you and I collide

jaha, då är jag ensam in the big house again. mamma, pappa och isac har nämligen åkt till anholt. känns rätt tomt faktiskt. tur att jag har andree som ställer upp. haha! gjorde det bästa på länge imorse. gick nämligen upp klockan 9 och duschade och åt en tallrik gröt i lugn och ro. jag har till och med tid över innan jag ska pallra mig ner till jobbet. har inte hänt många gånger. det brukar vara att jag får rusa runt i huset och skälla på alla och välja kläder i en evighet bara för att inget passar som jag vill. om jag äter frulle så blir det i farvindarna av min cykeltur eller trycker jag i mig en macka medans jag klär på mig. rätt så skön start idag faktiskt. ska jag alltid göra. kanske till och med ska börja med en morgonpromme? eller det kanske blir lite överserri för mig. jag ska i alla fall försöka.

jag har ju inte skrivit på en myyyycket lång tid så jag kände att det var dax. även fast att jag säkert har tappat alla mina läsare så känns det faktiskt ganska skönt att få skriva lite. jag har ju lämnat min dator till skolan och jag tycker att det är så fult på mitt rum med en fet stationär. jag har i alla fall tagit tag i mig själv och satt upp en, för antingen var det för tyst eller så hörde jag ingenting med hörlurarna på.

ikväll ska jag grilla med min kära vän Nelje. eller ah Alexander Nelje är hans riktiga namn. annars kan man välja mellan Alex eller Nelje och jag föredrar Nelje. ska bli väldigt kul att få prata av sig som gamla tider.

Anledningen till att folk läste min blogg antar jag var (eller jag har hört) att de ville läsa om mina tankar och funderingar. jag menar det är ju inte så jäkla skoj att läsa om vad jag har gjort om mina dagar liksom. nej usch!

jag är i alla fall arg som ett bi på alla äckliga pappor som utnyttjar sina stackars styv eller biologiska döttrar. tänk att ens oskuld ska tas av en patetisk, äcklig kuk som tillhör en fadersfigur liksom. vad är det för SKÄMT! man kan ju inte vara en vettig persom som tänder på sånt. eller barn överhuvudtaget. stackars tjejer och killar som ligger ute på internet och en 60 årig äcklig, fet man runkar till. stackars deras fruar som blir dissade av en liten flicksnärta. jag hade skärt kuken av honom. jag lovar! jag får hellre fängelse än att veta att någon sitter och tillfredställer sig själv till en 10-årig kropp. jag är så arg, så arg! jag kokar! hoppas de jäääävlarna brinner i helvetet, för de förtjänar inget annat än att sitta i fängelse och att ruttna och dö där. de förtjänar en fet påsättning i duschen. jag önskar att alla äckliga pedofiler och incest människor får betala en biljett till Thailand och måste sitta där tills de inser vilket helvete de har satt sin dotter/son för och sen ska de sitta där tills de dör. under tiden ska de varken kunna gå eller sitta av allt de själva blir utsatta för. många brottslingar förtjänar en andra chans, men fan inte sånna människor. en gång peddo alltid peddo!

RSS 2.0