he kissed me on my head and told me to wait

hello there! vet inte vad jag ska skriva faktiskt. allt är som vanligt fast ändå inte. I love this! mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. känns rätt sick att jag sitter här på väg ut i livet. eller, jag är redan ute i livet, men I'm on my way liksom. fått erbjudande om sminkjobb på en visning. rätt nice faktiskt. ska även bli färgansvarig och gå på en advance kurs. inte alla som får det inte. just me! hehe! jag har massa kunder. mer än vad jag trodde att jag skulle ha och de verkar gilla en blond svensk tjej som skrattar lite lätt när hon inte förstår vad de säger och som fnissar när hon hör konstiga ord som egentligen betyder något annat för henne. ja, ibland kan jag lägga ut charmen för att fånga in mina offer och de verkar gilla det. nöjda med resultatet och nöjda med besöket. de bokar om i vissa fall och i andra tar de namn. ska även få visitkort och kommer då känna mig rätt viktig. är jag nöjd? självklart! kunde det varit bättre? nja, tvek på den. dock kunde jag haft en lägenhet och någonstans att bo. det hade undelättat en del faktiskt, men man kan inte få allt eller vad är det man säger? när man har ett bra jobb, bra arbetskamrater, en chef som har stora planer om en och om man ser bra ut har man väl det man behöver? skulle dock inte skada med lite kärlek och ett hem att vila sina arma fötter i. framtiden är lite oviss även om den är fruktansvärt säkrad. kanske till och med ska satsa på en karriär som lärare i framtiden. inte vilken lärare som helst då... ni får höra mina planer framöver kära vänner. ni kommer kanske bli förvånade när jag dyker upp vid er sida och ser lite annorlunda ut, men fortfarande har samma leende. ler sådär lite sött och lägger någon rätt korkad kommentar, men jag vet att ni tycker om mig ändå. bli inte förvånade om jag dyker upp vid er sida en dag och fortfarande ställer upp som samma gamla lollo jag alltid har varit. sådär snäll men ändå en jävla bitch. bli inte heller förvånade om jag pratar om mitt numera mycket intressanta liv som innehåller mycket jobb men som dock inte ens så mycket som kantas av något sexuellt. nej, nu jävlar!

we no speak norska

hej kära vänner! har inte skrivit på länge för jag har haft fullt upp. fixat med oslo fashion week och jobbat och umgåts med min vän Havve. livet är alldeles för bra alltså. ikväll ska vi på fest. inte vilken fest som helst.. utan Oslo fashion week partyt. lite hett sådär. vi kommer göra bort oss som vanligt. en sak på oscars. där är det lugnt, men att göra bort sig inför eliten är lite torrt alltså. ska vara salongsberusad och inte mer, för då kommer mitt liv inte se så nice ut. det ska inte sluta i ett skämt som förra lördagen. har lärt mig att dart och dreads inte går bra ihop. det är nej till sånt.

jag lovar er, det är okej

ännu en dag på jobbet. ännu en dag hemma. jobbar frivilligt i morgon. hoppar liksom in och ska sminka för att jag egentligen väntade besök, men besöket hörde aldrig av sig så too bad för mig. planerna gick rätt ner i stupet. hade faktiskt varit kul med en svensk, kvinnlig, välkänd stämma att prata med. lite besviken? japp! mycket. man kan i alla fall höra av sig liksom. haha! bitter? nja, lite. i morgon ska jag i alla fall ut och festa med mina kära kollegor samt några mer. ska bli mycket roligt.
idag klippte jag en mycket söt herre. ny kärlek? haha! mina kära vänner fjordor och Nisse hade älskat honom. lite av allt liksom. en kompott av det mesta, men inte min stajl. nu kanske det blev? eller är jag bara fruktansvärt uttorkad? saharas öken down there?

