fötter i klämmm!

herregud vad mycket folk och herregud vad mycket knasigt folk det finns. man kan ju gå runt och fnittra hur länge som helst åt vad som helst. jag och Becca har vandrat runt på stockholms gator och shoppat. hittade fina saker som ni får se bilder på när jag kommer hem. det blev två bodylinnen från weekday, ett par platåsneakers från H&M, två toppar/tunikor från en secondhand butik och en kjol och leggings från Gina. köpte även ögonskuggor och glitter på Åhlens också. helnöjd! ska kanske köpa en grymt häftig röd hatt imorgon som jag veeerkligen vill ha! tycker att hatt är rätt coolt faktiskt.

ikväll ska jag och Becca äta god mat och titta på melodifestivalen. mello + lollo = inte riktigt match, men det duger och kan vara skoj. det ska i alla fall vara väldigt mysigt att tillbringa kvällen med min kära faster.

stockholm

tjoho hej hej hallå! jag har rest från klockan 1 idag. först följde jack mig till tåget och så tog jag det som gick klockan 13.02. fick vänta i typ 15 min i varberg för att tåget mot göteborg skulle avgå. under den tiden kom min kära mor också som blev min resekamrat. i gbg hoppade vi på tåget mot stockholm. jag somnade nästan direkt och sov halva tiden. när jag vaknade upptäckte jag en liten tjej som var så gryyyyymt lik pungråttorna i ice age 2. (jag hoppas att ni har sett den för det är den roligaste ever!). kanske lite taskigt att säga det, men hon var verkligen lik, men ändå söt. sen var det en gubbe bakom oss som var i desperat behov av att prata i telefon, för han pratade konstant hela vägen från gbg tills han skulle gå av i katrineholm. jag knäckte mig lite.
vi kom i alla fall tryggt fram till elstockolmo! vi hittade vägen hem till min kära faster. nu sitter vi i soffan och dricker tee i Beccas suuupermysiga lägenhet. sådär litet och murrigt typ. hehe! lite så som jag vill bo sen. nu ska vi snart sova, för imorgon ska jag och Becca spendera pengar. kommer kanske bli lite trångt för det är ju direkt efter löning och lördag osv. det ska i alla fall bli kul att få sätta sina fötter i mysiga butiker och åååh! nu vill jag att det ska bli morgon nu!

puss och godnatt snyggingar!

ge mig tvåan

elin ,
åh nej
elin ,
på tal om tvåan
elin ,
hörde typ om en astjock tjej
elin ,
som var så stor
elin ,
så hon bara kunde ta den i tvåan
lollo :*
HAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

detta var dagens roligaste! tänk analsex varenda gång man vill ha lite njutning. alla njuter ju säkert inte ens av det. det kan ju göra rätt ont liksom. åh herregud vilken bastant brud det måste vara. undrar hur det låter när hon går. typ bambambam eller nått. ojojoj! tänk att få gräva sig fram till hålet som egentligen är skapat för att få in något hårt... eller om man skulle få gräva sig fram till grejen som ska vara hård. de har säkert väldigt mycket hjärta ändå, så jag ska inte klanka ner på dem som får en partner som måste kämpa extra mycket eller som löper stor risk till att få en annan hudfärg när de utför sina sexuella lekar. en del tänder väl antagligen på sånt, men jag kan erkänna att jag hade inte känt mig något vidare bekväm med att bli mosad medans jag skulle stoppa den någonstans.

jag tänkte informera er om mitt och andrees gemensamma beslut om att vi skall vara vänner istället för tillsammans. alltså inget giftemål för våran del.. tyvärr! mamma kommer inte uttala sig om detta heller med en lapp i handen. pappa ska inte heller ge sitt tyckande utan vi är självständiga människor som lever på 2000 talet och bestämmer själva. alltså heter vi inte daniel och victoria!

make a new day

det har hänt en sak som möjligtvis chockat sverige och världen, men jag tänker inte skriva om det för jag anser inte att jag har några bra åsikter om det. jäkla giftemål hit och dit! jag vill att någon av mina vänner ska gifta sig så att jag kan få göra  mig grymt snygg och kanske till och med få vara brudtärna och ligga med en best man. jag hoppas att det är så på bröllop och att den där best man..en är snygg. annars är det ju åt helvete! seså mina vänner... gift er och se till att skaffa en snygg best man så att någon här kan bli lite lycklig! hahaha! skämt åsido



jag har trånsjukan. jag vill ha något så mycket att det är jobbigt. jag har nog aldrig velat ha något så mycket som detta. eller jo det har jag defenitivt, men detta är så rötet att jag knäcker mig åt mig själv. jag är lite patetisk just nu och det är lite roligt att JAG för en gångs skull verkligen viiiill. haha! kan inte sluta skratta åt mig själv och tyvärr tänker jag inte skriva här vad detta är som gör mig till en så annorlunda person, för ni skulle bara tycka att jag var helt cp och sjuk i huvudet (om ni nu inte redan tycker det). det för dock med sig lite problem. eller ja, lite och lite det beror på hur man definerar det. åh, herregud! jag ska lägga av med sånthär!

jag ska i alla fall iväg och träna cheerleading nu. hehe grymt snygga är vi!

nervös med fjärilar i magen

åh, matte är så grymt tråkigt! jag är inget mattesnille och jag anser att jag kan den matten som jag behöver. detta är så sjukt meningslöst. de flesta tycker säkert att jag är barnslig som skriver såhär, men det är min åsikt. visst jag kanske vill plugga vidare och visst jag vill bli designer och då måste man kunna räkna ut mått och shit, men seriöst, detta är något fruktansvärt hemskt!

mjao

all I wanna do is (BANG BANG BANG) and (KAAAAAAAAAACHING) and take your money

jag vaknade nyss och har upptäckt att min näsa gör jätte ont! typ öm och jag vet inte varför. äh, det går över tills att jag gifter mig.

