i en stad där alla sover bygger lärkorna hus

vad hände? iiiiiinget!


wohooo! jag sitte och tittar på lite television och ser att svenska holywoodfruar ska börja igen. jag blir överlycklig! nu kan jag känna mig lite klyftig igen. de gör sig verkligen mer dumma än vad de egentligen är! men vad gör man inte för kändisskapet? serri, fixar lite grotesk inredning, smetar på en guldmask eller visar magmuskler. bra kändisskap!



åh nej

melodifestivalen en lördag - pinsamt?

en skvalpande hjärna sätter stopp för det mesta

jag är hemkommen från Österrike - skadornas land! där allt händer! inget går att undvika. ramlade med snowboarden och krash boom bang så har jag fått en hjärnskakning. tur att det hände på torsdagen, för igår (fredag) så regnade det och det bar av hemåt. lycklig över att ligga i min säng, mindre lycklig för att det inte blir fest... kände verkligen för att parta och ha fett skoj, men nope! lovisa har fett ont i huvudet och inte ens en shot hjälper, tro mig!
det har varit sånt där kanonväder och great åkning och jag är jävligt ball i backen. dock hade jag nedrans ont i två klot som brukar kallas fötter. fick byta lite dojjor hit och dit. Burton var alltså inte riktigt min grej. ska sälja och köpa nya - Burton! är så snygga att jag aldrig skulle rata dem.

rummet är stökigt, jag är ful efter massa bilåkande, jag får egentligen inte sitta vid datorn med hjärnskakning, jag får ingen alkohol, jag får inte dansa och mitt liv är fett tråkigt! så här ska väl ändå inte en 18 årig tjejs lördag se ut?

är du ett skämt eller skrattar jag bara på fel ställen?

idag har jag hämtat nya UGGs från Australien. blev ett par gråa. nice faktiskt, så i'm in love!

fotade hanna idag också och hittade då två gamla minneskort med bilder från när jag och aggebagge var på gotland för några sommrar sen. as nice! blev så glad när jag såg dem.



fanns en tid då lovisa håkansson var lite mindre än vad hon är idag

fanns en tid då lovisa håkansson hade små myggbett till pattar

fanns en tid då lovisa håkansson hade rätt nice hår

fanns en tid då lovisa håkansson dog av glädje på gotland




fanns en tid då lovisa håkansson och agnes nelje tillbringade sin dyrbara tid på ett sommarvarmt Gotland och det sprutade systerkärlek överallt. lovar, man såg liksom gnistor!

jag är en slug falk utan vingar!

fuck hela samhället! nej, kanske inte. jag hatar inget. alltid nöjd med allt! dock är jag lite irriterad på dödens stad: Varberg!

jag håller på att pyssla med saker inom ett område som jag är helt lost på. ska nämligen försöka fixa min blogg. känner inte att den gör mig till lags som den skulle kunna göra. jag får liksom ingen känsla av att solens strålar tittar upp bakom krönet. ingen ögonorgasm helt enkelt ingen tillfredställelse alls! blir väldigt trött på det! skulle vara great om jag kunde läsa mig till sånna där saker, men jag och siffror är verkligen inte själsfränder! önskar att jag var det, men massa koder hit och dit skulle bara göra mitt liv helt konstigt. skulle säker bli ett freak som sitter bakom lås och bom på ett psyke. siffror skulle bli min död!


jag sitter med två sjukt snygga små bollar på huvudet. lite som en panda eller manga brud. ntyp som sailor moon fast utan de långa tesarna... tänkte tvinga mitt hår att få lite fall imorgon, så jag är snygg i skolan. verkar ju vara himla viktigt att vara det nu för tiden. snyggaste kläderna hela tiden och klackskor i fett mycket snö (menar ingen i klassen. tänkte påpeka det, för alla verkar ju ta åt sig. hmm... undrar vad det beror på?).




nu ska jag slänga ner högen med kläder från sängen och sen krypa ner och gosa in mig med nallen och katten. livet leker, jag lovar!

i'm alive!

nu har jag simmat. sjukt duktigt! har dock fortfarande skräcken inför kondommössan och harry-glasögonen. såg ut som ett freak, men jag lärde mig crawla! fatta cooooooolt! och så simmade jag massa längder. jag är så stolt över migsjälv!

jag har bestämt mig för att inte bli fet till sommaren utan jag ska utsändra mer erdofin (eller vad det nu heter) genom träning.  ska i alla fall röra på mig mer än vad jag gör nu. hej + 20 kilo! jag ska försöka att bli mer glad och happy och det blir man ju genom sånt! inte så mycket alkohol heller, för det blir jag bara fet av. man får ju festa, men man behöver ju inte dricka så mycket och ingen cider, öl eller några drinkar. får bli ren sprit eller vin och det är ju gott! tror att detta kommer bli riktigt bra!

