glöm mig inte, älskling!

HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA mig själv



kaffe och cigg

jag är hemma och jag är rätt död efter gårdagens bravader. fest i Torpa som Kalle hade ordnat. jävla drag alltså och ni som egentligen skulle kommit men som inte kom, ni missade något! kan skriva lite mer om det sen, men alltså folk som inte är med ska inte heller få veta! sådeså! nu ska jag kicka igång igen och röja järnet!
en äcklig bild på min utstickande piercing som ska ut inom kooooort tid! (fast den ska in igen)

känner mig lite lätt som Kissie idag, så här får ni två lookalike bilder.

seriöst?! ÄR det Kissie?! har hon liksom blivit blond?!

planeterna snurrar fortfarande!

vin, vin, vin och åter vin! älskar det! tänk att några futtiga druvor kan bli så GOTT! någon slav som står och trampar med fotsvett. gud! måste vara det som gör det! folk i australien måste ha riktigt god fotsvett, för detta vinet är GULD! livet kan inte bli bättre för tillfället.
ett av mina gigantiska nya vinglas och ett ruffsigt hår.

on the road to the land in my dreams

jag är lite mållös. trött som fasen med en kaffe i handen snicksnackade jag med busschaffisen innan jag klev in på bussen. chocken överumplade mig lika mycket som om jag skulle fått ett fett slag i ansiktet. sjukt snygga säten! jag slog mig ner och blev absolut inte besviken. det kändes lite som hästenssäten. ni vet sådär mjuka och fällbara. saknas bara massage i ryggstödet. mycket plats för benen också. (inte för att jag behöver det. mina ben är ju inte milslånga direkt!). som ni kanske märker finns det även internet. jag bävade som fan för den här resan. inte direkt att man längtar efter att åka buss i över 3 timmar, men med den här komforten gör jag det gärna! om och om igen! (det finns även utfällbart benstöd märkte jag nu). tänk om alla bussar hade sett ut såhär. då hade jag gladeligen åkt land och rike runt!
hemkommen, som ni kanske förstår, från skrivarkursen. jag var nervös innan som de flesta vet, men det utvecklades till en resa jag gärna gör om (helst med samma människor). det var fruktansvärt givande! inte bara för skrivandets skull utan även för mitt inre. de människorna hade verkligen mycket att ge. mycket bra diskussioner och tankar kring det mesta i livet, så jag har inte bara utvecklat mitt skrivande utan även fått vettigare syn på många olika plan. finns väldigt många som hade behövt åka dit med precis samma personer. de hade så mycket att ge! kommer sakna er! (vet att några kommer läsa bloggen, så ta åt er! I like you a lot!)

try to walk away

hjärtslag i ett helvete
vi var kära
men allt försvann
krasades under skrikande känslor
brändes upp i vägskälet
askan blåste bort
försvann i den kalla vinden
kastade vi bort något unikt?
något som aldrig kommer uppnås igen?
eller kommer järnskalet öppnas upp och släppa in igen?
dansa med mig en sista gång
kyss mig en sista gång
sen måste du lämna mig
i eldlågorna som slickar min blottade kropp



the fucking time of my life

tyvärr kära vänner har jag inte tid att skriva i bloggen. är upptagen med att skriva andra saker. ni får snällt vänta tills jag är mogen nog att skriva igen. tills vidare får ni en bild på mig som ni kan beundra. vet liksom att många är lite småkära i mig. i smyg, jag lovar! speciellt en...



jag lyfte händerna mot skyn och frågade gud varför i helvete inte jag kan få pengarna som Beckham får!

förstår inte alla dessa män som i VM tider blir i helt extas. sverige är inte ens med?! kan man ens heja på något annat lag liksom? eller? jag vet inte för jag gillar inte ens att titta på när några överbetalda fånar springer efter en boll. de tacklar varandra ibland och ramlar lite för lätt och blir arga och skriker när de inte får som de vill. förstår inte tjusningen med detta! vissa ser helt okej ut, men vad gör det? man kan väl hitta sånna på gatan också? vad är det som är så speciellt med denna sport mer än öldrickandet och slappandet i soffan och det fejkade hurrandet när något "coolt" lag gör mål? det är mycket torrt på händelser, för det mesta som händer är att målvakten sparkar ut bollen och sen springer de lite, ramlar, blir arga och sen skjuter den andra målvakten och så börjar det om. man ska bli lycklig om man ens ser 3 mål i en match!
jag har denna kväll rakat mina ben och tagit efter Johnnys style med flanellskjorta (är detta att hänga ut?). här får ni se min tolkning av en mycket användbar skjorta. man har ju en ficka!!

