mot nya tider med silke runt mina ben

med en långklänning från Acne och sköna trosor från Oddmolly ska jag snart äntra resan tillbaka till min bostadsort. efter sexuella erkännanden, vila, utgång och några trevliga fraser lämnar jag sverige ännu en gång. sänger inte att jag är bitter över detta, men min kropp går sönder mer och mer där borta i huvudstaden. borde bli inlåst. min arm är inte bra än, men jag får kämpa vidare. funderar även på att ta upp internetdejtingen för att spara lite pengar och förnedring ute. gillar inte när gamla stolpskott grabbar tag i min rumpa som att det vore en stressboll. då kokar jag invändigt. men med lite mer erfarenhet och med en stark känsla om varför jag flyttade från varberg ska det ändå ske förändringar i mitt liv. jag tror att jag kommer gilla dem. och jag tror att ni kommer gilla dem. kommer bli galet. kommer bli fett. kommer bli awsome!



jag har varit vilsen, älskling

varje gång jag kommer hem till varberg är det samma sak. jag blir galet kreativ och känner mina tonårsproblem (vet att jag fortfarande är tonåring, men de jobbiga fjortisåren) ända in i själen. jag springer genom huset om det är mörkt och jag plingar på vindfångaren i köket varje gång jag går förbi. här återfår jag mina tvångstankar och även ensamma nätters fotografering. här har ni några.
my words are not your words.
I loved you
but we broke us
now we are wisper
the sound is silence

love leaves footprints everywhere..

blir så trött på det här. har sjukt fucking ont. ännu en gång bandage på armen. kan inte ens sätta upp en toffs. funderar på att gå ut på gatan och ragga upp någon hjälpsam själ. ska komma på något knep. denna veckan får gå till att kunna göra en toffs med en hand. är lite lycklig att pappa och mamma har alla satelitsända kanaler som man kan få in. känner att det borde finnas något att se. borde kanske vilja vandra ut i ett rätt nice väder men jag har för ont plus att alla jobbar. får väl hyra en vän typ. synd att jag bott borta så länge för annars hade jag kanske kunnat ringa in en räddning. undrar även vad jag har gjort i mina minnesluckor. har nämligen blåmärken mellan benen. någon som kan fylla i tack?

jag skulle dö för dig

just nu önskar jag att jag var den som aldrig rökte, aldrig blev taffsad på, aldrig spydde av fyllan, aldrig försökte fuska på proven, aldrig behövde ungdomsvård jag önskar att jag var den som hade en god relation till min mor och far. då hade kanske gud gillat mig lite mer så jag slapp vara sjuk och leva i misär. sitter på bussen mot gbg och börjar nästan ångra mig bittert. min kropp skriker att den är en seg gummidocka och så är det kvavt här inne och kallt och jag får ingen luft nästan så mina lungor känns som en ihopskrynklad gubbpung. plus att jag är omringad av heta killar och jag känner mig fulare och skabbigare än någonsin. det är typ som när jag nu (rökfri) sitter omringad av rökare och veeet att jag absolut inte får ta eller sniffa osv. förbjudet och förjävligt. jag gick till en hälsokostbutik igår och köpte frisksaker och detoxgrejer för drygt 400 kr. har precis börjat med det men min hy blossar som aldrig förr och jag känner mig smutsig. vet inte om det här med att vara nyttig är något för mig alltså. min kropp verkar i alla fall gå starkt emot det!

i fucking need som aaaaaas

har insett att jag är lite av en nolifer for real. jag sitter i mitt rum på kvällarna och pysslar. jag älskar det och det är det som är det värsta. jag borde vara ute på olika event med emma under armen för att leta män. skulle egentligen på gratis salsakurs ikväll, men det blev inget av det för att jag och emma mår "förjävligt". alltid något att skylla på. jag är fruktansvärt trött på för fulla killar som går för nära och andas alkohol i mitt ansikte. sånna där som typ inte kan stå på sina egna ben så de lutar sig läskigt nära för att även höra och slippa läsa på läpparna. fulla människor som stirrar ner mellan mina bröst för att se om de är godkända eller för att slippa vingla lika mycket. fulla människor som "råkar" ta på en. "kul, tack för att du tog på min rumpa! känner verkligen att detta höjde mitt självförtroende i skyarna! vill absolut gå hem med dig nu!". får inte ens ett ynka pirr down there. då är det fan illa. i need to find some real men! sånna som får en svag i benen av bara dess åsyn. jag vill släppas ut ur min bubbla och in i andras bubblor.