idag ska jag vara i skolan, klippa caap när jag kommer hem och sen dansa. jag borde få in lite andra saker där också. hoppas att det ordnar sig.
jag är grymt sugen på Stockholm nu faktiskt! åker klockan två på fredag för er som inte visste. passa er alla stockholmare, för här kommer lollo och erica och gör sthlm jäääävligt osäkert ;)

some I murder some I let go

great song! i'm in love tack vare amanda. hon är rätt dum ibland när hon smittar av sina låtar på mig så att jag fastnar i dom och kan absolut inte slita varken ögon eller öron från min dator. shit, vad jag egentligen inte borde ha datorn i knät utan egentligen läsa den jävla boken. om ni är intresserade av vilken låt det är så kan jag säga att det är flera låtar som jag är väldigt into för tillfället. alla är dock inte amandas fel utan vissa är mitt eget. (jag varnar känsliga lyssnare) de är i alla fall:
paper planes - M.I.A,
break you - Marion Raven,
heartbeats - Jose Gonzales,
Silence - Blindside,
decode - Paramore,
misery business - Paramore,
human - The Killers,
remember - Air,
I miss you - Blink 182,
don't forget em - Consequence,
Rootless tree - Damien Rice,
breath no more - Evanescence,
dying - Hole,
Sheila - Jamie T


det finns ju såklart mååånga mer, men dessa är de som är närast mitt hjärta just nu. åh, vad jag älskar dom!

jag har kommit på en idé.. men jag ska inte dela med mig av den innan den har satts i verket. MOHAHAHAHAHHAHAHHHAH! (skrattar så som Dr.Mugg)

nu ska jag städa iordning på mitt rum för att sedan somna med min helvetesäckligaengelskafittbok över huvudet. jag dör på detta. min engelskalärare (mikaela) vill antagligen ta död på alla som vill ha VG och MVG. fy fan! det är ute med mig. jag är ute som person. jag kommer bli en vandrande vålnad precis som fantomen.

nej nu ska jag sätta igång att förbränna lite kalorier (för det har jag läst att man gör när man städar) hemskt vad smal jag borde vara då. oj, oj, det måste vara något fel på mig! hejdå!




I don't care if you hate me
I know you can't live without me
sooner or later you'll understand
I gave you all, but it wasn't enough
now you are gone gone gone
but you remember every word I wispered in your ear
you can see me in your dreams like an angel
and you'll come back
sorry, it's too late to apologize!

sex, sex och åter sex!

detta är helt sjukt! jag blir öööverlycklig. tänk att de säljer sånt här så billigt i ullared. ganska grejt liksom. blir en tur till ullared inom snar framtid. hehehe! kanske inte

lejondrömmar

oh oh! jag har lyssnat på Blindside hela kvällen igår och nu på morgonen. de är faktiskt riktigt bra. jag är lite glad för att jag har börjat lyssna på sån musik igen och inte bara massa depp i depp. eller ja ellen säger i alla fall att jag bara lyssnar på sånt och jag antar att det stämmer.

åh vad jag hatar just nu! eller jag hatar inte men det känns inte okej för tillfället. jag känner mig som största svinet. jag vet inte svaret på en fråga och den frågan sårar en person mer och mer för varje dag typ. att man inte bara kan säga ja eller nej? jag förstår inte svårheten i detta. två ord som är de värsta jag vet. skulle helst leva ett liv utan dessa helvetesord. blir så irriterad på orden att jag snart ska börja leva utan dem seriöst. vet dock inte om det skulle gå så bra. man kan ju iofs använda andra ord som t.ex. absolut eller verkligen inte. fast det blir mer ett mer hårt svar i så fall och det kanske sårar mer. åh vad det är jobbigt att vara människa ibland. hoppas att jag blir ett lejon i nästa liv.

taggtrådssömn

har ni tänkt på hur mycket pengar alla kläder i din garderob är värda igentligen? jag hade tänkt att räkna ut det någon gång, för man kommer ju ihåg ungefär vad de har kostat liksom. jag tycker att det skulle vara ganska intressant faktiskt. typ alla trosor och sockar kanske man inte kommer ihåg, men ah, lite i alla fall!

idag hade jag och paula permanentkund och det gick great! hon blev super nöjd och jag tyckte att det var snyggt.

jag har sett killen i ina drömmar. alltså shit vilken pudding! lagom trashig och åh vad sexig! jag blir kåt av bara en snegling liksom. oh my god! jag skulle bli världens mest tillfredställda flicka av bara en liten lätt beröring. give me a kiss, my dream boy! hehehehh elin vet vad jag menar. right?! (;

idag gjorde vi ny dans på cheerleadingen och den är super mycket roligare än den andra så det känns nice! jag är helt hyperglad och allt. men nu ska jag städa lite och läsa lite och ha sex! tack och hej


idolrobin och korta shorts

cheerleading i Skene igår. det var skoj och vi fick god smörgåstårta. robin från idol var faktiskt där och jag blir så ledsen när jag ser vad de har gjort med honom! han var en heting till max på audition men sen har de förstört honom till en översminkad 14brud. han hade feta lagret foundation och det är så osexigt (på vem som helst). fine om killar har smink, jag kan förstå vissa, men ffs ha det på ett snyggt sätt. robin har snygg stil och han skulle kunna vara en pärla, men han förstör sin yttre skönhet med ett lager som ger ännu mer finnar. blir väääldigt besviken!

jag ska strax ta på mig kläder för att dra mig mot skolan. känner för något riktigt slappt, så det blir nog baggy, långtröja, stor t-shirt och en hood. "hello boy" kommer alla tänka, men jag bryr mig inte, för jag gillar´t!
idag har jag lite inplanerat faktiskt. kommer hem från skolan 16.34, 18.00 träna dans, 20.30-22.00 cheerleading och däremellan ska jag läsa ut en engelskabok på några hundra sidor. känns inte så jäkla guld. efter allt ska jag städa mitt rum också.

igår hatade jag mig själv rätt hårt när jag kom hem. mamma och pappa var inte så glada på mig och ja, det blev inte någon bra blandning av att jag var hungrig och de besvikna.


