vissa är bättre tillsammans än andra

There are many things I would like to say to you, but I don't know how!

snart åker mina älskade andra delar iväg på en tripp till långtbortistan utan att jag hinner träffa dem innan. jag saknar dem så det värker i mig. känns konstigt att inte ha dem vid min sida och dela alla sjuka saker som händer och de tråkiga och de halvroliga. det känns konstigt att de inte kan traska runt vid min sida dag som natt och det känns konstigt att inte kunna ringa dem när som helst utan att det kostar halva min lön (okej, där överdrev jag men ändå). dör lite inombords av att de inte står vid min sida. Fjordis, Nisse, Dolmen, Ceacar, Feddan, Baggen, Havve och Andy. I miss you like hell!









röken bolmar

cha cha bitches! för tillfället sitter jag insvept i en handduk och är helt naked under. känns rätt skönt att släppa musen fri. lufta lite som man kan säga. anledningen är att jag har duschat. blivit fräch så att säga. jag och emma har förkväll. lite sånt där tjej tjaffs som man kan gör ibland. raka sig, skrubba sig, lägga i en inpackning, måla naglarna i någon flashig färg och smörja in sig. dock har jag inte kommit till smörja in mig stadiet än. smuttar på en corona och väntar på att min inpackning ska göra håret nice. sitter i sängen framför garderoben och försöker välja ut en snygg partystass. inte det lättaste faktiskt. ikväll ska vi på en inflyttningsfest
fick en rätt rolig kommentar på mitt inlägg igår. jennifer skrev att hon satt på krogen och läste min blogg. är varbergs uteliv så tråkigt? jag kommer i alla fall hem den 22 oktober, för den 23 fyller jag år. 19 jävla år. ännu en ålder att fälla några tårar för. jag kommer inte framåt alls. känner att jag vill bli 20 (så jag kan komma in någonstans i Oslo) och sen kan det ta stopp. behöver inte bli gammal och gaggig.
dagen idag har varit hektisk på jobbet. fullt upp liksom. liiite sjukt att jag är 4000 över provisionsgränsen (som de räknar med att man klarar efter 5 månaders jobb). eftersom att det är några dagars jobb kvar kommer jag alltså komma en bit över den gränsen eftersom att jag i snitt drar in 3000 kr om dagen. plus produkter och det är ca 400 kr om dagen. alltså är jag rätt skillad. rätt duktig!



jag är snygg i handduk runt håret

changes

okej, nu känner jag att mitt liv borde bli som vanligt igen. jag borde sluta vara kär i en omöjlig kärlek och jag borde starta vara mig själv igen. sluta med detta kärlekstjaffset. passar inte så bra på mig om jag ska vara ärlig. gillar inte riktigt att bli kastad hit och dit med som en trasa. changes, my darlings! från och med nu så ska jag upptäcka utbudet i denna stad. borde ju finnas någon som kan få mig på fötter igen liksom. känner liksom inte riktigt igen mig själv när jag blir såhär fjantig. för ja, jag har varit fjantig och blivit lurad. där har ni det. inte alltid stark utan jag och mina sönderblonderade hjärnceller har blivit lurade. snopna blev vi allihooooopa, allihooopa, allihoooopa! dock är det rätt skönt att komma till insikt om att man haft fel och hoppats fel. det är i sånna här situationer jag älskar att vara mig. släppa allt det jobbiga för att gå vidare på några minuter. tvinga sig själv till att tänka klart liksom. se hur det ser ut utifrån. "åh, jag älskar dig!" och så vips hoppar man isäng med en "gammal" flamma. som jag har lurat andra blir jag nu själv lurad. fy på mig Lovisa Håkansson. skärpning! man ska liksom inte gå på sina egna lur. då har man misslyckats oerhört alltså. just nu hade det varit bra om jag inte jobbade imorgon så jag kunde gått ut och druckit och letat efter nattligt sällskap. istället ligger jag i sängen och försöker förstå mig på situationen som har blivit nu. krash boom bang än en gång. imorgon däremot så kommer jag vara back on track liksom. på söndag kommer jag förhoppningsvis skriva något av er smak. I'm back again!



who am I to say?

