky.. och? ofta det spelar roll om det är en kurvig modell eller en 15 årig liten flicka? många bryr sig säkert, men man kan vara vacker även om man är stor. eller? kolla bara på när man har fått barn, då är det inte så lätt att få bort de där extra kilona. inte heller efter en period med mängder av julbord. hellre äta sig mätt och ha lite att ta i än ett rangel som man tror att benen ska brytas på. fuck kissies åsikt om att låren inte ska gå ihop... man kan la visa fittan för det eller? inte direkt så att låren stänger vägen fram till, ja ni vet vad!
jag har gått upp i vikt som fan.. från storlek 24 - 27/28 i jeansstorlek. det är faktiskt rätt mycket, men ärligt talat så gillar jag mig själv bättre nu. har fått två utstående grejer där jag förut var nästan platt. ett plus i alla fall! jag kanske inte ser ut som den lilla tunna, men varför ska jag göra det? är det sexigt med ett par revben? okej, vissa kanske tycker det, men jag tycker att det ser lite läskigt ut!




vad hände med att bli bra på bild?

drugs in my blood

sitter här nu på morgonen. gick precis upp och slängde på mig något bara. tänkte att jag kunde sminka mig på tåget liksom! Jag vet inte om jag har satt på mig lite för naket klädd idag. visar hela röva ;)


det här tär på mig! det gör så ont att se dig ledsen och jag står handfallen. vet inte vad jag ska säga eller göra. I still love you, my friend!


let me live

you know you gonna help me out!


Imorgon skulle jag egentligen tatuerat mig, men jag är fortfarande osäker på vad jag vill göra så jag fick Putte att avboka min tid. Haha! Jag har så många olika förslag på tatueringar, men det är så svårt att välja liksom. Jag är ju en person som blir trött på saker all the time, så det skulle inte förvåna mig om jag kommer hata migsjälv för att ha gjort en permanent skitsak på kroppen. Var skulle man kunna göra en tatuering på bäst ställe? Jag funderar på att göra en på foten, men den som jag egentligen vill göra ville inte tatueraren göra för att den kommer suddas bort så lätt med tiden. Kom senare på att det kanske hade varit en smart grej!
Funderar på antingen Agnosco veteris vestigia flammae, Dum spiro, spero, Semper fidelis eller något annat. Vad det betyder får ni leta upp själva. hehehehehhehehhehehhe!

skolan jävla skit skolan blä blä blä! upp klockan 6 med tåget och läraren var inte ens där! fuck this och nu sitter jag kvar för har lektion på eftermiddagen.

dör typ

Losing you

Hemsedal var GRYMT! helt sick resa alltså. fattar inte att allt blir ett sånt fett skämt när vi gör något. allt blir bara värre med åren också! undrar vad som händer om sisådär 5 år?
tänkte berätta lite små händelser som inträffade på våran tripp. om jag skulle avslöja allt skulle det ju inte bli lika smaskit för mig att veta det. då vet ju typ hela världen allt om våran tripp sen. nej, nej.. Hemsedal är en knäpptyst oas som aldrig avslöjar något. det som händer i hemsedal stannar i hemsedal!
nu mina kära vänner så ska jag berätta för er om några saker som hände. jag fick ju en ny hightec bräda i julklapp. tack för den!! dock så är jag ju inte direkt elitåkare, men lite väl mycket självförtroende hade jag nog. i alla fall åkte vi några åk med fjorden i barnbacken och sen skulle jag och elin upp till toppen. satte mig bekvämt tillrätta i sittliften och skulle väl antagligen rätta till vanten på något sätt och vips så ser jag hur den gliiiiiider ur mitt grepp och jag bara "nooooooooooooooooooooo!!!!" och den var nere i skogen under liften. tack som fan! nya vantar från celtek som jag fått av pappa. grymmaste och snyggaste och jag blev deprimerad! nog om det än så länge..
vi kom av sittliften säkert och bra och jag spände på mig min coola stass (kände mig för övrigt jävligt snygg och het!). Vi tänkte ta ett uppvärmningsåk i en blå backe men icke! det blev en fett brant fucking svart backe. min tanke när jag gled ner för backen på mage, när snowboarden inte fick fäste, var "tänk om jag ändå var i Sverige nu och slapp alla hemska långa backar!". men nej, jag var ju i Norge och fick stå ut. tillslut när jag hade glidit sisådär sammanlagt 100 meter så spände jag av mig snowboarden i min ilska och tänkte "nej nu jävlar ska jag GÅ ner för backen!". inte blev det heller så.. jag GLED ner för backen. eller nej jag inte ens gled utan jag flög ner för backen. värsta näradödenupplevelsen. tillslut fick jag stopp på mig själv och gav mig ut i skogen på en vandring. efter ett tag kände jag mig så pinsam att jag var tvungen att ta mig ner ändå och vips så gick det guld! man kanske behöver en skogsvandring för att ta sig fram på nyinköpta brädor?
vi var fulla vid 3 på fredagen och gick upp till afterskin. rätt så jobbigt för mina vänner med pjäxor, så då var jag lycklig över mina snajsiga boots! afterskin var väldigt skoj! träffade några norrmän som vi tyckte verkade trevliga som fick vårat nummer och sen bar det iväg hem till lägenheten för att äta mat och supa mer.