måndag: bugg
tisdag: simning
onsdag: dans
torsdag: ridning
fredag: biiiiiiiiiiiiil
lördag: biiiiiil
söndag: snowboard! :D :D :D :D :D



let me die



jag tittade precis på My sisters keeper för tredje gången. sjukt bra film och man gråter som fan. alla borde se den. det snöar nu också. rätt fint!

korkad

åh, nu fattar jag att telia gjorde en skämtreklam. spelmusik är väl kanske inte det jag har satt på någon endaste gång!


beg, steal or borrow



tycker att pappa borde skaffa ännu mer nice kläder!


alla fucking hjärtans dag igår. kul! satt där i min ensamhet.. sen åkte jag till andree, för han fyllde ju liksom 21 bast. vi tittade på en film med johnny depp när han var en snubbe som hete edward och som hade saxar som händer. var faktiskt bra.

HAHAHA! är telias reklam på spotify ett skämt eller? lajvmusik, min style det ja! typ musik från medeltiden. nja, not so good!

tragiska varberg?

vad händer? bor jag i staden där alla hatar allt och alla hamnar snett? jag blir så ledsen av sånt här! att någon drar fram en så stark kraft inom sig att man vill dö. jag vet inte bakgrunden och ingenting och någon av dem, men självklart bli man ändå berörd iom att ens kompisar känner dem. kan man säga att det är själviskt och dumt även om man inte vet ett piss? knark hit och psykiska problem dit..bla bla bla! finns så mycket andra kan skylla på, men de som verkligen vet ligger liksom vita på en bår eller nått. jag kan förstå dem till viss del (även om jag själv inte har planer på att gå vidare till något okänt), för livet kan vara ett rent helvete. men blir det inte bättre? kan man inte kämpa lite extra även fast att man inte tror att man klarar det?

RIP grabbar! hoppas ni får det bättre någonannanstans och hoppas att ni har LITE skuldkänslor, för ni lämnade kvar så jävla många som bryr sig sjukt mycket om er här nere i helvetet...

oj, som om någon bortvandrad själ skulle läsa min blogg?!


helgen har varit som många andra helger, bara lite roligare
fyllan har varit som många andra fyllor, bara lite värre
dansen har varit som många andra danser, bara lite sjukare
skämten har varit som många andra skämt, bara lite svårare att förstå
skorna har defenitivt inte varit som många andra, för det var kängor

it's been a good day!

great dag idag! fixade gesällteorin och fick MVG på ett tal + powerpoint som jag slängde ihop på två timmar. sjukt glad! dock är jag inte lika glad åt att det kostar 10 000 kr för att sy upp min balklänning. kommer inte hinna sy den själv och 10 000 för en fucking balklänning är fett mycket... får se hur jag gör. kanske frågar någon annanstans och hoppas att de sänker priset nåååågot! vem fasen pungar ut så mycket pengar på en balklänning?!


jag är så jävla trött på bloggen just nu. om man hade kunnat skjuta den så hade jag gjort det, men det går ju inte. man kan ju inte skriva någonting här, för det misstolkas. vet inte heller vad jag ska skriva. har inte hänt något intressant. ska i alla fall ut fredag och lördag och då jääävlar ska det hända grejer ;)


helvetet brakar lös i mörka nätter

jaha, nu sitter jag här och ska försöka skriva ihop ett tal som ska vara 7-10 min i svenska c (imorgon ska jag håklla det!!!!!!!). heil kurs typ! måste vara ett serri tal också så ja tänkte prata om homosexuallitet, men så fort det handlar om minsta antydan till något ämne som innefattar fitta och kuk så åker snuskiga ord ner på pappret. får man ha med sånt? vågar man stå inför okända människor och snacka analsex? jag hoppas fan att jag vågar, för detta är mitt sista försök nu. pallar inte skriva om det en gång till. gaaaaah, jag kommer inte kunna det utantill och kommer säkert få minus för alla sunkiga ord jag använder. om det hade varit erika som jag hållit talet för så hade hon säkert inte haft något emot det, för det hade hon inte förra gången. får väl förklara att jag använder starka ord för att få mina kära åhörare att lyssna. kanske svårt att ta en liten blondin seriöst annars? eller så kanske man bara verkar ännu mer blåst då? nej, jag ger nog ett rätt smart intryck.. annars så får de ändra uppfattning drastiskt när jag uppenbarar mig. får väl ta på mig något anständigt också, för det stod det i papprena "tänk på att ha vårdad och anständig klädsel". jahopp! innebär det en brunmelerad polotröja? kanske bäst att jag tar på mig en strapon utanför braxorna så att jag kan stoltsera med att jag minsann också kan ha analsex med någon även fast att det inte ger mig någon vidare njutning. kanske ska sympatisera med dem jag snackar om...?

nu ska jag lägga mig i min sköna säng och fantisera om mitt heta tal ;)





ÅH VAD JAG VILL KLIPPA AV MIG HÅÅÅÅRET!!!

oh boy!