håller för tillfället på att flytta över alla kläder från eric och emmas garderob till min garderob (som patrik snickrat ihop med hjälp av Ikeas bruksanvisning). jag känner dock att den kommer vara way too small. lite bittert för jag har ju absolut inte tagit upp alla kläder eller skor för den delen heller. dock är det mycket roligt att fixa och trixa. ska även städa undan alla mina saker som står i påsar på golvet. jag är en stökig person, I know, och jag blir heller aldrig klar när jag väl städar så jag ser inget stort hopp om att rummet kommer glänsa i sin skönhet när jag är "klar". nu är klockan över 12 (på natten) och jag hade tänkt lägga mig ner och vila mina trötta pilemariska ögon. imorgon ska jag nämligen upp med tuppen och dra med mig pattis ner till affären för att ta ut pengar. fucking nordea glömde skicka med koden till mitt kort så jag har ingen kod och kan inte använda det. till saken hör att jag är hungrig och mycket shoppingsugen. jag har fört över money via internet och nu hoppas jag verkligen att detta ska funka för imorgon är det fredag och då ska jag dricka vin. massor av vin. eller öl, men jag är mer sugen på vin.

jag ska sakna dig imorgon

frågan jag ställer mig är varför jag envisas med att vara helblonderad när min hårbotten strejkar och när jag ser ut som vilken blond brutta som helst? är det för att jag strejkar för att naturens lagar har gjort mig till någon smutsig kloakråttefärg som jag inte ens kan definera egentligen? kan det vara så att jag gillar de sneglande blickarna från allmänt otillfredställda män och tonårskillar med finnar (som säkert tror att jag är i deras ålder)? kanske för att steget till att bli någon annan färg är rätt tufft att ta för en inpräntad blondinjävel... (trots rosa, rött, brunt osv). det är fruktansvärt skönt att kunna skylla på att mina hjärnceller är allergiska mot blekning så de dör en efter en när jag gång på gång blir en isprinsessa som hamnat lite fel. om det nu mot förmodan skulle vara så att jag liksom råkar säga något korkat eller dumt så finns det ju en stor risk att jag kan skratta bort det och skylla på de stackars satarna som traskar runt där inne i min hjärna och febrilt försöker koppla sladdar hit och dit. just nu jobbar de för fullt för att komma på om de kanske skulle må bra av lite mörkare färg, så jag inte ser ut som en misslyckad bimbo. har ju håret, men brösten är lite ur form. tappat silikonet på vägen liksom.

göra papi stolt


inside of me

shit, jag har insett en sak. ett sånt här wake up call är inte nice att få. känner mig torrare än ett knäckebröd som smulats sönder av torrhet. känner mig som en skrynklig tant som är fruktansvärt torr. jag har nämligen blivit en av de där bloggarna som jag spyr på. ni vet de där som enbart skriver om att de har bakat bullar med sin söta pojkvän eller att de shoppat eller att de har tränat eller gått promenad osv. jag skriver endast om en jäkla ofärdig lägenhet och hur kul är det?! det är möjligt att någon inredningsfigur hade fått en orgasm av att höra att det finns en lägenhet någonstans ute i världen som väntar på finbesök av lite möbler osv. nej, nu ska jag fortsätta lägga spackel i ansiktet för att dra till mig lite fina bekräftelseblickar och ignorera dem utan att röra en min. fan vad jag är snygg!



om det fortsätter i samma takt kanske jag skriver om kanelbullar och blöjor snart

vandra med mig tills allt tar slut

hahaha! lite sick att jag traskar hem från jobbet i godan ro och lyssnar på P3 (som ni vid det här laget borde fattat är min favvo kanal). jag spekulerar lite smått på hur alla har det i Varberg. medans jag går där och funderar på om det hade varit lättare att få till det i Varberg än i Oslo så kommer P3 verkligheten på (ett radioprogram) och idag skulle det handla om UFO. jag tänker lite smått att jag önskar att jag hade närmare hem för jag var inte speciellt sugen på att lyssna på ett program om gröna gubbar liksom. men DÅ säger dem att de sitter i en bil med UFO jägaren Anders och att de befinner sig utanför varberg i det lilla samhället Tvååker. tror ni jag höll på att sätta luft i fel strupe eller?! resten av vägen gick jag och log för mig själv. lös nog upp många personers dag där.
jag är på fett G i lördags
emma och jag i lördags

everytime I look inside I know

om man är ensam vaken och rätt uttråkad medans man gör sig iordning kan det hända att man tar lite bilder. snygga är de väl inte direkt, men de förklarar min morgon här i Oslo.
Pattes tischa är på under hela sminksessionen
när man är klar ska man visa hur det blev
och sist men inte minst försöker man ta en sån där moderiktig bild på sin stass som man har på sig för dagen. min är svart. mycket svart! lite genomskinligt och lite sammet med ett par kängor till. rätt skönt.