mello = patetiskt

jag kanske också ska lägga en kommentar om melodifestivalen fastän jag inte tror att någon vill höra min åsikt. jag är nämligen ganska emot musiken som spelas där. känns bara så fruktavsvärt RIX FM och så fruktansvärt opersonligt. nej mello är ingenting för mig, men jag såg lite igår faktikst och jag såg de bidragen som vann.. jag tycker att Molly var duktig faktiskt, men EMD vad van är de för stållar? det enda de har är ett snyggt yttre och en grym charm. no more no more! om de hade haft något innanför skallen skulle de inte stått med varsinn träpinne och viftat lite och försöka likna några sexiga hunkar. om åtminstånde någon kille kunde vara lite naken i melodifestivalen så kunde jag sträcka mig till att titta. okej, förlåt alla som klassas till barn (vilket antagligen jag också gör) och som inte ska se nakna bilder på TV. jag tycker att det är lite cp att det får hänga uppe reklamskyltar på tjejer i underkläder och att det får visas sexuella scener på TV, men man får inte vara naken och bla bla. äh, nu svammlar jag för jag har precis vaknat. ska snart iväg till skene för att dansa på matchen där. ska bli skoj :)

katta

kvällen igår kan sumeras som katta! jag, elin och fjorden började förfesta hemma hos mig med vodka. elin agerade drinkblandare och det blev riktigt grymma och goda. de sveptes ner lite för lätt kanske, men vi hade väääldigt kul. lyssnade på gammal musik som t.ex. spice girls, Ateens, Caramell osv. vi gjorde också en egen musikvideo till fives låt 5. den blev typ bättre än orginalet. lovar! efter ett tag kom Loffe, Gustav, Oscar och Ricky med glada miner. vi sjöng singstar och groggade lite till. härlig tid det där ja. elin spillde ut en drink på mitt köksgolv så fjorden skulle skura. jag slängde ut mattan i snön på altanen för jag fick för mig att snön skulle suga upp det klabbiga. nej nej så var inte fallet upptäckte jag idag. hur fan tvättar man en plastmatta? :S (glömde säga att daniel också kom) vi var ganska hungriga kring 2 så vi styrde stegen till campino och precis innan därförsvann våran disktrasa. den är fortfarande putts väck. buhu! på campino var det lite roligt folk. eller ja.. en kvinna som skulle söka till ensam mamma söker. hon åt typ upp min kebabrulle. det ko också fram en trevlig prick som inte fick bort min skönhet från sin näthinna. där träffade vi också steinar. han är en trevlig prick från Island.
på vägen hem träffade vi en märklig ung man som låssades att han var från frankrike och bara pratade lite svenska. idiot enligt mig! jag och elin skulle tvätta oscars byxor så alla vandrade ner i källaren och den där franska iddin blev as skraj där nere och tyckte att vi var obehagliga och att stämningen var läskig. vi smiskade honom lite med en mattpiska och då fick han antagligen nog, för när han kom upp i mitt kök blev han ännu räddare när han såg alla knivar som vi har. haha!  han gick här ifrån då. tur var väl det! jag skulle erbjuda sängplats för ricky och oscar så de fick ta gästrummet. den ena sängen var inte så hållbar (eller så är vi vääääldigt feta) för när jag, elin och oscar satt i den så knäcktes den. jag höll på att dö av panik och ringde 118118. markus hette han som svarade där och han knäckte sig totalt åt mig när jag frågade om han kunde fixa någon som kunde fixa sängen klockan 4 på natten.
jag höll på att dö när elin kom inspringande på mitt rum klockan 7 på morgonen och var väldigt kåt. hahaha! det var en kul kväll.

idag har jag och elin städat och skottat snö. det gick bra men var lite jobbigt och nu är jag nästan lite arg för att det snöar så mycket igen så att jag måste fixa det imorgon igen. isac vägrar och då måste jag göra det. herreggguuuud! andree kom hem idag också så han följde med mig och isac till farmor och farfar för att äta god mat. nu sitter vi här med ostbågar, chips, godis och dipp och ska titta på en film. myspys!


jag ska också nämna att jag skrev fel på namnet i förra inlägget. han heter ture och inte tore som jag skrev. jag vet klart och tydligt att han heter ture och jag vet inte varför jag fick för mig att han hette tore. ibland fuckar hjärnan en del och då kan det bli fel i fingrarna. förlåt så mycket ture! hoppas att du kan förlåta mig. (A) alla borde förresten veta vem ture är för han är en av de gulligaste killarna jag har träffat. helt ärligt!


oh no

vad är en helg utan skador? ingen helg som existerar i mitt liv i alla fall. klippte nyss fiona och vad tror ni händer? jo jag knipper mig i fingret så en jävla flärp öppnar sig och det flödar blod. lyckat lovisa håkansson... lyckat!

jag har upptäckt spotify eller ah, Tore upptäckte det åt mig. gullig grabb! haha :) så nu ligger jag åter i in säng och lyssnar på musik och läser. dock är det sigur rós vackra toner som smeker mina öron. känner att det kan behövas ganska rejält denna dag. mamma och pappa har åkt nu så jag måste komma på något att äta. är faktiskt inte så hungrig, men jag måste nog äta ändå, för mat är gott och det är dax för min matklocka att ringa. den är inställd på mat, medicin, dator, städning och att fundera över hur jag ska komma vidare till nästa punkt i livet. den är även inställd på att fundera extra länge över problem. låter det som en kul skalmanklocka? vilken tur att jag ser så bra ut då, så kanske mitt liv jämnar ut sig lite med mitt vackra yttre. pffffssssttt!

hoppas att fjorden och elin kommer snart så att jag kan dricka vin. jag längtar!

I think I know

I used to know you so well
but now I don't know you anymore
I think I know why

idag mår jag bra, lite trött, men bra. ligger för tillfället i in säng och blandar läsande med datorskrivande. lyssnar på paramore också. har lite lätt (stort) damp på in dator för m:et på tangentbordet vill knappt fungera så jag får sudda och trycka jätte hårt hela tiden. jävla cp!

min mamma kom hem innan och hade köpt saker till bröllopet hon och pappa ska på i helgen. hon hade köpt stay ups. jag älskar min mamma. haha!

