Barcelona baby!

just nu sitter jag i en glassig lägenhet vid havet i Barcelona. den ligger i den mest nybyggda delen. vi har pool, världens balkong och två toaletter. i liiike! tar max 3 min att ta sig till stranden och det är ca 26 grader hela tiden. vi kom hit i lördags (mamma, pappa, isac) och då utforskade vi bara stället och åt mat tror jag. igår solade vi först och sen gick vi massa kilometer till ett ställe på B (typ Barchelloneta). det är bla bla det gamla Barcelona och man ska få en såååå känning av hur det var a long time ago. jag såg mest vackra, men lite skabbiga, lägenhetshus med massa tvätt på. rätt häftigt att de vill hänga ut sina rentvättade trosor i avgas. kul, förorenad fetta man får då liksom. yscha!
idag var det lite molningt och blåsigt på morgonen, men vi åt frulle på balkongen (gott bröd, skinka, jordgubbar, mosarella, tee, avocado och massa gott). sen vandrade vi runt i shoppingområden som var helt okej. det var vackra byggnader i alla fall. såg en sjuuukt häftig katedral och jag var nära på att bli en troende flicka. katolik och allt på köpet typ! de hade sån där mässa och det blandat med hur häftigt utsmyckad den var gjorde att man kände sig ett med gud. haha! kanske ska viga mitt liv åt en högre makt? typ en långhårig snubbe som sitter på ett moln. vet inte om jag kan avslöja alla mina innersta känslor för en (kanske) påhittad person.

ni får se mina vackra inköp när jag kommer hem. mamma fyller år imorgon så vi ska göra aaaaallt som hon vill göra. jag och isac köpte panic present idag. shit,  tänk om vi hade glömt!

sist vill jag nämna att jag saknar er där hemma - speciellt Andree! shit vad jag saknar dig!!!

i've tried so hard

I've been alone
I've been crying


jag ligger i min säng och lyssnar på Evanescence. ett av mina absoluta favoritband! låtarna får mig iofs att tänka tillbaka på my bad life då jag inte mådde som jag skulle, så jag gråter faktiskt en skvätt. texterna är så jävla rätt. mitt hjärta bara suger åt sig allt som Amy sjunger. det är heeeeelt sinnes!!

kanske ska ta och berätta om en sjuuuk kväll? den inträffade igår då va.. först började det med att jag var på kalas hos agnes fader och där drack jag en väldans massa vin och öl och någon shot, sen staplade jag mig hem till någon erik och drack lite mera. när folket skulle dra till krogen gick vi till ellens moder och fader på Harrys där vi kom in.. serri.. alltså på harrys är det typ 23 och vi hängde där! det var faktiskt kul, men alla gamla gubbar var lite väl taffsiga ibland. jag träffade min längsta kärlek också.. det var måååånga månader sen vi sågs sist. när jag skulle hem rök jag och andree ihop som aldrig förr och i min fylla blev det lite väl mycket drama. andree var helt nykter så stackars honom som fick utstå mina skrik och kastandet av glasflaskor. pinsamt värre, men vem fan bryr sig? vem har aldrig varit arg liksom?! och igår var jag verkligen gryyyyymt förbannad.

när jag vaknade upp imorse klockan 8 kände jag bara hur huvudet gjorde så cp sjukt jävla ont. kunde knappt resa mig alls och jag var fortfarande full när jag klockan 9 drog med mig andree för att gå ut med sigge en sväng. fy vad jag mådde dåligt! vi åt lite frukost och så klippte jag Felix, sen gick jag och addie upp och la oss igen. jag somnade såklart i några timmar. klockan 4 tog vi tag i oss själva och masade oss ner till mignog där emma och erik satt och väntade. vi åt och drack och sen gick vi till hemmakväll och hyrde tre filmer. först såg vi Lords of dogtown som jag har sett flera gånger innan, men dom är så snyyyygggaaa!! eller ja.. Jay är ju en klass för sig. han måste ju vara något slags underverk eller nått.. alltså min gud! det är emile hirsch som spelar honom.

nu ska jag somna med gråten i halsen



utan dina andetag

oh man! detta är något som ger credd till mina vuxenpoäng och till mig som person. jag och andree har varit tillsammans fram och tillbaka (mest tillsammans) i 9 månader. haha! det trodde ni aldrig!

jag är så gryyyyymt trött på skolan för tillfället. vill bara lägga mig ner och dö! eller åtminstånde slippa skolan...