I have to quit you babe

nu håller mitt och patriks rum på att ta form. det är fortfarande rätt kalt och färglöst och stökigt, men det börjar i alla fall. har varit på IKEA idag och inhandlat säng, hyllor och garderober (samt bra att ha saker). hela kalaset blev himla billigt faktiskt tro det eller ej. hihi! vi är så smarta jag och pattis!
måste bara skriva att jag saknar "mina" tjejer i sverige. sjukt jävla mycket. helt sinnes liksom. finns inte! trodde inte att det skulle bli så jävla jobbigt att skiljas från dem, men jag har ju trots allt hängt ihop med dem i flera, flera år. hört deras röst nästan varje dag men nu, nej inte alls typ. fjorren ringde mig i lördags natt och jag fick en tår för att jag blev så glad. suck, suck, suck!




önska aldrig något, för det kan bli sant

jag känner mig rätt så jävla dum i huvudet (att det inte ska räcka med att det gör ont liksom). jag har längtat som aldrig förr efter en riktig fylla och hösten. "varsegod lovisa håkansson, här har du det!" och det är FÖRJÄVLIGT! jag mår kasst som fan. huvudet dör och ramlar av från min kropp. jag inser att jag måste använda jeans eller fula strumpbyxor för att klara av kylan. helt plötsligt måste man vara så förbannat påklädd. som tur är har jag börjat må bättre nu. imorse när jag vaknade av att solen brände sönder mina ögon (vi har inga persienner) så trodde jag på allvar att min sista stund var kommen.
igår hade vi i alla fall mycket kul. fick besök från varberg av Jonas, Jacob och Bacon. söta grabbar det där. vi drack och sen gick vi ut. jag blev uppraggad av en tjej. inget fel med det och när nöden smyger sig på kanske det är värt det? hm, tål att tänkas på. kvällen slutade med ett antal halvnakna våldtäktsförsök och brottning i lägenheten. vi borde vara hatade av grannarna nu

prinsessan på ärten

kära vänner. nu når ni mig inte på mitt svenska nummer längre. jag har gått och blivit helnorsk. i alla fall nästan. är överlycklig för att det äntligen funkaaaar! wiiiie! nu fattas det bara möbler, dammsugare osv till våran mycket tomma lägenhet. känns som ett fett skämt att traska runt här där varje andetag låter som att hela huset ska rasa. det ekar som fasen här med andra ord. fick en säng igår dock. ja, säng och säng.. en madrass som är tjock. man känner spiralerna i den så jag och patte la vår kära 90 madrass ovanpå. jag som måste såna ytterst fick en rätt svår natt. försökte klamra mig fast i sängen. den ser liksom ut som en trappa. tufft liv! jag känner mig som en aktivist som barrikerat ett obebott hus och lever så spartanskt det bara går att göra. mina grejer ligger utspridda lite här och var, men det ska bli ändring på detta! I neeeeeeed to fix this!

.

just nu ligger jag i min och patriks säng. japp, vi har fått en säng nu, dock med för liten madrass, men det är nice. lite bättre än en tunn 90 madrass. heheheh! ikväll har vi druckit vin och jag känner att det var behövligt. vin är gott och rensar själen. vin är great för allt. man borde dricka vin varje dag hela tiden. då hade livet varit perfekt! livet är liksom nästan perfekt. världens bästa room mate! skulle nog inte kunna bli så mycket bättre faktiskt.

allt du vill kan du få, men inte min framtid

sjukt att det är så torrt som en öken down there att mitt sinne spelar ett jävla spratt med mig. tycker nu mera att i princip alla är snygga. de som inte innefattar alla är antingen sjuuuuuukt sunkiga eller 60 +. allt under 60 är okej numera nämligen, bara det slutar vara torrt. vilket jävla helvete!

mh, what to say?