åh gud!

jag är hemkommen med fler blåmärken än vad jag har vanlig hudfärg (typ), för jag har ramlat med min snowboard en del och åkt pulka/svartsopsäck. det var verkligen varit kul! om jag säger after ski från ca halv 4 varje dag med massa öl. vad säger ni då? eller om jag säger maaaaassa snö och grymma backar? eller kanske fest? jaja, det har hänt mycket och det mesta ska nog stanna där det hör hemma. jag har i alla fall gjort några grymma vurpor, träffat massa mysiga människor, fått leka i snön (som jag längtat efter så mycket) och så har jag åkt snowboard. jag tänkte lägga in bilder imorgon om jag kan röra mig med den träningsvärken som jag har. helt sjuuuuuuukt!

haha

jag sitter på min säng och håller på att kollapsa. det är fucking 6 grader minus ute och det sticker i min kropp. tänk då kylan som inte kommer lämna en milimeter varm hud på min kropp, när jag åker till hemsedal (vilket jag gör om 1½ timme. jag har varit uppe sen 8 för jag hade inte packat så vidare bra. haha! nu är det nästan klart och det känns skönt. ska bli så cp fucking kul att åka iväg nu. det känns som om jag behöver det.

ja nu vet jag ju inte om jag hittar något internet där, men om jag gör det så uppdaterar jag om allt sjukt som händer och vilka snygga vurpor alla andra gör (inte jag). mohahaha! på engelska säger man "break a leg" när man önskar någon lycka till. säg helst inte det till mig!

åh vad jag är glad

detta tar åååår att skriva. jag trycker på fel tangenter hela tiden så jag måste gå tillbaka för att rätta det jag har skrivit. det är jobbigt! i alla fall så har jag festat och jag är stenad. fattar inte hur jag kan stå upp, men det gör jag. det har varit kul och nu ska jag packa. herreguuuud! jag TROR jag dör

oh man

nu ska jag börja packa innan jag ska käka och sen festa. känner att min packning kommer bli rääääättså sjukt kass! kommer glömma hälften av alla viktigaste saker. jag ska i alla fall få känna alkoholens berusning ikväll. åh jag längtar faktiskt. jag har ju som sagt varit på kungsmässan idag och gissa vad jag fann där???!!!! JAG HITTADE MIN BOK!!!! jag hoppade och skrek lite och gjorde bort mig en del. men jag bryr mig inte för jag är lycklig. jag köpte den såklart och så köpte jag en väska och en presse till andree. oh, man snart ska jag fezta och nu måste jag packa, så önska mig ett jävligt gott lycka till!



jag är egentligen inte bruden med dagens outfit, men sån här trippade jag runt på kungsmässan och där hänger också min nya väska på armen. oh, god vad jag är snygg!

kill me

slavarbete! jag har burit ved hela morgonen fastän jag bor i stan. mitt i stan och ändå ska jag bära ved.. det är något som man gör på landet och inte här. jag har ont i ryggen och mina strumpbyxor gick sönder. jag ska aldrig bo på landet i hela mitt liv! i alla fall inte om man behöver bära ved på alla hjärtans dag och när man baaara vill komma iväg till kungsmässan för att shoppa. ibland blir jag irriterad och det blev jag nu. jävla cp fan helvetes fan fan fan jäkla ved skit!



jag hatar fåglad och jag är lika död som denna just nu

-

alla fucking hjärtans helvetes dag. mysigt, väääldigt mysigt! jag älskar det!! det är super vitt på ett träd utanför min dörr. det är en björk, men nu är den ännu mer vit för det är frost på den. det känns som om det kommer vara väldigt kallt ute, så vad tar man på sig? ska ju ändå til kungsmässan och tröstshoppar. hoppas att det hjälper!

your voice are inside my head

nu är det bra. bra bra och bättre än bra.. det är inte bäst men det är bra. jag klarade mig undan fredagen den 13 utan komplikationer eller skador. otroligt ofattbart! klockan är just för tillfället 02:25 och det är alla hjärtans dag (+andrees födelsedag). jag hatar alla hjärtans dag! tycker bara att det är en förnedring mot sånna som mig. ensama jäklar som klagar över det mesta. tack och lov har jag min vän fjorden som ska spendera sin kväll med mig. alkohol + skratt ska göra min alla hjärtans dag till en helt vanlig helg. jag ska intala mig själv att 14 februari inte existerar så kanske jag klarar mig utan patetiska tårar. kan ju lätt hända om man dricker och så tänker man på hur sorglig man ofta är. alla hjärtans dag är en dag som man får gråta på. jag tycker i alla fall att det är tillåtet att göra det när alla sitter och håller handen och är såååå himla kära och så kommer man själv där med vadå? en flaska vin. tror att jag älskar vin mer än något annat. nej, förlåt, där ljög jag! lyktorna är mitt liv.. och mina kläder. antar att det är något sånt. vad kan man inte leva utan egentligen? (förutom typ vatten och mat och sån shit). jag tror att jag inte skulle kunna leva utan hmm.. jag skulle nog kunna leva utan allt. jag funderar på att åka ut i öknen och bo där i några månader. kanske ska satsa på typ danmark eller något först, för öknen blir lite småjobbigt med den stekande hettan. jag kommer nog kokas eller stekas innan jag levt ut min tid fullt ut. danmark kanske var lite dåligt exempel, men jag skulle aldrig våga vara själv i regnskogen, för jag är allvarligt sjukt rädd för konstiga djur och där finns väääldigt många.

som jag nämnde så är det andrees födelsedag idag och han blir 20. längtar tills att han kommer hem.. inte bara för att han kan köpa vin till mig lite när som utan för att han också kan köpa annan rolig sprit. skämt åsido, men det kommer bli guld när addie kommer hem. puss!

jag är lite pepp för tillfället och vissa anser att jag borde vara stressad. eh, varför? jo för att jag ska till hemsedal på söndag och jag har inte packat något alls. men när jag packar så gör jag det inte smart utan jag gör det i sista sekunden. imorgon har jag lite saker att fixa.. nämligen åka till kungsmässan och hjälpa mamma att hitta en klänning, hämta tessi (min moster), göra mig iordning och sen blir det party. någonstans där ska jag hinna packa. mamma kommer inte bli happymammie på mig. nej nej, jag får leva med att glömma hälften. det viktigaste är hörlurar, ipod, skidkläder, snowboardskor, pjäxor och smink. kläder och sånt är ju också viktigt, men det andra är viktigare. puh, för att jag är så snabb på att packa. bussresan kommer inte bli nådigt jobbig. tänk om jag mår super illa och typ behöver spy? jag får ta med mig en påse!

what I deserve



if I walk away alone
huh, it would break you

love me just for a moment

åh vad jag blir glad när folk säger snälla saker. tänk om alla fick höra något bra om sig själv varje dag. jag lovar (på heder och samvete) att världen hade sett vääääldigt mycket bättre ut.