walk a part in a war

alright people! detta kommer bli ett fett skrytarinlägg. jag glassar i Oslo alltå. har nog inte fått såhär mycket beröm sen jag började rapa och springa runt på små knubbiga ben. min chef kom fram till mig idag och sa att det roligaste med att börja jobba igen (efter semestern) var att se hur jag jobbar, att han är oerhört imponerad av mig och att jag kommer komma långt. det är sick hur kul det är att få höra något sånt av någon som är så pass duktig. jag får göra grymt mycket roliga saker här. fick också massa beröm från träningskvällarna inför oslo fashion week. oh, I love this! här får man verkligen utlopp för sin kreativitet!
jag har klippt mig idag. på bilderna syns inte jätte mycket skillnad, men tro mig, det är det! myyyycket mindre hår. skönt att bli av med massa slitet äckligt hår. bara ivägen.
nytt hår
skämt åsido. inget kort hår (än) bara undercuts på båda sidor med hår längst ner. sparat hela längden baktill samt klippt undercuts bak i övre crestområdet för att bygga volym
syns inte jätte mycket skillnad, men det är mycket mycket mindre hår nu. gett som fasen

a love song

When i'm alone in my room
Sometimes i stare at the wall
And at the back of my mind i hear my conscious call
Telling me i need a boy who's as sweet as a dove
For the first time in my life, i see i need love
There i was giggling about the games that i had played with many hearts
And i'm not sayin' no names.
Then the thought occurred, tear drops made my eyes burn
As i said to myself when am i gonna learn?
I can feel it inside, i can't explain how it feels
All i know is that i'll never dish another raw deal
Playin' make believe, pretending that i'm true,
Holding in my laugh as i say that i love you

I had a lover who loved me

HAH! fuckers! vem har haft den bästa lördagen egentligen?! jacuzzibad, inpackning, ansiktsmask, skrubbning, rakning och insmörjning. kan det bli bättre? ett glas vin och tända ljus på det så är det perfa. alltså har jag haft en perfekt kväll.

it breaks my heart

detta är inte riktigt okej. jag sitter här själv. SJÄLV! i oslo. det har varit fredag, men den märktes inte av. det är lördag och jag har jobbat. gick upp 7. på en lördag. sitter nu här på en soffa och är fruktansvärt sugen på att tiden ska gå. jag vill inte vara här själv. känner att det åt minstånde kunde knacka på en arg granne för att musiken är för hög. bäst av allt vore om jag hade en man. en äkta man som kunde fylla ut sängen. den är 160 och jag är 160. (inte på bredden dock). jag behöver närhet. vem behöver inte det liksom? vem behöver inte sex? jag är i starkt behov av det. nästan läge att gå ner i knarkarparken alltså. nej okej, det var dumt skrivet. det skulle jag aldrig göra. hur fasen kan det vara så svårt i en sån här stor stad när det är busenkelt i varberg? är det för att killarna i varberg är ovanligt lösa och trycker upp den i första bästa? eller sista möjliga? kan det vara så att jag sitter ensam i en lägenhet och tittar på serier på internet som innehåller rätt mycket sex? kan vara så faktiskt, men jag tror på båda mina teorier.
det gör lite ont i mig när jag tänker på att jag skulle kunna stå med alkohol i handen och vara allmänt bitchig eller glad. lysa upp tillvaron för några enstaka. några andra skulle jag nog förstöra för. säga någon drypande kommentar som jag senare nog måste sota för i mitt inre, men som inte alls spelar någon roll för mig i det sammanhanget. det gör lite ont i mig att veta att mina kära spårade vänner spårar som fan utan mig just nu. de far säkert runt och poängsätter kvällens PL (om det nu finns några). annars kanske de spyr på oscars toa (skulle nog helst skippa den delen). det är mycket möjligt att kvällens bravader innefattar en medelålders man. en kaj liksom! det nya lammet? kanske gör någon en bikeofshame? (ingen cykel utan en MOTORcykel). kan också vara så att någon sover med en helt fel patetisk herre och får sen vandra varbergs gator hem ensam. eller så kanske man blir den som ingen taffsar på och kan vakna upp imorgon och känna sig rätt nöjd med att inte bli spettad av något klumpigt och slemmigt. kanske har jag och min dammsugare det rätt bra ändå?

tell me our lovestory

would you love me more if I gave you my everything?
would I be enough for you if I only was myself?
I wonder if you see me for real, or just as a game?
I wonder if I'm right
would I be enough?