de trevliga norrmännen ringde oss och vi fattade inte riktigt vad de sa, men tillslut fattade vi att de skulle hämta oss i bil så skulle vi festa ihop och wihoo tänkte vi då. det kunde ju bli skoj liksom! bilen kom insladdandes och det kändes väl lite läskigt när jag och emelie satte oss i bilen. dörren stod öppen för fjorden och elin var kloka nog att inte sätta sig i bilen. helt plötsligt gjorde han en helomvändning så dörren stängdes och vi rullade på i sjuk hastighet ner för en backe och sen skulle vi svänga höger. blev inte till höger för bilen fick sladd så vi åkte rätt ut i snön. utan säkerhetsbälten eller något. dog typ! nej rätt lugnt men vi fick sparka upp dörren och kubba därifrån. tänk vad de idioterna kunde ha gjort med stackars mig och emelie. har jag lärt mig något? sätt dig inte i en bil med främmande norskar!

jag min dumme fan tog inte med mig några bättre skor än mina mysiga uggs, så jag halkade runt rätt rejält där mellan festerna. ramlade ett antal gånger! på lördagsmorgonen hade jag sån träningsvärk i magen och armarna så att fjorden bokstavligt talat fick dra mig upp ur sängen. den dagen blev det inte mycket gjort, men vid 3 kickade vi igång igen. man kunde väl kanske tänka sig att denna kvällen skulle bli lugnare, men icke! hände ännu sjukare saker denna kväll, men det håller jag inom hemsedals gränser!

helgens fullaste : Emelie Andersson
helgens klantigaste: Lollo Håkansson
helgens "nyktraste": Elin Nilsson
helgens serrisnackare: Emelie Fjordebring


sitter här i ett rum upplyst av tända ljus och har pluggat i flera timmar. vilket skämt jag är som har glömt av hur man gör när man tränar inför prov. har inte haft ett fucking prov på 3 år!!


Nu kommer nätterna bli långa precis som för så längesen. kommer jag klara det? kommer det bli som det alltid varit annars? en bomb påväg att explodera i oförklariga känslor..




enda bilden jag har från hemsedal än så länge... ni kanske märker hur bra vi hade det i våran lägenhet!

It's a price I take

now he takes off her dress
it starded out with a kiss
how did it end up like this?
my stomach is sick
now, let me go!



I don't wanna be without you, babe!

Det är lite kämpigt för tillfället faktiskt. Hatar sånthär!! Whyyy meeeeeeee?

I alla fall så håller jag på att packa. Rätt roligt faktiskt, men jag vet fan inte hur jag ska få plats med allt. Jag har typ inga kläder med mig, men all fucking mat och alla öl tar sån plats.. plus boots, plus bräda, plus hjälm osv... Kommer ha 1 ryggsäck, en fet resväska, en pjäxbag ocg en väska med snowboarden och allt detta ska lilla jag bära. Det kommer sluta i katastrof! Hoppas att det finns lite snälla grabbar på bussen detta året också. Hade varit GULD!