hur har min dag sett ut? bra, den var helt okej faktikst. eller ja.. den började bra och sen gick det utför. min bok fanns inte och sen blev jag irriterad över min onda mage.. och huvud! korten som jag har beställt från fuji kom idag också. ska rama in några och de andra ska jag sätta upp någonstans i rummet. pappa tycker att jag är självgod eftersom att nästan alla är på mig själv, men tänk om jag gillar mig själv då? alla borde gilla sig själva!

help me forget about you
I gave you everything I had
but I guess I wasn't enough
love me for a moment
but let me go when I want
I've never been perfect
but nether have you
no one is ever gonna love you like I did
but I have to go now
what am I leaving?


nu ska jag lägga mig och försöka sova. den här jävla hårförlägningen tar död på mig. det är tungt och det gör ont när man sitter och lutar sig mot väggen + när man ligger ner. hur ska jag kunna sova? detta är ett problem faktikst! det är inte alltid lätt att vara snygg faktiskt. man måste verkligen lida som fan. stackars alla kändisblondiner med fake hår. inte konstigt att vissa börjar med droger.. de kan ju fan inte sova av allt löshår! jag kommer snart göra hål i mitt golv av allt vankande under de dunkla timmarna.
ett litet tips för er som är trötta om morgonen. jag är oftast väldigt trött på morgonen (det var värre förr) bara för att jag sover ca 4 timmar per natt. inte så himla okej, men så äre! i alla fall så blir det mycket lättare om ni sätter antingen på 05.56 eller 6.01. det sistnämnda är lättast, för då lurar man sinnet att shit klockan är 6 och jag måste gå upp. om jag ska gå upp 10 eller 8 eller vad som helst så sätter jag alltid 1 min över. ett måste, för annars så är jag lika död som en guldfisk som simmar ryggsimm. låter det imponerande? no no!

elin, pontus syster, kom hem hit idag och klippte och slingade håret. blev grymt nice! är det någon som känner att de vill skänka mig en slant och få tillbaka något myyyycket bättre? alltså jag vore tacksam om vi kunde byta 150 kr mot en klippning (om ni tycker att det är för lite så får ni gärna plussa på) haha! färg och sådär betalas efter vad det är som görs. vi kan ju ta ett litet snack. hehehhe!! nej men seriöst.. ni känner väl säkert någon som känner någon som känner mig eller så är ni kära vänner till mig (vad vet jag?). hör i alla fall av er så fixar vi en tid som piffar till er. alla behöver väl säkert fixa håret nu vid vintern. man känner sig så sunkig för tillfället. eller jag gör det i alla fall och jag tror att min nästa frisyr kommer vara dreads. kommer aldrig palla sköta löshåret så jag får skylla mig själv. (mamma jag hoppas att du inte läser detta!)



för er som inte ser så är detta jag.. fast för några år sen. jag saknar håret och jag saknar agnes och jag saknar gotland och jag kom på att jag kommer sakna en viss jennifer som kommer bli nigga på en strand i landet som gör godaste maten ever = thailand! hur schyrre är det att lämna mig ensam i det fula vädret för att sticka till en sandlåda liksom? känna vattnet skölja över en och salt i ögonen. några äckliga fiskar finns det också, men det är god mat och det finns roliga saker att se och köpa. jennifer! akta dig för alla läskiga djur. jag höll på att ta livet av mig när jag såg lite olika hemska kryp. och så var det en som ville att jag skulle gifta mig med honom. akta dig för sånna också.. jag vet ju dina planer om att bli en rik bitch och en thai som bor på en liten ö och försörjer sig som fiskare kommer bara bidra med en hydda som vinterstuga (ställe dit man åker när man vill komma bort från kallt och vill till varmt). jag råder dig också till att behålla trosorna på. om inte så använd för i helvete kondom, för jag vill helst inte läsa i tidningarna sen att en HIV-kvinna härjar löst i Sverige. det räcker liksom med att vampyrer springer runt och bits och smaskar i sig blod. du kan förresten få ligga där och lata dig medans jag åker omkring uppe på bergstoppar och ser stencool ut. jag får liksom lite motionas också. hehehehehehhehehehehehheheh

puss, kyss, smek, hångel, sex, knulla, analsex och vadfan som helst! godnatt i alla fall

a new girl

åh, nej! tänkte jag när jag gick in på bokia och skulle köpa Breaking dawn. vet ni varför? jo för att den var slut! fattar ni.. slut?! den skulle komma in om 4 dagar. tur att jag går i skola i Halmstad, för då kan jag ju köpa den imorgon. det har känts helt empty idag när jag inte kunde läsa alls. ni kanske tycker att jag har blivit en töntig nörd som är helt insnöad på någon skit serie. då säger jag bara om jag nu är det så är det en underbar period av mitt liv! har aldrig varit såhär into någon bok förut.

jag spydde i natt och jag har ingen aning om varför. helt sinnes! fick springa till toan, men det hände bara en gång som tur är. jag kände mig bättre lite senare på dagen så jag gick till hårporten och blev en ny brud. jag kanske inte är så snygg på bilderna, men ni får stå ut. och jag antar att ni ser vad jag har gjort. annars har jag nog lagt ut alldeles för lite bilder på mig själv...







puss och godnatt

detta är inte saaaaant

mitt liv blir bara bättre och bättre! BLINK 182 ska åter slå sina kloka huvuden samman och släppa en ny skiva. hur jävla guld är inte detta? bättre dag får man fan leta efter!!!

MITT LIV ÄR RÄDDAT!!!

pappa tyckte att det inte var så farligt med roskilde. han är vääärldens bästa människa. påminn mig om att jag ska viga mitt liv åt att ära honom...