jag vill att det ska regna i hundra år
spola bort all skit
så vi kan börja om igen
bygga upp det trasiga och
låta lungorna fyllas med luft
och läpparna sprida glädje
jag vill försvinna in i det nya
för att inte se bakåt

inför dödens vakande portar

yes, det känns som att jag står inför dödens vakande portar. är cp sjuk och vill egentligen bara hugga av mitt huvud (eftersom att det är det som får mig på fall). jag är grymt förkyld och inget nässpray hjäpler, sen upptill har jag en väldans hosta så att jag nästan spyr, men det kommer slemm istället och till sist så gör halsen ont och resten av kroppen. jag brukar ofta tycka lite synd om mig själv (mest inför Andree), men nu är det verkligen synd om mig. känner bara för att die! för det första känns det inte så okej att jag inte kan träna nu när jag äntligen kommit igång på riktigt igen sen så känner jag bara att det är så grymt fuskigt och bad att jag blir sjuk nu när tävlingen går på högvarv. hur fasen ska jag kunna gå många steg när jag knappt ens orkar lyfta ett vattenglas?! inget onyttigt godis får jag heller äta. buhuu!
en liten positiv sak är i alla fall att Andree made my day! vi åkte till Hemmakväll och hyrde 3 filmer och köpte 3. wihoo! vi köpte Twilight, Moulin rouge och Robotar. vi hyrde The Women, någon boxar film och Madagaskar 2.  vi hann se MR, The Woman och Twilight. rätt go dag i soffan liksom.


åh, på ett sätt hatar jag att vara lycklig! jag kan inte skriva mina texter längre och det är så grymt baaaaad!

det har hänt lite saker på mitt rum också. en garderob har nu utökats och blivit en till.. alltså en till likadan som gör mitt rum nästan ointagligt. jag får i alla fall lite bättre plats. dock är detta bara tillfälligt, för pappa har sagt att garderoberna som ska byggas utanför mitt rum ska vara igång snart. för övrligt så måste jag säga att jag tycker synd om min fader. jag älskar honom också. forever you and me dady liksom!






If I could turn back time

i'm in loooove like hell! inte bara i Andree utan också i en gammal klassiker. Cher - If I could turn back time är en grym låt. den passar väldigt bra in på vad jag ska säga till Andree. även fast att vi har en grym tid nu med passion, gulligull och crazytime så borde jag nog be om ursäkt för saker jag gjort och sagt. jag har kanske till och med blivit toffel!!! jag som har varit så lite toffel som möjligt innan och lovat mig själv att aldrig bli det heller. så har jag liksom gått och kärat ner mig totalt och skaffat ett liv utanför festerna. konstigt nog (för mig) så bryr jag mig inte. jag gillar verkligen Andree. han är mannen i mitt liv liksom! haha! jag låter som en helt annan person om man jämför med för t.ex. ett år sen. oh, shit! då hade jag bara pissat på mig själv om jag ens tänkt såhär. nu är jag happygiiirl!

idag har jag legat ute i solen med mina kära vänner elin och ellen. det var kul! haha! jag har fått färg i alla fall. kul liksom att man ligger som en strandad valross som int vänder på sig så nu är jag brownie på framsidan, men fan inte på baksidan. jag ser ut som en misslyckat grillad köttbit med extra fett. på tal om att grilla så ska min farmor, farfar och faster Becca komma hit ikväll och få sig en mumsbit av en grillad köttbit. addie kommer också hit! hihi!
efter en (förhoppningsvis) god middag så ska vi dra oss mot tor och dricka lite gott. jag, elin och ellen försökte få dom att vilja spela spel med oss, men tydligen så vägrade de. kul killar liksom! spel är ju fan fett skoj! de gick möjligtvis med på kubb i alla fall.

nu ska jag ner och duscha, sen ta på mig kläder, innan mamma får damp och drar ner mig för att hjälpa till med maten.

förresten så kan jag ju nämna min, elin och ellens grymma tävling! vi ska ha stegräknare på oss och gå så många steg som möjligt på en månad och så får vi inte äta godis, glass (förutom isglass), äta chips (undantag popcorn), inga kakor och man får inte heller dricka läsk. om någon gör detta, så måste man (den 2 nästa månad) köpa något till de två andra för hundra kronor vardera. detta ska vi fortsätta med några månader. kommer bli lite svårt, men när vi insett att pojkvänner (i mitt och elins fall) gör en till feta kor så tror jag att det är dax.

RSS 2.0