en förödande skillnad mellan död och levande

okej, nu är jag arg! irriterad på världen! jag står i duschen och inser att fan, jag ska gå ut ikväll. måste raka benen!! varför? jo, för att jag ska kunna bli accepterad i dagens samhälle. skulle ju bli en fucking förödelse om jag kom med manshåriga ben, Amazonas regnskog mellan benen och revolutionerande hår under armarna. jag hade inte fått ett ord från någon och ännu mindre sett ett manligt kön. hade väl fått flytta till sthlm och hänga på plattan för att ens få en blick från något som skulle kunna kallas person bärandes på en penis. de skulle väl i sin tur endast ta på mig för att de är fruktansvärt höga och jävligt kåta i sitt rus. man tager vad man får liksom. hur rättvist är det att jag ska stå där och lägga ner dyrbar tid på att ta bort något som är fruktansvärt naturligt och som får min dusch att ta märkbart längre tid än en killes. visst, man känner sig fräschare osv men till vilket pris? visst offrar sig väl de flesta killarna och sträcker sig så långt att de rakar sig runt sitt kön, men ytterst sällan! "kom igen nu gumman! så farligt är det väl inte? jag slickar dig sen!" men JO! det är så farligt att få Amazonas regnskog i munnen och fy fan när man ska andas och får in långa leaner i näsan!! det sticks också. som fan! är det inte orättvist att vi ska få en taggig igelkott och de ska få något så lent som vita stenar på Gotlands stränder? jag tycker i alla fall det! är det läge att göra revolt? ska ju ändå flytta snart så jag kanske ska stå upp för alla stackars brudar i världen som får märken runt munnen av att ha sugit av någon... tål att tänkas på!

så, nu har jag fått avreagera mig som vanligt i bloggen. nu ska jag göra mig redo för en orättvis kväll och packa för en weekend med Börje och gänget!


nytt mycket snyggt datorfodral från HUFFDA



vad sägs? plattan nästa?

don't cry

jag har blivit så lipig. varför önskade jag ens att jag skulle kunna gråta mer? lipar ju fan hela tiden! åt minsta lilla grej. vad är det för fel på mig? tittade på ett avsnitt av 16 and pregnant och jag lipade från början till slut. låter det normalt?

fattigjon

kylskåpet är sönder, så vad gör jag? jo, jag tränar på att vara fattig som fan. dricker tee utan mjölk och äter tonfisk ur burk. är det såhär jag kommer leva framöver vet jag inte riktigt om jag vill vara med. dock är det en liten tjusning med det också.

den som är för feg trampas ner

provklippning och arbetsintervju för Alex Verdini och Adam og Eva idag i Oslo. jag hoppas att det gick bra, för det kändes bra. inte direkt att jag råkade slänga ur mig något hemskt eller klippa ett jävligt fult jack eller nått. bra för mig att jag kan framställa mig själv i så bra dager liksom. nice!
eftersom att jag aldrig varit i Oslo (förutom på genomresa) så fick jag även en guidad tur av en Jaguar. har nu sett lite var man ska bo och inte bo. jag hoppar lite lätt i sängen av lycka över att jag snart kan sitta och dricka vin i mina nya vinglas. mysa med en kudde eller vafan som helst och bara leva livet. lära mig alla de saker som man borde veta liksom. klara mig på mina egna vingar. undrar verkligen hur det ska gå! kanske kommer hem om ett tag för att det inte funkar? haha nej, dessa jobben är typ drömjobben. skulle inte kunna bli så mycket bättre faktiskt. värsta möjligheterna!
ligger för tillfället och snokar igenom min nya mac och försöker lära mig lite. är ju inte så datorteknisk som vissa vet.. håret är som ett stort skatbo av bilresan. hatar att åka bil så mycket.. blir så rastlös! fast om detta går vägen så var det lätt värt det!
förresten så hittade jag en mycket rolig grej på min älskling.. nämligen att man kan ta kort med den! nu kommer ni säkert få se massa heta bilder av mig när jag ligger och slappar eller när jag är på g och kanske till och med lite tillfixad. det är ju sån himla procedur när man ska ta bilder med en kamera.
tyvärr har jag inte så mycket roligt att skriva. får bli en vacker och smickrande bild på mig själv istället när jag sitter här lite smutsig, i glasögon och fett tovigt hår.