HAPPYLOLLO

mitt liv går under!!!!!!!

jag blir så ledsen. det kommer tårar på riktigt! jag ser mitt slut som levande människa. jag vigde mitt liv åt slipknot när jag var 12 år och det sitter ju självklart kvar. alla låtar finns inne i hjärnan (+hjärtat) och spelas på repeat när jag vill. det har alltid varit min dröm att få se dom live. (även om jag hade krossats bland svarthåriga, svettiga nitbeklädda tonåringar) de ska till Roskilde i år och kommer mina föräldrar släppa iväg mig dit? haha skämtet totalt! de hade helst sett att jag aldrig satte min fot där antagligen. jag får nöja mig med the killers, anna ternheim, regina spektor och frida hyvönen på hultsfred. hur orättvist kan livet vara? jag har i och för sig inte lagt fram detta om mitt älskade band inför mina troligtvis skeptiska föräldrar. tror att de hellre ser mig åka på en kristen resa till en ö mitt i havet. där kan jag ju inte göra något dumt. undrar hur arga de hade blivit om jag inte får åka men åker ändå? haha hej hej fjortisbruden som smiter hemifrån för ett jävla band. ni tycker säkert att de suger totalt, men seriöst... jag och agnes på en konsert med slipknot. det hade varit något att bita i!
okej jag ska vara nöjd med min lott att åka över huvud taget någonstans, för jag har kanske inte varit den mest pålitliga och oskyldiga lilla ängeln som vandrat på denna jord. förstår ni mitt otroliga problem?

crawl

falska människor.. finns det? japp det gör det. det är säkert någon som anser att jag är falsk och okej, det kanske jag är, men jag står för vad jag har sagt och gör det mig till falsk då? även om det jag sagt sårade någon? är man falsk då eller är falsk när man pratar bakom ryggen på folk? när man säger saker och sen bevisar motsatsen? jag vet inte hur man definerar falsk igentligen. falsk som ord betyder att något inte är sant. människor är ju liksom sanna och alla har ju olika sanningar också.. men falsk... är man falsk som person eller är man falsk i sina handlingar? är man inte lika falsk egentligen om man låssas vara någon som man inte är? man kanske inte vågar stå upp med sig själv och vad man tycker om och inte och är man falsk då bara för att man skyddar sig själv mot mordblickar från de som betyder lite extra? att sätta ord på människors handlingar är väldigt svårt. jag vet i alla fall vad jag är. jag är besviken! det har pågått länge nu, men tillslut rinner det över och ja, nu är det antagligen slut. end of everything. orkar inte bli bortvald hela  tiden och bla bla bla.. ni fattar säkert vad jag menar. något som är tragiskt med människan är att man inte vill inse att man gör fel, för man är så rädd för att få ett sting av smärta som sanningen framhäver.
besvikelse är i alla fall ett ord som jag starkt ogillar. när någon är besviken på en så har förtroendet rasat och det är bland det jobbigaste att bygga upp.
alla är falska ibland, men enbart för att skydda sig själva. för shit vad vi är egoistiska! egoistiska, självgoda idioter. ja, alla är det mer eller mindre.. speciellt jag! jag är egoistisk, jag gillar mig själv (för det mesta) och ganska ofta så är mina handlingar väldigt idiotiska. man måste kunna älska sig själv, men möjligtvis till viss del. man hittar alltid fel på något sätt, men om man inte gillar sig själv har man väääldigt svårt att tycka om andra.
fortsätt att vara egoistiska, självgoda idioter men se till så att ni tar bra hand om konsekvenserna, för de kan ge förödande slut. det är ganska skönt att veta att man är jävligt bra på vissa saker. jag är t.ex. väldigt bra på att klaga över fysisk smärta, jag är bra på att se bra ut och jag är grym på att haspla ur mig saker som kanske egentligen borde bli osagda. jag är också väldigt bra på att vara mig själv!

här kommer lite bilder sen igår. alla kommer ligga uppe på facebook, för jag lovade min kära vän fjorden att jag skulle lägga in ALLA.. utan några undantag! jag är med på nästan alla. snacka om självgod

linus, jag och fjorden
.
jag och fjordis

toabild nr 100000

man är alltid snyggast sittandes på toaletten

som sagt


tack och adjö för en ont i huvudet dag blandat med ömmande fötter. jag har nämligen köpt pjäxor idag. skulle töja ut dom och mina fötter brändes sönder av värmen.

åh, förlåt, men jag är förlovad!

jag är förlovad! jag har en ring och allt. ni kanske är förvånade? nej nej! det är en typisk mig grej. min kväll igår var kul. dock blev det kanske lite väl mycket dricka. det hände lite roliga saker, men det kanske jag inte ska nämna här i och med att det handlar om en annan individ. jag kan ju åtminståne erkänna att det hade med en ledsen mun och några få tårar att göra. jag satt som en trygg axel som vanlig.

jag har fått klagomål från en läsare (som jag inte vet vem det är) om att han/hon tycker att det är tråkigt att jag ofta skriver att varberg suger. nu är det såhär att detta är min blogg och mina tankar. jag skriver inget som någon annan vill att jag ska skriva utan jag skriver det som känns bra för mig. jag är inte så haj på varberg faktiskt, tyvärr! jag hade gärna varit det eftersom att jag kommer spendera minst 1½ år till här. mitt rum gillar jag faktiskt, men annars så tycker jag att varberg är rätt tråkigt. alla har ju inte samma åsikter här i världen vilket är tur! right?
varberg suger oftast (enligt mig) men det är säääkert många andra ställen som också gör det. jag hade till exempel aldrig velat flytta till en stuga mitt i snön i norrland. det hade inte varit min grej liksom. det finns säkert jätte många som gillar det, men jag hade antagligen sagt att det suger rätt hårt att bo där också. faktiskt så är jag en person som tröttnar på saker ganska fort, så antagligen kommer jag förr eller senare säga det om varje ställe jag bor på. ta det inte personligt kära läsare! varberg är underbart på sina sätt, men blir bara tråkigare för varje år som går.

feeerre

jag är på fets! om jag skrivir lite konsrigt är det för att jag har druckit lite. det är nog inte så farligt som ni trir för jag har mina naglar som inte vill som jag. en till har brutits nu. ledsen gomma!!!!

fågelskräck och terapi

blev lite brun av solningen i alla fall. känns bra! jag och mamma ska sola lite mer.det dumma är att jag typ inte får någon färg alls i ansiktet. jäkla skit!
mamma och pappa ertappade mig med att ha tagit vodka av dom. det var lääängesen och jag trodde det var någon billig skit, eftersom att den låg i frysen. tydligen var den en dyr vodka från moskva. haha så typiskt mig. vi hade i alla fall kul när vi shottade den vid mitt köksbord! förlåt mamma och pappa!!!