Nej nu måste jag fortsätta packa. Ska hinna duscha, lägga in musik på en ny ipod, fixa bärs och leta upp lite saker. Känns som att det kommer ta lite tid och bussen går 13.10. PANIC!


jag och ellen förra året i Hemsedal. Fett fulla typ!


jag och ellen i Hemsedal igen. Fett fulla igen!

ibland längtar jag till långa nätter

hey mates! ni få som ändå läser min blogg kan ju få ta del av mitt liv. skit i dom andra! jag håller på att packa nu.. eller kolla ut vad jag ska ha med mig. sjuuuukt svårt! jag har ju rätt svårt för sånt över lag och det blir typ att jag slänger ner allt i sista sec!

nu ska jag käka.. hörs kanske sen. puss löööööööööv!

in the ghetto

aiiight mina damer och herrar! lollo is in tha house again!! ligger i min säng efter ett jullov fullt med party och längdskidor. shit! har nog aldrig varit så aktiv under julen som nu. ändå lyckas man gå upp sisådär 10 kilo på typ 2 veckor. (lite överdrift men det känns fasen som att bilringen guppar ännu mer.)

på torsdag åker moi, elin, fjorden och emelie till hemsedal. där ska vi frysa ihjäl, för senast jag såg på vädergrejen så skulle det bli minus 20 typ. fatta hemskt! kommer typ inte kunna prova min nya bräda, men jag får troget ha på mig mina nya boots i alla fall så jag kan styla med något. shit! jag kommer komma hem som en isklump. kommer nog tycka att varberg är varmare än Ibiza!
jag har lite funderingar på vad jag ska ta med liksom. jag är inte direkt guldbra på att festa i snö....! en till grej som jag är lite fundersam över är om man ska kissa ute. seriöst man kan ju inte direkt göra det i smyg för den fucking snön ligger där och visar allt det härliga liksom! ska man ta med sig en flaska som man kan bjuda någon äcklig kille på sen? har alltid velat göra det. typ hämnas för att han taffsar eller säger något ofredande.  jag ska fan göra det! ska bara få med mina kära vänner på ideen. känns som att den kan man inte göra själv... eller?


jag har en till sak att berätta och det är att jag har börjat gå på buggkurs. vet, det låter fett rötet och det är det också, fast rätt skoj. jag och ellen åkte ut till dans dansskola (alltså dan som ett namn och ett s efter typ) och tänkte svänga loss. hoppades väl på ett fräscht ansikte och fine, de tre som var under 22 var väl helt okej. typ om man jämför med resten av 50+arna. alla gubbar var så söta! dock som vissa gubbar gör tittade de mest på min fräcka urrigning. en del visste ju precis hur de skulle ta stegen för att föra sig som en riktig casanova. inte direkt som Heath Ledger, men på sitt egna lilla skäggiga vis. tänkte berätta mer om detta äventyr någon annan dag, för nu ska jag bädda ner mig ännu längre ner under täcket för imorgon ska jag gå upp klockan 6. känns väl lite sisådär faktiskt! jag menar nu på lovet har det väl blivit mellan 11-13 och nu helt plötsligt står klockan på 6.01.

tänkte på en sak när jag CYKLADE (i snön) ner till tåget imorse... nu när det är så mycket snö så ligger all skit på gatan där jag egentligen måste cykla och just när jag cyklar så är det rätt mycket trafik längst vägen så det är lite scary om cykeln skulle få för sig att välta mitt i snön så jag blir en röd fläck på snön.. jag cyklade på trotoaren istället. tror ni att man kan få dispans på att cykla på trotoaren när vägarna är fulla med snö? menar det är ju inte direkt något folk som är ute på en morgonpromenad i kylans mörker.





här lär jag ut min berömda porrdans. gick väl sisådär i min vågade klänning.

RSS 2.0