no sense makes sense

inget vett gör det vettigt - charles manson


if you love me baby, work it out

ingen utgång för mig ikväll och ingen i helgen heller, för då kära vänner sitter jag och skriver noveller med b.la. Börje. ska nämligen på skrivkurs så jag kan dra in lite extra pengar på att bli en sjukt bra författare. man kan ju alltid önska ;)

 



felix och jag på balen. kommer lägga upp bättre bilder :)


ett liv tomt på blommor

kära bloggläsare! här kommer äntligen ett inlägg för er som varit förväntnsfulla (david) eller bara nyfikna på hur mitt händelserika och i stunder glamourösa liv ser ut. jag har tagit studenten, gått balen, varit på ofantligt många studenter och i alla dessa samanhang druckit en del alkohol. kroppen dör nog snart lite smått sådär. börjar nästan få ont i njurarna (tror att det är njurarna för jag vet inte riktigt var de sitter, men det låter bättre än att säga typ lungorna för de vet jag ju var de sitter). under balen var jag himlans fräck. nitar och läder och ett flätbo på skallen. så elegant kommer jag nog aldrig vara igen. trivs rätt bra här hemma i myskläder och utan bh. kanske inte så sexig stass, men det är det som är guldglimten med att vara singel. man kan gå runt precis hur som helst utan att behöva vara sexig för någon. för som anna anka säger måste man fortsätta vara sin mans flickvän, för annars skaffar han sig en ny. vilket öde att kämpa för att hålla kvar något sånt. skulle jag nog inte riktigt orka. bättre att ha pojkvänner till låns, för då kan man gå runt i sköna kläder utan bh och trosor. LOVE IT!

tänkte också nämna att jag är mycket nervös. ska till oslo imorgon nämligen och gå på två intervjuer. nice, nice! hoppas att det går bra liksom. jag har precis fixat med alla blommor jag fick under studenttiden och det var kämpigt. ska torka alla rosor hade jag tänkt. lite gulligt att ha i en lägenhet sen (havasi, du får bara ta att mina blommor ska vara där). dock har jag lite panik inför det här med blommor och lägenhet. måste lära mig om detta.. pinsamt nog har alla mina växter dött trots att det har varit sånna som endast kräver ytters lite vatten. hur ska jag klara ett liv med en lägenhet som innehåller blommor?! det känns ju lite tråkigt att leva i ett hem utan något som doftar gott. känns lite kallt att bara ha torkade blommor med.



hold me now

so you are lying in your underwear
in someone else's bed
and the silence are so dangerous
how did I end up all alone?
how did we all end up dead?


come along

nu ska bilen köra mot tyskland. vad gör man där då? jo man inhandlar drycker som inte är läsk, kaffe, the, vatten eller någon annan töntdryck. här köper man mogna vuxendrycker! yeah right!

jag ska minsann lyssna på älskade p3 hela vägen, för annars kommer jag få flipp. har ju ingen musik på telefonen sen den jäveln tappade allt. bara försvann ju. POFF!


full för fucking kärlekens skull?

borde jag skriva något? nej, egentligen inte. jag har supit bort min ångest. men försvann den? nej! vilket jävla skämt!

dripp dropp

jag satt på tåget innan och svettades som en jävla gris! (inte för att jag vet om grisar svettas, men det lät bra). har allvarliga funderingar på om klimakteriet uppenbarar sig i mitt liv med stormsteg. ofta man svettas så mycket annars! kanske inte framställer den bästa sidan av mig själv, men min blogg går ju lite ut på att skriva om mina missöden och problem i vardagen. tillbaka till klimakteriet.. vad går det ut på? ingen mens, man svettas men vad mer? för det där med ingen lingonvecka låter rätt nice. inte för att den är en del av mitt liv nu heller, men ändå! kom på nu också att man inte kan skaffa någon skrikande unge heller och det vill man väl? de är ju trots allt rätt charmiga ibland. att svettas mycket är dock inte heller särskilt nice. tror att jag skippar klimakteriet! det är trots allt 2 mot 1. 2 av 3! jag skyller nog hellre på att det är satans varmt ute...