I should know who I am by nowYour voice is the splinter inside me while I wait

jag sitter i soffan, men jag har varit duktig idag. jag har nämligen pluggat järnet!
försökt och kämpat så svetten har runnit!



dör på att jag inte vet vad jag ska klä ut mig till imorgon, om det nu blir någon studentfest :/

kiss my lips, fucker!

Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be


plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg

fight

det är bara fight överallt! orkar inte med det. fight i mitt huvud - Lovisa, du borde egentligen göra detta!-





sitter på mitt rum och lyssnar på nostalgimusik. blir lite irriterad bara, för internet krånglar lite och det är inte great! pluggar fucking gesällskit och dör snart! ska titta på I en annan del av Köping sen och bli lite glad. de värmer så långt in i hjärtat! om jag hade fått välja vem i hela världen (förutom alla heta hunkar) så hade jag valt att bo med dem. fatta man hade fått många magmuskler av allt skrrattande. de verkar ge så mycket glädje. tänk om jag också var sån! men nej, jag bara klagar och när jag inte klagar så sover jag. kanske inte riktigt sant, men nästan!

jag har ett probbe. det är studentferre på tisdag. ombytta roller är temat och jag vet inte vad jag ska vara!! funderar på nunna. det är ju rätt så olikt MIG, fast det är ju ingen i halmstad som vet det.

no lifer

kul, jävligt kul! vad har jag gjort av det jag skulle göra i helgen? ätit mat och färgat håret... det har jag gjort av måååånga andra saker som jag egentligen borde ha gjort. typ pluggat, städat, pluggat, städat eller festat? nej, ingen fest för mig. kanske lika bra det med den fula plåsterlappen som jag har mellan pattarna. jääävligt snyggt!

nu sitter jag här helt i min ensamhet och är rätt trött. imorgon ska jag plugga.. jag lovar!




jag ber till gud att jag ska lära mig att plugga!

take a look at my boobs!

ja, det blev rätt nice! mamma tyckte också det, även fast att hon inte helt ville erkänna ;) hehe! här kommer lite bilder på min nya tröja, på piercingen och egopic på mig! tycker att det behövs...







ikväll ska jag äta mat med mamma och neljis! pusspåre

vääälkommen piercing!

nu ska jag ta bort plåstret och lufta och tvätta lite. kanske tar en bild så ni får se hur det ser ut ;)


har varit på kungsmässan med mami idag. köpte en jätte mysig tjocktröja som är lite som en klänning från ett nytt norskt märke som heter ChillNorway. lite som oddmolly stuk och ligger i samma prisklass, men denna var sötare än oddmolly! tääänk då!! köpte ett skärp från zarah, en kavaj från Gina Tricot, en skjorta från H&M, en tunika från sant tropez och en neccessär från Lisbeth Dahl. de säljer dom på Raglady. suuuuper söt var den! kanske tar någon bild så ni får se mina fina inköp. hihi!

Rolex vs piercing?

jag blir lite fundersam faktiskt! min fader äger en rätt dyr klocka.. sådär rätt snygg också! MEN det räcker inte utan han ska ha en rolex också. shit! han tycker att min nygjorda piercing är onödiga pengar, men att ha två dyra klockor............................................PUNKT! ingen aning om vad den kostade, men säkert alldeles för mycket för en klocka.


som sagt så gjorde jag en piercing idag. en dermal anchor mellan brösten fast lite längre upp. alltså på bröstbenet typ. blir rätt snyggt hoppas jag. jag har ett plåster på nu så jag inte ska stöta till den. hålet är nämligen lika stort som piercingen så den kan liksom åka ut typ. känns lite scary!
jag gjorde den hos anders på g-punkten och han är great! jag la in en bild så ni ser hur man gör. man trycker alltså bort en bit hud och sätter in en platta under huden. blödde som bara den!


jag kör den berömda slynposen i mina ÄKTA glasögon ;)

ska vara nykter och hemma heeeeeeela helgen! stenhårt nykter!