I hate the book of love
but I love when you read for me


nu har vi flyttat in i en stor mycket fin 3a. det är högt i tak och allt går i vitt. nyslipade trägolv och ett fint kök. vad mer kan man önska sig? lite möbler och en tvättmaskin kanske? alla mina kläder ligger för tillfället i påsar som står i ett hörn och jag delar en 90 madrass med Patrik. kanske inte direkt det bästa sättet att sova på, men vad ska man göra när det krisar? jag är ju van vid 160 säng och helt plötsligt får jag knö med en man. det är mycket snällt av patrik att han låter mig sova här iofs. annars vet jag inte riktigt vad jag skulle göra för tillfället. känns lite sådär att bygga en madrass av kläder liksom.
nu är klockan mycket för att vara fredag för den nuvarande Lovisa Håkansson. Hon är liksom lite buisy... Imorgon är det jobb från 9-16 och den direkt till musikvideoinspelning. jag vet dock inte vilket band det ska vara, så jag berättar mer när jag har tid. vet inte alls hur lång tid det tar eller när jag kommer hem till lyan. ska ta lite bilder om jag kan och får. hihi! kompis det går bra nu


living my life

kära vänner! här kommer ännu ett skrytarinlägg. vad annars ska jag skriva om när det går så bra liksom? sminkade som sagt på en visning idag. alla lärlingar på Adam og Eva hade modeller som de fixade och trixade med håret på och jag och några high tec make up artister sminkade. fattade verkligen inte vad jag gett mig in på när jag kom dit, men det slutade i ett mycket gott resultat faktiskt. fick massa beröm. nu till det roligaste av allt! en av dem som är bland de högs uppsatta i Adam og Eva (som jag var på intervju med) kom fram till mig och sa att när jag var på intervjun så fick hon gåshud. hon var så glad att jag ville börja på A&E. hon sa att jag kommer komma långt och att hon bara fått gåshud av ytterst få personer. jag är happy lollo som aldrig förr. sen är det lite andra saker som är på g, men det berättar jag inte om nu ;) kommer bli maaaaagiskt!

take me home or take me away!

hahha! hur svårt kan det vara att se ens gamla kärlek gå hem med sin nya för att ligga precis som man brukade göra med denna? nej, inta alls svårt! jag diggar det! plötsligt blev jag den mogna bruden som kan ta en smäll liksom. ser dock ut som den vanliga blonda bimbon som jag är, men what the fuck! vad är ett blont yrväder när man kan få en brunett med ett sött leende?! vi kör på den va? känner att allt började spåra när jag blev blondin faktiskt. tror ärligt talat att mina känsloceller gick upp i rök när denna blonda färgen började träda fram.
visst är det skönt att inse att slutet verkligen är kommet. att man liksom inte ens behöver kämpa längre. det finns liksom inget hopp kvar och då är det bara läge att släppa taget. tro nu inte att jag går i självmordstankar - tvärtom! jag ska leva mer än någonsin. jag är fri eller nått!



jag har hört alla historier och alla förklaringar
men ikväll bryr jag mig inte alls
höj musiken i mina öron,
för nu ska din röst överröstas av något vettigt

we don't need a reason to fight

okej, jag har lite panic. vet dock inte varför. jag sitter på bussen och mina fötter stinker, men det är sköna säten så det är okej. undrar egentligen varför fötter luktar äckligt? utsöndrar de något speciellt för att de är så fula? fötter är verkligen fula. borde inte existera på det sättet de gör, men jag har inget bra alternativ som skulle ersätta dem, så jag antar att de får vara kvar. men borde inte gud kunnat vara lite mer påhittig och smakfull när han skapade människans fossingar? blir rätt irriterad faktiskt!
idag har jag jobbat och det har varit nice! var bara jag och Ron (min chef) idag så det har varit fullt upp, men ändå kul. trivs så sjukt bra med honom! jag vill alltid ha manliga chefer. det är guld! får liksom pli på alla hyperaktiva brudar.
alltså snart får jag panik på mina fötter! jag svimmar snart av min egen lukt. eller är det hon framför? kan vara så, för jag har aldrig varit med om att mina fötter har luktat såhär. behöver ett fotbad och massage!

piip piip piip piip

till Björns irritation snozade jag precis i 1 h och 20 min. insåg att jag kanske inte alls behöver gå upp 5:41 när jag börjar 9.00. dumma Lovisa Håkansson ibland!

just go with the flow!