läge att steka i solen så jag inte ser ut som en vit pingvin när alla pepparkakor kommer hem. hoppas att ni är liiiite kräfta i alla fall!


ett beroende att dö för

är rätt sugen på vin och mycket mindre sugen på att städa. min förkylning tar för övrigt kåååål på mig!




har för övrigt pimpat mina dojjor!

jag var en vinnare

Jag känner att jag borde göra en förändring gällande mitt hår. långt, lysande blont hår... Liten, kort och allmänt söt! Vad hände med den coola tuffa bruden? Nu är jag med den blonda, lilla bimbon och vilket är bäst? Man får ju ut mest på detta utseende, men på vilket sätt då? är det värt att klassas som en allmän madrass? (inte för att det är så i praktiken). Eller skulle det vara bättre att bli sedd som en smart och seriös brud? Är det okej att folk antar att man är en vandrande pussy bara för att man är blond?
Folk tror vid första anblick att jag är jävligt osmart, men det är jag verkligen inte! Jag är smartare och har vettigare saker att tillföra ett samtal än många andra.
Jag togs mer seriöst när jag hade kort hår. Kan det bero på att i princip alla morsor klipper av sig håret? För när man får barn borde man väl börja bli lite seriös kan man tycka.. Tänk om jag hade färgat håret rosa.. Hade jag fått annonsera för att ligga då? Typ lämna in egendesignade pennor i baren och hoppas att någon lika ensam och kåt själ (som jag borde vara då) läser texten:
"kåt brud, ring ca 1:45 så knullar vi" och så ett telefonnummer.


not one of them involving you

jaha, efter några timmar på cheers är jag nu hemma för att fixa det sista inför skolan. var ju där idag och fixade MVG i psykologi B. nu får ni passa er så jag inte blir någon psykologkärring som babblar på om hur man ska finna rätta vägen genom ett krossat hjärta. vad hände på cheers då? nej, ingenting! inget speciellt i alla fall.. var de gamla vaniga som alltid är lika fulla plus några snubbar från coop som trodde att de var jävligt tuffa. eller i alla fall en. stackars sate! lär dig ragga om du nu ska göra det. skäms å vissa vägnar när de förjävels försöker ragga. ni vet sådär klumpigt så man får en klump i magen för att man tycker så synd om dem. nästan så att man skulle hyra någon som går hem med dem för att stilla sitt dåliga samvete. oj, vad jag är elak! ska gå en snällhetskurs. vad tror ni om det? en snäll och glad blogg istället för en bitter och pikande?



typ såhär ser jag ut när jag ser hur vissa raggar. det enda som lyser på mig är piercingen...

fiskfitta?

medans jag ligger på altanen och svettas i solen, så lyssnar jag på ett samtal mellan två brudar. den ena skriker till när en spyfluga återkommer gång på gång och sätter sig på hennes trosor (alltså mellan benen). hon blir lite upprörd för hon antar att hon luktar fett äckligt. jag ligger och skrattar lite smått åt detta. dock avslutades samtalsämnet rätt fort, för jag antar att den andra tjejen inte uppskattade det, för hon skrattade inte alls.

nu till mina tankar: dras spyflugor bara till sånt som luktar äckligt och om det kommer en spyfluga borde man då kanske tänka på hygienen en smula?