does it makes any different at all?

haha! kors i taket! ett fett kors i taket att kära lovisa håkansson dammsuger efter jobbet. markus (min kära roommate) har stuckit till sverige idag så jag är all alone. kan trippa runt hur som helst eftersom att jag bor i en takvåning. ingen som ser min nakenhet. är dock inte helt naken, men i princip. det finns både fördelar och nackdelar med att bo i takvåning ska jag berätta för er. det är såhär: ALLT hörs när man har öppet fönstren. alltså allt från gatan. inatt så regnade det oerhört mycket OCH det åskade. somliga vet att jag sover mycket djupt och brukar inte vakna av så mycket, men alltså inatt vaknade jag och trodde att jag skulle dö. seriöst alltså, det var hemskt. en åsksmäll lät som att hela huset rasade. trodde på allvar att min sista stund var kommen.
positivt: insynsskyddat
negativt: fruktansvärt högljutt
jobbet går great! jag har klippt en norsk kändis. hon sjunger. sök på ingeborg selnes på spotify så kommer jenten upp. allt är nice och jag ska snart laga mat i min ensamhet.
PS. sirenerna är de värsta ljuden. kommer var och varannan timme alltså. DS:

in a famous town

sitter för tillfället och ska snart gå till jobbet. kör på modelldieten då jag har glömt att köpa bröd. varannan vatten går fint!

dancing all alone

alright, här sitter jag i en soffa och ve och fasa har något gått upp för mig. ibland kommer ju sånna där uppenbarelser som gör att man går under för en liten stund. man tänker efter och undrar var fan man är på väg. man inser att allt har blivit lite mer förändrat än vad man trodde att det skulle bli (på inte ens en vecka). ve och fasa är att jag har börjat tänka på norska. hur sick är inte det!? varje ord jag tänker tänks på norska liksom. jag har till och med börjat använda ord jag aldrig trodde att jag skulle ta i min mun i ett dagligt språk (t.ex. rar, som på norska betyder typ konstig). jag måste sluta säga rolig i mina vanliga sammanhang, för då tittar folk på mig som att jag är helt dum. det betyder nämligen lugn på norska. är det jag (som är svensk) som är wierd eller är det det norska språket? norge suddar ut den svenska lollo mer och mer. vad händer?! tänk om jag tillslut glömmer av hur man pratar svenska. så rart det skulle vara!


här går det i alla fall mycket bra. dock tar min hemväg 15 min längre tid än ditvägen (till jobbet) för att det är killar/män som vill snicksnacka lite grann. de står där, vissa med bandage och plåster över hela kroppen och vissa med alkohol i händerna och vissa bara allmänt påtända, och vill växla några ord. än så länge har jag en aggressiv, bodybuilder boyfriend och en pittbull. endast för att de inte ska vandra med mig hela vägen hem. jag har kul! the time of my life? nja, kanske inte riktigt än, men det kommer. jag trivs på jobbet och jag trivs med staden. dock är det sinnessjukt tråkigt att fixa mat. jag beundrar min moder mer och mer som håller av hushållssysslorna extremt bra. funderar på om jag kanske ska avstå det där med barn och man.. om jag nu skaffar det så ska jag minsann skaffa mig en flink hushållerska. hon ska laga mat och städa och tvätta och allt det där för en vettig penning. kalla mig för lat och naiv om ni vill, men prova att komma på vad man ska stoppa i en hungrande mage varje afton. inte direkt så man kan skutta ner för trappen och sleva i sig någon gudomligt doftande maträtt, nej, man måste planera, fundera och fixa in i minsta detalj. jag saknar mina kära vänner och jag längtar till min kära havve flyttar upp till mig. komsi komsi!

i won't let this build up inside of me

kära vänner. jag har landat. gosat in mig. tryckt ihop alla mina saker på de platser som känns bra. det känns bra. allt känns bra. grymt bra till och med. vi ses, hörs och snackas någon gång för nu ska jag krypa till kojs med en film. tänka sig, jag har tv på rummet?! på tisdag börjar jobb. najs

RSS 2.0