snart är det hemsedal som gäller. det ska bli vääääldigt roligt.
i helgen har jag lust med fest. en fetingfest där man ska ha väääldigt kul. undrar bara om det finns något som är KUL i varberg? jag har levt hela mitt liv här (17 år och ca 4 månader) och jag tycker att det suuuger. jag vill flytta nu! till typ LA eller NY. santa barbara kanske? eller santa Cruze? var som helst, men det är ganska impossible att flytta till USA utan ett äktenskap, så jag får väl leta upp någon amerikans hunk att gifta mig med på dirr. någon sida som ni kan tipsa om? annars får jag väl flytta till London eller Berlin (kan ju bli homosexuell på vägen dit också). annars så kanske amsterdam är okej (där får man använda droger och det kanske piffar upp denna annars så gråa vardagen). ett annat alternativ är att flytta till öknen. där kan jag umgås med kameler och fåglar. (jag är iofs rädd för fåglar, men det kan vara någon slags terapi. då kanske jag till och med blir lite niggah i ansiktet. hade inte varit fel. nackdelen med öknen är att det inte finns något vatten och jag antar att halebop inte har teckning där. när de har fixat så att man kan ringa från öknen så ska jag minsann vandra där tills de hemska fåglarna äter upp mig. jaja, i första han så ska jag ragga upp en rik, snygg amerikan som kan ta med mig till ett soligt USA där jag kan shoppa och komma långt i livet. vad tycks?

 

nu ska jag då gå och lägga mig i min säng och läsa min beundransvärda bok.

nu när ingen ser

vad har hänt med mig? jag kan aldrig ta tag i mig själv för att börja plugga. det är omöjligt!

tänkte åka ner på stan snart och köpa hjärtat (andra boken i twilight serien) på svenska också. känner att jag vill läsa den på svenska också.
jag ska också sätta in foton i ramar och stätta upp längst upp mot taket. kan ta en bild när det är klart.
ska sola med mamma senare också.
sen blir det träning. street dance. ska bli kul, för det var längesen jag tränade på grund av min sjukdom.
ska också beställa mer foton.

en del att göra idag och det är skönt. vet bara inte var eller när jag ska börja.

HAHAHA!

det här med facebook är faktiskt rätt kul. det finns ju en sån där grej där man kan svara ja och nej på vissa frågor om personer. det är ganska konstigt hur folk svarar...
2 av 3 tror att jag har snattat, ingen tror att jag är oskuld, en tror att jag har haft en könssjukdom, ingen tror att jag sover med gosedjur i sängen, jag är en golddigger, jag har haft trekant, jag skulle passa bra som gangster, jag vill ha barn, jag har tagit droger... tääänk så många av dessa som var fel. eller ja, som jag anser är fel i alla fall. jag har nog snattat när jag var liten någon gång, fast det var lääängesen. oskuld är jag alltid, ingen könssjukdom har någonsinn varit på mig, jag sover faktikst med gosedjur och jag vill ha ett barn. shit vad detta är kul att se vad folk tror om en. jag ska göra allt i min makt till att komma upp i så mycket pengar att jag kan se vem som tror att jag har haft en könssjukdom. haha!

en dold förbannelse

jag har en förbannelse vilad över mig. jag blev glad när jag upptäckte att det snöade i halmstad. känner att världen behöver lite ljus och defentitivt jag. jag behöver ljus för att överleva denna smärtan som detta mörker bringar till min själ. när jag åker med tåget och tittar upp från min bok märker jag till förtjuselse att det snöar i varberg också. jag tittar noga vilket håll snön kommer ifrån. tack och lov kom den från rätt håll så att jag slapp få den i ansiktet när jag cyklade hem. såklart så ligger min förbannelse som ett stort moln över mig. gud måste hata mig! för när jag kliver av med ett leende på läpparna så attakerar snöflingorna mig med en sådan kraft att mina ögon blev sönderhackade. hela vägen hem var det motvind blandat med isbitar som flög mot mig. när jag har parkerat min cykel prydligt och går ut märker jag till min fasa att snön har vänt håll igen, så jag får den återligen i ansiktet på min väg fram till dörren. jag tror inte att jag är lika glad för snön längre. jävla skit väder och jävla skit mig som alltid har något att klaga på. jag antar att jag borde döpa om denna bloggen till "klagobloggen" det hade nog varit mer passande. och istället för min hotmail happylollo@... ska jag ändra till [email protected]. om ni vill adda mig så säger jag till när den är fixad. gud vad jag är tragisk för tillfället!

kan ju lägga till att det inte blir bättre av att jag ska skriva en argumentation om sexuella övergrepp mot barn... på engelska!! mitt liv kan inte bli bättre. tur att jag snart ska till hemsedal och sen till sthlm. jag vill tälta i källaren snart också. det är ett helt år sedan nu. herregud vad tiden går fort!
en liten grej som ljusar upp för stunden är att jag har studiedag imorgon. tack och lov för sådana dagar. jag antar att jag ska tillbringa min efterlängtade lediga tid med skolarbete. varför detta ständiga pluggande?



i en vääärld full av liv

jag fick en ganska grym kommentar av min vän jennifer. hon skrev att dummheten inte sitter i den blonda hårfärgen och jag kan antagligen hålla med. förutom att nu när jag börjar bli ljusare i håret så blir jag automatiskt mer klumpig. jag skriver t.ex. väldigt ofta fel när jag ska skriva på tangenterna. får sudda hela tiden och det känns lite jobbigt. antingen är det att jag blir mer konstig eller att mina naglar har blivit så långa att de slår i alla andra tangenter. en annan grej som börjar komma mer och mer nu är mina underliga skador. känns inte att det är så positivt att alltid slå sig och ha blåmärken överallt.
jag kan även informera om att när jag var mörkhårig blev jag väldigt torr. festade inte lika mycket och istället pusslade jag. hur kul liv är det? jag röstar härmed på att blondiner har roligare och är ganska mycket mer korkade. i alla fall ser de snyggt dumma ut. man får även mer som man vill, så en blondin kan vara sjukt smart, men folk anser inte att de ska ha hjärnan på skaft så det blir lättare att överraska någon med en smart kommentar. tror att jag ska satsa på en riktigt blond kaluffs så har inte folk lika höga förväntningar på min utomordentliga smarthet.

jag har börjat på min andra bok i Twilight serien. jag läser den på engelska. jag antar att min hjärna inte kopplar ihop allt, så jag måste väl köpa den på svenska också så att jag förstår varje ord.

snart ska jag ha muntligt matte prov. jag känner att det kommer iiiinte gå bra. håll tummarna för mig!