bild från när jag var modell förra gången

tågtankar

Mitt emot mig satt en medelålders man. Han hade skjorta och såg rätt trevlig ut. Sådär snäll, men han var väldigt irriterad på en skolklass som skrek, pratade och tuggade för högt (själv satt jag med hörlurar för att stänga ute ljudet av jobbiga fjortisbrudar). Han var en sån där snällis som inte hade för lång ögonkontakt, men tittade ändå, han sa inte till den jobbiga skolklassen utan han satt lugnt och tittade ut genom fönstret och smuttade på en Cola. Ibland tog han på sig sina glasögon och försökte läsa, men slutade ganska snabbt och blängde lite över axeln på skolungdomarna. Märkbart irriterad. Jag upptäckte att han kommer från Danmark, för han hade manschettknappar med danska flaggan på. Vad betyder det? Att han älskar sitt land så mycket att han hatar alla svenskar som pratar för högt? (till saken hör att det bara var ungdomar från mellanöstern) Älskar han sitt land too much eller tycker han bara att det är snyggt? Jag ville fråga, men vågade inte. Tråkigt nog är jag i detta fall mycket fördomsfull. Eller är jag bara nyfiken? Är jag nyfiken på varför en medelålders man har danska flaggan som manschettknappar? Brukar folk ha det? Kan det verka stötande och i så fall varför? Hade jag bara mycket tråkigt i min ensamhet? Jag röstar på sista!

jävla fail

okej, smart av mig eller jävligt korkat? skulle återställa min kära telefon och så försvann allt för jag glömde att återställa säkerhetskopian och nu har jag ingen aning om hur man får tillbaka den. too bad för mig liksom. fast på några sätt bra. ska göra för och nackdellista:

positivt:
  • rensad kontaktlista (massa sjuka nummer som bara skulle bort)
  • ingen risk för att dra iväg ett fyllesms
  • kan verka lite cool och inte veta vem det är som smsar eller ringer
negativt:
  • alla viktiga nummer är försvunna
  • alla nummer till gamla kompisar som man borde höra av sig är försvunna
  • jag kan inte längre stoltsera med att ha många kontakter

om ni vill ha ett fylle sms, ett fint kärlekssms eller bara ett hej då och då så skicka era nummer via sms!
har ännu en undersökning på G

for the first time

tvivla alltid på de löften du fått. se dig aldrig om när du gått. ta den lilla njutning du får. ångra aldrig något du gjort. - beskrivning på hur jag ser på livet! hur ska man annars se det liksom? såklart finns det dispans på vissa händelser, men över lag så är det såhär. jag menar man håller inte alltid vad man lovat, om man ältar saker som har hänt mår man bara kasst, man måste ta vara på det njutbara i stunden för den kanske slutar komma och man ska inte ångra något. man kan vara mindre stolt över något man gjort, men ordet ångra är så dumt! det var ju det man ville i just den situationen.

ligger för tillfället i vår feta gästsäng och har på mig skorna jag ska ha på balen. måste ju gå in dem. dock går jag inte nu, men jag har i alla fall på mig dem. är ju alltid något! fixar det sista med projektarbetet och det ska bli sjuktligt skönt när det är klart. pallar iiiiinte mer!

haha, jag min töntige fan grät idag. jag gråter aldrig, men nu fan framkallades tårarna av (för att vara ärlig) jävligt sanna ord. antar att jag inte inser bara. vill nog inse, men stöter bort det för att det är jobbigt att behöva ändra på sig. dock var det mycket skönt att få lipa en skvätt. få ut känslor liksom. måste lära mig att gråta! dock är man så jävla ful när man gör det, så jag ska göra det i smyg. kan man gråta snyggt förresten? jag som är så grym och snygg borde ju kunna lära mig det. ska göra det faktiskt! ska lära mig att gråta som på film där tårarna rullar lite nätt ner för kinderna och man inte skriker, snorar och hulkar.


just wanna go home

inatt låg jag i en fet dubbelsäng, själv! förut har några brudar varit snälla och joinat mig, men inte inatt och det var så ensamt! vill inte sova ensam! jag vill åka till Gotland och gå topless i solen och ta ett dopp i poolen, gå och hälsa på hästarna, klippa den feta gräsmattan, snickra lite, dricka saft och äta bullar, äta jordgubbar med mjölk med en knäckemacka till. jag vill mysa med mormor och morfar! jag vill gå runt på gräset och känna mig fri. åka dit där ingen kan nå en (om man inte vill). stänga av mobilen och bara leva som jag gjorde när jag var liten. åka på lite bilturer runt på gotland, följa med morfar till pannorna, åka in till Visby med mormor och handla, åka till havet och plocka fosiler, måla tavlor med mormor, baka, laga mat, spela de roliga spelen på morfars dator, gå upp på vinden och hitta skatter, klä ut mig och bara leva. jag vill åka NU!


RSS 2.0