I'm in love with your brother

Godnatt från oss!





varning

det här känns inte riktigt bra. det känns inte alls bra faktsikt. jag har inte suttit på internet så mycket under tiden i norge, så nu tar jag igen den förlorade tiden big time. jag gillade mig själv som lite självständig från facebook och som kunde klara en timme utan att kolla om någon skrivit något. när jag fyllde år var det ju kul för då var det alltid någon som skrivit, men jag måste bara inse att jag är en mobbad själ när det gäller facebook. av alla mina oroliga 696 vänner så är det i princip aldrig någon som skriver. hoppas att facebook inte speglar ens vanliga liv. då är jag verkligen i riszonen för att hamna i den kategorin som innefattar de som i tysthet övervakar de som har vänner. tur att jag har Archie i alla fall.



även här för precis ett år sedan ligger jag slapp som fan vid min mac och tror att jag har 696 vänner

tillägnat Jennifer Andersson

okej, min blogg har kommit lite i skymundan den sista tiden med tanke på att jag faktiskt har haft ett liv. jag har haft fullt upp på jobbet, en hund som behöver mig, mer sex än vanligt och så har jag lärt mig att laga mat. då finns det inte så mycket tid över för bloggande. håller också på att flytta mitt aaasss till kallare breddgrader. Hemsedal! farligheternas mekka, oskuldernas paradis, ensamhetens hörn, köldens bästa resemål, otrohetens näste och one night stand "staden". tror att jag kommer passa in där rätt bra. kan ju vara ett pluss och sådär med att jag har fått ett nice jobb som frisör och att jag har en snowboard som är fet och att jag numera också har långt hår så jag slipper se ut som en skallig tönt med hjälm. offrar hellre några snäpp på bimbostatistiken för att kunna se cool ut i backen. känner att jag får mer trånande blickar från män (inte killar) och mer armbågar av tjejer när jag ser ut såhär. kan bli kul. fick en gratis kaffe av samma snubbe som jag köpt kaffe av varannan dag i ett år dagen efter jag förlängt håret. fick tusen mer arga blickar och knuffar från tjejerna som i vanliga fall brukar le snällt mot mig och be om ursäkt. såg kanske medlidande på mig när jag hade det korta håret? hm, jag tycker väl förvisso att jag är snyggare i kort, men det var ju det här med att se cool ut i backen. kan liksom inte riskera att få en fitta torrare än en gubbmun som inte fått känna vatten sen hemhjälpen var där för en vecka sen.
har nu spenderat två utekvällar i varberg och jag förstår inte riktigt hur man raggar längre. jag har tappat det helt. jag har tappat liggfaktorn på mig själv. har tappat den där utstrålningen som skriker "knulla mig". antar att jag skriker lite mer "jag är en torrfitta som helst inte ens pratar". känns i alla fall så.
fyllde 20 år igår och fick då en kamera som jag hade önskat mig och jag blev väldigt glad. det firade jag genom att ta en sån där halvsöt bild på mig själv där jag ser ut som en blandning mellan fjortiskåt, tillgjord och glad.

RSS 2.0