between the lines

okej. jag är lite fundersam över detta. jag har varit ute for real i Varberg idag men fick fan ingen kick alls. kul att träffa gamla bekanta människor och de nära och kära liksom men no more than that. samma gamla vanliga stela folk som inte vågar gå fram till en ny människa. de som går fram är sånna som inte bor i varberg och är alldeles för fulla för att hålla ett normalt samtal. alltså vill man inte gå hem med dem heller. fick de sjukaste klyshigaste kommentarerna ever ikväll. kan folk bara ge sig? sluta ge main stream kommentarer och växa upp. dricka några färre shots och bete sig som folk?

om du var mer som mig skulle jag gå ner på dig

Sitter åter igen på bussen mot mitt hemland Sverige. Alltså där jag kommer ifrån (som de flesta vet). Det har hänt ganska mycket sen sist jag var där. Jag har absolut inte växt upp. Snarare tvärtom. Blivit mer like the old Lollo. Jag har trotsat mina grymma bakfyllor och festat galet på vardagar. Jag har haft otrolig fylleångest efter porrdanser och stripsessions på uteställen. Jag har blivit filmad och hoppas innerligt att den filmen aldrig kommer komma i min åsyn (eller någon annans heller för den delen). Jag har gett ut mitt nummer till en kille och det var det sämsta jag gjort i mitt liv typ. Har blivit otroligt stalkad av denna pinsamma människa som inte förstår att man inte svarar den sjunde gånger heller om man inte svarat de tidigare. Get a life liksom. Jag gillar mitt nyblivna singelliv tillsammans med mina otroligt fina vänner i Oslo. De förstår sig på mina behov. Förra helgen nöjde inte jag och Malin oss med vanlig efterfest utan vi drack upp en flaska vin för 400 kr och sen sprang vi ut i regnet för att ringa på folks ringklockor. Vi badade i en älv (fruktansvärt äcklig om jag får tillägga), vi plockade blommor och gav till Securitas vakter, vi tog blomkrukor och möblerade om, vi fick en ny vän. Allt slutade med att vi gick runt med en upphittad cykel samt en kundvagn med hittegods. Nu använder Emma vår upphittade ”stege” som klädhängare. När vi kom hem vid ca 7.30 på morgonen så duschade vi en timme för vi var rätt kalla efter allt regn. Nu har jag skavsår på hela fötterna av blöta gummistövlar och mycket spring plus att jag har ont i frambenen (de som sitter ovanför fötterna och nedanför knäna). När jag åker buss bryter jag nästan alltid ihop av människorna runt omkring mig. Hon bredvid mig har tagit av sig skorna och förgiftar mig med sin ohyggliga fotstank. Sure, det har varit varmt idag osv men man borde ju känna att det stinker och då tar man på sig igen!!! Blir så arg. Sitter och kokar. Jag vet att mina skulle lukta pyton om jag tog av mig dem men bara för att jag vet det behåller jag dem på. I helgen ska jag säga hejdå till min kära bror som åker till USA i ett år. Lyckos honom! Ska även träffa mina kära vänner och bli brusad i deras närhet. Jag har längtat efter det. Vill dock INTE att det ska ta sig på samma sätt som det brukar göra i Oslo då jag, Malin, Emma och Jossan porrar runt som om vi aldrig gjort annat. Vill liksom inte att en liknande film ska spridas i Varbergs datorer. Skulle vara misäääär till max. Okej. Nu är det ihopbryt som fan. Hon bredvid mig får pärlor av svett i pannan och det luktar förjävligt. Min näsa fräter samman av lukten. Hon har i alla fall Skullcandy hörlurar. Kan kanske ha överseende…

I don't know what I can save you from

Jag sitter på bussen tillbaka till Oslo. Jag är fett bakfull. Förjävligt! Ida ligger nog ungefär på samma nivå tror jag. Spenderade kvällen igår hos Ida i Göteborg. Vi drack drinkar och sen mötte vi upp Johan ute för några öl. Både jag och Ida blev kanadas. Helt sick! Så, logiskt nog mår jag piss i motvind idag. Tur att jag har hörlurar med mig för det sitter två barn framför mig som skriker och gapar och stirrar på mig. Har egentligen lust att smälla till dem, men eftersom att min mamma uppfostrade mig med vett och hyffs så fattar jag att folk hade stirrat mer om jag hade gjort så. Klarar bara inte av irriterande ungar. Pappan (som är den enda föräldern) sitter bara och tycker att de är sjukt söta. Jävligt fula är de.