kära vänner och ovänner, snygga och fula! jag är i lite chock. jag klippte en kille idag och snick snackade som man brukar göra. jag på min svenska med en lite förvirrad min i nyllet och han babblade på med en rätt krånglig norska (där av den förvirrade minen). han pratade om sport och jag försökte dölja min okunskap men det gick sådär. sedan visar det sig att den här snubben är ishockeyspelare och spelar i Norska landslaget OCH han har spelat i USA men blev skadad. hur wierd är inte det?! jag har liksom klippt någon tydligen är bra på något och jag hade ingen aning om att han ens existerade. jag min dumma jävel råkar slänga ur mig att jag inte ens visste att norge hade ett landslag. för de är inte så bra va? inte som jag har fattat det i alla fall. han lever på att träna. att träna ger honom money liksom. kanske borde satsa på ett sånt jobb istället? trimma till den sviktande klumpen jag har till kropp.
idag har jag också blivit officiell färgansvarig på salongen och på måndag ska jag sminka på en visning med Tim Burton inspiration. har jag nämnt att jag kanske ska vara med och spela in en musikvideo också? jag ska alltså styla, inte vara med i videon. flyter det på här borta eller? japp!
kolla vad frisöryrket gör med ens naglar! nagellacket är nästan helt gone och mina naglar har gått av som fan. dax att fixa! jag är så fruktansvärt klantig av mig så jag har slått av 3 naglar idag. inte riktigt okej alltså.

well I know you are in pain

idag är jag sådär cool som bara jag kan vara. jag laddar inför jobb med partymusik för att komma i form. tagga tigg liksom. göra så att andra blir nästan lika coola som mig. nästan lika häftiga och bara nästan lika snygga!ska försöka hitta något intressant att skriva om idag. ska söka och gräva i lite vardagsproblem som kan behöva lite aggression.

fuck me, I'm almost famous!

idag har varit en grymt bra dag. om man räknar bort några tårar och ett tryck över bröstet så har den varit wonderful! jag och Tina har dansat och sjungit på jobbet och jag satt modell för Suri. jag tog ut det nyss och nu är mitt hår helt stort och lockigt och kreppat osv. nu är jag trött och tänkte sova för att orka med morgondagen. känns som att sömn är en viktig grej. borde kanske tänka mer på det.

peace out, man!

igår krossades jag, men jag insåg att det inte är typiskt mig att bli krossad sådär, så jag bestämde mig för att lägga locket på och gå vidare. inte tänka tillbaka. skulle träffat eric och patrik vid 9, men utan någon sömn innan klockan 5 var jag rätt svårväckt tydligen. jag har bestämt mig för att inte gråta utan satsa på mitt jobb istället. jag kommer bli den vanliga lovisa håkansson igen. kul för er och kul för norskar, men mindre kul för mig. så äre! det är inte sista gången som jag skriver något ledsamt, för detta var det värsta jag varit med om. but you know me! jag klarar mig! nu har jag lärt mig något. släng aldrig iväg hjärtat för kärlek som till ett par hungriga lejon. håll det tätt intill och skydda det!
om vi bara vore mer är nästan lika snygga

du, lämna mig inte nu

jag har varit feg min vän,
inte vågat
men jag vågar nu
jag vill nu
det gör ont att vakna upp
det gör ont att sova
det gör ont att andas
utan dig
jag behöver dig
du, lämna mig inte nu
jag vill ge dig allt det vackra



no time for us

vad ska jag göra med alla bortslösade timmar som jag drömt om oss?
jag vill att du ska behöva mig som jag behöver dig
vad ska jag göra med alla känslor som trasar sönder?
jag önskar att du kunde se hur det ser ut
jag vill att du ska komma nära
även om det är försent att älska
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
jag vill inte se dig gråta som jag har gråtit
jag vill inte se dig sårad
när ord som kändes bra plötsligt blir falskt
jag vill inte se dig gå sönder så som jag gjorde nyss
att höra dig andas nära, lite för snabbt, mot min nacke är vad jag vill
jag vill känna dig nära
men jag antar att vår tid är förbi
eller vad säger du, älskling?
var vår kärlek inte värd en sista chans?
jag kommer sakna dig mer än vad jag gjort i så många dagar nu
för en gångs skull gav jag allt
släppte allt
men svaret krossades långt innan det ens kom fram

wish you were here

wanna wake up with the rain
Falling on a tin roof
While I'm safe there in your arms
So all I ask is for you
To come away with me in the night
Come away with me

RSS 2.0