when your love if safe

okej, lite överreagerande där. jag har blivit återställd. var ett fett hårproblem som löstes med lite blekning osv. nu har jag däremot fått en oönskad "lugg" av lite hår som gick av under processen, men fuck it. jag känner mig som mig själv igen. blond och så där. aldrig mer säger jag bara. försökte få en fin kopparfärg men det sket sig rätt rejält. ville att det skulle vara en sån som tvättades ut men mitt hår blev knallorange. inte så jätte fint för den var helt fläckig också på grund av mitt blekta hår. nu är i alla fall skadan åtgärdad någorlunda. återstår lite fix osv, men jag har i alla fall fått upp hoppet om att bli påsatt någon mer gång i mitt liv. nu i helgen ska vi vara hundvakter för Aron. det är mysigt. Archie och Aron ligger och skedar i sängen och pussas. sött och sådär. dock har hag insett att när jag fått ett barn ska jag sterilisera mig fett. tror att barn är mer krävande än hundar så om två hundar är kaos så tror jag att två barn skulle gett mig en hjärtinfarkt dirr. skulle inte förvåna mig om jag fick tvillingar eller trillingar. finns ju ingen högre makt som vill mig väl så. min karmaometer är på noll trots att jag gång på gång gör fina gärningar. idag erbjöd jag min sittplats på trikken till en äldre farbror när ingen annan gjorde det. det borde höja min karma med några pluppar, men icke!

I lost and died

okej, mina möjligheter till ett ligg är härmed borta. jag kommer för evigt få leva i celibat oavsett om jag vill det eller ej. mina broar till de vackra orgasmerna är brända. blickarna från män I want to fuck kommer aldrig mer komma. jag kommer få leva på the dark side for life. det kommer aldrig vara några manliga stön i närheten av mig någonsin mer. jag är en tappad själ och en förkastad fitta. jag har gjort ett misstag plus att jag var tvungen att ta ut en av mina piercingar idag. jag känner mig naken och exposed. förjävlig och okomplett. känner att något fattas mig big time. funderar på ett nytt projekt där jag tänkte hedra de högre makterna för att försöka få någon form av sympati. lite hjälp med att ta mig igenom denna tuffa tid. pallar inte mer. over and out!

someone new

Jag och Emma har insett att vi är värdelösa som singlar. Jag känner att jag knappt ens, med värdighet, har lov att kalla mig själv singel. Mer en uttorkad bitterfitta. Detta ska det i vilket fall som helst bli ändring på. Med nyrakade ben och pussy ska jag äntra nattens bravader med stil och sexighet. Jag ska slå klackarna i taket och släppa på mina gränser. Med åren har jag blivit mer kräsen och har högre standard. Efter mitt nederlag i internetdejtingen (fick bara äldre män som kallade mig sexig och ville ha mig som älskarinna) har jag insett att jag måste sänka mina krav för att någonsin få ett ligg igen. Det gick lätt när man var sisådär 14-17, men efter det har det bara gått utför. Den närheten jag får är av Archie och jag vet inte om det är lov att räkna det som närhet utan att det låter som att jag är någon galen dogfucker (vilket jag inte är – ÄN). Något som jag hoppas att jag slipper inse (men som jag har värderat) är att jag är en av de där ”fula” tjejerna som får stå i ett hörn och se på när alla andra blir kyssta och får hemsläp eller en av de där patetiska brudarna som försöker lite för mycket. Om jag någon gång måste komma till den insikten ska jag lägga in mig själv på kloster och förbli där tills jag har kommit på ett sätt att med värdighet kunna bege mig ut i knullandets oaser.

 

Jag har köpt några nya saker genom internet. Faktiskt det första internetköpet som jag gör på egen hand. En av dessa saker är detta linnet som jag har på bilden. Det står ”Jesus saves I spend”. Kommer låta mina bröst hänga fria under Jesus namn i hopp om att han kan förbarma sig över min suktan efter ett bra fuck. Har ju ett rykte om mig att jag skulle vara jätte kristen. Om det nu skulle stämma tycker jag att det utbetalas väldigt dåligt. Lite manlig tyngd ovanpå mig och något som tränger in i mig. Tycker inte att det skulle vara så mycket begärt. Kanske har jag tagit fel och ser en wierd spegelbild av mig själv, men själv tycker jag väl ändå att jag borde vara liggvänlig. Tycker väl också att jag förtjänar något bättre än bottens sista skrap liksom. Jag bor ju ändå i en storstad så det borde ju finnas någon där ute som kan tänka sig min naken för en natt. Kan även ha lampan släckt om det skulle vara så och jag skulle kunna sätta en påse på denne persons huvud om det skulle vara kris. Får smyggla med mig en ICA påse i väskan i värsta fall. Typ säga att jag har en fetish för påsar eller för att inte se den som äntrar mig. Kan ju även fråga om denna någon har en bandana som jag kan knyta runt ögonen och säga att jag gillar BDSM. Kan ju bli intressant. Håll tummarna för att jag lyckas med detta som tydligen är fruktansvärt svårt för mig. Önska mig lycka till kära vänner!


RSS 2.0