Jag försöker även använda internet. Det går sisådär. Fruktansvärt segt. Plus att jag har min laddare i knät för hon som sitter innanför mig klagade när jag hade den på golvet. Laddaren blir cp varm och gör mig kissnödig. Jag försöker hitta inspiration till nya kläder och outfits. Det går sådär med tanke på internet. Detta är en brytihop resa. En resa där hela jag flagar. Hud och naglar och tålamod. Allt rasar samman. I samband med mitt flagande tålamod kryper huvudvärken närmare en bristningsgräns.

 


att både se och känna är det svåraste jag vet

Jag har varit på Gotland. Min fristad. Mitt älskade, älskade Gotland. Där min själ och mina bröst är fria. Allt slukas av en varm sol och omsveps av en lugn vind som smeker min hud. Alla problem blir som uppätna av alla flugor som killas. Ett ställe där ingen någonsin dömer. De accepterar. Säger sin åsikt. Men de dömer aldrig. När jag var rädd för att inte överleva till nästa dag tog de mig till sig och klappade mitt hår. Tvingade upp mig på morgonen. De litade på mig, trots att jag gång på gång svek dem. De vek aldrig av från min sida hur illa jag än uppförde mig. De har accepterat mig som den jag är. Aldrig haft större krav än att jag ska vara mig själv och hjälpa andra i nöd. Jag älskar det, dom, allt! Allt är fritt och det fria älskar jag som obetydligt passionerat sex. Allt annat våldtar mig ömt och brutalt.

Jag har även låtit mina naglar växa. De är långa nu. Sådär horlånga och jag älskar det. De matchar mitt hår och min 4 cm naturliga utväxt i kontrast med ett alldeles för blekt hår. Känner mig lite white trash. Speciellt till min brun brända kropp. Ser nästan ut som ett kinderägg. Vitt inne och brunt utanpå. Fast lite annorlunda. Pissgult hår och bajsbrun kropp. Bättre beskrivelse.

Min telefon är sönder. Mitt liv är då också sönder. Min ipone och jag har delat allt i flera år. Den har varit med om otroliga sexuella tillfällen, varit med under gråt, delat underbara resor och aldrig svikit. Visst har vi varit oense, men nu är det bara en ynka tråd innan den ger vika till Hades. Fuck Hades! Nu har jag fått en annan iphone, men det är inte alls samma grej. Känner inget band till den andra. Den känns tom och innehållslös. Den känns som att den tillhör någon annan. Känns som att den vet någon annans hemligheter. Jag vill ha min baby always and forever! Nu har jag iofs både norskt och svenskt nummer all the time.

Jag har även nya planer för mitt liv. Jag fick inspiration av nyfunna vänner. Det kommer ta en sjuk vändning. Jag ska bli trygg och jag ska bli nöjd. Nöjd med tillvaron. Nu är jag tillbaka i Norge. I en oklar värld som kantas med guldkorn. Jag både älskar och hatar det. FML

 


let's have a toast for the assholes!

Efter en frenetisk skrubb och ett välbehövt toa besök blev jag äntligen människa igen igår. Jag har en del åkommor så som en mun som är svullen och fötter som är såriga (tack till Emma och Kristoffer som agerade sjuksköterskor), men jag är lycklig för jag hade en underbar vecka. Med både nya och bekanta ansikten. Det var suuuuuper kul att dela erfarenheter och upplevelser med dessa människor från Göteborg, Nya Zeeland och Stockholm. Mitt kära varbergsfolk är även dem inräknade i underbara människor, men det var de redan från början. Kul att även de som varit mest bekanta nu kan inräknas som väldigt goda vänner. Träffade även personer som jag inte har träffat på år och dar. Lite pinsamt att jag inte kom ihåg vad en hette som jag har haft en intim upplevelse med. Gissade på allt utom rätt. Kom däremot ihåg hans smeknamn som jag gav honom efter några försök.

Lite förvånande blev jag kind of campets morsa då jag tog de flesta (inklusive mig själv) till sjukstugan och fyllecell. Att jag inte skötte det exemplariskt är väl en annan femma. Blandade nämligen vodka och resorb till en däckad Carro (med avsikt att det var vatten och inte vodka). Detta tvingade jag i henne trots att hon kämpade emot och klagade på att det var starkt. Dagen efter skulle jag tvätta Elins hår med samma flaska (Carro drack inte upp allt som tur var) och då klagade Elin också över starkheten och svidande i ögonen tills hon inser att det är vodka och då fattar vi att det även var det jag gett till Carro.