I would eat a hotdog for you my friend!

Vill förövrigt tillägna ett inlägg åt min absolut andra hälft Emmut Jensen. Hon lyser upp mina dagar och sprider glädje i mitt blod. Det liksom bubblar sådär gott när jag tänker på vilken underbar vän hon är. Alla borde absolut ha en vän som henne. En sån där som ställer upp när man behöver det och som säger ifrån när de borde. En sån som inspirerar och pushar mot bättre tider och som stöttar och lyssnar oavsett. En sån man kan tjaffsa med men krama två minuter senare utan vidare förklaring. En enkel relation som ger en så mycket mer än bara vänskap.

making up for teenage crime

jag är ungefär i min topp av livet. rummet är fint, det är lite mörkt ute så jag kan tända alla mina lyktor, det finns bra musik som jag lyssnar på och jag pysslar. jag är inte sexuellt frustrerad och inte heller bitter. jag är sådär melankolisk som jag älskar att vara. det kommer helst på hösten. hösten är min absoluta favorit. då kan jag vara mig absolut själv och använda alla mina skinnbyxor. de gör min rumpa snyggare än snygg och hår från människor fastnar inte. jag har för övrigt hundra projekt påbörjade. sisådär fem kuddar, en tröja och lite annat. gjorde nyss framsidan till en inspirationsbok. det är glasskärvor, nitar, tyg, pärlor, band, rosor, vingar osv. där ska jag skriva, klistra och se på saker, ord och ting som får mig att känna. kan vara behövligt.
för övrigt så har jag varit ute kort. gjort sex and the city leken. den där man antecknar hur många personer man skulle kunna ligga med utav hundra. upptäckte att jag var mer lättåtkomlig än vad jag trodde. har inte så höga krav alls egentligen. i alla fall inte till utseendet. tror dock att jag blev mer och mer generös ju mer vin jag hällde i mig. antar att det är så i det verkliga livet också.

några ligg senare inser jag att jorden kanske inte alls går under

alright people, jag antar att jag har konverterat över till mitt gamla jag. på vissa sätt i alla fall. jag är sådär främlingkåt. varje någorlunda het man jag ser föreställer jag mig hur vi på något sätt kommer tillsammans. inget fel med det....? tog även in på hotellrum med en herre i veckan. spännande, spännande! lite sådär sex halva natten och skratt och fniss och no feelings. i guess! min hjärna (som sällan jobbar mot någon bra fördel) tyckte i alla fall att detta var ett steg i rätt riktning. jag personligen vet inte alls vad jag ska tycka. tror att jag ändå trivs bra i mitt skandalbildande liv. synd bara att inte alla kan leverera så som jag vill och behöver. finns ett fåtal som fått mig till himmelriket. de kan räknas på en hand. måste man liksom lära alla hur man gör ett bra fuck liksom? då kommer jag bryta samman som fan. har inte alls lust att behöva guida varenda finger och penis som ska komma i närheten av mina heliga regioner. har inte alls någon lust att behöva fejka för att få det att ta slut och har defentitivt inte lust att ligga under/ovanpå/vid sidan om/framför (you name it) och känna att gud straffar mig för mina synder genom att ge mig the worst fuck ever. tänk om någon högre makt kunde skänka mig den otroliga gåvan att endast få personer som vet precis vad JAG vill ha. jag är inte så dum att jag inte fattar att ett bra ligg kommer av många olika faktorer. men tänk er själva att ha en förmåga att ha sjuk passion, åtrå, kemi, förståelse och jävligt kickass bra sex med varje person du tar dig för. åh, jag hade älskat det! nu vet jag att det är personer som absolut har varit nere och pillat och kört in den i mig som kommer läsa detta. var inte oroliga, mina vänner, jag kommer inte skriva ut några namn här och jag är inte den som är den att jag berättar era hemligheter i sängen för varje ny person jag träffar. jag är i alla fall glad för mitt mitt-i-veckan-fuck. det var grymt och ganska svettigt.
kan även tillägga att min vovve har varit nersövd idag. stackarn! han har fått mer kärlek idag än någonsin innan. tycker att han är väldigt värd det! nu har han en röd socke på sig. han verkar inte gilla den röda färgen, för han tar av sig den i smyg. det är såndär hemsk röd färg som ett fåtal personer i världen passar i (jag tillhör inte den kategorin).
jag med en fjord, en holm och en rätt god drink gjord av en havve

