You got The dirty love!

Idag ägnar jag en tanke åt alla stackars singelkillar där ute. De måste ju leta upp, böna & be, någon för att bli man idag. Det är ju beef & blow job day och det innebär ju att det är en dag att hylla att man är i ett förhållande. Blow jobs hela dagen - for free! Det är väl typ alla hjärtans dag och denna dagen som är tillägnad människor med förhållande. Vi stackars singeltjejer får väl offra oss för att stimulera rättvisan i samhället? Tur att det är onsdag (för vissa). Synd att det i Hemsedal innebär fest.


En av alla stackars singelkillar!

you'r voice are inside my head

jag har haft de roligaste och sjukaste utekvällarna på länge. har dock hållt mig i skinnet så jag har inte behövt spy över mig själv av äcklighet. ganska glad för det. jag kommer snart hem. har fått jobb i göteborg. då hoppas jag på en återförening av mig själv. hoppas på att mina två sidor har slått sig samman och skapat något som kan kallas en. börjar kännas lite kluvet nu. börjar kännas lite wierd nu. börjar kännas att det är dax nu. komma hem. känna salt vind i håret. få lite ordning och struktur. sluta fly och banna andra. besegra ångest. komma på fötter. jag kommer älska det!

Hej jag heter Lovisa
Jag tror att jag är jävligt speciell
men vi lever nog i samma hell
egentligen totalförändrad
men på ytan identisk
vill komma åt något annat
men jag har stannat
jag är fylld av begär
av något som lämnas utanför min sfär
om du skulle fråga om sanningen
skulle jag förneka
och jag kommer fortsätta tveka
jag fattar inte vad som har hänt
vilka broar som jag har bränt
försöker skapa en lögn
blunda för verkligheten
men sanningen bakom ridån
är något jag ibland ser
kanske har jag tappat det helt
kanske spelat för många spel
när jag kommer på det
hatar jag mig själv
för jag har ingen jävla aning om vad jag håller på med.




life can make strangers into lovers

jag har som vanligt kommit in i förändringsmoodet. jag vill något nytt. är trött på det mesta. mest av allt är jag trött på att åka buss. jag brukar älska att åka buss, men idag tycker jag att det är förjävligt. finns inget eluttag här. borde inte alla bussar ha det?!
jag hörde i förbivägarna om att det ska öppna en strippklubb i malmö, som hör och häpna, inte har något alkoholtillstånd. de ska alltså servera sina kåta kunder läsk och te. kanske inte är lika barnförbjudet då? hela familjen kan ju gå och titta på nakna tjejer som åmar sig runt en stång. trevligt eftermiddags nöje.
ska även göra ett erkännande. jag vill ha en lover. ni vet inte förhållande och inte någon fuckbuddy. en som bara är där. en lover. det vill jag ha. någon som boostar mitt numera halvkassa självförtroende. det är tur att jag kan driva om mig själv. annars hade jag nog varit long gone vid det här laget.

RSS 2.0