Carro var absolut campets roligaste figur under hela veckan och bjöd otroligt mycket på sig själv. Vi gjorde matbuffé i hennes hår som jag och Elin skulle få folk att äta av. Den bestod av ostringar, ostskivor och gurkskivor. Fick faktiskt allt bort genom att promota och hitta de människor som såg ut att vara dummast typ, för seriöst, vem fan vill käka skit från ett hår?!

Jag har lärt mig en del nya saker också som att röka rullade cigaretter trots att tippen på tungan typ bränns av och att dricka vodka rent och gilla det. Har även lärt mig mys på en helt ny nivå. Inte det där känslokalla som jag är van vid utan något som jag har svårt att definiera vilket gör mig väldigt upprörd och jag bryter nästan ihop lika mycket som jag gjorde i allt köande på P & L. Har insett att om man åker på festival är ens huvuduppgift att stå i kö. Man är lycklig om den endast är någon minut. Om man ska ha vatten är det nästan värst. Kändes som att jag var något slags savanndjur som slogs för att få en droppe.

Alla hittade väl på något sätt en ny festivalkärlek vare sig det var alkohol, människa, musik eller mat. Alla hittade CC (Camera Creep) som var en snubbe som åkt till P & L själv för att träffa nya människor. Från början såg han ut som en from fåraherde men den uppfattningen ändrades lite efter veckans gång. Undrar lite över hur CCs bilder ser ut. Han tog nämligen bilder all the time i tid och otid samt hade ett leende som en galge (tydligen även under strypsex) och han stirrade. Campet döptes även efter honom. Från början var även Camp Mats på kritan. Dock slog CC ner Mats ganska enkelt efter en stund.

Jag tittade på fler konserter denna vecka än jag gjorde förra gången jag åkte till P & L vilket jag är väldigt glad över. Gick även på en del som jag inte hade räknat in från början och är mycket positivt överraskad. Ratade en del som jag sett förut och såg de som gav mig mest. Missade en del som jag ville se på grund av olika anledningar som jag inte kommer nämna för jag kommer inte ihåg dem.

Några fick den briljanta idén att tejpa fast en bag in box plast påse med vodka i på  Kristoffers rygg. Mycket bra idé faktiskt för under en konsert hade jag och Jossan vodkakrig. Too bad för mig att mina skinnbyxor är super tighta och varma och heta (på alla sätt) så vodkan absorberades endast av mina trosor och tillslut av min hud. Kommer få köra rehab på la puschy också. Man behöll även en god fylla fram till Bob Dylan då alla la sig i en hög och klappade hår. Mysigaste ever! Många som gick förbi var väldigt avundsjuka.

Jag som vaknar relativt tidigt (speciellt i tält) fick även ligga och göra en våtservettsdusch, kolla in mitt ansikte i en förstorande spegel och stirra i tälttaket till ljudet en god väninnas stönanden. De flesta fick en gnutta kärlek faktiskt. Min kärlek blev vodka-redbull som min telefon även blev dränkt i. Dock funkar den någorlunda. Fuckar sig som fan ibland, men jag står ut. Funderar ändå på att byta ut den. (när kommer iphone 5 ut?

Vi har gjort en del roliga hårkreationer och jag gjorde en klippning med en kökssax i fyllan som faktiskt blev förvånande bra. Ny definition på sax över kam.  Om jag eller någon annan skulle titta igenom den med en frisörs kritiska ögon hade jag nog inte ens få godkänt i Frisörkunskap A, men med fulla ögon såg den ut som vilken kort frisyr som helst. Klippte även skägg med en nagelsax och antar att det också blev helt okej och noppade ögonbryn. Förra gången jag gjorde det på fyllan blev dem ju inte någon hit, men nu antar jag att mitt jobb har gett mig lite fyllekunskaper också.

Känns lite lamt att försöka förklara det som har hänt för jag antar att ingen som inte var med tycker att detta är så kul. Jag är hemkommen lite brunare, lite slitnare, lite lyckligare och lite mer kluven. Dock har jag en vecka på mig innan beslut måste fattas som kan komma att ändra min livssituation drastiskt. En vecka på Gotland med mina älskade morföräldrar och Emma kommer göra mig gott. Vi kommer ha djupa konversationer, insupa den Gotländska solen, bada i poolen, cykla runt för att uppleva allt det bästa skaffa Gotlandskärlek (min kommer säkert bli luften som alltid) och jag ska även leva ut min kreativa sida (som vanligt) genom akvarell och oljemålning. DET har jag saknat. Mormors grejer är helt fantastiska.

RSS 2.0