ps. jag har fått en till stalker.

okej, nu är jag åter på väg tillbaka till min bostadsort (som man kallar det på facebook). åker buss och har denna gången lyckats få två säten själv. hoppas på minsta ihopbryt. flyr nu till ett land jag borde fly ifrån. skulle egentligen behöva göra som Kalle Anka gång på gång gör när han spriiiinger till Långtbortistan. det blir jag och Kalle. hand i hand. vet inte om jag ska skratta eller gråta. jag och Emma har även sålt våra själar till den onda sidan. billigt, men kanske inte fullt så high class. känner mig allt mer lik Lovisa 14 år.
min Varbergstur blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig tror jag. på många sätt, men jag är även skadad för livet av världens mest obeskrivliga efterfest. vet inte vilket ord jag ska använda för att beskriva den. förjävlig? hemsk? typisk varberg? i don't know at all! save me typ! började i alla fall med att jag skulle joina Fjorden på en efterfest med några guys. kul tänkte jag. dock fick jag reda på att det var hos en herre med en nakenkatt (!!!!!!). jag har varit där innan när jag var sisådär 14 bast och jävligt fjortiskåt. fick redan då traumatiska men av den här äckliga katten. som vissa vet tycker jag att katter är fruktansvärda djur. de bara attackerar en och rivs och är opålitliga. kanske inte alla, men många. jag är väldigt rädd. och speciellt när de inte har det enda som gör de söta (pälsen). då är de bara en demon på fyra ben som sitter i en angriparposition redo för klösning. detta var dock inte det som fick kvällen att bli den mest oförstårbara på länge. det var såhär att två av dessa männen var väldigt snälla och gav mig ryggmassage (de hade gått sån kurs). vem tackar nej liksom?! efter massagen blev det andra bullar för då stod jag tydligen i skuld till dem. yes, de antog att jag skulle byta en gratis (trodde jag) massage mot sex. trekant! de menar alltså att jag ska bli påsatt i alla hål jag har för att de har klämt lite på min rygg. jag sa nejtack, men detta svar räckte absolut inte. den ena av dessa två låg nämligen till klockan 7 på morgonen och tjatade om att få se ALLA mina piercingar, sa att jag var torr, sa att jag hade gått ner mig från hur jag var sist jag var där, sa att tjejer inte skulle vara sånna osv. jag fick massa hemska påhopp mot min personlighet. tillslut somnar jag och upptäcker på morgonen att min bh inte satt alls som den gjorde när jag somnade (tro mig, SÅ mycket tar jag inte på mig själv på natten att den är fuckad på morgonen). tydligen så tycker dagens ungdom att man absolut ska blotta sig själv och sina privata delar för lite knåd. DET går jag inte med på alls faktiskt. jag sätter mig emot det!
något positivt var att jag fick tequila. flera faktiskt. bland annat en i ett fett glaaaas. klunk klunk klunk klunk klunk klunk klunk klunk klunk typ. inte riktigt vad jag är van vid och efteråt hade jag tequila upp till halsen och säkert lite på klänningen.
tänker på min kundkrets i Oslo och inser att jag är en maneter i mitt yrke. kunde det inte varit samma även utanför?! mina hjärnhalvor borde nog lära sig att conecta lite bättre. jobba tillsammans liksom. kämpa sida vid sida som en enad massa, men nejdå! här gäller inget sammarbete. de kämpar för att få ut mest så de kolliderar och skapar kortslutning som fan. det slutar ganska bad i många situationer.

RSS 2.0