Stop this train

sitter i skolan utan lärare med en cp uppgift. psykologi! vi har haft 5 lektioner varav läraren har varit här 1! är det bra? nope! har alltså kommit hit totalt i onödan. skulle kunna sova fett mycket längre eller hade kunnat städa lite osv. blir lite less på detta!

my funeral

just nu ligger jag i sängen. nyduschad, insmörjd och naked! liiiivet! har pussat på nallen och katten också och tänkte nana om en liten stund. jag har varit rätt okej idag. inget depp här inte. läpparna blir så fruktansvärt fula om man går med en hängläpp hela tiden. nope, därför har jag ett leende hela tiden. sofie konstaterade att mina skrattmuskler är fett stora (vi säger så i alla fall).

känner nu att det är lite kyligt. trist att inte ha någon som värmer mig, men jag har ju nallen och katten! för er som inte vet vilka det är så är det mina bästa vänner. nallen är en brun björn som jag fick i min ägo när jag var precis 1 år fyllda och katten kom till mig för ungefär ett år sedan av en mycket speciell person. de är mina ögonstenar, speciellt nallen. han har hjälpt mig igenom de tuffaste tiderna någonsinn och han ställer alltid upp och skäller aldrig. är bara bra! för några år sedan, när jag blev rebellisk tonåring, så tyckte jag väl att det verkade lite töntigt med en nalle i sängen, så jag la upp honom på vinden (skär i mitt hjärta att ens tänkta på det!). jag hade ångest varje natt för att han låg där uppe i sin ensamhet. därför plockade jag villigt ner honom igen och nu ligger han i tryggt förvar och har varit med om både det ena och det andra. han har varit vittne till det mesta faktiskt. om du känner dig träffad så ja, nallen har defenitivt sett din balle!

jag har lite funderingar på att pierca mig på fredag, men man vet aldrig! hehehe!

om jag förlorade allt
skulle du vara där då?
vad vill du att jag ska säga?
hur vill du att jag ska vara?
jag undrar
tänker du på mig?
är jag den du vill?




i will find a way to carry on!

there is no one here to blame!


känslan av maktlöshet kryper än en gång fram
kylan blåser hjärtat till is
ge mig styrka
ge mig mod
att vilja vara kvar
regn som slår sig sönder i marken
en kylig vind som inte existerar
en timme eller en minut
ett andetag senare kan allt vara slut
ett sista ord
en sista viskning
smek den lätt med handen
för att sedan se den tyna bort



buggat ikväll. var great! tempot har höjts och alla är så glada så. det börjar defenitivt bli mucho roligare nu. jag, cissi och ellen fick dansa med Dan (som är dansläraren) och i bilen efter så säger ellen "är inte dan lite gubbsnygg?". HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! svettigamannen är typ bättre! lille skutt är typ bättre. dööör på ellen!




snowgirl

japp, nu har jag skottat! duktig flicka som fått ont i axeln på grund av detta!

River flows in you

sitter med min frukost nu för tillfället. en smoothie! gott och jag bryr mig inte om den är onyttig eller inte. allt mitt plugg ligger bredvid mig och jag slänger lite "jaghatardig" blickar på alla papper. varför börjar man så sent? jag ska skaffa en personlig coach som tvingar mig till att plugga. annars kommer jag inte klara mig länge till!

min mamma kom in på morgonen och sa till mig att jag skulle skotta. fattar ni?! SKOTTA!!! visst, snön får gärna komma hit och se vacker ut, men helvete vad den stör min vardag. den gör så att jag inte hinner det jag egentligen skulle vilja (inte) göra. typ plugga och städa rummet. alltså jag betalar fasen skatt och då kan väl någon slapp jävel på kommunen pallra sig hit och skotta åt mig? det är inte mer än rätt att de borde det. lite träning skulle de inte dö av! kanske inte jag heller iofs, men just nu känns det inte superlockande att stiga ut i kölden!
om jag skaffar villa någon gång så ska jag hyra in småungar som kan skotta åt mig. de kan få en liten slant och så är det bra sen. ofta inte små barn gör vad som helst för en 100 lapp?

kan inte någon snäll människa erbjuda mig lite mentalt stöd?


Kaboooom

luftslottet som sprängdes var en höjdare. blev lite illamående och hämndlysten. fråga mig inte varför, men jag bara blev det. var i alla fall på bio med mamma&pappa plus isac&hanna. lägg märke till två och två grejen! de som var på bion var där i par. stackars mig och en farbror satt där och kände oss ensamma. tur att jag hade store starke papi bredvid mig då!

jag ska köpa nya UGG´s. mina är totaldestroyed! funderar på lite olika också. bäst att beställa hem från nätet. förra gången köpte pappa från australien och inklusive frakt blev det drygt 900 kr. nu kommer det nog bli lite mer. när man väl har fått försmak av dessa underbara skapelser så kan man inte sluta längta efter ett par till!



har fyra olika alternativ! grå, rosa, metallic eller mönstrade? heeelp me! och godnatt

RSS 2.0