you are loved

don't give up
give it some time
everybody wants to be understood
so talk at your way down in the dark
and smile on your way up
you are loved, baby
you are loved, so don't give up


jag köpte tre nya lyktor idag och så har jag ändrat om lite grann bland dom. kan ta kort typ imorgon så får ni se. min dag har varit väldigt ointressant. jag träffade iofs linn och det var kul. fick reda på lite roliga saker som vanligt. det är så kul att träffa linn, för vi har alltid så mycket att prata om (även om jag mest klagar på hur kallt det är).
hon berättade att slipknot kommer till rock am ring i tyskland. alltså seriöst det är typ min dröm att se dom live. okej att jag kanske inte är deras mest trogna fan för tillfället, men om ni hade frågat mig för ca 6 år sedan så hade ni fått ett heeelt annat svar. då hade jag sagt att jag hade dödat för att få lukta på deras svettiga kallingar. sånt inbitet fan var jag. det hade varit en nostalgitripp till max att få krossas bland massa illaluktande, svarthåriga, nitklädda killar. om jag skulle komma levande där ifrån ska jag skriva en bok om min näradödenupplevelse.

förresten så kom min mamma in till mitt rum nyss och vi började prata om mina texter och dikter. hon tycker att jag ska skicka in dem till ett förlag och göra en bok av det. serious! de skulle nog bara skratta åt mina patetiska försök till att få till en bra och känslosam dikt. det strider mot regler och bestämmelser, men har jag någonsinn rättat mig efter alla regler? no no, kanske ska ta och prova. kan ju alltid vara kul att se hur bra det skulle gå. någon som stöttar mig i mitt nya projekt?

jag blir så trött på nyheter nu för tiden. varför ta upp saker som jessica simpsons viktuppgång, mileys min på en bild som några asiater tog illa upp av eller vad sägs om att få reda på att brudar med bred haka lättare är otrogna?

nu ska jag tvätta bort mitt smink och krypa ner i min gosiga säng med min älsklings bok i handen. tack för en trevlig dag och vi ses imorgon. hoppas att min dag blir med intressant då. eller åtminstånde att det händer något kul som jag kan dela med mig av

lägg allt ditt hat på mig

jag somnade klockan 7 igår kväll med kläder och smink på mig. det är första gången på flera år säkert som jag somnar så tidigt. jag vaknade klockan 00.16 för att isac kom in och skulle säga godnatt. jag trodde att det var morgon och var helt groggy. han trodde att jag var full typ. haha! sen vaknade jag vid 07 och varför vet jag inte. då trodde jag att jag var försenad till skolan, men kom på sen att jag har ju bara eftermiddagslektion. jaja! nu är jag vaken och ska cykla ner till tåget. 15 timmars sömn är skillnad mot de 5-3 timmarna jag får annars.

lövlivet

hur kan man glömma sig själv?
på vägen tappar man bort sina känslor
och de ersätts av ångest och sår
ord piskas in i ens sinne
men de vänliga knackar bara på dörren
men man är för svag för att orka röra sig
en hand på axeln och tyngden lättar
en hand runt midjan
och du särar på benen med en tom blick


jag undrar när man räknar löv som döda. jag menar först är de uppe på träden och frodas och sen ramlar de av och flyger omkring tills de ruttnar bort. jag anser att ett löv är som ett människoliv. först är man en knopp(mammas magggge), sen börjar man växa och bli stor och stark(barn/tonåring), sen ramlar man av(blir myndig och flyttar) sen dör man...
de flesta tycker väl som jag när jag säger att det är kul att trampa på löv, för det låter så skoj. alla klarar sig inte i livet (de blir nertrampade som löv) lövlivet är nog ganska hårt, för det är precis som ett människoliv. precis på pricken!

idag är det ingen gulddag, så bläää! jag ska läsa bok och läsa bok och läsa mer bok och sen ska jag sova föralltid!

mysterium

jag kan villigt erkänna att jag tycker att det är obehagligt att vandra ner i källaren i vårat hus. dels för att vi hyar haft inbrott där när vi låg och sov och dels för att jag har sett för mycket mördarfilmer. nu är jag arg också och det gör inte saken bättre. jag tittade nämligen på beck och de filmerna gör mig alltid illa till mods. jävla idioter! usch usch usch! men ja, till källaren då. jag skulle hämta nya sängkläder och så bad jag mamma följa med ner. jag har undrat ett tag varför min trostillströmmning har avstannat och det visar sig att hon har kommit på att alla i familjen ska ha varsinn låda där hon lägger underkläder och sockar som man själv får hämta upp. det betyder alltså att jag behöver gå ner i källaren mycket oftare än vad jag gör nu. jag använder minst två par trosor om dagen och 2x7=14 det blir ca 14 trosor i veckan... jag har vääääääldigt många trosor, så jag skulle nog klara mig i 2 månader på två trosor per dag, men man har ju favoriter. nu kommer jag bli tvingad att övervinna min skräck. att tälta i källaren gör ingenting, för då är man fler och då sover man, men att bara gå ner där och hämta något eller så, det är cp läskigt. det kan lura vad som helst i de mörka hörnen.



vissa saker fastnade lite bättre än andra

tätt intill mig

i en värld full av bisarra lögner lever vi mitt i den största
om vi blundar och önskar oss till en annan plats
kanske de tror på våra försök till att bli de vi verkligen är
för varje steg vi tar drar vi längre ifrån deras verklighet
när ingen hör ska vi vråla ut våra sorger i natten
vi försökte att kämpa emot deras blickar som brände hål på oss
men avståndet blev stort
nu svävar vi högt i tron om att hoppet finns kvar
titta inte ner, för då ramlar vi
då ramlar du och jag ner till de som klöser hål på våra hjärtan


jag hade skrivit ett långt och bra inlägg plus en dikt, men så väntade jag lite länge med att spara inlägget och vips så försvann allt. jag blir så tröööötttt!!! nu fick det bli en cp dålig dikt som jag slängde ihop nu.

igår kom erik ca 8 och så gick vi till fjorden. där var lite folk och vi lekte lite lekar, som inte alla uppskattade, tyvärr!

skriver mer sen, för nu börjar beck så jag måste rusa!



du kan få mig hur lätt som helst i en värld som den här

RSS 2.0